BĂ€sta D-vitamintillskotten 2020

D-vitamin behövs för att kroppen ska tillgodogöra sig kalcium och bevara ett starkt skelett. Brist pÄ D-vitamin kan exempelvis leda till benskörhet, muskelsmÀrtor och trötthet pÄ grund av muskelsvaghet.

Vi har tagit oss friheten att jÀmföra alla d-vitamintillskott pÄ den svenska marknaden för att du ska slippa göra det. Vi har Àven utsett en vinnare i vÄrt stora test. Det hÀr Àr de bÀsta d-vitamintillskotten enligt oss, helt enkelt.

Det finns mĂ€ngder av kosttillskott som innehĂ„ller D-vitamin i allmĂ€nhet — sĂ€g, multivitamin — men det finns Ă€ven rena d-vitamintillskott och det Ă€r vad vi primĂ€rt kommer att fokusera pĂ„ i vĂ„r jĂ€mförelse.

Stort lycka till i din jÀmförelse!

Topplistan

Rank 1 BÀst i Test Hög koncentrerad!

Healthwell Vitamin D3 5000 IE

betyg
(5/5)
Pris
149 kr
Pris / kapsel
1,2 kr
Ett vÀldigt koncentrerat D-vitamin (5000 IE). Naturlig vitamin D3 frÄn fÄrull. Finns Àven i mindre koncentrerad variant (2500 IE)
Rank 2

Holistic D3-vitamin 5000 IE

betyg
(5/5)
Pris
189 kr
Vitamin D/kapsel
125 ”g
Pris/kapsel
0,47 kr
Ett högdoserat och kvalitativt D-vitamintillskott frÄn svenska Holistic. Vissa anvÀndare rapporterar att de mer eller mindre varit friska under flera Ärs tid till en följd av att de höjt sina nivÄer av D-vitamin med hjÀlp av det hÀr kosttillskottet framför allt. En av de bÀsta d-vitamintillskotten pÄ marknaden enligt mÄnga och Àven oss. Frakfritt och snabb leverans hos SvensktKosttillskott.se.
Rank 3

Vitamin D3 5000 IE

betyg
(5/5)
Pris/kapsel
1 kr
Vitamin D3/kapsel
125 ”g
Ett extremt högdoserat D-vitamintillskott frÄn svenska healthwell. Dubbelt sÄ mycket vitamin D3 per kapsel kontra healthwell Vitamin D3 2500 IE. Det hÀr Àr en produkt som med högsta sannolikhet gör att du kÀnner dig starkt som en myra och kÀnner dig betydligt mer pigg. Perfekt att ta pÄ morgonen för att bli morgonpigg. Sol pÄ burk kan man sÀga.
Rank 4 Hög koncentrerad!

Core Vitamin D3 5000 IE

betyg
(4,7/5)
Pris
159 kr
Pris / kapsel
1,3 kr
FrÄn Core finns detta D-Vitamin tillskott som Àr fantastiskt. Hög koncentrerat med 5000 IE!
Rank 5

Body Science D-vitamin

betyg
(4/5)
Pris
69 kr
D-vitamin/kapsel
50 ÎŒg
Pris/kapsel
0,69 kr
Ett D-vitamintillskott frÄn Body Science som Àr vÀldigt, vÀldigt effektivt enligt mÄnga som prövat den under en lÀngre period. Beskrivs bokstavligen som magiska. Vi tycker dessa Àr ett betydligt bÀttre alternativ Àn vissa av Apotekets produkter som primÀrt innehÄller D-vitamin.
Rank 6

Bulk Powders D-vitamin 5000 IE

betyg
(4/5)
Pris
59 kr
D-vitamin/tablett
125 ”g
Pris/tablett
1,52 kr
Ett grymt D-vitamintillskott frÄn Bulk Powders som har det högsta nÀringsvÀrdet pÄ marknaden per kapsel - alltsÄ perfekt vid mörkare Ärstider & vid D-vitaminbrist exempelvis.
Rank 7

Puori Vitamin D3

betyg
(5/5)
Pris
119 kr
Vitamin D/kapsel
62.5 ”g
Pris/kapsel
1 kr
Ett högdoserat D-vitamintillskott som dessutom innehÄller kokosolja. Kan göra att du blir friskare nÀr du vÀl drabbats av en förkylning mycket snabbare. Förebygger Àven diverse förkylningar genom att ditt immunförsvar blir förstÀrkt som en direkt följd av att du intar det hÀr D-vitamintillskottet. En av de bÀsta D-vitamintillskotten vi nÄgonsin prövat. Definitivt bÀst i test.
Rank 8

Apoteket D-vitamin (tuggtablett)

betyg
(3/5)
Pris
99 kr
D-vitamin/tablett
20 ”g
Pris/tablett
0,99 kr
Ännu ett D-vitamintillskott som genomgĂ„tt Apotekets kvalitetskontroll. Även lĂ€mplig för vegetarianer. En unik produkt i form av en tuggtablett som smakar citron och smĂ€lter lĂ€tt i munnen.
Rank 9

healthwell Vitamin D3 Vegan 3000 IE

betyg
(3/5)
Pris
169 kr
D-vitamin/kapsel
75 ”g
Pris/kapsel
1,69 kr
Ett högdoserat D-vitamintillskott specifikt skapat för mÀnniskor som följer en vegansk kost. Produkten har ett överkomligt pris dessutom. En tablett om dagen Àr allt som rÀcker, kan dessutom tas Äret runt.
Rank 10

Better You Vitamin D3

betyg
(3/5)
Pris
199 kr
Vitamin D3/kapsel
100 ”g
Pris/kapsel
0,45 kr
Ett D-vitamintillskott frÄn svenska Better You som dessutom innehÄller kokosfett. LÀmpligt för vegetarianer och fungerar som det ska.

Varför ska man ta D-vitamintillskott?

D-vitamin Ă€r oerhört viktigt för din allmĂ€nna hĂ€lsa, i synnerhet ifall du som mig — Nabil — har mörkare hy och Ă€r pĂ„ jakt efter ett bra kosttillskott som kan hjĂ€lpa din hy under vinterhalvĂ„ret.

DÄ D-vitamin Àr livsviktigt och vi inte kan producera det sjÀlva betyder det att solen Àr kÀllan vi frÀmst vÄr vitaminet frÄn. Har man mörk hy behöver man dÀrför mer exponering inför solen för att inte drabbas av exempelvis D-vitaminbrist.

D-vitamin Ă€r ett kritiskt nĂ€ringsĂ€mne för ditt skelett i allmĂ€nhet men din benstomme i synnerhet! 💀

D-vitamin Àr bland annat viktigt för ditt skelett, dina tÀnder och dina ben. Detta genom att hjÀlpa dig absorbera mer kalcium vilket du lÀtt gör genom att fÄ i dig nÄgra fler glas mjölk om dagen, alternativt att du köper nÄgon form av kalciumtillskott för att bidra ytterligare med sagda nÀringsÀmne.

DÄ det Àr svÄrt att Àta den mÀngd fet fisk som behövs pÄ daglig basis för att komma upp i den mÀngd D-vitamin du Àr rekommenderad att fÄ i dig pÄ daglig basis rekommenderar vi definitivt kosttillskott.

99:- för ett D-vitamintillskott som genomgÄtts Apotekets kvalitetskontroll Àr inte en dÄlig deal i vÄrt tycke.

Vi föreslÄr att nÀstan alla som tÀnker pÄ sin allmÀnhÀlsa i nÄgon form och inte nödvÀndigtvis drabbats av d-vitaminbrist Àven övervÀger att i varje fall snegla pÄ nÄgot billigt d-vitamintillskott att inkludera i sin kost den kommande tiden för att se ifall det gör nÄgon skillnad.

Vi gÄr in mer pÄ hur effektiva D-vitamintillskott potentiellt kan vara lite lÀngre ned i vÄr artikel, i synnerhet för dig som lider av d-vitaminbrist eller möjligen befinner dig i riskzonen för att göra det.

Vilken mat ska man Àta mer av för att fÄ i sig mer D-vitamin?

Fet fisk Ă€r bra för D-vitamin! 🐟

D-vitamin i mat fÄr vi frÀmst i oss frÄn fet fisk. Till exempel innehÄller lax, sill och makrill mycket D-vitamin.

Mjölkprodukter, vÀxtdrycker, margarin och matfettsblandningar Àr ocksÄ viktiga kÀllor, om de Àr berikade med D-vitamin.

Ägg och kött innehĂ„ller ocksĂ„ en del D-vitamin.

Vi har publicerat en vÀldigt lÄng artikel pÄ vÄr blogg dÀr vi gÄr in i mer detalj pÄ vilken typ av mat vi anser man bör fÄ i sig mer av att fÄ sig mer D-vitamin pÄ ett naturligt sÀtt, utan att behöva anvÀnda sig av kosttillskott.

Som sagt ovan Àr det svÄrt att fÄ i sig den mÀngd D-vitamin man behöver pÄ en daglig basis genom att Àta bland annat Àta fet fisk, varför vi definitivt föreslÄr att mÀnniskor som Àr pÄ jakt efter att inkludera mer D-vitamin i sin kost övervÀger diverse kosttillskott vi rekommenderar pÄ vÄr webbplats.

Vad innehÄller D-vitamintillskott vanligtvis?

Det Àr vÀldigt vanligt att D-vitamintillskott bestÄr av rent D-vitamin i kapsel- eller pulverform.

Holistic D-vitamin 2000
100% ekologiskt D-vitamintillskott

Vissa tillverkare har gÄtt sÄ pass lÄngt att de börjat skapa vegetariska kosttillskott som bestÄr till 100% av ekologiska kapslar exempelvis.

Vi anser inte D-vitamin vara nÄgot man bör vara rÀdd för. Följ bara tillverkarens instruktioner för kosttillskottet du slutligen vÀljer att köpa.

Se till att inte ta en allt för hög dos av D-vitamin nÀr du först köpt ett tillskott. Utöver att följa instruktionerna noggrant bör du Àven ta det lÄngsamt framÄt för att inte fÄ i dig allt för mycket D-vitamin vilket Àr lÀtt hÀnt ifall man fÄr tag pÄ ett bra kosttillskott som dessutom visar sig fungera.

Hur stor Àr effekten nÀr du anvÀnder D-vitamin?

Du om 1 vecka? 😊

Om du exempelvis har D-vitaminbrist och du börjar inta ett kvalitativt D-vitamintillskott kommer du med högsta sannolikhet redan efter nÄgra dagar mÀrka en enorm skillnad bÄde i hur du mÄr allmÀnt men Àven hur du ser ut.

Även fast D-vitamins primĂ€ra funktion inte Ă€r att fĂ„ dig att kĂ€nna dig piggare Ă€r det vĂ€ldigt vanligt att man kĂ€nner sig mer pigg efter intag av den hĂ€r typen av kosttillskott. I synnerhet pĂ„ vintern dĂ„ det Ă€r vĂ€ldigt, vĂ€ldigt mörkt.

Det gĂ€ller helt enkelt att man vĂ„gar testa. Det positiva Ă€r att den hĂ€r typen av tillskott sĂ€llan kostar stora pengar dĂ„ det trots allt innehĂ„ller ett livsviktigt Ă€mne och dessutom sĂ€ljs primĂ€rt av Apoteket i Sverige vilket leder till extremt lĂ„ga priser och en snabb leverans — milt uttryckt.

