Bästa HMB

Vill du ha ett kosttillskott som Àr prestationshöjande, ger dig mer muskelmassa och ökar din styrka? DÄ Àr ett tillskott av bÀsta HMB det som du letar efter.

I denna artikel utser vi vilket kosttillskott med HMB som Àr bÀst i test. Allt för att du enklare ska kunna hitta en produkt med bra och snabb effekt. HÀng med sÄ kikar vi.

Topplista med de bÀsta HMB produkterna

Topplistan

core-hmb
Rank 1 BĂ€st i Test

Core HMB

betyg
(5/5)
Pris
169 kr
Typ
Kapsel
MĂ€ngd HMB/dos
1200 mg*3
PopulÀr produkt hos svenskt kosttillskott. Gynnar muskelbyggande och motverkar muskelnedbrytning. HÀr Àven kompletterad med Zink som stödjer proteinsyntesen. MÄnga anvÀnder denna under fasta eller diet med goda resultat.
bÀsta hmb

Vad Àr HMB och varför ska du ta ett tillskott?

Du kanske har hört talas om HMB förut. Det Ă€r en förkortning för ß-hydroxy-ß-methlbutyrat och Ă€r en nedbrytningsprodukt av leucin. Leucin i sin tur Ă€r en essentiell aminosyra.

Varför ska man dÄ anvÀnda sig av detta Àmne? Jo, studier har visat att detta Àmne har en positiv effekt pÄ kroppens muskelproteinomsÀttning. Det i sin tur innebÀr att ett tillskott Àr bra att anvÀnda vid sjukdomar som bryter ner kroppens muskler eller om man lever i en svÄr fysisk stress.

HMB brukar dock Àven anvÀndas av kroppsbyggare som lyfter tungt pÄ gymmet. AnvÀndare upplever nÀmligen att de blir starkare, presterar bÀttre pÄ gymmet, att muskelmassan ökar och att muskelproteinnedbrytningen minskar. Det finns alltsÄ mÄnga fördelar med detta supplement.

Vilka har nytta av att inta tillskottet?

Det finns mÄnga som kan dra nytta av att anvÀnda detta Àmne. De anvÀndare som upplever en positiv effekt vid trÀningen Àr bland annat tyngdlyftare, kroppsbyggare, crossfitatleter, fotbollsspelare och mÀnniskor som sysslar med uthÄllighetssporter.

MÄnga upplever en positiv effekt vid diet dÄ muskelmassan inte bryts ned om du intar tillskottet.

uthÄllighet och minska muskelnedbrytning med hmb

Fördelar med HMB

Det finns en mÀngd fördelar med att inta ett tillskott av detta Àmne. Det bÀsta HMB gör för din kropp Àr bland annat:

  • Du fĂ„r bĂ€ttre uthĂ„llighet (bra vid uthĂ„llighetssporter)
  • Du presterar bĂ€ttre pĂ„ gymmet
  • Din Ă„terhĂ€mtningstid mellan trĂ€ningspassen minskar
  • Din styrka ökar, vilket mĂ€rks vid styrkelyft
  • Muskelmassan ökar enklare
  • Muskelmassan bibehĂ„lls om du gĂ„r pĂ„ diet eftersom muskelnedbrytningen motverkas.

Det finns alltsÄ en rad olika fördelar med kosttillskottet oavsett vilken sorts sport du hÄller pÄ med. All trÀning kan dra fördelar av att du intar HMB innan trÀningspassets start.

Vilket tillskott Àr det bÀsta?

Alla kosttillskott i vÄrt test har visat mycket bra resultat för anvÀndare och de upplever sig kÀnna bra effekter vid trÀningen. De har alla samma funktion, men nÄgot som skiljer sig Ät Àr bland annat doseringen.

Vissa produkter Àr högdoserade och innehÄller mer av det verksamma Àmnet per kapsel. En fördel med att vÀlja ett högdoserat tillskott Àr att fÄr i dig mer av Àmnet, men det kan ocksÄ vara en nackdel om du vill börja med en lÄg dos. Det bÀsta tillskottet för just dig Àr dÀrför bland annat baserat pÄ hur stor dos du vill inta.

Hur ska jag dosera tillskottet?

De studier och tester som har genomförts visar inte pÄ nÄgon specifik mÀngd som Àr den bÀsta doseringen. Det vanligaste Àr dock att mellan 2 och 4 gram per dag. Det finns inga kÀnda biverkningar, men som med alla tillskott sÄ bör man inte ta för mycket. De flesta tillskott finns som kapslar sÄ det blir enkelt att dosera.

Det vanligaste Àr att ta tillskottet strax före trÀningspasset för att uppnÄ en bra styrkeeffekt nÀr du trÀnar.

2 till 4 gram hmb om dagen Àr lÀmpligt

BĂ€st i test av HMB

För att utse bĂ€st i test sammanfattar vi först och frĂ€mst testpanelens betyg. DĂ€refter utser vi vinnaren. Vilken produkt som blir vinnare Ă€r enkelt att avgöra – det blir den produkt som fĂ„r bĂ€st betyg. Vi kollar naturligtvis Ă€ven hur det ser ut pĂ„ marknaden med recensioner och köpare.

Vi vÀljer ut de populÀraste produkterna och jÀmför dessa och vi tar pris men inte mÀrke i beaktning, utan det viktigaste Àr funktion, effekt och kvalité. HÀr hittar du vÄr topplista med bÀsta HMB

Avslutande ord

De bÀsta HMB produkterna gör att du kan öka din muskelstyrka och uthÄllighet samtidigt som du snabbar pÄ din ÄterhÀmtning, allt med ett enda tillskott. Testa dig fram för att hitta den bÀsta doseringen för just dig. Alla produkter i vÄrt test höll mÄttet och anvÀndare upplever att de ger ett bra resultat och stor effekt.

DÄ tillskottet Àr mycket potent kan du börja med en lÀgre dos och sedan öka. Se dÀrför till att det kosttillskott du köper enkelt gÄr att dosera utefter dina önskemÄl.

KĂ€llor:

https://muscles.se/artiklar/kost-tillskott/muskelbyggande-kosttillskott-hmb/, https://www.myprotein.com/thezone/training/hmb-what-is-it-what-are-the-benefits/