Bästa fettförbränning med kosttillskott Jan 2023

Är du ute efter att hitta bästa fettförbrännare? Då har du kommit rätt! Vi har testat marknadens populäraste produkter för fettförbränning och utsett en vinnare av vårt bäst i test.

Ta del av resultatet i vår tabell nedan. Med hjälp av vår recension kan du hitta bästa fettförbränning, riktiga burners, för dig. Läs, jämför och hitta favoriten!

Sidan innehåller annonser

Bästa Fettförbrännings tillskotten- Bäst i vårt test

 1. Bäst i vårt test : Core Carnitine
 2. Bäst medans du sover : BODYFAT BURNER NIGHT
 3. Billigast köp: Core Pyruvate
 4. Optimerad för kvinnor : Womens Best Burner Capsules
 5. Bästa kapseln : Dragon Fire Fettförbrännare
 6. Populärast i sökningar : BURN x10

Topp 10-lista bästa fettförbränning

Topplistan

bästa karnitin
Rank 1 Bäst i Test

Core Carnitine

betyg
(5/5)
Pris
149 kr
Mängd L-Karnitin/dos
1500 mg
Lättupptagligt L-karnitin. Högdoserat och alldeles utmärkt vid lågkaloridieter. Mycket goda användarbetyg.Ett av marknadens starkaste karnitintillskott med hela 1500 mg karnitin per kapsel! Det kommer att hjälpa dig vid nästa deff eftersom karnitin ökar fettomsättningsprocessen.
burn x 10
Rank 2

BURN x10

betyg
(5/5)
Pris/tablett
2,24 kr
Pris
169 kr
Ett av marknadens bästa fettförbrännare enligt majoriteten. Perfekt när du vill bränna fett. Kan även hjälpa dig bli bukt känslan av hunger för att klara av en längre tids fasta om så behövs för att bidra till din viktnedgång. Tillsammans med rätt träning och kostupplägg är det här ett kosttillskott som fullkomligen kan förändra ditt liv. Går att köpa med eller utan koffein. Nu med ännu starkare formula för att bidra till aktiv fettförbränning.
dragon-fire-fettförbrännare
Rank 3

Dragon Fire Fettförbrännare

betyg
(5/5)
Pris/kapsel
3,32 kr
Pris
299 kr
Mycket populär produkt för de som vill förbränna fett ordentligt. Extremt uppiggande och snabbverkande. Spansk peppar, kolin och grönt te är några av ingredienserna. Kan användas som PWO. Pigga användare utan hunger gör att vi ger denna toppbetyg!
burner-night
Rank 4 Förbränn medan du sover

BODYFAT BURNER NIGHT

betyg
(4,5/5)
Pris/kapsel
3,32 kr
Pris
499 kr
Vegansk produkt som ökar fettförbränningen medan du sover. Carcinia Cambogia, grönt te, hallonketoner är ämnen som bidrar till viktnedgång.
fettförbranning-kvinnor
Rank 5 Optimerad för kvinnor

Womens Best Burner Capsules

betyg
(4,5/5)
Pris/kapsel
2,66 kr
Pris
319 kr
Denna burner - fettförbrännare är framtagen med kvinnor - tjejer i fokus. Huvudingrediensen är kolin som bidrar till nedbrytning av fettet. Innehåller även koffein, B-vitaminer, ALA och L-tyrosin.
chili diet fiber krom kolin koffein
Rank 6

healthwell Chili Diet

betyg
(4,5/5)
Pris/tablett
2,07 kr
Koffeininnehåll
200 mg
Ett tillskott för fettförbränning gjort på chili med verksamma capsaiciner. Speciellt utformat för människor som tränar hårt och försöker gå ner i vikt så snabbt som möjligt. Ingredienserna i tillskottet bidrar dessutom till en ökad mättnadskänsla och gör dig piggare på väldigt kort tid. Ett av marknadens bästa bantningspiller, helt enkelt.
green tea rikt egcg innehåll
Rank 7

Core Green Tea

betyg
(4/5)
Pris/kapsel
1,65 kr
Koffeninnehåll
Ja
Ett extrakt från grönt te. En dagsdos innehåller 440 milligram grönt teextrakt från äkta Camellia sinensis, standardiserat till 50 % EGCG. Man har dessutom lagt till 65 mg koffein per dos för bästa möjliga effekt vid viktminskning. En användare nämner att den tappat 2 kg på en månad med hjälp av tillskottet i fråga.
black-burn
Rank 8

Black Burn

betyg
(4/5)
Pris/tablett
2,91 kr
Pris
349 kr
Högkoncentrerad formula för fettförbränning. Nyutvecklad formula från tidigare som har vunnit flera priser. Ger flera funktioner i ett fettförbränning, ökar ämnesomsättningen, ger energi och motverkar hunger. Många nöjda användare.
kalciumpyruvat
Rank 9

Core Pyruvate

betyg
(4/5)
Pris/kapsel
1,99 kr
Koffeninnehåll
Nej
Ett av marknadens starkaste pyruvate-tillskott, varför det blivit populärt bland människor som försöker gå ned i vikt. Hjälper dig stilla hungern och ger dig dessutom mer energi inför ett träningspass, paradoxalt nog. Detta leder alltså till att du får ökade energinivåer samtidigt som du ligger på ett kaloriunderskott, vilket gör att du bränner ännu fler kalorier. Ett bantningspiller som underlättar fettförbränningen utan några större problem.
hallonketoner
Rank 10

Core Hallonketon

betyg
(3,5/5)
Pris/kapsel
3,31 kr
Koffeninnehåll
Nej
Bantningspillret som är på allas läppar just nu, och av en bra anledning. Core Hallonketon är nämligen en högkoncentrerad produkt som är helt naturlig — utan några kemiska ingredienser tillsatta. Produkten är helt fri från koffein — vilket gör den perfekt för att kombinera med kaffe exempelvis. Fungerar bra och bidrar till ökad fettförbränning samtidigt som den är prisvärd. Vissa omdömen påstår att detta är marknadens bästa bantningspiller, vi menar på att det finns några som är snäppet bättre men att det fortfarande är bra.

Här hittar du fler produkter som kanske är den fettförbrännare som passar just dig.

bästa fettförbränning just nu

Vad är fettförbrännare?

Det finns många olika olika produkter som kan hjälpa till med fettförbränningen. Det finns fettförbrännare både i tabletter och pulver. Innehållet kan variera, det finns till exempel fettförbrännare utan koffein som innehåll. Med hjälp av fettförbrännare kan du förvandlas från en hungrig, seg person till en driven och målinriktad full med energi.

Upplever du att du står still i din viktnedgång trots att du länge har försökt gå ner i vikt, då kan fettförbrännare vara ett alternativ. Oavsett om du ska in i en deff period eller om du bara vill komma i form till beachen är nyckeln att maximera fettförbränningen.

Kom dock ihåg att du aldrig ska tro att fettförbrännare gör allt jobbet till dig. Fettförbrännare får inte ersätta din vanliga kost utan ska istället kombineras med en varierad sund kost. Glöm heller inte bort motionen. Allt handlar om balans och fettförbrännaren kan vara ditt hjälpmedel.

Välj rätt fettförbrännare

Alla fettförbrännare ger inte exakt samma resultat utan de kan ha olika syften. Att välja fettförbrännare beror på din livssituation och vad du är mest bekväm med. Följ dessa tipsen för att välja rätt:

 1. Välj smart: Välj fettförbrännare efter vilket behov du har. Vill du stilla hungern, aptitdämpare är det exempelvis ingrediensen Hoodia som du ska leta efter. Är du ute efter att få så mycket energi som möjligt för att orka med att träna mer så ska du leta efter yohimbe, koffein eller synefrin.

  Är du däremot ute efter ingredienser som gör att kroppen använder fettet som energi och ger en bättre ämnesomsättning, ja då ska du leta efter produkter som innehåller grönt kaffe, grönt te, ingefära extrakt eller cayennepeppar extrakt.
 2. Är du kvinna eller man: Män och kvinnor skiljer sig fysiskt åt. Kvinnor har exempelvis ett annat behov av energi än vad män har. Fettförbrännare har haft män som den största målgruppen men nu finns det även fettförbrännare som är speciellt anpassade endast till kvinnor. Du hittar exempel på dessa i vår topplista.
 3. Planera med måltiderna: Vill du minska din aptit så planera in att ta fettförbrännaren i rätt tid. Ta den när du inte har en måltid inplanerad de kommande tre timmarna. Vårt tips är att ta den på morgonen och innan träning.
 4. Gör uppehåll: Ta fettförbrännare i cykler, det gäller att ta uppehåll. Varför ska man göra de då? Jo det beror på att kroppen inte ska vänja sig vid viss stimulantia. Gör den det så måste du ta mer och mer för att få samma effekt som du fick i början. Ett uppehåll på en till två veckor brukar räcka för att få tillbaka effektiviteten.
 5. Ät tillräckligt med protein: Samtidigt som du vill bränna fett vill du behålla din muskelmassa. Då är det viktigt att du får i dig tillräckligt med protein. Proteinet fungerar som en av byggstenarna i din kropp så det är mycket viktigt.
förbränning av fett med kosttillskott

Bra nyckelingredienser

Hallonketoner: Är en naturlig ingrediens och finns i hallon. Studier visar att hallonketoner gör det svårare för din kropp att lagra fett. Det visar sig att det höjer nivåerna av hormonet Adiponectin som aktivt medverkar för att bryta ner fett.

Koffein: Här är det lite delade meningar eftersom vissa vill ha utan koffein men koffeinet påverkar förbränningen eftersom det har en temperaturhöjande effekt i koppen. Det påverkar även utsöndringen av adrenalin.

Grönt te: Grönt te används både för att det är hälsosamt men även för att det ökar ämnesomsättningen. Ämnet ECGG i grönt te hjälper till att bränna fett och det är även kopplat med adrenalin.

Fördelar med fettförbrännare

Det finns många fördelar men vi har listat de främsta i listan nedan.

 • Minskar din aptit vilket bidrar till att du äter mindre.
 • Bidrar till kaloriunderskott som gör att du kommer att gå ner i vikt.
 • Aktiverar fettförbrännande mekanismer som exempelvis ämnesomsättningen.
 • Ger dig motivation i form av att du märker av resultat snabbare.
deffad kropp med fettförbrännare

Hur utser vi bäst i test?

Olika personer som tillhör testpanelen testar de olika produkterna och säger sen sitt i sina recensioner. Alla har olika åsikter men även olika behov. Det är viktigt för oss att olika synvinklar kommer fram. Detta leder till ett bäst i test som hjälper dig att välja bästa fettbrännare.

I vårt bäst i test tittar vi främst på testpanelens betyg men vi även på andra recensioner och omdöme från användare. Vi tittar även på faktorer som ingredienser, betyg och pris. Detta har vi gjort för att du ska få en rättvis och tydlig bild av de olika produkterna. Vi vill underlätta ditt val av bästa fettförbrännare (bästa burner).

Här hittar du vår Topplista över bästa kosttillskott för fettförbränning just nu!

FAQ Fettförbrännare

Vilka är de vanligaste ingredienserna i en Burner?

Koffein, grönt te, L-Karnitin, cayenneppar och hallonketoner är vanliga ingredienser.

Passar samma fettbörbrännare till alla?

Nej, det beror lite på vilket syfte du har, om du tränar hårt och så vidare. Vi har valt ut olika typer som passar olika personer i vår topplista.

Sammanfattning

Vi hoppas att vårt bäst i test för bästa fettförbränning kan vara till stor hjälp när du ska välja vilken fettförbrännare som passar bäst för dig.

Ta del av vår recension med betygsättning, information om produkterna och utgå från dina egna behov och vad du anser passar dig bäst i din livssituation. Oavsett vilken fettförbrännare du väljer från vår lista får du en bra produkt.

Övriga produkter i testet

Inga fler produkter än dem i topplistan just nu.

Här kommer vår sammanfattade topplista med de bästa fettförbränings -tillskotten som vi rekommenderar dig att köpa i olika kategorier:

Topplistan – Våra vinnare – Fettförbränning

 1. Bäst i vårt test : Core Carnitine
 2. Bäst medans du sover : BODYFAT BURNER NIGHT
 3. Billigast köp: Core Pyruvate
 4. Optimerad för kvinnor : Womens Best Burner Capsules
 5. Bästa kapseln : Dragon Fire Fettförbrännare
 6. Populärast i sökningar : BURN x10Källor

https://www.gymgrossisten.com/kosttillskott/fettforbrannare#

https://www.body.se/artiklar/-fettforbrannare-en-genvag-till-formtopp/

Lycka till!

Viktigt: Kosttillskott ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Överdosera ej.

Skribent 

Faktakontroll – Martin Olofsson

Skapad :

Uppdaterad :