Bästa guiden om aminosyror

Om man trÀnar ofta och har som mÄl att bygga muskler och ge sin kropp rÀtt förutsÀttningar för det, har man förmodligen hört talas om aminosyror.

I den hÀr guiden ska vi gÄ igenom alla och sortera fram de bÀsta aminosyror, hur du fÄr i dig dem och vad dem kan göra för dig! En liten recension om bÀsta aminosyror kanske man skulle kunna sÀga med en bÀst i test lista.

Topplista med de bÀsta aminsyrorna

Topplistan

cystein-nac-1
Rank 1 BĂ€st i Test

NAC N-acetylcystein

betyg
(5/5)
Pris
249 kr
Typ
kapsel
Veganskt tillskott som hjÀlper hÄr, hud, matsmÀltning och muskelbygge. En del sÀger att den ocksÄ hjÀlper mot bakfylla. Flera positiva omdömen om bla energi, naglar och bÀttre maghÀlsa.
Core-Beta-Alanine-svenskt-kostillskott
Rank 2

Core Beta Alanine

betyg
(5/5)
Pris
119 kr
MĂ€ngd
40 doser
Fungerar vÀldigt bra vid intensiv trÀning! SÀnker pH-vÀrdet i blodet som i sin tur ger mindre mjölksyra. Som de flesta andra beta-alanin pulver sÄ Àr det smaklöst vilket gör att du lÀtt kan blanda det med favoritdrycken iför intag innan trÀning.
Rank 3

GABA 1000

betyg
(5/5)
Pris
199 kr
MĂ€ngd
100 tabletter
Ett högdoserat tillskott med 1000 mg GABA per tablett! Perfekt att ta innan du ska sova dÄ det har en lugnande effekt. InnehÄller ocksÄ vitamin B6. AnvÀndare tycker att de sover gott och att det verkar snabbt!
bÀsta karnitin
Rank 4

Core Carnitine

betyg
(5/5)
Pris
149 kr
MĂ€ngd L-Karnitin/dos
1500 mg
LÀttupptagligt L-karnitin. Högdoserat och alldeles utmÀrkt vid lÄgkaloridieter. Mycket goda anvÀndarbetyg.Ett av marknadens starkaste karnitintillskott med hela 1500 mg karnitin per kapsel! Det kommer att hjÀlpa dig vid nÀsta deff eftersom karnitin ökar fettomsÀttningsprocessen.
glycin-500
Rank 5

Healthwell glycin 500

betyg
(5/5)
Pris
99 kr
Typ
Kapsel 120 st
Aminosyran glycin i kapselform med 500 mg glycin i varje kapsel! Glycin kan hjÀlpa kroppen och hjÀrnan att ÄterhÀmta sig bÀttre under natten och tas dÀrför bÀst innan man ska sova. Kapslarna Àr helt veganska.
fenylalanin-500-healthwell
Rank 6

Fenylalanin 500 Healthwell

betyg
(5/5)
Pris
119 kr
Kapslar
60
Veganska kapslar med 500 mg av den essentiella aminosyran fenylalanin. DÀmpar stress och gör att humöret blir bÀttre. PrestationsförmÄgan fÄr sig ocksÄ en boost! AnvÀndare tycker att det Àr en bra produkt.
tyrosin-fran-healthwell
Rank 7

Tyrosin 1000

betyg
(5/5)
Pris
150 kr
Typ
60 tabletter
Aminosyran glycin i kapselform med 500 mg glycin i varje kapsel! Glycin kan hjÀlpa kroppen och hjÀrnan att ÄterhÀmta sig bÀttre under natten och tas dÀrför bÀst innan man ska sova. Kapslarna Àr helt veganska.
metionin-solgar
Rank 8

Solgar L-Methionine 500 mg

betyg
(5/5)
Pris
99 kr
MĂ€ngd
30 kapslar
En vegansk kapsel med 500 mg l-metionin! Det finns inte sÄ mÄnga tillskott med rent metionin, sÄ det hÀr Àr en unik och bra produkt till ett bra pris. Ett bra och effektivt sÀtt att fÄ i sig den essentiella aminosyran!
DLPA-Fenylalanin-Healthwell
Rank 9

Dlpa fenylalanin 500

betyg
(5/5)
Pris
149 kr
Kapslar
60
Dessa kapslar innehÄller bÄde L-fenylalanin (naturlig form) och D-fenylalanin (syntestisk form) vilket gör att man kan utnyttja bÄda typernas egenskaper. Varje kapsel innehÄller 500 mg DLPA och de Àr helt veganska. MÄnga positiva omdömen och betyg dÀr anvÀndare sÀger sig ha blivit av med vÀrk i kroppen, blivit piggare mm.
core-taurin
Rank 10

Core Taurine

betyg
(5/5)
Pris
79 kr
MĂ€ngd
50 portioner
PrisvÀrt och bra 100 % rent taurin för kroppsbyggare! AnvÀndare upplever ökat fokus, mer ork och kraftigare pump under trÀningspassen. Den speciella smaken som taurin har döljs lÀtt med en skvÀtt citron.

HĂ€r hittar du fler produkter med aminosyror

bÀsta aminosyrorna

Aminosyror mÄste vi ha för att överleva

Ja sÄ Àr det faktiskt. Aminosyrorna Àr proteiner som helt enkelt Àr kroppens byggstenar. Proteinet vi Àter bryts ner till aminosyror i magen och tas sen upp av kroppen och anvÀnds som byggstenar till nya proteiner.

Det finns 20 st olika aminosyror och man delar in dem i tvĂ„ grupper – essentiella och icke-essentiella.

De essentiella aminosyrorna Àr livsviktiga för oss mÀnniskor att fÄ i oss via maten, dÄ kroppen inte kan tillverka dem pÄ egen hand. De icke-essentiella Àr aminosyror som kroppen kan tillverka sjÀlv.

Essentiella aminosyror

SÄ vilka aminosyror Àr det dÄ som du mÄste se till att fÄ i dig via maten? HÀr kommer en lista sÄ att du fÄr en bra överblick över de som gÄr under benÀmningen EAA:

 • Fenylalanin – finns till exempel mycket av i jordnötter och vetegroddar. Bland annat prestationshöjande, hindrar nedbrytning av endorfiner.
 • Tryptofan – fĂ„r du i dig om du Ă€ter kött och ost eller sojabönor.
 • Isoleucin – mat med stora mĂ€ngder isoleucin Ă€r mjölk, flĂ€sk, Ă€gg och kyckling.
 • Metionin – finns i spannmĂ„l, Ă€gg och nötter. För ökad proteinsyntes, minskat hĂ„ravfall mm.
 • Treonin – höga halter av treonin finns i keso, fisk och linser.
 • Leucin – finns mycket av leucin i fisk och skaldjur till exempel. HMB Ă€r en nedbrytning av detta Ă€mne som Ă€r utmĂ€rkt för att bibehĂ„lla och öka sin styrka, Ă€ven bra för uthĂ„llighet.
 • Lysin – kyckling och kikĂ€rtor innehĂ„ller mycket lysin. FörbĂ€ttrar hur, hud, naglar och skelett. Kan Ă€ven fungera bra mot munsĂ„r och blĂ„sor i munnen.
 • Valin – valin finns i stora mĂ€ngder i kött och mejeriprodukter.
 • Arginin  – L-arginin, i ost, kött, fisk och skaldjur hittar du större mĂ€ngder arginin. Bra för blodflöde för trĂ€ning och sexlust. Är icke essentiell hos vuxna.
 • Histidin – magert kött och Ă€gg innehĂ„ller mycket histidin.
aminosyror i mjölk
Mjölk innehÄller flera aminosyror

