BÀsta kosttillskott för viktminskning & fettförbrÀnning 2021

Det finns mÄnga olika kosttillskott för dig som vill öka din fettförbrÀnning och fÄ hjÀlp med viktminskning. Vi har gjort en jÀmförelse över de bÀsta kosttillskott för viktminskning och fettförbrÀnning som finns.

I denna artikel hittar du en översikt, för att snabbt fÄ en bild av vad som finns att vÀlja pÄ samt de absolut bÀsta produkterna enligt oss i varje kategori.

Mer djupgÄende information inom varje typ av tillskott och fler produkter hittar du i dessa artiklar:

BÀsta mÄltidsersÀttning

BÀsta fettförbrÀnning

BÀsta proteinpulver för viktminskning

BÀsta aptitdÀmpare

Topplistan

Rank 1 BĂ€st i Test

Diet Shake

betyg
(5/5)
Pris
229 kr - 15 Port
Kcal/Protein port.
99/14,3
Fibrer/Socker
3,1/6
En riktig fulltrÀff bland mÄltidsersÀttningar frÄn Svenskt kosttillskott. Bra innehÄll och balans, endast 100 kcal per portion och bra med fiber och protein sÄ du hÄller dig mÀtt ett tag. Pulvret löser sig lÀtt till en krÀmig shake med smakbitar av frukt. Mest omtyckt bland anvÀndare av alla vi testat. Blir vÄr vinnare!
naturdiet mÄltidsersÀttning
Rank 2 BÀsta fÀrdiga drycken!

Naturdiet Low Sugar Shake

betyg
(5/5)
Pris
285 kr - 12 Port
Kcal/Protein port.
150/13
Fibrer/Socker
6,6/7,9
BÀsta fÀrdiga drycken som mÄltidsersÀttning enligt vÄr mening. Allt du behöver utan att de har överdrivit med sockerinnehÄllet. Mycket enkelt och gott för att ha koll pÄ sitt kaloriintag.
body-science-diet-shake
Rank 3

Body Science Diet Shake

betyg
(5/5)
Pris
129 kr - 16 Port
Kcal/Protein port.
107/16
Fibrer/Socker
3,6/5,1
Hög proteinhalt och utan tillsatt socker. Bra mix av protein, fibrer och nÀringsÀmnen. Sinnessjukt goda enligt mÄnga anvÀndare.
star mÄltidsersÀttning frukost
Rank 4 Frukost & lunch

Star Protein & Oat Breakfast Shake

betyg
(5/5)
Pris
149 kr - 15 Port
Kcal/Protein port.
185/19
Fibrer/Socker
3,5/5,5
Mycket omtyckt och vĂ€lbalanserat pulver som Ă€r avsett för i första hand som frukost men funkar sĂ„ klart Ă€ven mĂ„ltidsersĂ€ttning till andra mĂ„l. Äpple och kanel Ă€r vĂ€ldigt omtyckt av mĂ„nga. Bra med protein, fibrer och kolhydrater ifrĂ„n havre. Testa!
slim mÄltidsersÀttning
Rank 5 Pulver, glutenfri

Slim MÄltidsersÀttning

betyg
(5/5)
Pris
449 kr - 34 Port
Kcal/Protein
205/20
Fibrer/Socker
3,3/19
BÀstsÀljare hos protein.se. Naturliga smak och fÀrgÀmnen, glutenfri och mycket god för att denna passar mÄnga. Pulver som blandas i vatten eller mjölk. AnvÀndare Àr lyriska över smaker och snabba leveranser.
dragon-fire-fettförbrÀnnare
Rank 6

Dragon Fire FettförbrÀnnare

betyg
(5/5)
Pris/kapsel
3,32 kr
Pris
299 kr
Mycket populÀr produkt för de som vill förbrÀnna fett ordentligt. Extremt uppiggande och snabbverkande. Spansk peppar, kolin och grönt te Àr nÄgra av ingredienserna. Kan anvÀndas som PWO. Pigga anvÀndare utan hunger gör att vi ger denna toppbetyg!
burn x 10
Rank 7

