BĂ€sta B-vitamin 2022

Letar du efter det bÀsta B-vitamin tillskottet? DÄ har du kommit rÀtt, se lÀngre ner för att hitta den som blev bÀst i vÄrt test.

Vi har jÀmfört alla de populÀra b-vitamintillskotten pÄ marknaden för att du ska slippa göra det.

Lycka till i din jÀmförelse!

Topplistan

B Complex Innate
Rank 1 BĂ€st i Test

B Complex

betyg
(5/5)
Pris
419 kr
Tabletter
90
En produkt med alla 8 B-vitaminer som hÀr kommer tillsammans med spenat. Minskar trötthet och Àr en bra antioxidant. AnvÀndare Àr vÀldigt nöjda och upplever att de Àr mycket piggare!
Better-You-Premium-Vitamin-B6
Rank 2

Better You Premium Vitamin B6

betyg
(5/5)
Pris
179 kr
Kapslar
100
InnehÄller en aktiv, mer lÀttupptaglig form av vitamin B6 tillsammans med extrakt frÄn avocado. Avocadoextraktet ser till att kroppen absorberar vitaminet ordentligt. Kapslarna Àr vegetabiliska och dÀrmed veganska.
Vitamin-B-komplex-Healthwell
Rank 3

Vitamin B-Komplex

betyg
(5/5)
Pris
119 kr
Kapslar
100
MÄnga B-vitaminer till ett lÄgt pris! Fungerar bra för personer som lever ett aktivt liv med mycket stress, och ser till att ÀmnesomsÀttningen fungerar normalt. AnvÀndare tycker att kapslarna kan vara lite stora, men förutom det fÄr den hÀr produkten bra betyg.
Vitamin-C-Coplex-Body-Science
Rank 4

Body Science Wellness Series Vitamin B Complex

betyg
(4/5)
Pris
119 kr
Tabletter
100
Alla B-vitaminer i en kapsel. Ger immunförsvaret en boost, minskar trötthet och ökar prestationsförmÄgan. AnvÀndarnas betyg blir sammanfattningsvis bra och prisvÀrd!
vitamin b6
Rank 5

healthwell Vitamin B6

betyg
(5/5)
Pris/kapsel
0,66 kr
Vitamin B6/kapsel
25 mg
Ett vitamin B6-tillskott kÀnt för att bidra till minskad trötthet och en normal energiomsÀttning. Dessutom helt fritt frÄn tillsatser och hjÀlper till med regleringen av dina hormoner. Gör att du med högsta sannolikhet kÀnner dig mindre utmattad. Ett tillskott som fungerar, helt enkelt.
b12 folsyra
Rank 6 1000 mg per tablett!

healthwell Vitamin B12 1000

betyg
(5/5)
Pris/kapsel
0,99 kr
Vitamin B12/kapsel
1000 ”g
Ett högdoserat B12-tillskott, milt uttryckt. InnehĂ„ller hela 1000 ”g per kapsel vilket Ă€r betydligt mer Ă€n en mĂ€nniskan rekommenderade dagliga intag av vitamin B12. Har du en brist pĂ„ vitamin b12 kommer det hĂ€r tillskottet göra skillnad — det garanterar vi. Dessutom kostar en burk precis under 100 kr! Det hĂ€r Ă€r, sett till mĂ€ngden vitamin B12 per kapsel kombinerat med priset pĂ„ det, det bĂ€sta vitamin B12-tillskottet i vĂ„r jĂ€mförelse just nu.
bÀsta vitamin B6
Rank 7

Vitamin B6 100

betyg
(5/5)
Pris
89 kr
Antal dagsbehov
120
B6 vitamin i högdoserad vegetabilisk kapsel. Viktig för bland annat omsÀttning av energi och protein. Med denna produkt riskerar du ingen brist! Högsta betyg bland anvÀndare.
Vitamin B6 Great Earth
Rank 8

Greath Earth Vitamin B6

betyg
(4/5)
Pris
49 kr
Tabletter
60
Ett mycket prisvÀrt tillskott av vitamin B6 som hjÀlper ditt immunsystem och nervsystem. Det bidrar ocksÄ till att reglera aktiviteten hos hormonerna. 23 mg vitamin B6 per tablett.
Vitamin-B6-Terra-Nova
Rank 9

Vitamin B6 (P5-P) 50 mg Complex

betyg
(4/5)
Pris
216 kr
Kapslar
50
Kapslar med vitamin B6 i aktiv form och innehÄller ocksÄ nypon, rödbeta och pumpakÀrnor för att fÄ ett bÀttre upptag. Viktig vitamin för nervsystem och hjÀrna.
Vitamin-B6-Healthwell
Rank 10

Healthwell vitamin B6

betyg
(4/5)
Pris
119 kr
Kapslar
180
Högdoserade kapslar med vitamin B6 som kommer att göra dig piggare och mer klar. AnvÀndare tycker att produkten ger vÀldigt bra effekt och kapslarna Àr dessutom veganska!