Icke-essentiella aminosyror

De hÀr aminosyrorna Àr alltsÄ nÄgot som kroppen kan tillverka sjÀlv:

 • Alanin – spelar stor roll för immunförsvaret. Varianten Beta-alanin anvĂ€nds för att öka din prestationsförmĂ„ga och höja din muskelaktivitet, utöver detta sĂ„ fördröjer det Ă€ven kĂ€nslan av utmattning.
 • Asparagin – Ă€r nödvĂ€ndigt för det centrala nervsystemet.
 • Asparaginsyra – spelar en stor roll för frisĂ€ttning av uppiggande hormoner, testosteron och Ă„terhĂ€mtning (DAA).
 • Citrulline – mindre trĂ€ningsvĂ€rk och stelhet efter hĂ„rd trĂ€ning ger Ă€ven mer pump
 • Cystein – delaktig i matsmĂ€ltningen och gör huden slĂ€t. Stödjer immunförsvar och kan hjĂ€lpa mot bakfulla. För bland annat trĂ€ning finns Ă€ven NAC (N-Acetylcystein), Taurin Ă€r ett derivat som funkar för trĂ€ning, energi mm.
 • GABA – Ă€mne som motverkar stress, oro och sömnproblem.
 • Glutamin – behövs för immunförsvaret och tarmhĂ€lsan. För dig som trĂ€nar hĂ„rt dĂ„ mĂ„nga som trĂ€nar regelbundet och Ă€ter extra glutamin rapporterar en effektivare Ă„terhĂ€mtning och muskeltillvĂ€xt. 
 • Glutaminsyra/glutamat – viktig för nervsystem och cellerna. Ett derivat av glutamin Ă€r teanin som kan minska oro, stress mm.
 • Glycin – sĂ€nker kortisol och Ă€r viktig för levern. UtmĂ€rkt för bĂ€ttre sömn och Ă„terhĂ€mtning.
 • Karnitin – detox och fettförbrĂ€nning
 • Prolin – viktig för leder och ligament.
 • Serin – lindrar smĂ€rta och Ă€r viktig för humöret.
 • Tyrosin – uppiggande, stimulerar tillvĂ€xthormoner, ger mental koncentration mm.

NÀr man lÀser om aminosyrornas funktioner och vad de gör med kroppen och hjÀrnan sÄ förstÄr man verkligen hur viktiga de Àr för oss! De finns som sagt i mycket av den mat vi Àter, men Àr man vegan eller trÀnar vÀldigt hÄrt sÄ kan man gynnas av att ta ett tillskott.

Aminosyror som kosttillskott

Det finns mÄnga produkter pÄ kosttillskottsmarknaden idag som ger ett tillskott av de olika aminosyrorna. De Àr vÀldigt populÀra hos personer som trÀnar, och i synnerhet för muskelbyggare.

Men Àven om du bara trÀnar konditionstrÀning sÄ kan du gynnas av att ta ett tillskott av aminosyror!

HÀr gÄr vi igenom de mest populÀra:

BCAA

Det hÀr Àr nog vÀrldens mest anvÀnda kosttillskott med aminosyror. Finns som pulver och kapslar. BCAA bestÄr av L-leucin, L-isoleucin och L-valin som skickar signaler till kroppen att börja bygga muskler!

Det hÀr Àr effekterna av att ta BCAA som kosttillskott:

 • Bidrar effektivt till att bygga muskler vid trĂ€ning.
 • Effektiviserar Ă„terhĂ€mtning.
 • HjĂ€lper till att behĂ„lla muskelmassa vid kaloriunderskott.
bcaa i bÀsta form

Beta Alanin

Beta-alanin Àr ett kosttillskott som Àr populÀrt bland dem som hÄller pÄ med högintensiv trÀning, bÄde styrketrÀning och konditionstrÀning. Den Àr en uppbyggande aminosyra till karnosin, och karnosin motverkar att man fÄr mycket mjölksyra.

Karnitin

Det hÀr kosttillskottet brukar man anvÀnda nÀr man vill öka fettförbrÀnningen, det vill sÀga under deff till exempel. Karnitin behövs för fettomsÀttningsprocessen i kroppen, och för bÀsta effekt ska man ta det pÄ morgonen innan trÀningspasset.

Glutamin

Glutamin Àr vÀldigt viktig nÀr man vill bygga muskler, dÀrför Àr det vÀldigt populÀrt hos de som styrketrÀnar. Glutaminet gör ocksÄ att musklerna binder Ät sig vÀtska vilket kan ge ökad pump vid trÀning!

Arginin

HÀr har vi ocksÄ ett populÀrt kosttillskott för de som styrketrÀnar eftersom arginin ger ett extra tryck i trÀningen och ger mer pump i musklerna!

Vilka aminosyror Àr bÀst?

Det finns mÄnga olika mÀrken och produkter pÄ marknaden idag nÀr det kommer till aminosyror. Vissa bÀttre Àn andra. Det du ska kolla efter Àr hur rent kosttillskottet Àr, alltsÄ hur uppblandat det Àr med annat.

Att göra lite research innan man bestÀmmer sig för vilket mÀrke man köper kan definitivt vara en bra idé! Information om kvalitet och annat ska stÄ i produktbeskrivningen och pÄ förpackningen.

Att tÀnka pÄ vid köp av aminosyror

Innan du köper en salig blandning av aminosyror och bara tar dem direkt pÄ morgonen sÄ ska du tÀnka pÄ vad det Àr för effekter du Àr ute efter och vad just du har för behov, bÀsta aminosyran för dig helt enkelt. PÄ det sÀttet slÀnger du inte pengarna i sjön och du fÄr bÀst effekt.

LÀs noga pÄ förpackningen om hur mycket du ska ta och nÀr du ska ta det. Vissa ska man bara ta innan trÀningen, andra efter. Vissa aminosyror ska du ta pÄ morgonen och andra innan sÀnggÄende. Kolla ocksÄ om du ska ta dem pÄ fastande mage eller i samband med mat.

PÄ det hÀr sÀttet kommer du att mÄ bra och fÄr bÀst effekt!

Var ska du köpa aminosyror?

De bÀsta aminosyrorna köper du i butiker som Àr specialiserade pÄ kosttillskott och/eller trÀning. De har ofta de bÀsta mÀrkena och kan sin sak. Köper du frÄn de hÀr butikerna kan du vara sÀker pÄ att du fÄr bÀst valuta för pengarna.

Det finns bÄde fysiska butiker och Àven vÀldigt mÄnga butiker pÄ internet som sÀljer aminosyror av bra kvalitet, och ska du ha stora mÀngder Àr det ju rÀtt skönt att kunna bestÀlla det direkt hem till dig. Det Àr ocksÄ vanligt att man fÄr mÀngdrabatt om man köper mÄnga av samma produkt!

Är det dyrt med aminosyror?

Det Àr sÄklart subjektivt, men det beror pÄ hur mycket du anvÀnder och hur lÀnge förstÄs.

I vÄr genomgÄng har vi hittat aminosyror frÄn ca 60 kr upp till ca 500 kr per förpackning. Det viktigaste Àr nog att försöka hitta det som man verkligen behöver och har effekt, det Àr dÄ det blir prisvÀrt i slutÀndan.

