BĂ€sta Koffeintabletterna 2022

Vi har jĂ€mfört de bĂ€sta koffeintabletterna för att du ska slippa göra det — oberoende av om du anvĂ€nder tillskottet som en del av din trĂ€ning eller bara som ett tillskott för att fĂ„ mer energi i vardagen i allmĂ€nhet.

DÄ vi som driver den hÀr sajten Àr trÀningstokiga kommer jÀmförelserna primÀrt beröra de bÀsta koffeintabletterna ur ett trÀningsperspektiv, alltsÄ vilka som Àr de bÀsta koffeintabletterna för nÄgon som styrketrÀnar hÄrt.

Topplistan

Rank 1 BĂ€st i Test 300 mg koffein per kapsel

Caffeine Kick

betyg
(5/5)
Pris
59 kr
KoffeininnehÄll
300 mg
Antal
60 st
Ett av de mest högdoserade koffeintillskotten pÄ marknaden. Rekommenderas starkt för dig som Àr i behov av ett starkare koffeintillskott. PrisvÀrt ocksÄ.
Rank 2

BULK Koffeintabletter

betyg
(5/5)
Pris
59 kr
KoffeininnehÄll
200 mg
Antal
100 st
Ett marknadsledande koffeintillskott frÄn det vÀlkÀnda varumÀrket Bulk. MÄnga beskriver det hÀr som den bÀsta koffeintabletten de nÄgonsin prövat.
Rank 3

GAAM Nutrition Power Series Caffeine

betyg
(4/5)
Pris
69 kr
KoffeininnehÄll
200 mg
Antal
100 st
Ett rent och kraftfullt koffein frÄn GAAM Nutrition. Framtagen för styrka och prestation primÀrt.
Rank 4 1 kapsel = 2 koppar kaffe

Skip Koffein Tabletter

betyg
(4,5/5)
Pris
75 kr
KoffeininnehÄll
200 mg
Antal
100 st
Ett koffeintillskott som bidrar till ökad uthÄllighet, prestation samt fokus. Vi rekommenderar att man tar 1 tablett om dagen av det hÀr tillskottet för maximal effekt. Bidrar till din mentala prestation i allmÀnhet.
Rank 5 Mest prisvÀrt

Caffeine

betyg
(4/5)
Pris
75 kr
KoffeininnehÄll
200 mg
Antal
90 st
Det första koffeintillskottet jag nÄgonsin prövade inför ett trÀningspass pÄ gymmet. Skapat av Star Nutrition vilket levererat mÄnga kvalitativa produkter genom Ären. En av de bÀsta koffeintillskotten ute pÄ marknaden just nu bÄde sett till effekt men Àven pris.
Rank 6

Self Omninutrition Sport Energy Drink

betyg
(4/5)
Pris
39 kr
KoffeininnehÄll
120 mg
Antal
20 st
Ett koffeintillskott i brustablettform. HjÀlper dig ÄterfÄ fokus och skÀrpa fort. Har dessutom en uppfriskande smak och Àr vÀldigt smidiga att ta med sig vare sig det Àr till jobbet, gymmet eller skolan.
Rank 7

SmartSupps Caffeine

betyg
(4,5/5)
Pris
89 kr
KoffeininnehÄll
100 mg
Antal
100 st
Ett vÀldigt prisvÀrt koffeintillskott av hög kvalité frÄn SmartSupps. InnehÄller 200 tabletter. Gör vad den ska till ett vettigt pris enligt mÄnga recensioner pÄ nÀtet.
Rank 8

Caffeine Storpack

betyg
(5/5)
Pris
119 kr
KoffeininnehÄll
200 mg
Antal
200 st
Ett koffeintillskott av Body Science i större format. Hela 200 dagsdoser ingÄr. RÀcker nÀstan i ett Är om inte lÀngre beroende pÄ din anvÀndning och behov av koffein i din kost.
Rank 9

Mutant Nutrition Caffeine

betyg
(3,5/5)
Pris
199 kr
KoffeininnehÄll
200 mg
Antal
240 st
Ett koffeintillskott som kan öka din prestation i gymmet upp till 20% beroende pÄ hur lÄngt du kommit i din styrketrÀning.
Rank 10 1 kapsel = 2 koppar kaffe

Core Caffeine

betyg
(4/5)
Pris
69 kr
KoffeininnehÄll
200 mg
Antal
100 st
Ett koffeintillskott som ger dig energi nÀr du behöver det som mest men inte Àr för starkt. Det bÀsta PWO-tillskottet för fotbollsspelare i vÄrt tycke. 1 kapsel motsvarar 2 koppar kaffe. InnehÄller rent, starkt koffein som verkligen piggar upp dig.

Information om koffeintabletter

Koffeintabletter Àr, som namnet kanske antyder, tillskott som syftar till att öka mÀngden koffein du har i din kropp.

Koffein Àr ett Àmne som fÄr dig att piggna upp tÀmligen omedelbart och ger dig kÀnslan av att ha betydligt mer energi, varför det Àr ett tillskott som blivit vÀldigt populÀrt bland mÀnniskor som styrketrÀnar hÄrt.

Det hĂ€r Ă€r varför kaffe blivit populĂ€rt i allmĂ€nhet — det innehĂ„ller koffein och gör att man piggnar upp. TyvĂ€rr kan det dĂ€rför Ă€ven bli beroendeframkallande vĂ€ldigt snabbt sĂ„ det gĂ€ller att man Ă€r pĂ„ sin vakt.

Jag som skriver det hÀr inlÀgget gillar personligen inte att dricka kaffe, varför koffeintabletter Àr nÄgot som passar mig perfekt i min vardag.

Varför ska man ta koffeintabletter?

För att man behöver mer energi — antingen inför ett styrkepass exempelvis eller bara i vardagen i allmĂ€nhet för att man börjar kĂ€nna sig trött och slö i allmĂ€nhet trots bra sömn och kost.

NÀr ska man anvÀnda koffeintabletter?

Konsultera alltid med din lÀkare om du Àr osÀker vid bruk av koffeintabletter.

Koffeintabletter Àr nÄgot man anvÀnder precis innan man behöver energin. För mig som styrketrÀnar vÀldigt hÄrt innebÀr det, kort och gott, att jag tar en koffeintablett innan mitt trÀningspass.

Om du kÀnner dig slö mot kvÀllarna för att du vaknar tidigt pÄ morgonen varje dag kan det vara en bra idé att anvÀnda koffeintabletter fram mot kvÀllen exempelvis, eller mot morgonen om det Àr dÄ du kÀnner dig som mest trött och kanske inte tycker om att dricka kaffe i allmÀnhet.

Vilka koffeintabletter Àr bÀst i test?

Vi har gjort vÄrt bÀsta för att jÀmföra alla koffeintabletter pÄ marknaden i syfte att kunna kora de bÀsta koffeintabletterna.

Vi tror oss ha hittat en vinnare — som du kan se i testet ovan. HĂ„ller du med i vĂ„rt val om vad vi anser vara de bĂ€sta koffeintabletterna?

Hur stor Àr effekten nÀr du anvÀnder koffeintabletter?

Effekten Àr enorm.

200mg koffein (vilket Àr en tablett, och motsvarar tvÄ stora koppar kaffe) Àr vÀldigt mycket koffein, i synnerhet om du inte Àr van vid det sen tidigare.

Jag kÀnner personligen en ordentligt stark effekt av att ta diverse koffeintabletter dÄ jag inte dricker kaffe över huvud taget.

Det Àr inte ovanligt att man blir yr första gÄngen man tar koffeintabletter beroende pÄ vad ens kropp Àr van vid och hur ens kost ser ut i övrigt.

Var dÀrför försiktig och ta aldrig tvÄ koffeintabletter oberoende av hur mycket energi du Àr i behov av.

Hur tar man koffeintabletter?

Koffeintabletter kommer, som namnet kanske antyder, oftast i kapsel- och tabellform.

Du svÀljer exempelvis en kapsel med ett glas vatten, likt mÄnga andra former av medicin (eller tillskott).

Det gÄr oftast vÀldigt snabbt (och Àr smÀrtfritt) att ta en koffeintablett sett till naturen av hur man gör det (svÀljer en kapsel eller tablett).

Kan koffeintabletter rekommenderas till alla som trÀnar?

Koffeintabletter Àr inte bara Àmnade för mÀnniskor som trÀnar, utan Àven mÀnniskor som behöver mer energi i vardagen i allmÀnhet.

Jag anser att koffeintabletter Àmnar sig bÀst för de som har problem med att ta sig till gymmet ibland och kan behöva en extra boost inför ett pass. Eller om man har stora problem med sina energinivÄer under dagens gÄng.

SlĂ€ng i dig en koffeintablett och ta dig till gymmet. Det Ă€r som att dricka tvĂ„ stora koppar kaffe, som sagt — du kommer inte kunna sova efterĂ„t Ă€ndĂ„.

Jag som skriver det hÀr inlÀgget har trÀnat pÄ gym i snart tvÄ Är och har precis inhandlat mina första koffeintabletter som jag hoppas pÄ ska kunna ge mig mer energi under mina pass.

Jag kommer inom sin tid att publicera en recension om koffeintabletterna jag köpt, förstÄs.

Vart kan man köpa koffeintabletter i Sverige?

Det gÄr att köpa koffeintabletter i mÄnga olika butiker i Sverige.

Även statligt Ă€gda Apoteket sĂ€ljer koffeintabletter, dock i mindre doser (100 mg).

Fördelar med koffeintabletter

 • Billigt i jĂ€mförelse med andra kosttillskott!
 • Högdoserat oftast (tĂ€nk, tvĂ„ koppar kaffe)
 • Bidrar till ökad vakenhet
 • Bidrar till ökad medveten om ens omgivning
 • Kan tas med till jobbet, gymmet eller skolan

Nackdelar med koffeintabletter

 • Kostar pengar
 • Kan bidra till en kĂ€nsla av yrsel och illamĂ„ende ifall ens kropp Ă€r kĂ€nslig för koffein

Övriga produkter i testet

Rank 11

Self Omninutrition Caffeine

betyg
(3,5/5)
Pris
159 kr
KoffeininnehÄll
200 mg
Antal
100 st
Ett centralstimulerande koffeintillskott som inte bara kan hjÀlpa dig i din viktminskning men Àven underlÀttar magsmÀltningen. Minskar din aptit ocksÄ. Ett prisvÀrt koffeintillskott helt enkelt.
Rank 12

Fairing Koffein

betyg
(3,5/5)
Pris
69 kr
KoffeininnehÄll
200 mg
Antal
100 st
Ett standard koffeintillskott. InnehÄller 200 mg koffein per kapsel. BÀttre Àn kaffe dÄ det Àr mer skonsamt för magen i lÀngden. LÀmpar sig till sÄvÀl styrketrÀning som olika former av konditionsidrotter. PopulÀrt bland mÀnniskor som utövar lÄngdistanslöpning.
Rank 13

Delta Nutrition Caffeine

betyg
(3/5)
Pris
79 kr
KoffeininnehÄll
200 mg
Antal
90 st
Ett koffeintillskott som bÀst anvÀnds inför lÄnga och hÄrda trÀningspass för bÀst effekt. Milt vÀtskedrivande för dig som Àr ute efter den egenskapen.
Rank 14

ABECE Koffein

betyg
(2/5)
Pris
59 kr
KoffeinmÀngd
100 mg
Antal
100 st
Ett lite mildare koffeintillskott som sÀljs primÀrt av Apoteket. Varje tablett innehÄller 100 mg koffein. Bidrar till ökad vakenhet och uppmÀrksamhet.
Rank 15

Scitec Nutrition Caffeine

betyg
(1/5)
Pris
69 kr
KoffeininnehÄll
100 mg
Antal
100 st
Koffeintillskottet som kan ge dig just den extra energin du behöver inför ett tungt trÀningspass.

Vanliga frĂ„gor – Koffeintabletter

Varför ska jag ta koffeintabletter?

Koffeintabletter kan hjÀlpa dig att vakna till liv, du kanske Àr lite trött och dÄ kan en tablett vara bÀttre Àn en kopp kaffe tillexempel.

Sammanfattning

Var uppmÀrksam pÄ din kost i övrigt och var försiktig med att inte fÄ i dig alldeles för mycket koffein. Det Àr lÀtt hÀnt att man dricker kaffe under dagens gÄng och gÀrna vill pröva pÄ att ta koffeintabletter mot kvÀllen.

Köp en burk koffeintabletter för hundralappen och pröva om det hÀr kan vara ett tillskott som passar dig i din vardag.

I egenskap av nÄgon som trÀnar fungerar koffeintabletter prima för mig. Min trÀning har verkligen skjutit i höjden sen jag började med tillskottet, dÄ jag som sagt inte van vid koffein sen innan.

Vi hoppas vÄrt stora test av koffeintabletter hjÀlper i ditt sökande av det perfekta koffeintillskottet. Stort lycka till!

HÀr kommer vÄr sammanfattade topplista med de koffeintabletterna som vi rekommenderar dig att köpa i olika kategorier:


BĂ€sta Koffeintabletterna – BĂ€st i vĂ„rt test

 1. BÀst i vÄrt test : Caffeine Kick
 2. BĂ€sta kapseln : Caffeine Kick
 3. Billigast köp : BULK Koffeintabletter
 4. BÀsta kundbetyg / omdömen : Self Omninutrition Sport Energy Drink
 5. BĂ€sta tabletter : Maxulin Testomax
 6. PopulÀrast i sökningar : Core Caffeine

KĂ€llor