Bästa DAA

Om du Àr man och vill optimera eller höja dina testosteronnivÄer och fÄ en bÀttre muskelÄterhÀmtning sÄ finns det ett kosttillskott som heter DAA pÄ marknaden som du med fördel kan testa.

Vi ska nu göra en recension av bÀsta DAA och titta nÀrmre pÄ vad det hÀr kosttillskottet har för effekter, vilka risker som finns vid anvÀndning och var du kan köpa det om du vill testa. Vi ska ocksÄ bestÀmma vilket DAA vi tycker Àr bÀst i vÄrt bÀst i test!

Topplista bÀsta DAA

Topplistan

daa self omninutrition
Rank 1 BĂ€st i Test

Self Omninutrition Amino DAA

betyg
(5/5)
Pris
159 kr
MĂ€ngd
200 g
D-apagaraginsyra (DAA) i ren form. Pulver som Àr lÀtt att blanda till innan din trÀning. Perfekt vid muskelbyggande bland annat, positiva omdömen.
Jacked-DAA
Rank 2

Jacked DAA (D-Aspartic Acid Chelate)

betyg
(5/5)
Pris
129 kr
Kapslar
120
Ett tillskott som boostar nivĂ„erna av testosteron. Är till stor hjĂ€lp vid diet dĂ€r man annars kan fĂ„ lĂ€gre nivĂ„er och kan Ă€ven anvĂ€ndas av kvinnor. Kapslarna gör det lĂ€tt att dosera och Ă€r dessutom Ă€r det förstĂ€rkt med kalcium som förbĂ€ttrar upptaget. PopulĂ€r produkt!
D-Aspartic-Acid
Rank 3

D-Aspartic Acid

betyg
(4/5)
Pris
159 kr
Doser
45
Ett kosttillskott i effektiv pulverform som Àr lÀttdoserad. 100 % rent D-asparginsyra som kan bygga muskler och öka testosteronnivÄerna vilket ger en maxeffekt av din trÀning!
Anabolic-Freak
Rank 4

Anabolic Freak

betyg
(4/5)
Pris
429 kr
Kapslar
96
Kapslar som boostar testosteronet och hjÀlper till att bygga mycket muskelmassa. Varje kapsel innehÄller hela 3120 mg DAA, vilket ger en extra stark effekt. Det Àr en populÀr produkt men fÄr nÄgot lÀgre betyg pÄ grund av det högre priset.
DAA-Xtreme-Prolact-Block
Rank 5

DAA Xtreme Prolact-Block

betyg
(4/5)
Pris
149 kr
Tabletter
60
Det hÀr Àr DAA-tabletter som Àven innehÄller zink, vitamin B6 och vitamin E. Bidrar till normal proteinsyntes och ger ökade testosteronnivÄer. AnvÀndare tycker att tabletterna Àr alldeles för stora att svÀlja hela, men det gÄr som tur Àr att dela dem om man skulle ha det problemet!
D-Asparaginsyra
Rank 6

Bulk D-ASPARGINSYRA

betyg
(4/5)
Pris
109 kr
Portioner
33
Rent DAA till ett vÀldigt lÄgt pris i pulverform. Ger förutom ökat testosteron bÀttre ÄterhÀmtning och sömn. MÄnga anser att smaken inte Àr sÄ trevlig sÄ det kan vara en bra idé att blanda det med juice!
D-Asparaginsyra-Kapslar
Rank 7

Bulk D-Asparginsyra kapslar

betyg
(4/5)
Pris
229 kr
Kapslar
120
En kombination av 750 mg DAA och 1,5 mg zink i en kapsel. LÀttare för vissa att dosera istÀllet för pulver, plus att man slipper smak och lukt. Kapseln Àr helt vegansk, och ber dig samma fördelar som andra produkter av DAA.
bÀsta daa

Vad Àr DAA?

DAA Àr en asparginsyra som Àr en aminosyra, Àven kallat D-asparginsyra. Det som skiljer DAA frÄn andra aminosyror Àr att den inte frÀmst Àr kÀnd för sin muskeluppbyggande effekt utan för att den har en effekt pÄ produktionen av de manliga könshormonet testosteron och hormoner som GH och IGF-1.

Hormonet GH ökar proteinsyntesen i musklerna, vilket har stor betydelse för muskelbyggande. Det finns ocksÄ forskning som visar att GH kan öka fettförbrÀnningen.

Hormonet IGF-1 stÀrker skelettet vilket Àr vÀldigt viktigt nÀr man trÀnar mycket. Det Àr vÀldigt likt insulin till sin struktur och ökar produktionen av kollagen och cellprotein.

Effekter av att ta DAA:

 • Ökar testosteronproduktionen.
 • Man fĂ„r bĂ€ttre Ă„terhĂ€mtning efter trĂ€ning.
 • Ökad fettförbrĂ€nning.
 • Ger ökad styrka.
 • Man fĂ„r större sexlust.