BĂ€st i test aminosyror

PÄ denna sida har vi samlat test av alla möjliga aminosyror. Vilken som Àr bÀsta aminosyran för dig beror sÄ klart pÄ vilken effekt du vill uppnÄ. DÀrför har vi gjort egna bÀst i test topplistor för respektive aminosyra som du hittar i vÄr meny eller via

I vÄrt urval sÄ finns faktorer som egna tester, andras tester, betyg, recensioner och tillverkarnas information. Allt sammanvÀvt till vÄr alldeles egen topplista som vi hoppas ni kommer att fÄ nytta av.

HÀr hittar du bÀsta aminosyrorna totalt

HÀr hittar du lÀnkar till alla enskilda aminosyror

Övriga produkter utanför topp 10:

Övriga produkter i testet

EAA-XLNT-SPORTS
Rank 11

XLNT Sports EAA Sour Cola Candy

betyg
(5/5)
Pris
289 kr
Portioner
41
Ett proteintillskott med hela 200 mg metionin per portion. Blanda med vatten och drick innan trÀning pÄ trÀningsdagar och mellan mÄltider de dagar du inte trÀnar.
Beta-Alanine-body-science
Rank 12

Body Science Beta-Alanine

betyg
(5/5)
Pris
199 kr
MĂ€ngd
100 doser
Det hÀr Àr 100 % rent beta-alanin i pulverform! Gör att du fÄr bÀttre uthÄllighet under trÀning, och du kan anvÀnda det för att blanda din alldeles egna PWO. En vÀldigt populÀr produkt som rÀcker lÀnge som du fÄr till ett vÀldigt bra pris!
bÀsta leucinet
Rank 13

Core Leucine

betyg
(5/5)
Pris
99 kr
MĂ€ngd Leucin/dos
5 g
100% rent leucin i dess fria form l-leucin. Perfekt för att snabbstarta muskeluppbyggnaden. HÀmmar Àven muskelnedbrytning nÀr du deffar. AnvÀndare rapporterar bra effekt.
daa self omninutrition
Rank 14

Self Omninutrition Amino DAA

betyg
(5/5)
Pris
159 kr
MĂ€ngd
200 g
D-apagaraginsyra (DAA) i ren form. Pulver som Àr lÀtt att blanda till innan din trÀning. Perfekt vid muskelbyggande bland annat, positiva omdömen.
HMB-body-science
Rank 15

Body Science HMB

betyg
(5/5)
Pris
199 kr
MĂ€ngd
120 kapslar
Perfekt nÀr du deffar och vill behÄlla en maximal nivÄ av muskelmassa. Motverkar muskelnedbrytning och pÄskyndar ÄterhÀmtning. FörstÀrkt med kalcium för att öka upptaget. AnvÀndare tycker att det Àr ett vÀldigt bra tillskott som verkligen ger resultat!
ArgiPower-mega-Caos-olimp-Sports-Nutrition
Rank 16

Vitamin B1 100

betyg
(5/5)
Pris
229 kr
Antal kapslar
120
100 % rent L-arginin som ökar blodgenomströmningen i musklerna innan ett trÀningspass. Ger mer uthÄllighet och pump. AnvÀndare tycker att den ger en ordentlig pump och gör att de orkar lyfta de dÀr extra kilona under styrketrÀningen!
BioTechUsa-l-Arganine
Rank 17

BioTechUSA L-Arginine

betyg
(5/5)
Pris
119 kr
Antal kapslar
90
En PWO som Àr full med L-arginin och ger dig en extra boost under passet! Effekterna Àr ökad muskelmassa, ökad uthÄllighet och mer pump. En populÀr produkt för trÀnande individer som vill ha ökad vaskularitet och ökad muskelmassa!
Self-Omninutrition-ALC
Rank 18

Self Omninutrition ALC

betyg
(5/5)
Pris
199 kr
Kapslar
120
InnehÄller bundet karnitin som Àven kallas för ALC. Du kommer att fÄ en mer effektiv fettförbrÀnning och anvÀndare vittnar om att de ger ett bra resultat!
Arganine-Hardcore-Chained-Nutrition
Rank 19

Arginine Hardcore

betyg
(5/5)
Pris
229 kr
Antal kapslar
160
Prestationshöjare som ger dig mycket pump och ökar kvÀveoxidnivÄerna i blodet. AnvÀndare tycker mycket om den hÀr produkten och anger att de orkar göra de dÀr extra repsen under styrkepasset med hjÀlp av den.
Core-Glycine-Svenskt-kottillskott
Rank 20

core glycine

betyg
(5/5)
Pris
59 kr
g
200
Rent glycin i pulverform som ger en bra upptagningsförmÄga. Glycin pÄverkar nervsystemet sÄ att du kÀnner dig lugnare och har Àven en effekt pÄ hÄr och hud. MÄnga tycker att den ger önskad effekt och dessutom att den har ett bra pris!
Pro-Nutrition-L-Carnitine
Rank 21

Pro Nutrition L-Carnitine

betyg
(5/5)
Pris
85 kr
Kapslar
60
1200 mg l-karnitin i kapselform. AnvÀnds för en aktiv livsstil och för minskad fettmassa. MÄnga anser att de verkligen brÀnner fett med hjÀlp av de hÀr kapslarna, sÄ vÀl vÀrt att testa!
Thorne-Glycine
Rank 22

Thorne Glycine

betyg
(5/5)
Pris
319 kr
Kapslar
250
Dessa kapslar frÄn Thorne ger dig 500 mg glycin. Du kommer fÄ lÀttare att hantera stress och bli mer avslappnad. AnvÀndare tycker att de minskar Ängest och att sömnen blir mycket bÀttre!
GAAM Health Series L-Carnitine
Rank 23

GAAM Health Series L-Carnitine

betyg
(5/5)
Pris
149 kr
Kapslar
60
En stimulansfri fettförbrÀnnare med rent l-karnitin. Kapslarna hjÀlper kroppen att transportera fett genom cellmembranen sÄ att de anvÀnds som brÀnsle. Perfekt under deffen!
Tyrosin-Healthwell
Rank 24

tyrosin 500

betyg
(5/5)
Pris
99 kr
Tabletter
60
Dessa kapslar innehÄller 500 mg tyrosin. De kommer att göra dig mer alert och vaken plus att din ÀmnesomsÀttning kommer att förbÀttras. AnvÀndare uppskattar det hÀr tillskottet vÀldigt mycket och tycker att det fungerar bra mot stress och vissa vittnar Àven om att de lÀttare gÄr ner i vikt!
Thorne-Selenomethionine
Rank 25

Thorne Selenomethionine

betyg
(5/5)
Pris
115 kr
Kapslar
60
Den hÀr produkten innehÄller det viktiga Àmnet selen som Àr bundet med metionin. Du kommer att fÄ bÀttre hÄr och naglar, bÀttre immunförsvar och normal sköldkörtelfunktion om du tar det hÀr tillskottet!
Core-Tyrosine-Svenskt-kosttillskott
Rank 26

Core Tyrosine Caps

betyg
(5/5)
Pris
149 kr
Kapslar
120
Rent L-tyrosin i fri form som gör upptaget mer effektivt. Varje kapsel innehÄller 600 mg tyrosin. AnvÀndare tycker att tillskottet ger ett större fokus och att de sover mycket bÀttre!
Zink-Plus-Alpha-Plus
Rank 27

