BÀsta fettförbrÀnning med kosttillskott 2021

Är du ute efter att hitta bĂ€sta fettförbrĂ€nnare? DĂ„ har du kommit rĂ€tt! Vi har testat marknadens populĂ€raste produkter för fettförbrĂ€nning och utsett en vinnare av vĂ„rt bĂ€st i test.

Ta del av resultatet i vÄr tabell nedan. Med hjÀlp av vÄr recension kan du hitta bÀsta fettförbrÀnning, riktiga burners, för dig. LÀs, jÀmför och hitta favoriten!

Topplista bÀsta fettförbrÀnning

Topplistan

bÀsta karnitin
Rank 1 BĂ€st i Test

Core Carnitine

betyg
(5/5)
Pris
149 kr
MĂ€ngd L-Karnitin/dos
1500 mg
LÀttupptagligt L-karnitin. Högdoserat och alldeles utmÀrkt vid lÄgkaloridieter. Mycket goda anvÀndarbetyg.Ett av marknadens starkaste karnitintillskott med hela 1500 mg karnitin per kapsel! Det kommer att hjÀlpa dig vid nÀsta deff eftersom karnitin ökar fettomsÀttningsprocessen.
burn x 10
Rank 2

BURN x10

betyg
(5/5)
Pris/tablett
2,24 kr
Pris
169 kr
Ett av marknadens bÀsta fettförbrÀnnare enligt majoriteten. Perfekt nÀr du vill brÀnna fett. Kan Àven hjÀlpa dig bli bukt kÀnslan av hunger för att klara av en lÀngre tids fasta om sÄ behövs för att bidra till din viktnedgÄng. Tillsammans med rÀtt trÀning och kostupplÀgg Àr det hÀr ett kosttillskott som fullkomligen kan förÀndra ditt liv. GÄr att köpa med eller utan koffein. Nu med Ànnu starkare formula för att bidra till aktiv fettförbrÀnning.
dragon-fire-fettförbrÀnnare
Rank 3

Dragon Fire FettförbrÀnnare

betyg
(5/5)
Pris/kapsel
3,32 kr
Pris
299 kr
Mycket populÀr produkt för de som vill förbrÀnna fett ordentligt. Extremt uppiggande och snabbverkande. Spansk peppar, kolin och grönt te Àr nÄgra av ingredienserna. Kan anvÀndas som PWO. Pigga anvÀndare utan hunger gör att vi ger denna toppbetyg!
burner-night
Rank 4 FörbrÀnn medan du sover

BODYFAT BURNER NIGHT

betyg
(4,5/5)
Pris/kapsel
3,32 kr
Pris
499 kr
Vegansk produkt som ökar fettförbrÀnningen medan du sover. Carcinia Cambogia, grönt te, hallonketoner Àr Àmnen som bidrar till viktnedgÄng.
fettförbranning-kvinnor
Rank 5 Optimerad för kvinnor

Womens Best Burner Capsules

betyg
(4,5/5)
Pris/kapsel
2,66 kr
Pris
319 kr
Denna burner - fettförbrÀnnare Àr framtagen med kvinnor - tjejer i fokus. Huvudingrediensen Àr kolin som bidrar till nedbrytning av fettet. InnehÄller Àven koffein, B-vitaminer, ALA och L-tyrosin.
chili diet fiber krom kolin koffein
Rank 6

healthwell Chili Diet

betyg
(4,5/5)
Pris/tablett
2,07 kr
KoffeininnehÄll
200 mg
Ett tillskott för fettförbrÀnning gjort pÄ chili med verksamma capsaiciner. Speciellt utformat för mÀnniskor som trÀnar hÄrt och försöker gÄ ner i vikt sÄ snabbt som möjligt. Ingredienserna i tillskottet bidrar dessutom till en ökad mÀttnadskÀnsla och gör dig piggare pÄ vÀldigt kort tid. Ett av marknadens bÀsta bantningspiller, helt enkelt.
green tea rikt egcg innehÄll
Rank 7

Core Green Tea

betyg
(4/5)
Pris/kapsel
1,65 kr
KoffeninnehÄll
Ja
Ett extrakt frÄn grönt te. En dagsdos innehÄller 440 milligram grönt teextrakt frÄn Àkta Camellia sinensis, standardiserat till 50 % EGCG. Man har dessutom lagt till 65 mg koffein per dos för bÀsta möjliga effekt vid viktminskning. En anvÀndare nÀmner att den tappat 2 kg pÄ en mÄnad med hjÀlp av tillskottet i frÄga.
black-burn
Rank 8