Information om B-vitamin

B-vitamin tillskott

B-vitaminer Àr nÄgot vÀldigt viktigt för alla mÀnniskors allmÀnna hÀlsa. De behövs bland annat för att ditt immunförsvar, nervsystem och celldelning ska fungera sÄ optimalt som möjligt.

I synnerhet din hud, ditt hÄr och dina naglar Àr beroende av B-vitaminer.

Det gÀller att man fÄr i sig rÀtt mÀngd B-vitaminer via en allsidig kost eller via kosttillskott för att mÄ bra i allmÀnhet.

Vill du veta mer om varför varje enskild B-vitamin Àr viktigt för din kropp, se vÄr lista nedan. De 3 viktigaste B-vitaminerna Àr Vitamin B12, B6 och B9.

FAQ – Vanliga frĂ„gor om B-vitamin

Varför ska man ta B-vitamin?

Enkelt — för kroppen kan inte sjĂ€lv producera vitaminer. Det betyder dĂ€rför att du mĂ„ste fĂ„ i dig dina vitaminer via din kost, och lyckas du inte med det i tillrĂ€ckligt stor skala kan du drabbas av exempelvis B-vitaminbrist.

B-vitaminbrist Àr en vanlig anledning till varför mÀnniskor vÀljer B-vitamintillskott. Vanliga symptom pÄ att man potentiellt lider av B-vitaminbrist Àr trötthet, dÄlig aptit, minnesproblem, sprickor i mungiporna, hÄravfall, sköra naglar och problem med huden.

Du bör med andra ord försöka fÄ i dig mer B-vitaminer. Antingen via en mer allsidig kost eller via ett kosttillskott.

Vad gör vitaminer i kroppen?

Kroppen anvÀnder vitaminer för att ta upp nÀringsÀmnen i kroppen för att kunna sprida ut i kroppen. Samt att ditt blod anvÀnder det för att stelna nÀr du blöder.

Vilka olika B-vitaminer finns det?

 • B1 (tiamin)
 • B2 (riboflavin)
 • B3 (niacin)
 • B5 (pantotensyra)
 • B6 (pyridoxin)
 • B9 (folat eller folsyra)
 • B12 (kobalamin)

Vad gör de olika B-vitaminerna och vilka Àr deras fördelar?

 • B6 (pyridoxin) — vitalt för proteinomsĂ€ttningen i din kropp. I synnerhet om du försöker bygga muskler. Du hittar naturligt det hĂ€r vitaminet i mĂ„nga av dina vanliga livsmedelsprodukter sĂ„som mjölk, fĂ„gel och Ă€gg.
 • B9 (folat eller folsyra) — oerhört viktigt för bildandet av nya celler och blodkroppar vilket i sin tur förebygger risken för blodbrist (Ă€ven kallat anemi i mer medicinska termer).
 • B12 (kobalamin) — behövs primĂ€rt för bildningen av blodkroppar, och för att cellernas omsĂ€ttning ska fungera optimalt.

Vilket B-vitamintillskott Àr bÀst i test enligt er?

Just nu Àr Core Vitamin B-Complex+ det mest prisvÀrda B-vitamintillskottet man köpa pÄ marknaden i vÄr mening. Det Àr inte sÀrskilt dyrt heller, varför det gör det hela till ett Ànnu större kap.

Det fĂ„r dĂ€rför benĂ€mningen ”bĂ€sta B-vitamintillskottet” i vĂ„rt stora test.

Hur stor Àr effekten nÀr du anvÀnder B-vitamin?

Är du nĂ„gon som ligger i grĂ€nsen för att lida av B-vitaminbrist kommer effekten av ett B-vitamintillskott vara slĂ„ende.

Det Ă€r nĂ€mligen dĂ„ ett vitamintillskott fungerar som bĂ€st för din kropp — nĂ€r du inte fĂ„r i dig tillrĂ€ckligt av vitaminerna i din kost men kan nyttja dig av ett kosttillskott för det.

Hur tar man B-vitamintillskott?