Zink Plus

betyg
(5/5)
Pris
145 kr
Tabletter
90
En zinkprodukt med 5 mg metionin i varje kapsel. Zink hjÀlper bland annat till att hÄlla benstommen frisk och bidrar till normal funktion av immunförsvaret. Kapslarna Àr helt veganska.
Elit Nutrition 100% pure Arganine
Rank 28

Elite Nutrition 100 % Pure Arginine

betyg
(5/5)
Pris
299 kr
Antal portioner
100
Ren 100 % L-arginin i pulverform. Ger bÀttre blodflöde och energitillförsel till musklerna, gör att man trÀnar bÀttre och fÄr bÀttre ÄterhÀmtning. Det höga priset sÀnker betyget nÄgot.
Self-Omninutrtion-DLPA
Rank 29

Self Omninutrtion DLPA

betyg
(5/5)
Pris
299 kr
g
200
100 % rent DL-fenylalanin i pulverform. Det höjer din smÀrttröskel, kan dÀmpa din hunger och ger dig ocksÄ ett bÀttre humör! Eftersom det kommer i pulverform kan du blanda i det i till exempel din PWO eller i proteindrycken direkt efter trÀning.
Taurine-Body-Science
Rank 30

Body Science Taurine

betyg
(5/5)
Pris
149 kr
Portioner
160
MĂ„nga portioner 100% rent taurin för ett lĂ„gt pris! Är en populĂ€r produkt bland anvĂ€ndare som förutom att de uppskattar de muskelbyggande effekterna, tycker att det Ă€r en bra produkt Ă€ven för avslappning.
Holistic L-Tyrosin
Rank 31

Holistic L-Tyrosin

betyg
(5/5)
Pris
219 kr
Kapslar
100
500 mg L-tyrosin i kapslar frÄn Holistic. FrÀmjar kroppens sköldkörtelhormoner och gör dig mer vaken och mindre stressad. AnvÀndare tycker att den fungerar bra!
Solgar-NAC
Rank 32

solgar nac

betyg
(5/5)
Pris
382 kr
Kapslar
60
Med 600 mg cystein i en kapsel sÄ ger det hÀr tillskottet dig aminosyran som har leveravgiftande egenskaper tillsammans med ett vackrare hÄr och finare hud! Kapslarna Àr dessutom helt veganska.
Scitec-nutrition-Taurine
Rank 33

Scitec Nutrition Taurine

betyg
(5/5)
Pris
99 kr
Kapslar
90
Kapslar med taurin som minskar trötthet, stimulerar fettförbrÀnningen och förbÀttrar syresÀttningen. Perfekt för dig som trÀnar och deffar. Med kapslar slipper du dessutom den karakteristiska smaken!
Biocare-n-Acetyl-Cysteine
Rank 34

biocare n-acetyl cysteine

betyg
(5/5)
Pris
409 kr
Kapslar
90
Med ett dagligt intag av biocare n-acetyl cysteine kommer du ge kroppen ett tillskott av cystein. Kapslarna innehÄller 500 mg cystein och kommer att ge dig starkare naglar, finare hud och tjockare hÄr.
ZMC-Plus-Alpha-Plus-HMA
Rank 35

ZMC Plus

betyg
(5/5)
Pris
509 kr
Kapslar
180
Tillskottet innehÄller zink, mangan och C-vitamin i kombination med bland annat tiamin och metionin. Kapslarna Àr helt vegetabiliska vilket gör att det passar utmÀrkt att anvÀnda för veganer.
Star-Nutrition-Taurine
Rank 36

Star Nutrition Taurine

betyg
(5/5)
Pris
129 kr
Portioner
320
100 % taurin i pulverfrom som kommer att ge dig bÀttre fokus och bÀttre muskelkontakt! MÄnga doser till ett vÀldigt bra pris Àr heller aldrig fel! PopulÀr bland personer som trÀnar mycket styrketrÀning.
GAAM-beta-alanine
Rank 37

GAAM Beta Alanine

betyg
(5/5)
Pris
99 kr
MĂ€ngd
50 doser
GAAM Beta alanine Àr 100% rent och smaklöst och det Àr lÀttlösligt sÄ att du lÀtt kan blanda det med valfri vÀtska. Det kommer att öka ditt blodflöde och effektivt rensa bort de slaggprodukter som ger mjölksyra vid hÄrd trÀning.
SELF-Leucine
Rank 38

SELF Leucine

betyg
(5/5)
Pris
159 kr
Doser
80
Stimulerar proteinsyntesen sÄ att du kan fÄ ut det mesta av din trÀning! LÀtt att blanda i sin Pre Workout dryck för att fÄ ett extra tillskott av leucin och sÀkerstÀller en maximal proteinsyntes under hela dagen.
Beta-alanin-bulk
Rank 39 Vegansk!

Bulk Beta Alanine

betyg
(5/5)
Pris
265 kr
MĂ€ngd
125 doser
100 % rent beta-alanin pulver som kommer att ge dig det dÀr extra trycket i trÀningen! MÄnga atleters favoritprodukt till ett vÀldigt bra pris! Eftersom det Àr helt smaklöst sÄ kan du blanda det med den dryck du föredrar för att göra din egen PWO. Dessutom Àr den helt vegansk!
Core-hmb-svenskt-kostillskott
Rank 40

Core HMB

betyg
(5/5)
Pris
169 kr
MĂ€ngd
180 kapslar
Kapslar med högdoserat HMB med hela 1200 mg per dos. Det innehÄller ocksÄ zink som hjÀlper till med proteinsyntesen. MÄnga tycker att den fungerar vÀldigt bra om man fastar, dÄ de kan bygga mycket muskelmassa samtidigt.
Self-Omninutrition-Leucine
Rank 41

Self Omninutrition Leucine

betyg
(5/5)
Pris
199 kr
Doser
40
Maximal muskeltillvÀxt med 100% ren leucin. Tas upp snabbt av kroppen och minskar din trötthet. Man blandar pulvret i den dryck man tycker mest om, och produkten har en neutral smak.
BioCare-n-acetyl-Cysteine-1
Rank 42

BioCare N-Acetyl Cysteine

betyg
(5/5)
Pris
409 kr
Kapslar
90
Med det hÀr tillskottet fÄr du hjÀlp med att bygga upp skadat hÄr och hud och en bÀttre fungerande matsmÀltning. Varje kapsel innehÄller 500 mg NAC av hög kvalitet!
Thorne-Beta-Alanine-SR
Rank 43

Thorne Beta Alanine

betyg
(5/5)
Pris
519 kr
MĂ€ngd
120 kapslar
Beta Alanin i kapselform som ger ett lÄngsamt frislÀppande av aminosyran, vilket ger en lÀngre period av tillgÀngligt beta alanin till musklerna. Att det intas i kapslar gör att den stickande kÀnslan som kan uppstÄ minimeras, vilket Àr en stor fördel med den hÀr produkten!
Gaba 500 healthwell
Rank 44

Gaba 500

betyg
(5/5)
Pris
111 kr
MĂ€ngd
100 Kapslar
En svagare variant av healthwells GABA-produkter. Dessa kapslar innehÄller 500 mg GABA som kommer att hjÀlpa dig att fÄ ro att somna pÄ kvÀllarna. MÄnga tycker att de kÀnner sig mer utvilade nÀr de vaknar och att det stillar oro.
Self-omninutrition-hmb
Rank 45

Self Omninutrition HMB

betyg
(5/5)
Pris
199 kr
MĂ€ngd
100 kapslar
Förutom att den ökar muskelmassan sÄ minskar den pÄ fettbildningen runt midjan! Dagligt tillskott för ett hÀlsosamt och aktivt liv! MÄnga anser att de ökar i styrka lÀttare sedan de börjat med det hÀr tillskottet!
Leucine-Body-Science
Rank 46