BURN x10

betyg
(5/5)
Pris/tablett
2,24 kr
KoffeninnehÄll
Valbart
Ett av marknadens bÀsta bantningspiller enligt majoriteten. Perfekt nÀr du vill brÀnna fett. Kan Àven hjÀlpa dig bli bukt kÀnslan av hunger för att klara av en lÀngre tids fasta om sÄ behövs för att bidra till din viktnedgÄng. Tillsammans med rÀtt trÀning och kostupplÀgg Àr det hÀr ett kosttillskott som fullkomligen kan förÀndra ditt liv. GÄr att köpa med eller utan koffein. Nu med Ànnu starkare formula för att bidra till aktiv fettförbrÀnning.
fibertillskott diet fiber
Rank 8

healthwell Diet Fiber

betyg
(5/5)
Pris/kapsel
0,98 kr
KoffeninnehÄll
Nej
Ännu ett tillskott vi vĂ„gar utnĂ€mna till ett av marknadens bĂ€sta bantningspiller med anledning av att det hjĂ€lper dig gĂ„ ner i vikt tryggt. Detta dĂ„ det inte bara Ă€r mĂ€ttande likt mĂ„nga andra tillskott av den hĂ€r sorten men Ă€ven innehĂ„ller tvĂ„ olika sorters fibrer. Perfekt för dig som behöver ett sĂ€tt att bli mindre sötsugen pĂ„ samtidigt som du fyller ut magen.
green tea rikt egcg innehÄll
Rank 9

Core Green Tea

betyg
(5/5)
Pris/kapsel
1,65 kr
KoffeninnehÄll
Ja
Ett extrakt frÄn grönt te. En dagsdos innehÄller 440 milligram grönt teextrakt frÄn Àkta Camellia sinensis, standardiserat till 50 % EGCG. Man har dessutom lagt till 65 mg koffein per dos för bÀsta möjliga effekt vid viktminskning. En anvÀndare nÀmner att den tappat 2 kg pÄ en mÄnad med hjÀlp av tillskottet i frÄga.
burner-night
Rank 10 FörbrÀnn medan du sover

BODYFAT BURNER NIGHT

betyg
(4,5/5)
Pris/kapsel
3,32 kr
Pris
499 kr
Vegansk produkt som ökar fettförbrÀnningen medan du sover. Carcinia Cambogia, grönt te, hallonketoner Àr Àmnen som bidrar till viktnedgÄng.

Fler produkter för viktminskning hittar du hÀr.

bÀsta kosttillskotten för viktminskning och fettförbrÀnning

Kosttillskott

Innan det Àr dags att vÀlja kosttillskott för viktminskning och fettförbrÀnning vill vi bara uppmÀrksamma dig pÄ att det just Àr ett tillskott.

Ett tillskott till din vanliga kost och de bÀsta kosttillskotten kan hjÀlpa dig med en viktminskning och fettförbrÀnning men glöm inte bort att Àven Àta riktig mat. Studier visar att tillskott fungerar bÀst tillsammans med kalorisnÄl och nÀringsrik kost samt motion.

Kosttillskott innehÄller proteiner, vitaminer, mineraler och fiber som du Àven hittar i mat.

Smidigheten Àr till tillskottets fördel dÄ du tydligt vet vad det innehÄller samt att du vet exakt vad och hur mycket som du fÄr i dig.

balans kost och kosttillskott

Olika kosttillskott för viktnedgÄng och fettförbrÀnning.

Det finns en hel del produkter att vÀlja mellan inom olika kategorier. Följ vÄr recension för att hitta produkten för bÀsta viktminskning. Kosttillskott som verkligen hjÀlper dig med fettförbrÀnning och fungerar pÄ följande sÀtt:

  • Minskar din aptit: FĂ„r dig att kĂ€nna mĂ€ttnadskĂ€nsla fortare
  • Minskar absorptionen: Fett absorberas lĂ„ngsammare
  • Ökar din Ă€mnesomsĂ€ttning: Du brĂ€nner mer fett

MÄltidsersÀttning

För dig som vill spara tid genom att slippa laga mat och samtidigt gĂ„ ner i vikt, Ă€r mĂ„ltidsersĂ€ttning ett mycket bra alternativ att anvĂ€nda dig av. En mĂ„ltidsersĂ€ttning Ă€r kalorisnĂ„l och hĂ€r fĂ„r du full koll pĂ„ innehĂ„llet. Är du hungrig och behöver nĂ„got snabbt Ă€r det perfekt med mĂ„ltidsersĂ€ttning istĂ€llet för att stoppa i sig nĂ„got onyttigt. MĂ„ltidsersĂ€ttning finns som shakes, dryck eller bars.