DÄ B-vitamintillskott i regel kommer i tablettform Àr det bara att stoppa en tablett i munnen och svÀlja den med förslagsvis ett stort glas vatten.

GÄr det att fÄ i sig för mycket B-vitamin?

Ja, men det Ă€r svĂ„rt. I regel Ă€r det vĂ€ldigt svĂ„rt att fĂ„ i sig sĂ„ pass mycket B-vitamin att det pĂ„verkar en negativt — men, hĂ€r följer en lista pĂ„ saker som skulle kunna hĂ€nda om du fick i dig alldeles för mycket B-vitamin:

 • överdriven törst
 • skador pĂ„ ditt skinn
 • suddig syn
 • kramper i magpartiet
 • yrsel
 • kvĂ€ljningar
 • ökad urinering
 • diarrĂ©

Kontakta vÄrden omedelbart ifall du visar pÄ nÄgra av symptomen ovan.

Kan B-vitamin rekommenderas till alla?

Nej. Konsultera alltid med din profesionella lÀkare vid osÀkerhet.

B-vitamin Àr nÄgot man bör fÄ i sig naturligt via en allsidig, hÀlsosam kost. DÀrför rekommenderar jag inte B-vitamintillskott för riktigt alla.

Jag tycker man ska frÄga sig sjÀlv om man har ett verkligt behov av ett kosttillskott av den hÀr kalibern innan man bestÀmmer sig för att köpa en burk.

Om du:

 • lider av Ă€tstörningar
 • Ă€r en rökare
 • Ă€r Ă€ldre
 • Ă€r gravid
 • Ă€r ammande
 • Ă€r en idrottare
 • Ă€r kroniskt sjuk
 • Ă€r en alkoholist
 • lider av hĂ„ravfall
 • har sköra naglar
 • har dĂ„lig hud

SÄ kan ett tillskott av B-vitamin alltsÄ vara perfekt för dig. Börja dÀr.

Vart kan man köpa B-vitamin i Sverige?

B-vitamin gÄr att köpa pÄ mÄnga Apotek i Sverige, samt trÀnings- och hÀlsobutiker runt om i landet. Vi rekommenderar dock att man köper B-vitamintillskott pÄ internet i dagens lÀge med anledning av det fantastiska prislÀget.

SvensktKosttillskott.se har ett fantastiskt utbud av marknadens bÀsta B-vitamintillskott till minst sagt överkomliga priser varför starkt rekommenderar att ni tar er en titt pÄ deras sajt.

Även Gymgrossisten sĂ€ljer B-vitamintillskott, förstĂ„s, men just i den hĂ€r jĂ€mförelsen Ă€r det SvensktKosttillskott.se som vinner kampen om den mest fördelaktiga webbutiken att handla B-vitamintillskott pĂ„.

B-vitamin kÀlla

Fördelar med B-vitamin

 • Kan reducera dina stressnivĂ„er
 • Kan lyfta ditt humör
 • Kan reducera symptom pĂ„ Ă„ngest
 • Kan reducera symptom pĂ„ depression
 • Ökar ditt mentala vĂ€lmĂ„ende i allmĂ€nhet
 • Ett bra ”allround” tillskott Ă€ven för dig som inte trĂ€nar
 • Vissa studier föreslĂ„r att B-vitamin till och med kan lyfta din kognitiva förmĂ„ga

Nackdelar med B-vitamin

 • Ännu ett kosttillskott i ditt husapotek
 • GĂ„r att fĂ„ i sig B-vitaminer naturligt ganska enkelt
 • Kan fĂ„ ditt urin att bli ljustgult (vilket inte Ă€r farligt i sig dĂ„ det betyder att din kropp gör sig av med ett överskott av vitaminer)

Övriga produkter i testet

Rank 11

Core Vitamin B-Complex+, 90 kapslar

betyg
(5/5)
Pris
129 kr
Pris / g
12 kr
Protein
6g
InnehÄller alla b-vitaminer i balans, vilket gör det hÀr till ett ypperligt tillskott. Förekommer Àven jod & tyrosin. För aktiva, menat att anvÀndas dagligen.
nuggets vitamin b12
Rank 12

Solgar Vitamin B12 1000

betyg
(4/5)
Pris/kapsel
1,59 kr
Vitamin B12/kapsel
1000 ”g
SmÄ sugtabletter mÄnga tycker Àr riktigt goda. MÄnga nÀmner att deras hjÀrndimma slÀppt i allt större utstrÀckning till en följd av att tillskottet intagits. Ger dig Àven mer energi.
Vitamin-B6-Healthwell
Rank 13