Body Science Leucine

betyg
(5/5)
Pris
179 kr
Doser
100
100 % leucin i lÀttupptaglig form som kommer att bidra till att bibehÄlla och bevara muskelmassa. MÄnga anser att den definitivt gör sitt jobb, men dÀremot att smaken inte Àr sÀrskilt trevlig.
Thorne-NAC
Rank 47

Thorne NAC

betyg
(5/5)
Pris
288 kr
Kapslar
90
NAC-kapslarna frÄn Thorne innehÄller 500 mg NAC. UnderlÀttar avgiftning av levern, stÀrker immunförsvaret och Àr slemlösande. Kapslarna Àr dessutom veganska.
gaba-solgar-500mg
Rank 48

Solgar GABA

betyg
(5/5)
Pris
228 kr
MĂ€ngd
50 Kapslar
Vid sömnbrist, dÄliga kostvanor och lÄngvarig stress kan du ta Solgars GABA-kapslar! FörbÀttrar ÄterhÀmtningen och ökar förmÄgan att prestera bÄde fysiskt och psykiskt.
Hmb-kapslar-bulk
Rank 49

Bulk HMB-kapslar

betyg
(5/5)
Pris
89 kr
MĂ€ngd
180 kapslar
Ett vĂ€ldigt billigt kosttillskott med HMB! PopulĂ€rt hos bodybuilders och trĂ€nare! Ökar styrka och muskelmassa och mĂ„nga tycker att det fungerar precis som det ska, men att kapslarna kan vara lite svĂ„ra att svĂ€lja.
100-Beta-Alanin-Aminosyra
Rank 50

100% Beta-Alanin Aminosyra

betyg
(4/5)
Pris
149 kr
MĂ€ngd
80 doser
Fungerar vĂ€ldigt bra vid intensiv trĂ€ning! SĂ€nker pH-vĂ€rdet i blodet som i sin tur ger mindre mjölksyra. Ett beta-alanin som Ă€r billig, bra och ger en riktigt bra effekt enligt de som anvĂ€nder det. Passar till all slags trĂ€ning. Är smaklös, lĂ€tt att blanda med valfri dryck och Ă€r helt vegansk!.
v
Rank 51

Star Nutrition HMB

betyg
(5/5)
Pris
99 kr
MĂ€ngd
70 kapslar
Viktigt byggmaterial till muskelfibrerna som Àr snabbabsorberande! Du kommer att fÄ lÀttare att öka i muskelmassa och styrka med de hÀr kapslarna! En sak anvÀndare klagar pÄ Àr att priset Àr vÀldigt dyrt.
L-Teanin-Healthwell
Rank 52

L-teanin 200

betyg
(5/5)
Pris
149 kr
Kapslar
90
Billiga och effektiva kapslar med L-teanin! LÀtta att svÀlja och anvÀndare vittnar om att de somnar lÀttare, sover bÀttre och kÀnner sig lugnare. Ett vÀldigt prisvÀrt kosttillskott!
Jacked-DAA
Rank 53

Jacked DAA (D-Aspartic Acid Chelate)

betyg
(5/5)
Pris
129 kr
Kapslar
120
Ett tillskott som boostar nivĂ„erna av testosteron. Är till stor hjĂ€lp vid diet dĂ€r man annars kan fĂ„ lĂ€gre nivĂ„er och kan Ă€ven anvĂ€ndas av kvinnor. Kapslarna gör det lĂ€tt att dosera och Ă€r dessutom Ă€r det förstĂ€rkt med kalcium som förbĂ€ttrar upptaget. PopulĂ€r produkt!
Rank 54

Citrulline Malate 1:1

betyg
(5/5)
Pris
199 kr
Typ
pulver
Citrulline Malate frÄn Body Science innehÄller L-citrullin som har bundits till malat (Àppelsyra) för bÀttre upptag. Pulverform gör bland annat att du kan blanda egna optimerade PWO:er. Positiva anvÀndare pratar om bÀttre pump och ÄterhÀmtning.
Thorne-Theanine
Rank 55

Thorne Theanine

betyg
(5/5)
Pris
739 kr
Kapslar
90
Thorne Theanine stimulerar alfavÄgor i hjÀrnan, vilket ger ett bÀttre minne och ökat fokus. Ska ocksÄ ge ett bÀttre humör. Ett ganska högt pris, men av bra kvalitet.
nac-hollistic-kosttillskott
Rank 56

Holistic NAC

betyg
(4/5)
Pris
328 kr
Kapslar
90
Ett NAC kosttillskott frÄn Hollistic som levereras i veganvÀnliga kapslar. Liksom övriga NAC produkter sÄ stödjer dessa kroppens glutationnivÄer samt syntesen av keratin, proteinet i bindvÀv, hud, hÄr och naglar. En kapsel per dag rekommenderas.
L-Teanin-Bulk
Rank 57

Bul L-teanin pulver

betyg
(4/5)
Pris
55 kr
g
50
Ett smaklöst pulver med 200 mg teanin per skopa. Du kan blanda det med vilken dryck du vill och fÄ teaninets effekter. AnvÀndare tycker att det Àr en mycket prisvÀrd produkt och upplever att de blir lugnare och sover bÀttre.
D-Asparaginsyra
Rank 58

Bulk D-ASPARGINSYRA

betyg
(4/5)
Pris
109 kr
Portioner
33
Rent DAA till ett vÀldigt lÄgt pris i pulverform. Ger förutom ökat testosteron bÀttre ÄterhÀmtning och sömn. MÄnga anser att smaken inte Àr sÄ trevlig sÄ det kan vara en bra idé att blanda det med juice!
Core BCAA Powder
Rank 59 Bra budgetval

Core BCAA Powder, 400g

betyg
(5/5)
Pris
239 kr
BCAA/portion
10 g
Pris/100 g
60 kr
Den bÀsta BCAA:n i vÄrt test i proportionerna 4:1:1 med extra hög halt leucin.
Rank 60 Smakar godis!

GAAM Nutrition Candy Series EAA, 400 g, Supersurt

betyg
(5/5)
Pris
149 kr
EAA/portion
12 g
Pris/100 g
37 kr
En komplett EAA som smakar fantastiskt bra. Inte mÄnga som klarar av att skapa ett bra EAA-tillskott som dessutom har godissmak. Min personliga favorit i skafferiet nÀr det vankas riktigt hÄrd trÀning och mÄnga andras med.
D-Asparaginsyra-Kapslar
Rank 61

Bulk D-Asparginsyra kapslar

betyg
(4/5)
Pris
229 kr
Kapslar
120
En kombination av 750 mg DAA och 1,5 mg zink i en kapsel. LÀttare för vissa att dosera istÀllet för pulver, plus att man slipper smak och lukt. Kapseln Àr helt vegansk, och ber dig samma fördelar som andra produkter av DAA.
Rank 62 Bra budgetval

Core BCAA Caps, 60 kapslar

betyg
(5/5)
Pris
250 kr
BCAA/portion
7,2 g
Pris/100 g
N/A
Ultimate BCAA Àr ett högkoncentrerat BCAA-tillskott i ren lyxform. Det Àr helt fritt frÄn socker och kolhydrater. En otrolig mÀngd smak i allmÀnhet. Hög mÀngd aminsyror.
Rank 63 Har en fantastisk smak!