DAA kommer oftast i kosttillskott i ren form, men finns Àven som ingrediens i andra tillskott. Det finns som tabletter, kapslar och pulver. Om man vÀljer DAA i pulverform kan det vara bra att veta att den har en vÀldigt syrlig smak.

Forskningen verkar oense om DAA verkligen har effekt, men man kan ju alltid testa ett tag och utvÀrdera dÀrefter!

Risker med DAA

I vÄr undersökning har vi inte hittat nÄgra biverkningar eller att DAA skulle vara farligt pÄ nÄgot sÀtt. Men man vet faktiskt inte om det finns risker vid lÄngvarig anvÀndning eftersom man inte har gjort nÄgon forskning pÄ det omrÄdet.

Det man ska vara medveten om Àr dÀremot att om man tar DAA under en vÀldigt lÄng tid sÄ kan det göra att ens egen testosteronproduktion minskar. DÀrför borde man ta det i cykler om ca 4-12 veckor Ät gÄngen. DÄ fÄr man inte den hÀr effekten.

Man vet inte vilken dosering som Àr den mest effektiva, men man vet att ca 3 gram per dag ger effekter och dÀrför ska man börja med den dosen.

bÀsta-daa-utvald inga kÀnda risker

Var köper jag DAA?

DAA köper du dÀr man sÀljer kosttillskott framförallt dÀr man har inriktat sig pÄ tillskott för trÀning. Du kan hitta bÄde rena DAA-tillskott och tillskott med DAA som ingrediens. Man ska vara medveten om att om man inte köper ett rent DAA har det inte riktigt samma effekt.

Det finns som sagt som pulver, tabletter och kapslar och priset ligger pĂ„ ca 100 kr – 300 kr.

Vi har i vĂ„rt test varit noga med att vĂ€lja ut produkter i olika prisklasser för att du ska kunna hitta en produkt till ett pris som passar dig!  

köp bÀsta daa online

BĂ€st i test DAA

HĂ€r kan du se vilka produkter som vi har utsett till vinnare i vĂ„rt test – bĂ€sta DAA!

NÀr vi har valt ut DAA-produkterna till vÄr topplista har vi gÄtt igenom ett antal faktorer för att sÀkerstÀlla att det bara Àr just de bÀsta produkterna som hamnar dÀr. Faktorer som pris, smak och effekt Àr viktiga nÀr vi gör vÄrt test.

Vi lÀser ocksÄ igenom andras tester och recensioner, anvÀndares betyg och omdömen. Allt för att göra den bÀsta totallistan.

Vi vill att du ska kunna lita pÄ att vi har valt ut bara det bÀsta produkterna och vi tror att du kommer att hitta rÀtt DAA för dig i vÄrt bÀst i test!

Sammanfattning

DAA Àr en typ av aminosyra som Àven kallas för D-asparginsyra. Det Àr ett kosttillskott som ökar nivÄerna av det manliga könshormonet testosteron.

DAA ökar testosteronproduktionen, förbÀttrar ÄterhÀmtningen, ger ökad sexlust, ger högre fettförbrÀnning och ökar styrkan.

Det finns DAA som pulver, kapslar och tabletter. Rekommenderad startdos Àr 3 gram per dag.

Det finns inga negativa biverkningar dokumenterade i forskningen, men om man anvÀnder DAA under för lÄnga perioder sÄ kan ens egna produktion av testosteron minska. Det löser man genom att ta DAA i cykler om 4-12 veckor.

Du hittar DAA i butiker som sÀljer kosttillskott, framförallt i butiker som Àr inriktade pÄ trÀning.

HÀr kommer vÄr sammanfattade topplista med de DAA som vi rekommenderar dig att köpa i olika kategorier:


BĂ€sta DAA – BĂ€st i vĂ„rt test

 1. BÀst i vÄrt test : Self Omninutrition Amino DAA
 2. BĂ€sta kapseln : Jacked DAA (D-Aspartic Acid Chelate)
 3. Billigast köp : Jacked DAA (D-Aspartic Acid Chelate)
 4. BÀsta kundbetyg / omdömen : Self Omninutrition Amino DAA
 5. BĂ€sta tabletterna : DAA Xtreme Prolact-Block
 6. PopulÀrast i sökningar : Self Omninutrition Amino DAA

Alternativa leverantörer (utöver de vi har bedömt som bÀst i butikslÀnkarna ovan) till flera av dessa DAA produkter Àr Svenskt Kosttillskott, Gymgrossisten samt MMSport

Viktigt: Kosttillskott ersĂ€tter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mĂ„ngsidig och balanserad kost samt hĂ€lsosam livsstil. Överdosera ej.


KĂ€llor

https://tyngre.se/-mer-testosteron-och-battre-resultat-med-daa/

https://nootriment.com/sv/d-aspartic-acid-side-effects/