Holistic B6, B12, Folat Metylerad

betyg
(4/5)
Pris
119 kr
Kapslar
180
Högdoserade kapslar med vitamin B6 som kommer att göra dig piggare och mer klar. AnvÀndare tycker att produkten ger vÀldigt bra effekt och kapslarna Àr dessutom veganska!
vitamin-b1-healthwell
Rank 14

Vitamin B1 100

betyg
(5/5)
Pris
99 kr
Antal kapslar
100
En bra produkt till ett vettigt pris. Vitamin B1 100 ger dig en normal ÀmnesomsÀttning och matsmÀltning, och bidrar till ett normalt nervsystem. AnvÀndare upplever att de mÄr vÀldigt bra av den och ger den ett högt betyg.
Battre-halsa-b1-Green-Line
Rank 15

BĂ€ttre HĂ€lsa B1 Green Line

betyg
(5/5)
Pris
129 kr
Kapslar
100
Kapslar som Àr skonsamma för magen, ekologiska och veganska. Rekommenderas starkt av anvÀndare. Bidrar till en normal metabolism och hjÀlper kroppen med hjÀrtat och nerverna.
Rank 16 Högdoserat B-vitamintillskott

Great Earth B-Complex, 100 mg

betyg
(5/5)
Pris
119 kr
Pris / g
12 kr
Protein
6g
Alla B-vitaminer din kropp behöver i en enda kapsel. Ger en skön boost enligt mÄnga anvÀndare vi pratat med.
Tiamin-Lamberts
Rank 17

Lamberts Tiamin 100mg (vitamin B1)

betyg
(5/5)
Pris
129 kr
Kapslar
90
Kapslar med 100 mg rent tiamin (vitamin B1). Det behövs för att kroppen ska kunna ta upp energi frÄn den mat vi Àter. Kapslarna Àr helt veganska och det tar mindre en 1 timme för kapslarna att lösas upp.
b-12 dots
Rank 18

B12 Dots

betyg
(4/5)
Pris/kapsel
0,99 kr
Vitamin B12/kapsel
500 ”g
Ett vitamin b12-tillskott i liten form. Vunnit mÄnga jÀmförelser och utsetts till det bÀsta vitamin b-12 tillskottet flera gÄnger baserat pÄ smaken och mÀngden i kombination med priset.
b12 1000mcg
Rank 19

Bulk.com Vitamin B12-tabletter

betyg
(4/5)
Pris/tablett
1,15 kr
Vitamin B12/tablett
1000 ”g
Ökar ork, energi samt stĂ€rker immunförsvaret. GĂ„r att tugga tabletterna ifall man har svĂ„rt för att svĂ€lja den hĂ€r typen av tillskott hela. Kan höja dina energinivĂ„er avsevĂ€rt.
Smartsupps-Vitamin-B-complex
Rank 20

SmartSupps Vitamin B Complex

betyg
(4/5)
Pris
99 kr
Tabletter
200
En tablett av de hÀr ger det fulla dagsbehovet av B-vitamin. Viktig för muskelfunktionen, ÀmnesomsÀttningen och prestationsförmÄgan. Hög kvalitet till lÄgt pris!
bidrar till att minska trötthet och utmattning spirulina
Rank 21

Better You Premium Vitamin B12

betyg
(4/5)
Pris/kapsel
1,98 kr
Vitamin B12/kapsel
1000 ”g
Vitamin B12-tillskott med spirulina som passar veganer vĂ€ldigt bra. Ännu en kvalitativ produkt frĂ„n svenska Better You. Högdoserat men ekologiskt.
Rank 22

Holistic Mega B-komplex, 90 kapslar

betyg
(4/5)
Pris
144 kr
Pris / g
12 kr
Protein
6g
B-vitaminer i bra proportioner. FÄtt 5 stjÀrnor hos SvensktKosttillskott.se. För allmÀnhÀlsan, inte nödvÀndigtvis mÀnniskor som Àr vÀldigt aktiva. VÀldigt vattenlösligt.
Rank 23 RĂ€cker i 100 dagar!

