BÀsta kosttillskotten för huden 2022

VÀgen till en frisk hy med gott om lyster börjar inifrÄn. Se dÀrför till att ta hand om din hy med hjÀlp av bÄde krÀmer och kosttillskott. Den finaste huden Àr nÀmligen ett resultat av att kroppen fÄr alla de nÀringsÀmnen den behöver.

Vi har gÄtt igenom kosttillskott som hjÀlper dig att fÄ en fin hy. Allt för att hjÀlpa dig att vÀlja rÀtt produkt. HÀng med sÄ kikar vi!

Topplista bÀsta kosttillskott för huden

Topplistan

kosttillskott paket mot akne
Rank 1 BĂ€st i Test

HudvÄrdspaket ifrÄn Body Science

betyg
(5/5)
Pris
349
MĂ€ngd
290 kapslar
I det hÀr paketet finner du kosttillskott som kan vara intressant för dig som har hudproblem och lider av akne. Paketet innehÄller bland annat zink omega-2 och pantotensyra (vitamin B5) som Àr sÀrskilt viktiga för hudhÀlsan och sÄrlÀkning. Detta Àr de produkter som mest troligt kan ge dig hjÀlp mot Akne. Det finns inga garantier men det kan vara vÀrt att test tillsammans med bÀttre kosthÄllning enligt vÄra rÄd nedan.
Holistic-har-hud-naglar-1
Rank 2

Holistic HĂ„r-Hud-Naglar

betyg
(5/5)
Pris
359 kr
Kapslar
90
Ett tillskott frÄn Holistic som Àr utvecklat för att ge bÀttre hÄr, hud och naglar. En portion ger dig 2500 mcg biotin, men Àven Àmnen som folsyra, jÀrn, keratin och vitamin C.
Core-Collagen-Pro-Svenskt-kostillskott
Rank 3

Core Collagen Pro

betyg
(5/5)
Pris
299 kr
g
340
Kollagentillksott som Àven innehÄller MSM och C-vitamin. MÄnga tycker att de fÄr bra hjÀlp med onda leder och fÄr bÀttre hy av det hÀr pulvret och dessutom fÄr produkten lovord för den goda smaken av citrus!
Collagen-Pulver-Healthwell
Rank 4

Collagen Pulver

betyg
(4/5)
Pris
199 kr
g
204
Ett kollagenpulver med tillsatt C-vitamin som du blandar i valfri dryck. Det hjÀlper bÄde leder, hÄr och ger en fin hud! AnvÀndare tycker att produkten fungerar bra, men vissa gillar inte smaken.
kollagen body science
Rank 5

Kollagen Body Science

betyg
(4/5)
Pris/portion
6,63 kr
Kollagen/portion
1500 mg
Kollagenkapslar med naturligt kollagen och vitamin C. Dett bidrar till kollagenbildning som har betydelse för broskets och hudens normala funktion.
Pouri-O3-Omega-3
Rank 6

Puori O3 Omega-3 2000 mg

betyg
(3/5)
Pris
229 kr
Kapslar
120
Ett högdoserat tillskott av omega-3 som kommer att hjