BĂ€sta anti aging produkterna 2021

Om du vill förebygga en Äldrad hud med trÄkiga rynkor, dÄ Àr det dags att satsa pÄ en riktigt bra anti-aging krÀm. Genom att tillföra rÀtt sorts fukt till din hud sÄ kan du fördröja Äldrande och fÄ en len och slÀt hud.

Vi har testat en mÀngd produkter av hög kvalité som ger dig bÀsta anti age effekt. Allt för att du ska kunna göra ett bra val för din hud. HÀng med sÄ kikar vi!

BÀst i test lista med de bÀsta anti aging produkterna

Topplistan

anti age krÀm
Rank 1 BĂ€st i Test

Rosenserien Rose Cream Anti Wrinkle

betyg
(5/5)
Pris
369 kr
Typ
KrÀm
Antirynk krÀm som gör huden mjuk och bevarar fukten. InnehÄller bland annat parakrasse som har dokumenterad effekt mot linjer i huden. Ekologisk produkt som passar alla hudtyper. MÄnga mycket nöjda anvÀndare gör att det absolut Àr vÀrt att testa denna produkt.

HĂ€r hittar du fler anti age produkter

Vem behöver anvÀnd en anti-aging krÀm?

Om du tidigt vill börja förebygga huden i ansiktet sÄ att den inte drabbas av för tidiga Älderstecken, dÄ ska du börja anvÀnda en anti-aging krÀm. Med en förebyggande krÀm sÄ tillför du mycket fukt till huden och förhindrar att den bildar rynkor och fina linjer i ansiktet.

MÄnga börjar anvÀnda en Äldersförebyggande krÀm redan i 20-ÄrsÄldern, men det Àr aldrig för sent att börja ta hand om din hud. Studier visar att Äldern Àr mindre viktig och att sÄvÀl kvinnor som mÀn kan dra fördel av en bra krÀm.

SÄ hÀr anvÀnder du en anti-aging krÀm

AnvÀnd din anti-age i ansiktet som en del av din morgonrutin eller kvÀllsrutin. AnvÀndare upplever att ett regelbundet anvÀndande ger bÀst resultat.

 1. TvÀtta ansiktet med en mild rengöringsprodukt
 2. Applicera ett serum över hela ansiktet
 3. Smörj in krÀmen med cirkelrörelser
 4. Applicera smink (om du anvÀnder krÀmen pÄ morgonen)

3 fördelar med att anvÀnda förebyggande krÀmer

En bra krÀm med anti-age effekt som ger din hud fukt och som förebygger rynkor, det Àr nÄgot som alla kvinnor drömmer om. Men vad Àr egentligen fördelarna med att anvÀnda en krÀm och kommer ditt ansikte att fÄ sig ett lyft? Enligt vÄr undersökning sÄ kan den bÀsta anti-aging krÀmen ge en effekt av just ett ansiktslyft och ge dig en mjuk och hÀlsosamt skinande hud.

 • MĂ„nga innehĂ„ller SPF och skyddar din hud mot solen
 • Tillför gott om rĂ€tt fukt
 • Stimulerar hudens förnyelseprocess

VÄr genomgÄng visar att anti aging-krÀmerna tillför rÀtt fukt och dÀrmed hÄller huden mjuk, samtidigt som hudens förnyelseprocess stimuleras. PÄ sÄ sÀtt kan fina linjer och rynkor minskas och förebyggas.

NÀr du vÀljer vilken anti-aging krÀm du ska köpa sÄ kan det vara bra att satsa pÄ en anti-age med SPF. DÄ skyddas din hud mot solen, speciellt pÄ sommaren.

VÀlj mellan krÀm, masker och serum

Det finns mÀngder med produkter som har en anti-age effekt. Du kan bland annat vÀlja mellan en krÀm, mask eller ett serum. Studier visar att det bÀsta oftast Àr att lÄta dessa produkter komplettera varandra i din hudvÄrdsrutin.

Applicera först ett lÀtt serum. En krÀm har en tjockare konsistens och smörjs in ovanpÄ serumet. BÄda bör anvÀndas varje dag. En mask dÀremot kan du anvÀnda en gÄng varje eller varannan vecka för en förebyggande och uppiggande effekt.

Vilken effekt Àr du ute efter?

VÄr undersökning visar att det finns en mÀngd krÀmer med anti-age effekt som alla ger olika resultat. En krÀm kan bland annat innehÄlla:

 • SPF – skyddar huden mot solens skadliga strĂ„lar och förebygger trĂ„kiga pigmentflĂ€ckar
 • Plumberfunktion – en krĂ€m som gör att rynkor och linjer fylls ut
 • C-vitamin – har rynkförebyggande egenskaper

I vÄrt test finns produkter som utlovar olika resultat och anvÀndare upplever att de i mÄngt och mycket hÄlls. Fundera dÀrför pÄ vilken effekt som Àr viktigast för dig nÀr du vÀljer krÀm.

En krÀm kan Àven ge effekter sÄsom:

 • Förminskade porer
 • JĂ€mnare hudton
 • Mindre mörka ringar
 • Reducerade pigmentflĂ€ckar
 • BĂ€ttre elasticitet

VÀlj rÀtt anti-aging krÀm för din hud

Olika sorters hud behöver olika produkter, det har vi tagit hÀnsyn till nÀr vi testat produkter till vÄr topplista. MÄnga krÀmer Àr anpassade efter Älder och hudtyper.

Om du Àr över 40 Àr den bÀsta krÀmen för dig en som Àr framtagen för mogen hud. Sedan finns det Àven krÀmer för just 40+, 50+ och sÄ vidare. Det finns Àven ekologiska och veganska produkter om det Àr viktigt för dig.

BĂ€st i test av anti aging produkter

För att utse den produkt som Ă€r bĂ€st i test sammanfattar vi först och frĂ€mst testpanelens betyg. DĂ€refter utser vi vinnaren. Vilken produkt som blir vinnare Ă€r enkelt att avgöra – det blir den produkt som fĂ„r bĂ€st betyg. 

För att hitta den bÀsta anti-aging produkten undersöker och granskar vi marknaden, recensioner och köpare. Vi gör research och sammanstÀller kundrecensioner i olika butiker som sÀljer de produkter vi testar. Allt för att hitta de bÀsta produkterna inför vÄrt test.

Avslutande ord

En bra anti-aging krÀm behöver inte vara dyr, men priset indikerar ofta kvalitén. I vÄrt test har vi tagit hÀnsyn till att kvinnor och mÀn i olika Äldrar behöver olika produkter, allt beroende pÄ Älder och hudtyp.

VÀlj den anti-age som utlovar just de effekter som Àr viktiga för dig, allt ifrÄn minskade porer till fÀrre fina linjer. DÄ kommer du att bli nöjd med din produkt.

KĂ€llor:

https://www.aad.org/public/everyday-care/skin-care-secrets/anti-aging/reduce-premature-aging-skin, https://hudspecialisten.se/annica/for-ung-for-anti-age/

Övriga produkter utanför topp 10:

Övriga produkter i testet

Inga fler produkter Àn dem i topplistan just nu.