Vitamin B Complex, 100 kapslar

betyg
(3/5)
Pris
119 kr
Pris / g
12 kr
Protein
6g
Ett B-vitamintillskott förstÀrkt med kolin och PABA.
Rank 24

B-Komplex med C-vitamin, 90 kapslar

betyg
(3/5)
Pris
143 kr
Pris / g
12 kr
Protein
6g
200 dagsdoser av B-vitamin till ett hittills omatchat pris i vÄrt stora test av alla bÀsta B-vitamintillskott. Kan hjÀlpa kroppen bland annat med normal energiomsÀttning och omsÀttning av steroidhormoner.
b12 minska trötthet
Rank 25 Perfekt för den Àldre befolkningen

healthwell Vitamin B12

betyg
(3/5)
Pris/kapsel
0,79 kr
Vitamin B12/kapsel
500 ”g
Ett vitamin B12-tillskott som Ă€r viktigt för blodbildning och celldelning. BestĂ„r av 100% vegetabiliska kapslar. Ett grymt tillskott som motverkar trötthet vĂ€ldigt bra. Ett populĂ€rt tillskott bland den Ă€ldre befolkningen - innehĂ„ller allt man behöver för att ens hjĂ€rna ska fungera optimalt. Även bra mot illamĂ„ende.
great earth b12
Rank 26 Perfekt för veganer

Great Earth Vitamin B12 1000 Vegan

betyg
(3/5)
Pris/kapsel
1,81 kr
Vitamin B12/kapsel
500 ”g
Vegetabilisk B12-vitamin som bidrar till minskad trötthet och utmattning. Smakar bröd enligt vissa, men Àr ett nÄgot prisvÀrt vitamin B12-tillskott i vÄrt tycke. Perfekt för vegeterianer och veganer.
holistic b12 sugtabletter
Rank 27 Perfekt för veganer

Holistic B12

betyg
(3/5)
Pris/kapsel
1,81 kr
Vitamin B12/kapsel
1000 ”g
Vitamin b12-tillskott i form av sugtabletter frÄn svenska Holistic. InnehÄller Metylkobalamin som lÀttare tas upp av kroppen.
vataprana b12
Rank 28

Vitaprana Vitamin B12

betyg
(3/5)
Pris/kapsel
0,89 kr
Vitamin B12/kapsel
1000 ”g
Ett högdoserat vitamin b12-tillskott som innehÄller 1000”g per kapsel (vilket motsvarar 4000% av den rekommenderade daglig dosen) per kapsel. Du kommer definitivt mÀrka skillnad efter att du tagit ett kosttillskott av den hÀr styrkan. Perfekt för dig som blir trött och hÀnging under vintern och Àr pÄ jakt efter nÄgot som kan hjÀlpa dig piggna till.
Rank 29 Högdoserat B-vitamintillskott

HelhetshÀlsa B-Vitamin Komplex, 100 kapslar

betyg
(3/5)
Pris
155 kr
Pris / g
12 kr
Protein
6g
Hela dagsbehovet av B-vitamin i ett enda tillskott. InnehÄller ingen jÀst och Àr bra mot blÄsor i munnen enligt mÄnga anvÀndare.
stöd för minnet hallonsmak b12
Rank 30

Bethover B-12 Vitamin

betyg
(4/5)
Pris/tablett
0,99 kr
Vitamin B12/tablett
1000 ”g
Ett vitamin B12-tillskott som inte innehÄller animaliska ingredienser. Med smak av hallon. VÀldigt prisvÀrt och kommer i liten burk som Àr lÀtt att ta med sig vart som helst.
folsyra b6 mfl
Rank 31

Folsyra+B6+B12 + D

betyg
(4/5)
Pris/kapsel
0,76 kr
Vi försöker hÄlla oss frÄn att göra allt för uppenbara produktrekommendationer pÄ Tillskottsbibeln, men det hÀr Àr tillskottet du bara behöver köpa under en graviditet eller nÀr du ammar. Det innehÄller en bra mix av folsyra, vitamin B6 och vitamin B12 samt vitamin D3. VÀnligt för vegetarianer och gör sÄ du kÀnner dig piggare i allmÀnhet med största sannolikhet. Bra mot illamÄende dessutom.
b12 vegan
Rank 32

Star Nutrition B12 Caps

betyg
(3/5)
Pris/kapsel
0,87 kr
Vitamin B12/kapsel
100 ”g
Ännu ett prisvĂ€rt tillskott frĂ„n teamet bakom Star Nutrition. Ett rent vitamin b12-tillskott i veganska kapslar. Bidrar Ă€ven till att minska trötthet och utmattning. VĂ€ldigt populĂ€rt pĂ„ grund av sitt pris, likt mĂ„nga av Star Nutritions produkter i övrigt.
elexir b12
Rank 33