Är D-vitamin viktigt för nĂ„gon med mörk hy?

Ja! D-vitamin Àr oerhört viktigt för nÄgon mer mörk hy.

Jag som skriver det hÀr inlÀgget heter Nabil, och har tvÄ förÀldrar som kommer frÄn Marocko i norra Afrika. Min hy Àr brun Äret runt, mitt pigment Àr fantastiskt och jag har vÀl aldrig riktigt kÀnt att jag lidit av d-vitaminbrist men jag valde att pröva ett d-vitamintillskott vintern 2019 som en del av starten av Tillskottsbibeln.se.

Min erfarenhet av D-vitamin som mörkhyad

Nabil El Alaoui Sossey
Nabil Alaoui, medgrundare till Tillskottsbibeln.se

Bland mig och alla mina vÀnner som har mörkare hy Àr det mer regel Àn undantag att man Àter nÄgon form av kosttillskott som bestÄr av D-vitamin nÀr vintern kommit till stan, utöver att man anvÀnder sig av nÄgon form av olja man smörjer in i huden för att den inte ska bli torr fort.

Vi upplever att det fungerar riktigt, riktigt bra varför vi fortsatt ta den hÀr typen av kosttillskott under hela vÄr barn- och ungdom bland annat tack vare att vÄra mammor tjatat pÄ oss i all oÀndlighet.

Vart kan man köpa D-vitamin i Sverige?

Om du Àr pÄ jakt efter mÄttligt kraftfulla D-vitamintillskott som dessutom genomgÄtt Apotekets kvalitetskontroll föreslÄr vi att du handlar dina kosttillskott hos just Apoteket, vare sig i deras butik eller pÄ deras webbplats.

I övrigt rekommenderar vi som vanligt att man övervÀger att inhandla sina kosttillskott host antingen SvensktKosttillskott eller exempelvis Gymgrossisten för att inte bara hittar bra kosttillskott men Àven andra bra tillbehör som kan vara bra att ha i vardagen till överkomliga priser.

Vilket Àr det enskilt bÀsta D-vitamintillskottet som gÄr att köpa i Sverige just nu enligt teamet pÄ Tillskottsbibeln.se?

Vi anser produkten Core Vitamin D3 5000 IE vara det bÀsta D-vitamintillskottet pÄ marknaden i dagens lÀge.

Core Vitamin D3 5000 IE – vinnaren i vĂ„rt test!

Detta dÄ vi vet med oss att företaget som tillverkar kosttillskottet i frÄga endast tillverkar tillskott med kvalité i Ätanke och dessutom sÀljer dess till ett överkomligt pris utan att försöka göra allt för stor vinst.

Core Vitamin D3 Àr dessutom högdoserat och passar perfekt för dig som trÀnar mycket och dÀrmed Àr mer aktiv Àn vad som kanske Àr vanligt.

Ett kosttillskott för nÄgon som behöver mer D-vitamin och som med högsta sannolikhet kommer ge en mÀrkbar effekt redan pÄ kort tid.

9 Fördelar med D-vitamin

Det finns mÀngder av fördelar med att fÄ i sig mer D-vitamin.

Vi listar de 9 viktigaste nedan. Allt det hÀr Àr nÄgot du potentiellt kan komma att kÀnna förutsatt du stoppar i dig en kapsel av ett valfritt D-vitamintillskott till frukosten pÄ morgonen:

bÀsta tillskottet vid graviditet
D-vitamin Ă€r bra för dig som försöker bli gravid enligt forskning! 👌
 • Bra för ditt skelett, dina tĂ€nder och dina ben: dĂ„ D-vitamin bidrar till att din kropp absorberar med kalcium leder det hĂ€r nĂ€stan per automatik till att du indirekt stĂ€rker bĂ„de ditt skelett, dina tĂ€nder och dina ben i kroppen.