AnvÀndare upplever att detta Àr den nÀrmsta genvÀgen man kan ta mot en viktminskning dock rekommenderas det inte att endast leva pÄ mÄltidsersÀttning utan det Àr bra att kombinera med nÄgot vanligt mÄl under dagen.

Proteinpulver

Proteinpulver passar bÄde dig som vill gÄ ner i vikt men Àven för den som vill bygga muskler eller bara ha en hÀlsosam kropp. Proteinet behövs för att bygga och behÄlla muskler och för en hÀlsosam kropp. Det Àr viktigt att fÄ i sig tillrÀckligt med protein dÄ det pÄverkar bland annat hÄret, naglarna och huden.

Proteinpulver Àr kalorisnÄlt och Àr ett bra val av kosttillskott för dig som vill ha fÄ en viktminskning. Det Àr mÄnga dieter som innebÀr att du ska Àta mer protein Àn kolhydrater och pÄ detta sÀtt lyckas gÄ ner i vikt.

Piller för fettförbrÀnning som burn & keto

Det finns kosttillskott Ă€ven i pillerform. Även hĂ€r finns det nĂ„gra olika varianter att vĂ€lja mellan. Burn och keto Ă€r tvĂ„ exempel pĂ„ tablettform för fettförbrĂ€nning.

Med ingredienser som extrakt frÄn grönt te, kolin och hallonketoiner kan du fÄ hjÀlp med din viktnedgÄng bÄde psykiskt och fysiskt.


Syftet med fettförbrÀnningstabletter Àr att öka din ÀmnesomsÀttning samtidigt som din aptit dÀmpas, vilket leder till att du Àter mindre mat och portioner.

Omega-3 och Multivitamin

NÀr du försöker att gÄ ner i vikt sÄ innebÀr det att du kommer att behöva ligga pÄ ett kaloriunderskott. Detta bidrar till att du kanske Àter fÀrre eller mindre portioner. Det finns dÄ en risk att du inte fÄr i dig sÄ mycket vitaminer och mineraler som du egentligen behöver.

DÄ kan det vara bra med nÄgon form av multivitamin som innehÄller dessa. Vitaminer och mineraler pÄverkar bland annat din koncentration, ÀmnesomsÀttning och ditt immunförsvar.

Är du ute efter att ta hand om din kropp samtidigt som du gĂ„r ner i vikt Ă€r Omega- 3 vĂ€rt att ta som tillskott. Den har mĂ„nga positiva effekter pĂ„ din hĂ€lsa. NĂ„gra av fördelarna Ă€r minskat blodtryck, bĂ€ttre blodfetter, bĂ€ttre insulinkĂ€nslighet, ökad muskeluppbyggnad samt underlĂ€ttande av viktnedgĂ„ng.

tillskott för fettförbrÀnning vi trÀning

VÀlj rÀtt

Det Àr mÄnga som vill gÄ ner i vikt men tÀnk pÄ att nÀr du anvÀnder dig av tillskott för viktminskning eller fettförbrÀnning att du Àven fÄr i dig tillrÀckligt med fettsyror, mineraler och vitaminer. Följande alternativ Àr exempel pÄ vad du ska vÀlja för att lyckas med din viktnedgÄng:

  • MĂ„ltidsersĂ€ttning: Finns antingen som fĂ€rdig dryck, shakes eller bars. Detta Ă€r en  populĂ€r viktminskningsmetod. ErsĂ€tt nĂ„gra mĂ„ltider per dag. ErsĂ€ttningarna innehĂ„ller oftast alla vitaminer som du behöver för att inte fĂ„ nĂ„gon vitaminbrist. MĂ„ltidsersĂ€ttning Ă€r kalorisnĂ„lt och innebĂ€r att den ger dig ett kaloriunderskott
  • Fiber: I formen glukomannan svĂ€ller det i magen och pĂ„ detta sĂ€tt ökar din mĂ€ttnadskĂ€nsla. Detta leder i sin tur till att du kĂ€nner dig mĂ€tt en lĂ€ngre tid.
    Det Àr ett effektivt sÀtt att gÄ ner i vikt genom minskat matintag. Du kan Àta fibrerna som de Àr eller ta dem som tillskott i tablettform.
  • FettförbrĂ€nnande tillskott: Det finns mĂ„nga olika varianter men som har en gemensam nĂ€mnare i att innehĂ„lla verksamma Ă€mnen som höjer fettförbrĂ€nningen. NĂ„gra vanliga Ă€mnen Ă€r exempelvis grönt te, chiliextrakt och koffein.
  • Kalcium: Är ett vanligt tillskott nĂ€r det kommer till fettförbrĂ€nning vid uthĂ„llighetsidrotter. Kalcium  i form av pyruvat ingĂ„r i din kropps energibildande process och Ă€r delaktig i kroppens fettförbrĂ€nning.
viktminskning med kosttillskott bÀsta

Hur utser vi bÀst i test?

Olika personer testar kosttillskotten och ger sedan sina Äsikter om produkterna. Alla har olika Äsikter men Àven olika behov och det Àr viktigt att flera olika synvinklar kommer fram.

Detta leder till ett bra test som hjÀlper dig pÄ vÀgen till den bÀsta viktminskningen.

NÀr vi vÀljer ut vinnaren i testet sÄ tittar vi frÀmst pÄ vad testpanelen ger för betyg pÄ de olika produkterna. Vinnaren blir den produkten som fÄtt högst betyg helt enkelt, bÀst i test. Vi har Àven tagit hÀnsyn till hur recensioner av köpare ser ut och sammanstÀller olika kundrecensioner.

Priset Àr ingen avgörande faktor för oss i testet det finns bra produkter i alla prisklasser nÀmligen. Vi har inga förutfattade meningar om produkterna som vi testar och det har inte heller vÄr testpanel.

Testpanelen Àr heller inte informerad om prisklasserna pÄ de olika kosttillskotten. SÄ en objektiv bedömning görs. HÀr hittar du vÄr topplista bÀsta kosttillskott för viktminskning och fettförbrÀnning.

Sammanfattning

Vi hoppas att vÄr topplista av kosttillskott för viktminskning frÄn vÄrt test kan vara till stor del nÀr du nu ska köpa kosttillskott.

Ta del av vÄr betygsÀttning, information och utgÄ frÄn behoven som Àr viktiga för dig.

Oavsett vilket kosttillskott som du vÀljer frÄn de som har högst betyg kommer du att bli nöjd med produkten.

Fler produkter för dig som vill hitta vÀgar till att minska i vikt:

Övriga produkter i testet

kalciumpyruvat
Rank 11

Core Pyruvate

betyg
(5/5)
Pris/kapsel
1,99 kr
KoffeninnehÄll
Nej
Ett av marknadens starkaste pyruvate-tillskott, varför det blivit populÀrt bland mÀnniskor som försöker gÄ ned i vikt. HjÀlper dig stilla hungern och ger dig dessutom mer energi inför ett trÀningspass, paradoxalt nog. Detta leder alltsÄ till att du fÄr ökade energinivÄer samtidigt som du ligger pÄ ett kaloriunderskott, vilket gör att du brÀnner Ànnu fler kalorier. Ett bantningspiller som underlÀttar fettförbrÀnningen utan nÄgra större problem.
hallonketoner
Rank 12

Core Hallonketon

betyg
(4/5)
Pris/kapsel
3,31 kr
KoffeninnehÄll
Nej
Bantningspillret som Ă€r pĂ„ allas lĂ€ppar just nu, och av en bra anledning. Core Hallonketon Ă€r nĂ€mligen en högkoncentrerad produkt som Ă€r helt naturlig — utan nĂ„gra kemiska ingredienser tillsatta. Produkten Ă€r helt fri frĂ„n koffein — vilket gör den perfekt för att kombinera med kaffe exempelvis. Fungerar bra och bidrar till ökad fettförbrĂ€nning samtidigt som den Ă€r prisvĂ€rd. Vissa omdömen pĂ„stĂ„r att detta Ă€r marknadens bĂ€sta bantningspiller, vi menar pĂ„ att det finns nĂ„gra som Ă€r snĂ€ppet bĂ€ttre men att det fortfarande Ă€r bra.
hungerdÀmpare
Rank 13

HungerdÀmpare 2.0 Glucomannan

betyg
(4/5)
Pris/tablett
1,33 kr
Pris
199 kr
HungerkÀnslor kan vara ett stort problem nÀr du vill gÄ ner i vikt. Kan du minska dessa kÀnslor sÄ ökar chansen att du lyckas vÀsentligt. Dessa kapslar baseras pÄ glukomannan som har mycket fiber och som absorberar vÀtska som i sin tur fyller ut mage och tarm vilket gör att en mÀttnadskÀnsla uppstÄr, utan massa kalorier.
chili diet fiber krom kolin koffein
Rank 14

healthwell Chili Diet

betyg
(4,5/5)
Pris/tablett
2,07 kr
KoffeininnehÄll
200 mg
Ett tillskott för fettförbrÀnning gjort pÄ chili med verksamma capsaiciner. Speciellt utformat för mÀnniskor som trÀnar hÄrt och försöker gÄ ner i vikt sÄ snabbt som möjligt. Ingredienserna i tillskottet bidrar dessutom till en ökad mÀttnadskÀnsla och gör dig piggare pÄ vÀldigt kort tid. Ett av marknadens bÀsta bantningspiller, helt enkelt.
green tea rikt egcg innehÄll
Rank 15

Core Green Tea

betyg
(4/5)
Pris/kapsel
1,65 kr
KoffeninnehÄll
Ja
Ett extrakt frÄn grönt te. En dagsdos innehÄller 440 milligram grönt teextrakt frÄn Àkta Camellia sinensis, standardiserat till 50 % EGCG. Man har dessutom lagt till 65 mg koffein per dos för bÀsta möjliga effekt vid viktminskning. En anvÀndare nÀmner att den tappat 2 kg pÄ en mÄnad med hjÀlp av tillskottet i frÄga.
glukomannan
Rank 16

Core Glukomannan

betyg
(5/5)
Pris/kapsel
1,43 kr
KoffeninnehÄll
Nej
Ett bantningspiller frĂ„n vĂ€lrenommerade Core i Sverige. InnehĂ„ller kapslar med högkoncentrerat extrakt frĂ„n glukomannan. En perfekt produkt för viktminskning dĂ„ den bidrar till en mĂ€ttnadskĂ€nsla utan dess like enligt mĂ„nga omdömen pĂ„ webben bland annat. Helt klart ett av marknadens bĂ€sta bantningspiller just nu i vĂ„rt tycke, dessutom inte dyrt alls utan till och med överkomligt. Även grymt mot förstoppning!
black-burn
Rank 17

Black Burn

betyg
(4/5)
Pris/tablett
2,91 kr
Pris
349 kr
Högkoncentrerad formula för fettförbrÀnning. Nyutvecklad formula frÄn tidigare som har vunnit flera priser. Ger flera funktioner i ett fettförbrÀnning, ökar ÀmnesomsÀttningen, ger energi och motverkar hunger. MÄnga nöjda anvÀndare.
waterloss under diet och inför trÀning
Rank 18

Core Waterloss

betyg
(4/5)
Pris/kapsel
2,07 kr
KoffeninnehÄll
Nej
Ett unikt kosttillskott med valda örter som anvÀnds av muskelbyggare och bikini fitness-modeller över hela landet inför tÀvlingar. Perfekt för att bli av med oönskad vÀtska inför en invÀgning, tÀvling, fotografering eller bara för att tajta till kroppen lite. Bidrar till att din kropp blir av med oönskad vÀtska. Fungerar för övrigt vÀldigt bra för mÀnniskor med reumatism dÄ lederna lÀtt fylls pÄ med vÀtska.
gröna kaffebönor
Rank 19

Core Green Coffee

betyg
(3/5)
Pris/kapsel
3,31 kr
KoffeninnehÄll
Nej
Gröna bönor har lÀnge varit hemligheten för viktnedgÄng men pÄ senare tid blivit en hett tillskott som setts anvÀndas bland kÀndisar. Gör sÄ du kÀnner dig mÀtt under hela dagen och dÀrmed gÄr ner i vikt utan att Àndra kosten nÀmnvÀrt.
core carnitine
Rank 20

Core Carnitine

betyg
(3/5)
Pris/kapsel
2,48 kr
KoffeninnehÄll
Nej
Ett av marknadens starkaste karnitintillskott. Högdoserat - hela 1500 mg rent L-karnitin per dos. Kapslarna Àr lÀttsvalda och tillskottet skapat i Sverige - vad mer kan man önska? Perfekt för dig med Ehlers-Danlos syndrom i kombination med Q10-tillskott av olika slag. MÀttar ordentligt efter trÀning, varför produkten anvÀnds av mÀnniskor som Àr pÄ jakt efter starka bantningspiller.
core garcinia cambogia
Rank 21

Core Garcinia Cambogia

betyg
(2/5)
Pris/kapsel
1,65 kr
KoffeninnehÄll
Nej
Högdoserat extrakt frĂ„n Garcinia Cambogia — en omtalad frukt, milt uttryckt. En utmĂ€rkt produkt för att kontrollera aptit och fettförbrĂ€nning. En person som lĂ€mnat ett omdöme pĂ„ SvensktKosttillskott menar pĂ„ att den lyckats gĂ„ ner hela 20 kg pĂ„ ett Ă„r utan att förĂ€ndra nĂ„got i kosten (vilket vi tvivlar pĂ„ i den bemĂ€rkelsen att kosten nog förblivit densamma med undantaget att diverse kosttillskott i form av bantningspiller hjĂ€lpt öka mĂ€ttnadskĂ€nslan under dagens gĂ„ng). Ett bantningspiller som inte bara fĂ„r dig att kĂ€nna dig smal med tiden, men faktiskt bidrar till det ocksĂ„. Kombinerar du ett kosttillskott likt detta med en mĂ„ttlig mĂ€ngd trĂ€ning och en nĂ„got förĂ€ndrat kost kommer du med största sannolikhet att rasa i vikt.
core forskolin
Rank 22

Core Forskolin

betyg
(2/5)
Pris/kapsel
3,81 kr
KoffeninnehÄll
Ja
Ett unikt bantningspiller som innehÄller extrakt frÄn Coleus forskohlii som Àr en ört med mÄnga Ärs traditionell anvÀndning inom det ayurvediska hÀlsosystemet. Gör sÄ du svettas oerhört mycket mer under dina trÀningspass pÄ gymmet exempelvis samt att din aptit minskar avsevÀrt vilket leder till att du kan gÄ ner i vikt snabbt. NÄgot dyrt dock sett till andra bantningspiller i prisklassen.
cuts
Rank 23

Animal Cuts

betyg
(1/5)
Pris/kapsel
10,52 kr
KoffeninnehÄll
Ja
Ett mycket avancerat och unikt kosttillskott för nĂ„gon som försöker gĂ„ ner i vikt. InnehĂ„ller hela 8 olika komplex och anses av vissa som styrketrĂ€nar vĂ€ldigt hĂ„rt vara det bĂ€sta bantningspillret pĂ„ marknaden. Vi hĂ„ller inte riktigt med. Alldeles för dyrt för gemene man och tillrĂ€ckligt högdoserat för att endast kunna tas 3 veckor Ă„t gĂ„ngen — sen rĂ„ds man till att ta 1 veckas uppehĂ„ll för att lĂ„ta kroppen Ă„terhĂ€mta sig nĂ„got.

KÀllhÀnvisning:

styrkelabbet.se

https://www.svenskhalsokost.se/ga-ner-i-vikt