Elexir Pharma Vitamin B-12 + Folsyra Vegansk

betyg
(2/5)
Pris/kapsel
1,69 kr
Vitamin B12/tablett
1000 ”g
Ännu ett vitamin b12-tillskott som Ă€r perfekt för veganer. Tillsatt folsyra med hög biotillgĂ€nglighet.
veg b12
Rank 34

OmniVegan Veg B12

betyg
(1/5)
Pris/kapsel
1,57 kr
Vitamin B12/kapsel
1000 ”g
Veg B12 frÄn Omnisym Àr en sugtablett med vitamin B12 i hög styrka av den aktiva formen metylkobalamin.
Rank 35

HealthWell Vitamin B-Komplex, 100 kapslar

betyg
(2/5)
Pris
119 kr
Pris / g
12 kr
Protein
6g
Alla viktiga B-vitaminer i en enda kapsel. För enkelhetens skull. Menat framför allt för aktiva & stressade mÀnniskor. HjÀlper till att pigga upp och bidrar till minskad trötthet.
Rank 36

Alpha Plus Metyl-B-Plex, 90 kapslar

betyg
(2,5/5)
Pris
349 kr
Pris / g
12 kr
Protein
6g
Ett vattenlösligt B-vitamintillskott som Àr vÀldigt populÀrt, speciellt bland aktiva mÀnniskor.
b12-vitamin helhetshÀlsa
Rank 37

HelhetshÀlsa B12-vitamin

betyg
(2/5)
Pris/tablett
1,51 kr
Vitamin B12/tablett
500 ”g
Ett vitamin B12-tillskott som Ă€r perfekt för veganer och vegeterianer dĂ„ det Ă€r Ă€r registrerat av Vegan Society. Även bra för mĂ€nniskor över 50.
Rank 38

BĂ€ttre HĂ€lsa B-50 Komplex Green Line, 100 kapslar

betyg
(2/5)
Pris
179 kr
Pris / g
12 kr
Protein
6g
B-vitamintillskott som innehÄller biotin och kolin.
Rank 39 Sjukt prisvÀrt!

SmartSupps Vitamin B Complex, 200 kapslar

betyg
(1/5)
Pris
99 kr
Pris / g
12 kr
Protein
6g
200 dagsdoser av B-vitamin till ett hittills omatchat pris i vÄrt stora test av alla bÀsta B-vitamintillskott.
megafood multivitamin
Rank 40

MegaFood Adult B Centered

betyg
(1/5)
Pris/tablett
8,31 kr
Antal tabletter
60 st
Pris
499 kr
En produkt som lÀmpar sig för dig som stressar vÀldigt mycket, vilken i sin tur med högsta sannolikhet kommer att leda till att din hud lÀker bÀttre i allmÀnhet. Vi anser det hÀr vara ett bra kosttillskott för nÄgon som lider av akne och trötthet bland annat. Testad fri frÄn bekÀmpningsmedel, ogrÀsmedel, gluten, soja, mjölkprodukter, GMO och glyfosater. TyvÀrr ett kosttillskott vars pris Àr oerhört högt vilket gör att man kanske inte köper det pÄ en Äterkommande basis vilket Àr oerhört viktigt för att se effekt frÄn kosttillskotten man tar.

Sammanfattning

B-vitamintillskott Ă€r ingen mirakelkur som gör att alla dina mentala problem försvinner över en natt, men det Ă€r ett tillskott som gör stor skillnad — Ă€ven bland mĂ€nniskor som inte har nĂ„gon B-vitaminbrist.

Om du bestĂ€mmer dig för att bestĂ€lla en burk B-vitamintillskott — vĂ€lj ett varumĂ€rke med ett bra rykte som har mĂ„nga bra recensioner.

Vi hoppas verkligen vÄrt stora test av B-vitamintillskott hjÀlper dig hitta just det perfekta kosttillskottet för dig. Stort lycka till!

HÀr kommer vÄr sammanfattade topplista med de bÀsta b vitamin -tillskotten som vi rekommenderar dig att köpa i olika kategorier:


BĂ€sta B-vitamin – BĂ€st i vĂ„rt test

 1. BÀst i vÄrt test : Vitamin B complex
 2. BĂ€sta pulvret : Vitamin B1 100
 3. Billigast köp: SmartSupps Vitamin B Complex, 200 kapslar
 4. BĂ€sta veganska : Better You Premium Vitamin B6
 5. BĂ€sta kapslarna : B Complex
 6. PopulÀrast i sökningar : Core Vitamin B-Complex+, 90 kapslar

KĂ€llor