  Om du lÀser den hÀr artikeln i hopp om att hitta ett bra d-vitamintillskott dÄ det Àr just ditt skelett och/eller dina tÀnder du upplever dig ha stora problem med sÄ har vi ett unikt tips: köp inte bara ett kosttillskott som innehÄller D-vitamin, inhandla Àven mer mjölkprodukter och försök fÄ i dig i alla fall 3-4 fler glas mjölk om dagen för att verkligen maximera mÀngden kalcium du fÄr i dig.

  Du kanske inte mÀrker skillnad redan första dagen genom att göra det hÀr, men med tiden kommer du mÀrka en enorm skillnad och verkligen inse hur fantastisk kroppen faktiskt Àr och att en liten förÀndring av ens kost kan göra en enormt skillnad i ens allmÀnna vÀlmÄende men Àven vad gÀller större uppgifter som exempelvis en graviditet för kvinnor.
 • Bra för muskler
 • Bra för immunförsvaret
 • Bra för humör
 • Bra för ork
 • Bra för fertilitet ifall du har problem med eller försöker bli gravid:

  Glöm inte lÀsa inlÀgget i vÄr blogg dÀr vi rent krasst gÄr in pÄ hur man pÄ bÀsta sÀtt nyttjar sig av D-vitamin för att potentiellt öka chansen att man blir gravid under en period. Det hÀr Àr ett inlÀgg du definitivt bör lÀsa ifall du just nu ingÄr i ett förhÄllande med nÄgon du övervÀger att försöka fÄ barn med och vill vara sÀker pÄ att ni ökar era chanser att fÄ ett barn eller flera.

  Det hĂ€r Ă€r förstĂ„s ingen garanti, men definitivt nĂ„got vi tycker att man prövar sett till hur billiga D-vitamintillskott Ă€r i allmĂ€nhet och hur mycket de hjĂ€lper varje gĂ„ng man följer en ordentlig och hĂ€lsosam kost men samtidigt fĂ„r i sig rĂ€tt mĂ€ngd av det nĂ€ringsĂ€mne man saknar i sin kropp — i synnerhet som kvinna som försöker bli gravid.

  Ifall det hĂ€r Ă€r en beskrivning som passar in pĂ„ dig — stort lycka till med din fertilitet (sĂ€ger man ens sĂ„?).

  Vi hoppas genuint att du hittar rĂ€tt kosttillskott för just dig, vare sig det Ă€r pĂ„ vĂ„r webbplats — Tillskottsbibeln.se — eller nĂ„gon annanstans pĂ„ den stora svenska webben.

  Glöm inte kika pÄ vÄrt stora test över vad vi anser vara Sveriges bÀsta multivitamin för nÄgon som Àr gravid eller ammar. Vi Àr fullkomligt övertygade om att du kommer hitta ett eller flera kosttillskott som kommer göra stor skillnad under din graviditet eller amning.

  FortsÀtt dock gÀrna lÀsa resten det hÀr inlÀgget du redan kommit en lÄng bit pÄ dÄ vi nedan gÄr in pÄ vad det faktiskt innebÀr att lida av D-vitaminbrist vilket sker i större utstrÀckning för kvinnor som blir gravida varför resten av den hÀr artikeln Àven kan vara relevant för dig.
 • Bidrar till att behĂ„lla normala tĂ€nder
 • Bidrar till att bibehĂ„lla normal benstomme
 • Har en roll i celldelningsprocessen

Potentiella symptom pÄ D-vitaminbrist

Vitamin D-brist Àr associerat med trötthet, muskelsvaghet, led-, muskel- och skelettsmÀrtor, parestesier i hÀnder och fötter, muskelkramper samt svÄrigheter att resa sig och att gÄ i trappor. Vitamin D-brist kan hos vuxna ge upphov till osteomalaci med risk för frakturer. I uttalade fall rakit (barn).

En Àldre kvinna som har ont i sin rygg, potentiellt som en direkt följd av att hon lider av d-vitaminbrist i nÄgon form. KÀnner du igen dig?

Följande Àr en lista pÄ diverse symptom du potentiell kÀnt eller kan komma att kÀnna av ifall du lider av d-vitaminbrist i nÄgon form.

Upplever du att fler Àn tvÄ av följande pÄstÄenden kan stÀmma i ditt fall finns det en relativt stor chans att du drabbats av en D-vitaminbrist i nÄgon form.

Vi föreslÄr som vanligt att man besöker sin lokala vÄrdcentral för att lÄta ett proffs göra testerna som anses vara nödvÀndiga för att avgöra ifall du har en brist pÄ det vitala nÀringsÀmnet D-vitamin eller ifall det möjligen bara Àr nÄgot du inbillar dig nÀr problemet i sjÀlva fallet ligger i att du potentiellt saknar nÄgot annat nÀringsÀmne.

 • Kan bidra till ryggont
 • Kan bidra till mĂ„nga sjukdomar enligt nyligen publicerad forskning
 • Kan bidra till ökad risk för hjĂ€rtsjukdom och högt blodtryck.
 • Kan bidra till ökad risk för diabetes
 • Kan bidra till att man drabbas av fler infektioner och ett försĂ€mrat immunförsvar varför det Ă€r extra viktigt med d-vitamin under vintern inte bara nĂ€r man har mörk hy exempelvis utan Ă€ven om man vill förebygga att man utvecklar en hemsk förkylning.
 • Vissa typer av cancer, sĂ„som cancer i kolon, prostatacancer och bröstcancer.
 • Multipel skleros.

Övriga produkter i testet

Rank 11

Folsyra+B6+B12 + D

betyg
(4/5)
Pris/kapsel
0,76 kr
Vi försöker hÄlla oss frÄn att göra allt för uppenbara produktrekommendationer pÄ Tillskottsbibeln, men det hÀr Àr tillskottet du bara behöver köpa under en graviditet eller nÀr du ammar. Det innehÄller en bra mix av folsyra, vitamin B6 och vitamin B12 samt vitamin D3. VÀnligt för vegetarianer och gör sÄ du kÀnner dig piggare i allmÀnhet med största sannolikhet. Bra mot illamÄende dessutom.
Rank 12

HjÀrtats Vitamin D Forte

betyg
(2/5)
Pris
65 kr
D-vitamin/tablett
20 ÎŒg
Pris/tablett
0,65 kr
Ett klassiskt D-vitamintillskott frÄn Apoteket som dessutom genomgÄtt deras kvalitetskontroll vilket bör göra att du kÀnner dig trygg i att pröva tillskottet. Varje tablett innehÄller en mÄttlig mÀngd D-vitamin som motsvarar över 400% av ditt dagliga rekommenderade intag. Ett av de billigaste D-vitamintillskotten pÄ marknaden som dessutom ger effekt och genuint Àr bra för din kropp. Det hÀr behöver du inte vara rÀdd för att pröva, speciellt med tanke pÄ priset.
Rank 13

Elexir Pharma Vitamin D3

betyg
(2/5)
Pris
129 kr
D-vitamin/kapsel
62.5 ”g
Pris/kapsel
1,39 kr
Vitamin D3 i en bas av kokosolja. Fri frÄn GMO-produkter. Fungerar vÀldigt fint enligt mÄnga.
Rank 14

Thorne D-vitamin 500 IE (flytande)

betyg
(2/5)
Pris
189 kr
D-vitamin/tablett
25 ”g
Storlek
400 ml
Ett unikt D-vitamintillskott i flytande form (droppar).
Rank 15

HjÀrtats Kalcium + Vitamin D

betyg
(3/5)
Pris/kapsel
0,43 kr
Kalcium/kapsel
500 mg
Ett högdoserat men ack sÄ prisvÀrt kalciumtillskott. InnehÄller dessutom D-vitamin. Produkt som endast gÄr att köpa hos Apoteket.
Rank 16