GAAM Nutrition EAA, 400 g, Tropical Pineapple

betyg
(5/5)
Pris
199 kr
EAA/portion
11 g
Pris/100 g
50 kr
Ett EAA-tillskott vars smak Àr lÄng över förvÀntan för de flesta som prövar det. MÄnga beskriver denna EAA som den godaste EAA:n de nÄgonsin provat. Det bör sÀga allt.
Scivation Xtend
Rank 64 Bra budgetval

Scivation Xtend, 400g

betyg
(5/5)
Pris
299 kr
BCAA/portion
11 g
Pris/100 g
75 kr
Ultimate BCAA Àr ett högkoncentrerat BCAA-tillskott i ren lyxform. Det Àr helt fritt frÄn socker och kolhydrater. En otrolig mÀngd smak i allmÀnhet. Hög mÀngd aminsyror.
Arginin 750
Rank 65

Arginin 750

betyg
(4/5)
Pris
129 kr
Antal kapslar
60
Ser till att det manliga könshormonet hÄlls pÄ normala nivÄer och ger styrka och uthÄllighet. MÄnga anser att den gör det den ska och att de fÄr en bra effekt. Att den Àr prisvÀrd skadar inte heller!
Rank 66 Bra budgetval

Aldrig Vila BCAA, 500 g (Sweet Lemon)

betyg
(5/5)
Pris
315 kr
BCAA/portion
12 g
Pris/100 g
63 kr
En BCAA som inte bara innehÄller L-leucin, L-valin och L-isoleucin men Àven C-vitamin, Vitamin B6 och Betain! Oerhört mycket vitaminer och bra nÀringsÀmnen för din kropp pÄ kort tid.
L-Arginine-Star-Nutrition
Rank 67

Star Nutrition L-arginine

betyg
(4/5)
Pris
169 kr
Antal portioner
75
HÀr har vi ett L-arginin i pulverform. Det har samma effekt som alla andra produkter av samma typ, dÀremot verkar det vara ett problem med smak och lukt enligt anvÀndare. Man kan tillsÀtta nÄgot syrligt sÄ ska smaken inte vara nÄgot problem enligt tillverkaren.
Glycine-Body-Science
Rank 68

Body Science Glycine (l-glycin)

betyg
(4/5)
Pris
69 kr
g
250
Ett billigt glycintillskott i pulverform! HjÀlper till med att lagra glykogen och sÀnka kortisolnivÄerna vilket kommer att göra dig mer avslappnad. Produkten Àr vÀldigt populÀr bland anvÀndare som tycker att den Àr extremt bra mot stress.
BioTechUSA-l-Cartinine
Rank 69

BioTechUSA L-Carnitine 1000

betyg
(4/5)
Pris
129 kr
Tabletter
60
Aminosyror som ger dig högre fettförbrÀnning och ökad uthÄllighet. Kapslarna innehÄller 1000 mg karnitin och Àr gjorda av sÀkra och noggrant utvalda ingredienser.
Rank 70

Core Glutamine

betyg
(5/5)
Pris/port.
1,69 kr
L-Glutamin/port.
5 g
Form
Pulver
Ett tillskott som bestÄr av 100% rent Glutamin till ett minst sagt överkomligt pris. För endast 169 kr fÄr du 500 g. Ger dig en grym muskelpump och fungerar bra Àven ifall du försöker gÄ ner i vikt.
Rank 71

Star Nutrition L-Glutamine

betyg
(5/5)
Pris/port.
1,86 kr
L-Glutamin/port.
5 mg
Form
Pulver
Ett av de bÀsta glutamin-tillskotten pÄ marknaden. PrisvÀrt, enkelt och nÄgot man kan planera pÄ att köpa under en lÀngre period med anledning av det. MÄnga mÀrker stor skillnad i magen och tarmarna efter att de tagit detta glutamin-tillskott.
Glycine-Bulk
Rank 72

Bulk glycine

betyg
(4/5)
Pris
41 kr
g
500
Mycket glycin för pengarna! Ett vegansk pulver med rent glycin som mÄnga tycker ger en bra effekt mot stress och att de sover bÀttre!
Leucine-Body-Science-1
Rank 73

Body Science Pure Carnitine

betyg
(4/5)
Pris
169 kr
Kapslar
100
Dessa kapslar innehÄller en patenterad karnitinrÄvara som heter CarniPure som anses vara det renaste karnitinet i vÀrlden och maximerar din fettförbrÀnning! Omvandlar det oönskade fettet till energi istÀllet.
Rank 74

Core Glutamine Caps

betyg
(5/5)
Pris/port.
0,93 kr
L-Glutamin/port.
2,1 g
Form
Kapslar
Rent glutamin i kapselform för bÀsta möjliga muskelpump under ett trÀningspass. Perfekt vid deff, diet eller nÀr du bara försöker gÄ ner i vikt i allmÀnhet men behÄlla sÄ mycket muskelmassa som möjligt. Kommer i smidiga kapslar du kan ta med dig enkelt, vart du vill. HjÀlper dessutom din matsmÀltning.
Solgar-L-Phenylalanine
Rank 75

solgar l-phenylalanine

betyg
(4/5)
Pris
215 kr
Kapslar
50
100 % rent l-fenylalanin i kapselform. AnvÀndare tycker att den minskar smÀrta i musklerna och att den har positiv effekt pÄ nervsystemet! Kapslarna passar vÀldigt bra för veganer.
Ultimate L-Carnitine Star Nutrition
Rank 76

Ultimate L-Carnitine

betyg
(4/5)
Pris
199 kr
Kapslar
90
Ett enkelt och högkvalitativt tillskott som kommer att göra dig uthÄlligare vid lÀngre trÀningspass och dessutom öka din fettförbrÀnning. Varje kapsel innehÄller 500 mg l-karnitin.
Scitec-Nutrition-Tyrosine
Rank 77

Scitec Nutrition Tyrosine

betyg
(4/5)
Pris
149 kr
Kapslar
100
Tyrosin frÄn Scitec ger dig bÀttre humör, mindre hunger och kan öka din muskelmassa. Tyrosin kan ocksÄ hjÀlpa dig att mÄ bÀttre vid allergi. Kapslarna innehÄller 500 mg tyrosin i fri form som förbÀttrar upptaget i kroppen.
beta-alinine-star-nutrition
Rank 78

Star nutrition Beta-Alanine

betyg
(4/5)
Pris
149 kr
MĂ€ngd
100 doser
Den hÀr produkten kommer att reducera dina mjölksyrenivÄer i musklerna och ge dig extra uthÄllighet! Perfekt för idrottare som vill maxa prestationen. AnvÀndare tycker att det Àr en mycket prisvÀrd produkt.
L-fenylalanin-Lamberts
Rank 79

Lamberts fenylalanin

betyg
(4/5)
Pris
209 kr
Kapslar
60
Kapslar med 500 mg rent fenylalanin som bland annat kan hjÀlpa dig som har kroniska smÀrtstörningar. Det beror pÄ att fenylalanin har en förmÄga att höja halten av endorfiner i hjÀrnan.
Tyrosine-Body-Science
Rank 80

Body Science Tyrosine

betyg
(4/5)
Pris
79 kr
g
40
L-tyrosin i pulverform som du till exempel kan blanda i den egen PWO-dryck. MÄnga anser att den ger en fin effekt pÄ humöret och att den ger ett riktigt bra fokus!
Holistic-Har-Hud-Naglar
Rank 81

Holistic HĂ„r Hud Naglar

betyg
(4/5)
Pris
347 kr
Kapslar
90
Förutom cystein innehÄller det hÀr kosttillskottet vitaminer och mineraler som förbÀttrar hÄret, huden och naglarnas kvalitet och vitalitet. Varje kapsel innehÄller 100 mg cystein.
Recovery XLNT SPORTS
Rank 82

XLNT Sports Recovery

betyg
(4/5)
Pris
249 kr
Portioner
16
För snabb ÄterhÀmtning efter ett hÄrt trÀningspass. InnehÄller en stor mÀngd aminosyror, och dÀribland metionin. MÄnga anvÀndare rekommenderar den hÀr produkten, bÄde för den bra effekten men Àven för den goda smaken!
GAAM Nutrition Candy Series BCAA, 400 g, Sura Colanappar
Rank 83 Bra budgetval

GAAM Nutrition Candy Series BCAA, 400 g, Sura Colanappar

betyg
(5/5)
Pris
250 kr
BCAA/portion
12 g
Pris/100 g
50 kr
Det hÀr Àr ett BCAA-tillskott som smakar precis som sura cola-nappar gör nÀr du köper dem i godisaffÀren. En av Sveriges mest sÄlda BCAA-produkter.
core-hmb
Rank 84

Core HMB

betyg
(5/5)
Pris
169 kr
Typ
Kapsel
MĂ€ngd HMB/dos
1200 mg*3
PopulÀr produkt hos svenskt kosttillskott. Gynnar muskelbyggande och motverkar muskelnedbrytning. HÀr Àven kompletterad med Zink som stödjer proteinsyntesen. MÄnga anvÀnder denna under fasta eller diet med goda resultat.
Solgar-Taurin
Rank 85

Solgar Taurin

betyg
(4/5)
Pris
106 kr
Kapslar
50
Kapslar med 100% rent taurin. Taurinet Àr i fri form i den hÀr produkten vilket gör att upptaget gÄr mycket snabbare. De vegetabiliska kapslarna gör att produkten passar bra för veganer.
glukosamin apofri
Rank 86 Högdoserat

Artrox tablett 625 mg

betyg
(5/5)
Pris/kapsel
1,65 kr
Glukosamin/kapsel
625 mg
Ett glukosamin-tillskott som Àr tÀnkt anvÀndas vid vÀrk och stelhet i kropp och leder i allmÀnhet men knÀleder specifikt. Lindrar symtomen frÄn artros i knÀleder vÀldigt bra. VÀldigt prisvÀrt dessutom.
Shield-Wall-Levertillskott
Rank 87

Shield Wall Levertillskott

betyg
(4/5)
Pris
199 kr
Kapslar
90
Om du trÀnar hÄrt sÄ kan det ha en pÄverkan pÄ levern. Det hÀr tillskottet Àr utvecklat för att hjÀlpa din lever att orka med. Varje kapsel innehÄller 27 mg cystein men ocksÄ glycin och metionin bland annat.
Holistic-Eaa
Rank 88

Holistic EAA

betyg
(4/5)
Pris
385 kr
Portioner
15
InnehÄller alla essentiella aminosyror för effektiv muskeluppbyggnad med 0,1 g L-metionin per portion. Magnesium och vitamin B6 finns ocksÄ med hÀr. LÀgre plats pÄ listan med tanke pÄ att den Àr rÀtt dyr i pris per portion.
Rank 89

Solgar L-Glutamine

betyg
(5/5)
Pris/port.
2,78 kr
L-Glutamin/port.
500 mg
Form
Kapsel
Vegetabiliskt glutamin i ren form, vilket underlÀttar upptaget för kroppen. Ett perfekt Glutamin-tillskott enligt mÄnga. Perfekt glutamin-tillskott för veganer, inte bara mÀnniskor som styrketrÀnar.
gaba-utvald
Rank 90

Gaba 1000

betyg
(5/5)
Pris
199 kr
Typ
Kapsel
Högdoserat Gaba i vegetabiliska kapslar. Extra tillsatt B6 föra att minska trötthet och utmattning. AnvÀndare rapporterar hjÀlp mot kronisk trötthet, stress och muskelspÀnningar samt bÀttre sömn. MÄnga positiva recensioner, blir vÄr GABA testvinnare!
Taurine-Mega-Caps-Olimp
Rank 91

Taurine Mega Caps

betyg
(4/5)
Pris
119kr
Kapslar
120
Kapslar med en hög dos rent taurin, hela 1500 mg per kapsel! Du fÄr sÄklart alla fördelar med taurin som ökat fokus, mer pump och förbÀttrad syresÀttning. Kapslarna Àr lÀtta att svÀlja och du slipper den ibland svÄra smaken av taurin.
glukosamin pharma nord
Rank 92 Bra mot onda knÀn

Pharma Nord Glukosamin-kapslar

betyg
(5/5)
Pris/kapsel
1,65 kr
Glukosamin/kapsel
400 mg
Ett fantastiskt lÀkemedel mot mild till mÄttlig artrots. Lindrar symptomen vÀldigt bra och effektivt pÄ vÀldigt kort tid. Rekommenderas av de flesta som prövat det. Receptfritt lÀkemedel. MÄnga med onda knÀn kommer mÀrka skillnad av det hÀr glukosamin-tillskottet varför vi valt att ge det högsta möjliga betyg i vÄrt stora test.
L-cystein-Lamberts
Rank 93

Lamberts L-cystein

betyg
(4/5)
Pris
239 kr
Kapslar
90
Rent L-cystein i kapselform med 500 mg per kapsel. Kan förbÀttra matsmÀltningen, ge bÀttre hud och hÄr och har en avgiftande effekt.
Rank 94

Elit Nutrition EAA + BCAA, Watermelon

betyg
(5/5)
Pris
349 kr
BCAA/portion
6 g
Pris/100 g
87 kr
BÄde BCAA & EAA i en produkt. Ger dig alla livsnödvÀndiga aminosyror för muskeluppbyggnad samt ÄterhÀmtning i en portion. Superenkelt att ha med sig till gymmet. Smakar vattenmelon, perfekt för dig som gillar det. Ett komplett aminosyretillskott.
Hairboost-Battre-halsa
Rank 95

Hairboost

betyg
(4/5)
Pris
349 kr
Kapslar
90
Ett tillskott för bÀttre hÄr. InnehÄller 150 mg cystein per kapsel men ocksÄ ingredienser som pantotensyra, ÄkerfrÀken, koppar och zink. VÀl vÀrt att testa om hÄret kÀnns trött!
L-Leucin-Bulk
Rank 96

Bulk L-leucin

betyg
(4/5)
Pris
71 kr
Doser
33
Blanda din egen proteindryck med l-leucin frÄn bulk! Det som kan vara vÀrt att veta Àr att det enligt anvÀndare kan vara svÄrt att blanda ordentligt och att smaken kan vara lite svÄr, men till det lÄga priset Àr det ÀndÄ en populÀr produkt.
Battre-halsa-n-Acetyl-Cystein
Rank 97

BĂ€ttre HĂ€lsa N-Acetyl Cystein

betyg
(4/5)
Pris
295 kr
Kapslar
90
Ge naglar, hud och hÄr en boost med BÀttre HÀlsas NAC-tillskott! Halten av NAC i varje kapsel Àr 500 mg, och ger dig alla fördelar med denna svavelaminosyra. Det hÀr tillskottet Àr veganskt.
Liposomal-gaba
Rank 98