Black Burn

betyg
(4/5)
Pris/tablett
2,91 kr
Pris
349 kr
Högkoncentrerad formula för fettförbrÀnning. Nyutvecklad formula frÄn tidigare som har vunnit flera priser. Ger flera funktioner i ett fettförbrÀnning, ökar ÀmnesomsÀttningen, ger energi och motverkar hunger. MÄnga nöjda anvÀndare.
kalciumpyruvat
Rank 9

Core Pyruvate

betyg
(4/5)
Pris/kapsel
1,99 kr
KoffeninnehÄll
Nej
Ett av marknadens starkaste pyruvate-tillskott, varför det blivit populÀrt bland mÀnniskor som försöker gÄ ned i vikt. HjÀlper dig stilla hungern och ger dig dessutom mer energi inför ett trÀningspass, paradoxalt nog. Detta leder alltsÄ till att du fÄr ökade energinivÄer samtidigt som du ligger pÄ ett kaloriunderskott, vilket gör att du brÀnner Ànnu fler kalorier. Ett bantningspiller som underlÀttar fettförbrÀnningen utan nÄgra större problem.
hallonketoner
Rank 10

Core Hallonketon

betyg
(3,5/5)
Pris/kapsel
3,31 kr
KoffeninnehÄll
Nej
Bantningspillret som Ă€r pĂ„ allas lĂ€ppar just nu, och av en bra anledning. Core Hallonketon Ă€r nĂ€mligen en högkoncentrerad produkt som Ă€r helt naturlig — utan nĂ„gra kemiska ingredienser tillsatta. Produkten Ă€r helt fri frĂ„n koffein — vilket gör den perfekt för att kombinera med kaffe exempelvis. Fungerar bra och bidrar till ökad fettförbrĂ€nning samtidigt som den Ă€r prisvĂ€rd. Vissa omdömen pĂ„stĂ„r att detta Ă€r marknadens bĂ€sta bantningspiller, vi menar pĂ„ att det finns nĂ„gra som Ă€r snĂ€ppet bĂ€ttre men att det fortfarande Ă€r bra.

HÀr hittar du fler produkter som kanske Àr den fettförbrÀnnare som passar just dig.

bÀsta fettförbrÀnning just nu

Vad Àr fettförbrÀnnare?

Det finns mÄnga olika olika produkter som kan hjÀlpa till med fettförbrÀnningen. Det finns fettförbrÀnnare bÄde i tabletter och pulver. InnehÄllet kan variera, det finns till exempel fettförbrÀnnare utan koffein som innehÄll. Med hjÀlp av fettförbrÀnnare kan du förvandlas frÄn en hungrig, seg person till en driven och mÄlinriktad full med energi.

Upplever du att du stÄr still i din viktnedgÄng trots att du lÀnge har försökt gÄ ner i vikt, dÄ kan fettförbrÀnnare vara ett alternativ. Oavsett om du ska in i en deff period eller om du bara vill komma i form till beachen Àr nyckeln att maximera fettförbrÀnningen.

Kom dock ihÄg att du aldrig ska tro att fettförbrÀnnare gör allt jobbet till dig. FettförbrÀnnare fÄr inte ersÀtta din vanliga kost utan ska istÀllet kombineras med en varierad sund kost. Glöm heller inte bort motionen. Allt handlar om balans och fettförbrÀnnaren kan vara ditt hjÀlpmedel.

VÀlj rÀtt fettförbrÀnnare

Alla fettförbrÀnnare ger inte exakt samma resultat utan de kan ha olika syften. Att vÀlja fettförbrÀnnare beror pÄ din livssituation och vad du Àr mest bekvÀm med. Följ dessa tipsen för att vÀlja rÀtt:

 1. VĂ€lj smart: VĂ€lj fettförbrĂ€nnare efter vilket behov du har. Vill du stilla hungern, aptitdĂ€mpare Ă€r det exempelvis ingrediensen Hoodia som du ska leta efter. Är du ute efter att fĂ„ sĂ„ mycket energi som möjligt för att orka med att trĂ€na mer sĂ„ ska du leta efter yohimbe, koffein eller synefrin.

  Är du dĂ€remot ute efter ingredienser som gör att kroppen anvĂ€nder fettet som energi och ger en bĂ€ttre Ă€mnesomsĂ€ttning, ja dĂ„ ska du leta efter produkter som innehĂ„ller grönt kaffe, grönt te, ingefĂ€ra extrakt eller cayennepeppar extrakt.
 2. Är du kvinna eller man: MĂ€n och kvinnor skiljer sig fysiskt Ă„t. Kvinnor har exempelvis ett annat behov av energi Ă€n vad mĂ€n har. FettförbrĂ€nnare har haft mĂ€n som den största mĂ„lgruppen men nu finns det Ă€ven fettförbrĂ€nnare som Ă€r speciellt anpassade endast till kvinnor. Du hittar exempel pĂ„ dessa i vĂ„r topplista.
 3. Planera med mÄltiderna: Vill du minska din aptit sÄ planera in att ta fettförbrÀnnaren i rÀtt tid. Ta den nÀr du inte har en mÄltid inplanerad de kommande tre timmarna. VÄrt tips Àr att ta den pÄ morgonen och innan trÀning.
 4. Gör uppehÄll: Ta fettförbrÀnnare i cykler, det gÀller att ta uppehÄll. Varför ska man göra de dÄ? Jo det beror pÄ att kroppen inte ska vÀnja sig vid viss stimulantia. Gör den det sÄ mÄste du ta mer och mer för att fÄ samma effekt som du fick i början. Ett uppehÄll pÄ en till tvÄ veckor brukar rÀcka för att fÄ tillbaka effektiviteten.
 5. Ät tillrĂ€ckligt med protein: Samtidigt som du vill brĂ€nna fett vill du behĂ„lla din muskelmassa. DĂ„ Ă€r det viktigt att du fĂ„r i dig tillrĂ€ckligt med protein. Proteinet fungerar som en av byggstenarna i din kropp sĂ„ det Ă€r mycket viktigt.
förbrÀnning av fett med kosttillskott

Bra nyckelingredienser

Hallonketoner: Är en naturlig ingrediens och finns i hallon. Studier visar att hallonketoner gör det svĂ„rare för din kropp att lagra fett. Det visar sig att det höjer nivĂ„erna av hormonet Adiponectin som aktivt medverkar för att bryta ner fett.

Koffein: HÀr Àr det lite delade meningar eftersom vissa vill ha utan koffein men koffeinet pÄverkar förbrÀnningen eftersom det har en temperaturhöjande effekt i koppen. Det pÄverkar Àven utsöndringen av adrenalin.

Grönt te: Grönt te anvĂ€nds bĂ„de för att det Ă€r hĂ€lsosamt men Ă€ven för att det ökar Ă€mnesomsĂ€ttningen. Ämnet ECGG i grönt te hjĂ€lper till att brĂ€nna fett och det Ă€r Ă€ven kopplat med adrenalin.

Fördelar med fettförbrÀnnare

Det finns mÄnga fördelar men vi har listat de frÀmsta i listan nedan.

 • Minskar din aptit vilket bidrar till att du Ă€ter mindre.
 • Bidrar till kaloriunderskott som gör att du kommer att gĂ„ ner i vikt.
 • Aktiverar fettförbrĂ€nnande mekanismer som exempelvis Ă€mnesomsĂ€ttningen.
 • Ger dig motivation i form av att du mĂ€rker av resultat snabbare.
deffad kropp med fettförbrÀnnare

Hur utser vi bÀst i test?

Olika personer som tillhör testpanelen testar de olika produkterna och sÀger sen sitt i sina recensioner. Alla har olika Äsikter men Àven olika behov. Det Àr viktigt för oss att olika synvinklar kommer fram. Detta leder till ett bÀst i test som hjÀlper dig att vÀlja bÀsta fettbrÀnnare.

I vÄrt bÀst i test tittar vi frÀmst pÄ testpanelens betyg men vi Àven pÄ andra recensioner och omdöme frÄn anvÀndare. Vi tittar Àven pÄ faktorer som ingredienser, betyg och pris. Detta har vi gjort för att du ska fÄ en rÀttvis och tydlig bild av de olika produkterna. Vi vill underlÀtta ditt val av bÀsta fettförbrÀnnare (bÀsta burner).

HÀr hittar du vÄr Topplista över bÀsta kosttillskott för fettförbrÀnning just nu!

Sammanfattning

Vi hoppas att vÄrt bÀst i test för bÀsta fettförbrÀnning kan vara till stor hjÀlp nÀr du ska vÀlja vilken fettförbrÀnnare som passar bÀst för dig.

Ta del av vÄr recension med betygsÀttning, information om produkterna och utgÄ frÄn dina egna behov och vad du anser passar dig bÀst i din livssituation. Oavsett vilken fettförbrÀnnare du vÀljer frÄn vÄr lista fÄr du en bra produkt.

Övriga produkter i testet

Inga fler produkter Àn dem i topplistan just nu.

KĂ€llor

https://www.gymgrossisten.com/kosttillskott/fettforbrannare#

https://www.body.se/artiklar/-fettforbrannare-en-genvag-till-formtopp/

Lycka till!