Core Vitamin D3 2000 IE+

betyg
(2/5)
Pris/kapsel
0,74 kr
Vitamin D3/kapsel
50 ”g
Ett högdoserat vitamin D3-tillskott primÀrt skapat för mÀnniskor som Àr aktiva. Perfekt att ta under september-maj i vÄrt tycke.
Rank 17

Kronans Apotek Kalcium+D3

betyg
(1/5)
Pris/kapsel
1,03 kr
Kalcium/kapsel
500 mg
Ännu ett hybridtillskott som innehĂ„ller bĂ„de kalcium och D-vitamin. Detta dĂ„ D-vitaminet hjĂ€lper kalcium tas upp snabbare av kroppen. VĂ€ldigt prisvĂ€rt och sĂ€ljs endast hos Apoteket, dock ingenting mĂ€rkvĂ€rdigt med det. Ett helt vanligt tillskott, helt enkelt.
Rank 18

Vitamin D3 2500 IE

betyg
(1/5)
Pris/kapsel
0,82 kr
Vitamin D3/kapsel
62.5 ”g
Ett högdoserat D-vitamintillskott frÄn svenska healthwell. Perfekt för dig som lider av D-vitaminbrist under vinterhalvÄret.

Sammanfattning

D-vitamin Àr ett livsviktigt nÀringsÀmne, varför vi anser att det har en högre prioritet Àn de flesta andra nÀringsÀmnena man anser vara viktiga för mÀnniskors hÀlsa.

Det Àr inte ovanligt att kvinnor drabbas av D-vitaminbrist, men Àven mÀn gör lÀtt detta ifall de inte följer en tillrÀckligt nyttig kost. Det kan dÀrför vara en bra idé att inhandla nÄgon form av kosttillskott som primÀrt bestÄr av vitamin D.

Även om du inte drabbats av D-vitaminbrist Ă€nnu kanske det Ă€r sĂ„ att du befinner dig i riskzonen och dĂ€rmed bör övervĂ€ga att fĂ„ i dig mer D-vitamin sĂ„ snart som möjligt.

I vanligt ordning föresprÄkar vi att man har en ordentlig och hÀlsosam kost i övrigt innan man övervÀger nÄgon form av kosttillskott. Det Àr trots allt grunden för din hÀlsa och eventuella mÄl du försöker uppnÄ med din kropp parallellt med att du fÄr i dig mer D-vitamin.

Vi har jÀmfört sÀkert hundratals D-vitamintillskott genom Ären, och har dÀrför sammanstÀllt en lista pÄ den hÀr sidan över vad vi anser vara de bÀsta d-vitamintillskotten pÄ marknaden i dagens lÀge.

Vi hoppas du hittar en bra produkt men att du Àven lÀr dig nÄgot nytt vad gÀller D-vitamin i allmÀnhet men Àven vad en D-vitaminbrist kan leda till i synnerhet.

Listan och artikeln uppdateras med jÀmna mellanrum dÄ D-vitamin Àr ett sÄ pass viktigt nÀringsÀmne, sÄ se till att du tittar tillbaka nÄgon gÄng snart ifall du inte genomför ditt första köp av ett kosttillskott som primÀrt innehÄller D-vitamin idag!.

Lycka till i din jÀmförelse!

En doktor som hÄller i en D-vitaminskylt.

Hör gÀrna av dig till Team Tillskottsbibeln ifall du har nÄgra frÄgor i allmÀnhet eller tips pÄ grymma d-vitamintillskott som fungerat bra för dig men som vi möjligen missat i vÄrt test.

Vi försöker besvara de flesta frÄgor om diverse d-vitamintillskott inom 12 timmar via mail beroende pÄ hur komplex frÄgan Àr och oberoende av vilken tid pÄ dygnet du skickar oss ett meddelande.

KĂ€llor