Liposomal GABA med L-Theanin

betyg
(4/5)
Pris
359 kr
MĂ€ngd
50 ml
GABA i flytande form som dessutom innehÄller L-theanin. Lugnar nerverna och gör att du somnar lÀttare. PopulÀrt bland personer som vill varva ner efter en lÄng arbetsdag!
Amino-ess-Battre-Halsa
Rank 99

Amino-ess

betyg
(4/5)
Pris
189 kr
Kapslar
120
InnehÄller alla de essentiella aminsosyror som kroppen inte kan tillverka sjÀlv, inklusive L-leucin. En populÀr produkt pÄ grund av dess renhet och relativt lÄga pris. Ett lÀtt sÀtt att fÄ i sig leucin
glukosamin tabletter
Rank 100

Bulk.com Glukosamin-tabletter

betyg
(5/5)
Pris/kapsel
0,42 kr
Glukosamin/kapsel
1000 mg
100% glukosamin i tablettform. Enkelt att svÀlja och ta med dig vart som helst. Kommer i en trendig burk ocksÄ. StÀrker din kropp och minskar inflammation i leder. Kan fÄ vÀrk i dina knÀn att försvinna, och detta trots att vi inte brukar lova mycket pÄ Tillskottsbibeln. FruktansvÀrd snabb leverans vilket Àr ett stort plus.
N-acetylcystein
Rank 101

Lamberts N-acetylcystein

betyg
(4/5)
Pris
289 kr
Kapslar
60
Ett högdoserat tillskott med N-acetylcystein som kan bidra till att minska slembildning i luftrören. Det kan Àven ha en positiv effekt pÄ levern vid mycket hÄrd trÀning. Det Àr ocksÄ en mycket effektiv antioxidant!
Rank 102 Bra löslighet med ett 8:1:1 förhÄllande.

Self Omninutrition EAA Pro, 500g

betyg
(5/5)
Pris
329 kr
EAA/portion
16 g
Pris/100 g
66 kr
InnehĂ„ller alla essentiella aminosyror med tillĂ€gg för bĂ€sta möjliga effekt i din muskeluppbyggnad. Även Histidin, taurin, glycin och alanin. Bra löslighet för att vara ett EAA-tillskott.
citrulline-core svensk hÀlsokost
Rank 103

Core Citrulline

betyg
(5/5)
Pris
149 kr
Typ
pulver
Hög dosering av citrulline i en kvalitativ och prisvÀrd form frÄn svenskt kosttillskott. FörbÀttrar muskelpump och tryck, samtidigt som du minskar din trÀningsvÀrk. Ovanligt mÄnga som ger denna höga positiva omdömen.
thorne-Pharma-gaba
Rank 104

PharmaGaba-100

betyg
(4/5)
Pris
322 kr
MĂ€ngd
60 kapslar
Det hÀr tillskottet innehÄller en biologisk form av GABA som framstÀlls pÄ samma sÀtt som Kimchi gör med speciella bakterier. Den Àr lÀttupptaglig och kommer att ge dig lugn och ro!
biotech-Hmb
Rank 105

BioTechUSA HMB

betyg
(4/5)
Pris
239 kr
MĂ€ngd
150 kapslar
De hÀr kapslarna innehÄller 3000 mg HMB, och ger dig ökad ÄterhÀmtning och muskelmassa. Det hÀr tillskottet kommer att hjÀlpa dig att nÄ dina fitnessmÄl!
Teanin-Solaray
Rank 106

Solaray teanin

betyg
(4/5)
Pris
399 kr
Kapslar
45
Teaninkapslar som passar vÀldigt bra för veganer eftersom kapslarna inte innehÄller nÄgot gelatin. Varje kapsel innehÄller 200 mg teanin och ger ett ökat lugn, fokus och bÀttre sömn. FÄr ett lÀgre betyg pÄ grund av det höga priset.
D-Aspartic-Acid
Rank 107

D-Aspartic Acid

betyg
(4/5)
Pris
159 kr
Doser
45
Ett kosttillskott i effektiv pulverform som Àr lÀttdoserad. 100 % rent D-asparginsyra som kan bygga muskler och öka testosteronnivÄerna vilket ger en maxeffekt av din trÀning!
N-Acetyl-L-Cystein
Rank 108

Bulk NAC

betyg
(4/5)
Pris
99 kr
g
100
Bulks NAC kommer i pulverform, vilket gör att det blir lÀtt att blanda den i valfri proteindryck! AnvÀndare tycker att det Àr en bra produkt som gör det den ska, men att smaken Àr ganska sur.
Rank 109 InnehÄller BCAA och EAA!

Olimp Amino EAA Xplode Powder, 520g

betyg
(4,5/5)
Pris
329 kr
EAA/portion
8,4 g
Pris/100 g
77 kr
Det hÀr Àr en unik produkt som inte bara innehÄller en av aminosyrorna utan bÄda. InnehÄller alltsÄ BCAA, EAA och Alanin! En produkt vi högt rekommenderar för mÀnniskor som vill fÄ större muskler.
Great-earth
Rank 110

great earth bedtime

betyg
(4/5)
Pris
299 kr
MĂ€ngd
60 kapslar
Kosttillskott för sömnen som bland annat innehÄller GABA. Ashwagandha och grönt te Àr ocksÄ ingredienser. MÄnga tycker att det fungerar riktigt bra, men man kan behöva justera dosen innan man fÄr effekt.

Sammanfattning


Aminosyror Àr livsviktigt för oss mÀnniskor, eftersom det Àr vÄra byggstenar.

Det finns 20 olika aminosyror, vissa kan kroppen producera sjÀlv (icke-essentiella) och andra mÄste vi fÄ i oss via maten vi Àter (essentiella).

Aminosyrorna har olika funktioner i kroppen och finns mest i mat som kött, fisk och mejeriprodukter. Det finns Àven i nötter, bönor, linser och groddar.

Om man vill optimera sin trÀning eller har svÄrt att fÄ i sig en bra mÀngd aminosyror med sin kost finns det en massa olika kosttillskott av aminosyror att ta till.

PopulÀra aminosyror som tillskott Àr bland annat BCAA, alanin, glutamin och karnitin. Vissa Àr bra för muskeluppbyggnaden specifikt, men det finns ocksÄ tillskott som förhindrar mjölksyra vid intensiv trÀning.

Var noga med att lÀsa pÄ hur du ska ta dina aminosyror sÄ att du fÄr sÄ bra effekt som möjligt och inte överdoserar. Se ocksÄ till att du köper aminosyror som passar just dina behov.

HÀr kommer vÄr sammanfattade topplista med de Aminosyran som vi rekommenderar dig att köpa i olika kategorier:


BĂ€sta Aminosyran – BĂ€st i vĂ„rt test

 1. BÀst i vÄrt test : NAC N-acetylcystein
 2. BĂ€sta Pulvret : Core Beta Alanine
 3. Billigast köp : Core Taurine
 4. BÀsta kundbetyg / omdömen : NAC N-acetylc
 5. BĂ€sta tabletten : GABA 1000
 6. PopulÀrast i sökningar : NAC N-acetylc

 

KĂ€llor

https://www.vitaelab.se/faktasidor/aminosyror/

https://ehinger.nu/undervisning/kurser/kemi-2/lektioner/biomolekyler/de-20-aminosyrorna.html

https://www.stc.se/magazine/kost/vad-ar-aminosyror-och-varfor-behover-jag-dem/

https://www.svensktkosttillskott.se/core-arginine#guide