BĂ€sta Anti Aging produkterna 2022

Om du vill förebygga en Äldrad hud med trÄkiga rynkor, dÄ Àr det dags att satsa pÄ en riktigt bra anti-aging krÀm. Genom att tillföra rÀtt sorts fukt till din hud sÄ kan du fördröja Äldrande och fÄ en len och slÀt hud.

Vi har testat en mÀngd produkter av hög kvalité som ger dig bÀsta anti age effekt. Allt för att du ska kunna göra ett bra val för din hud. HÀng med sÄ kikar vi!

BÀst i test lista med de bÀsta anti aging produkterna

Topplistan

Rank 1 BĂ€st i Test

LL Regeneration Night Cream

betyg
(5/5)
Pris
435 kr
MĂ€ngd
50 ml
En krÀm som stödjer och stimulerar huden under natten. Perfekt att börja med nÀr man har passerat 30 dÄ de första rynkorna har börjat komma! Rekommenderas varmt av anvÀndare för krÀmens toppeneffekt!
Rosenserien-rose-Cream-Anti-Wrinkle
Rank 2

Rosenserien Rose Cream Anti Wrinkle

betyg
(5/5)
Pris
369 kr
MĂ€ngd
50 ml
En intensivt fuktighetsbevarande antirynkkrÀm för mogen hud. KrÀmen Àr helt ekologisk och innehÄller höga nivÄer av antioxidanter. Passar alla hudtyper!
Age-defying
Rank 3

Organic certified age-defying anti-gravity face serum

betyg
(5/5)
Pris
119 kr
MĂ€ngd
115 ml
Ett serum som minskar rynkor och ger huden ett ungdomligt utseende. InnehÄller hyaluronsyra och vitaminer som stÀrker hudens struktur. En helt vegansk produkt som ger en strÄlande fin hy varje dag!
Royal-Body-oil-maria-akerberg
Rank 4

Royal Body Oil

betyg
(4/5)
Pris
299 kr
MĂ€ngd
125 ml
HÀr har vi en kroppsolja med en anti age-effekt som luktar vÀldigt gott av patschuli, rosmarin och neroli. Tas upp snabbt av huden och gÄr att anvÀnda pÄ hela kroppen. InnehÄller ocksÄ havtorn som lÀker brÀnnsÄr och andra skador.
Submersive-Serum-Paradoxe
Rank 5

Submersive Serum Paradoxe

betyg
(4/5)
Pris
340 kr
MĂ€ngd
30 ml
Ett serum med mjukgörande ingredienser som hjÀlper till att hÄlla huden ung! JÀmnar ocksÄ ut huden, sÄ den Àr perfekt att anvÀnda innan du applicerar din makeup.
Jabushe-Anti-Wrinkle-Serum
Rank 6

Jabushe anti-wrinkle serum

betyg
(4/5)
Pris
198 kr
MĂ€ngd
15 ml
Ett serum som punktbehandlar dina utrycksrynkor! Den Àr utvecklad speciellt för mogen hy och behandlar rynkor och fina linjer pÄ ett vÀldigt effektivt sÀtt. AnvÀndare tycker att den Àr jÀttebra, men fÄr ett lÀgre betyg med tanke pÄ det dyra priset.
Nivea-anti-Wrinkle-extra-protection
Rank 7

Nivea Q10 Plus Anti-Wrinkle Extra Protection Day Cream

betyg
(3/5)
Pris
87 kr
MĂ€ngd
50 ml
En klassiker! En dagcreme för mogen hud som innehÄller Q10 . KrÀmen förebygger rynkor och minskar pÄ dem du redan har. Den innehÄller ocksÄ solskyddsfaktor 30!

HĂ€r hittar du fler anti age produkter

bÀsta anti-aging produkterna

Vem behöver anvÀnd en anti-aging krÀm?

Om du tidigt vill börja förebygga huden i ansiktet sÄ att den inte drabbas av för tidiga Älderstecken, dÄ ska du börja anvÀnda en anti-aging krÀm. Med en förebyggande krÀm sÄ tillför du mycket fukt till huden och förhindrar att den bildar rynkor och fina linjer i ansiktet.

MÄnga börjar anvÀnda en Äldersförebyggande krÀm redan i 20-ÄrsÄldern, men det Àr aldrig för sent att börja ta hand om din hud. Studier visar att Äldern Àr mindre viktig och att sÄvÀl kvinnor som mÀn kan dra fördel av en bra krÀm.

SÄ hÀr anvÀnder du en anti-aging krÀm

AnvÀnd din anti-age i ansiktet som en del av din morgonrutin eller kvÀllsrutin. AnvÀndare upplever att ett regelbundet anvÀndande ger bÀst resultat.

 1. TvÀtta ansiktet med en mild rengöringsprodukt
 2. Applicera ett serum över hela ansiktet
 3. Smörj in krÀmen med cirkelrörelser
 4. Applicera smink (om du anvÀnder krÀmen pÄ morgonen)
smörj in antiaging krÀmen den bÀsta

3 fördelar med att anvÀnda förebyggande krÀmer

En bra krÀm med anti-age effekt som ger din hud fukt och som förebygger rynkor, det Àr nÄgot som alla kvinnor drömmer om. Men vad Àr egentligen fördelarna med att anvÀnda en krÀm och kommer ditt ansikte att fÄ sig ett lyft? Enligt vÄr undersökning sÄ kan den bÀsta anti-aging krÀmen ge en effekt av just ett ansiktslyft och ge dig en mjuk och hÀlsosamt skinande hud.

 • MĂ„nga innehĂ„ller SPF och skyddar din hud mot solen
 • Tillför gott om rĂ€tt fukt
 • Stimulerar hudens förnyelseprocess

VÄr genomgÄng visar att anti aging-krÀmerna tillför rÀtt fukt och dÀrmed hÄller huden mjuk, samtidigt som hudens förnyelseprocess stimuleras. PÄ sÄ sÀtt kan fina linjer och rynkor minskas och förebyggas.

NÀr du vÀljer vilken anti-aging krÀm du ska köpa sÄ kan det vara bra att satsa pÄ en anti-age med SPF. DÄ skyddas din hud mot solen, speciellt pÄ sommaren.

VÀlj mellan krÀm, masker och serum

Det finns mÀngder med produkter som har en anti-age effekt. Du kan bland annat vÀlja mellan en krÀm, mask eller ett serum. Studier visar att det bÀsta oftast Àr att lÄta dessa produkter komplettera varandra i din hudvÄrdsrutin.

Applicera först ett lÀtt serum. En krÀm har en tjockare konsistens och smörjs in ovanpÄ serumet. BÄda bör anvÀndas varje dag. En mask dÀremot kan du anvÀnda en gÄng varje eller varannan vecka för en förebyggande och uppiggande effekt.

Vilken effekt Àr du ute efter?

VÄr undersökning visar att det finns en mÀngd krÀmer med anti-age effekt som alla ger olika resultat. En krÀm kan bland annat innehÄlla:

 • SPF – skyddar huden mot solens skadliga strĂ„lar och förebygger trĂ„kiga pigmentflĂ€ckar
 • Plumberfunktion – en krĂ€m som gör att rynkor och linjer fylls ut
 • C-vitamin – har rynkförebyggande egenskaper
sola med bÀsta antiaging krÀmen

I vÄrt test finns produkter som utlovar olika resultat och anvÀndare upplever att de i mÄngt och mycket hÄlls. Fundera dÀrför pÄ vilken effekt som Àr viktigast för dig nÀr du vÀljer krÀm.

En krÀm kan Àven ge effekter sÄsom:

 • Förminskade porer
 • JĂ€mnare hudton
 • Mindre mörka ringar
 • Reducerade pigmentflĂ€ckar
 • BĂ€ttre elasticitet

VÀlj rÀtt anti-aging krÀm för din hud

Olika sorters hud behöver olika produkter, det har vi tagit hÀnsyn till nÀr vi testat produkter till vÄr topplista. MÄnga krÀmer Àr anpassade efter Älder och hudtyper.

Om du Àr över 40 Àr den bÀsta krÀmen för dig en som Àr framtagen för mogen hud. Sedan finns det Àven krÀmer för just 40+, 50+ och sÄ vidare. Det finns Àven ekologiska och veganska produkter om det Àr viktigt för dig.

BĂ€st i test av anti aging produkter

För att utse den produkt som Ă€r bĂ€st i test sammanfattar vi först och frĂ€mst testpanelens betyg. DĂ€refter utser vi vinnaren. Vilken produkt som blir vinnare Ă€r enkelt att avgöra – det blir den produkt som fĂ„r bĂ€st betyg. 

För att hitta den bÀsta anti-aging produkten undersöker och granskar vi marknaden, recensioner och köpare. Vi gör research och sammanstÀller kundrecensioner i olika butiker som sÀljer de produkter vi testar. Allt för att hitta de bÀsta produkterna inför vÄrt test.

Vanliga frĂ„gor – Anti aging produkter

Fördelen med dessa produkter?

Det Àr att din hy kan sakta ner hur den bryts ner.

Avslutande ord

En bra anti-aging krÀm behöver inte vara dyr, men priset indikerar ofta kvalitén. I vÄrt test har vi tagit hÀnsyn till att kvinnor och mÀn i olika Äldrar behöver olika produkter, allt beroende pÄ Älder och hudtyp.

VÀlj den anti-age som utlovar just de effekter som Àr viktiga för dig, allt ifrÄn minskade porer till fÀrre fina linjer. DÄ kommer du att bli nöjd med din produkt.

HÀr kommer vÄr sammanfattade topplista med de Anti age som vi rekommenderar dig att köpa i olika kategorier:


BĂ€sta Anti age – Testvinnare

Alternativa leverantörer (utöver de vi har bedömt som bÀst i butikslÀnkarna ovan) till flera av dessa Antiage-produkter Àr Svensk HÀlsokost, Meds samt MMSport

Viktigt: Kosttillskott ersĂ€tter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mĂ„ngsidig och balanserad kost samt hĂ€lsosam livsstil. Överdosera ej.


KĂ€llor:

https://www.aad.org/public/everyday-care/skin-care-secrets/anti-aging/reduce-premature-aging-skin, https://hudspecialisten.se/annica/for-ung-for-anti-age/

Övriga produkter utanför topp 10:

Övriga produkter i testet

Inga fler produkter Àn dem i topplistan just nu.