Bästa Anti Aging produkterna Jan 2023

Om du vill förebygga en åldrad hud med tråkiga rynkor, då är det dags att satsa på en riktigt bra anti-aging kräm. Genom att tillföra rätt sorts fukt till din hud så kan du fördröja åldrande och få en len och slät hud.

Vi har testat en mängd produkter av hög kvalité som ger dig bästa anti age effekt. Allt för att du ska kunna göra ett bra val för din hud. Häng med så kikar vi!

Artikeln innehåller annonser

Bäst i test lista med de bästa anti aging produkterna

Topplistan

Rank 1 Bäst i Test

LL Regeneration Night Cream

betyg
(5/5)
Pris
435 kr
Mängd
50 ml
En kräm som stödjer och stimulerar huden under natten. Perfekt att börja med när man har passerat 30 då de första rynkorna har börjat komma! Rekommenderas varmt av användare för krämens toppeneffekt!
Rosenserien-rose-Cream-Anti-Wrinkle
Rank 2

Rosenserien Rose Cream Anti Wrinkle

betyg
(5/5)
Pris
369 kr
Mängd
50 ml
En intensivt fuktighetsbevarande antirynkkräm för mogen hud. Krämen är helt ekologisk och innehåller höga nivåer av antioxidanter. Passar alla hudtyper!
Age-defying
Rank 3

Organic certified age-defying anti-gravity face serum

betyg
(5/5)
Pris
119 kr
Mängd
115 ml
Ett serum som minskar rynkor och ger huden ett ungdomligt utseende. Innehåller hyaluronsyra och vitaminer som stärker hudens struktur. En helt vegansk produkt som ger en strålande fin hy varje dag!
Submersive-Serum-Paradoxe
Rank 4

Submersive Serum Paradoxe

betyg
(4/5)
Pris
340 kr
Mängd
30 ml
Ett serum med mjukgörande ingredienser som hjälper till att hålla huden ung! Jämnar också ut huden, så den är perfekt att använda innan du applicerar din makeup.
Jabushe-Anti-Wrinkle-Serum
Rank 5

Jabushe anti-wrinkle serum

betyg
(4/5)
Pris
198 kr
Mängd
15 ml
Ett serum som punktbehandlar dina utrycksrynkor! Den är utvecklad speciellt för mogen hy och behandlar rynkor och fina linjer på ett väldigt effektivt sätt. Användare tycker att den är jättebra, men får ett lägre betyg med tanke på det dyra priset.
Royal-Body-oil-maria-akerberg
Rank 6

Royal Body Oil

betyg
(4/5)
Pris
299 kr
Mängd
125 ml
Här har vi en kroppsolja med en anti age-effekt som luktar väldigt gott av patschuli, rosmarin och neroli. Tas upp snabbt av huden och går att använda på hela kroppen. Innehåller också havtorn som läker brännsår och andra skador.
Nivea-anti-Wrinkle-extra-protection
Rank 7

Nivea Q10 Plus Anti-Wrinkle Extra Protection Day Cream

betyg
(3/5)
Pris
87 kr
Mängd
50 ml
En klassiker! En dagcreme för mogen hud som innehåller Q10 . Krämen förebygger rynkor och minskar på dem du redan har. Den innehåller också solskyddsfaktor 30!

Här hittar du fler anti age produkter

bästa anti-aging produkterna

Vem behöver använd en anti-aging kräm?

Om du tidigt vill börja förebygga huden i ansiktet så att den inte drabbas av för tidiga ålderstecken, då ska du börja använda en anti-aging kräm. Med en förebyggande kräm så tillför du mycket fukt till huden och förhindrar att den bildar rynkor och fina linjer i ansiktet.

Många börjar använda en åldersförebyggande kräm redan i 20-årsåldern, men det är aldrig för sent att börja ta hand om din hud. Studier visar att åldern är mindre viktig och att såväl kvinnor som män kan dra fördel av en bra kräm.

Så här använder du en anti-aging kräm

Använd din anti-age i ansiktet som en del av din morgonrutin eller kvällsrutin. Användare upplever att ett regelbundet användande ger bäst resultat.

 1. Tvätta ansiktet med en mild rengöringsprodukt
 2. Applicera ett serum över hela ansiktet
 3. Smörj in krämen med cirkelrörelser
 4. Applicera smink (om du använder krämen på morgonen)
smörj in antiaging krämen den bästa

3 fördelar med att använda förebyggande krämer

En bra kräm med anti-age effekt som ger din hud fukt och som förebygger rynkor, det är något som alla kvinnor drömmer om. Men vad är egentligen fördelarna med att använda en kräm och kommer ditt ansikte att få sig ett lyft? Enligt vår undersökning så kan den bästa anti-aging krämen ge en effekt av just ett ansiktslyft och ge dig en mjuk och hälsosamt skinande hud.

 • Många innehåller SPF och skyddar din hud mot solen
 • Tillför gott om rätt fukt
 • Stimulerar hudens förnyelseprocess

Vår genomgång visar att anti aging-krämerna tillför rätt fukt och därmed håller huden mjuk, samtidigt som hudens förnyelseprocess stimuleras. På så sätt kan fina linjer och rynkor minskas och förebyggas.

När du väljer vilken anti-aging kräm du ska köpa så kan det vara bra att satsa på en anti-age med SPF. Då skyddas din hud mot solen, speciellt på sommaren.

Välj mellan kräm, masker och serum

Det finns mängder med produkter som har en anti-age effekt. Du kan bland annat välja mellan en kräm, mask eller ett serum. Studier visar att det bästa oftast är att låta dessa produkter komplettera varandra i din hudvårdsrutin.

Applicera först ett lätt serum. En kräm har en tjockare konsistens och smörjs in ovanpå serumet. Båda bör användas varje dag. En mask däremot kan du använda en gång varje eller varannan vecka för en förebyggande och uppiggande effekt.

Vilken effekt är du ute efter?

Vår undersökning visar att det finns en mängd krämer med anti-age effekt som alla ger olika resultat. En kräm kan bland annat innehålla:

 • SPF – skyddar huden mot solens skadliga strålar och förebygger tråkiga pigmentfläckar
 • Plumberfunktion – en kräm som gör att rynkor och linjer fylls ut
 • C-vitamin – har rynkförebyggande egenskaper
sola med bästa antiaging krämen

I vårt test finns produkter som utlovar olika resultat och användare upplever att de i mångt och mycket hålls. Fundera därför på vilken effekt som är viktigast för dig när du väljer kräm.

En kräm kan även ge effekter såsom:

 • Förminskade porer
 • Jämnare hudton
 • Mindre mörka ringar
 • Reducerade pigmentfläckar
 • Bättre elasticitet

Välj rätt anti-aging kräm för din hud

Olika sorters hud behöver olika produkter, det har vi tagit hänsyn till när vi testat produkter till vår topplista. Många krämer är anpassade efter ålder och hudtyper.

Om du är över 40 är den bästa krämen för dig en som är framtagen för mogen hud. Sedan finns det även krämer för just 40+, 50+ och så vidare. Det finns även ekologiska och veganska produkter om det är viktigt för dig.

Bäst i test av anti aging produkter

För att utse den produkt som är bäst i test sammanfattar vi först och främst testpanelens betyg. Därefter utser vi vinnaren. Vilken produkt som blir vinnare är enkelt att avgöra – det blir den produkt som får bäst betyg. 

För att hitta den bästa anti-aging produkten undersöker och granskar vi marknaden, recensioner och köpare. Vi gör research och sammanställer kundrecensioner i olika butiker som säljer de produkter vi testar. Allt för att hitta de bästa produkterna inför vårt test.

Vanliga frågor – Anti aging produkter

Vad kan fördelen vara med att använda anti-aging produkter?

En fördel kan vara att din hy kan sakta ner hur den bryts ner. Jämnare hudton och bättre elasticitet kan också uppnås.

Vilken ålder är bäst för antiaging produkter?

Rekommendationer är ofta att människor kan etablerar en effektiv anti-aging hudvårdsrutin i 40- och 50-årsåldern. Detta inkluderar att använda en fuktkräm som är märkt som anti-aging och solskyddsmedel.

Avslutande ord

En bra anti-aging kräm behöver inte vara dyr, men priset indikerar ofta kvalitén. I vårt test har vi tagit hänsyn till att kvinnor och män i olika åldrar behöver olika produkter, allt beroende på ålder och hudtyp.

Välj den anti-age som utlovar just de effekter som är viktiga för dig, allt ifrån minskade porer till färre fina linjer. Då kommer du att bli nöjd med din produkt.

Här kommer vår sammanfattade topplista med de Anti age som vi rekommenderar dig att köpa i olika kategorier:


Bästa Anti age – Testvinnare

Alternativa leverantörer (utöver de vi har bedömt som bäst i butikslänkarna ovan) till flera av dessa Antiage-produkter är Svensk Hälsokost, Meds samt MMSport

Viktigt: Kosttillskott ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Överdosera ej.


Källor:

https://www.aad.org/public/everyday-care/skin-care-secrets/anti-aging/reduce-premature-aging-skin, https://hudspecialisten.se/annica/for-ung-for-anti-age/

Övriga produkter utanför topp 10:

Övriga produkter i testet

Inga fler produkter än dem i topplistan just nu.

Viktigt: Kosttillskott ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Överdosera ej.

Skribent 

Faktakontroll – Martin Olofsson

Skapad :

Uppdaterad :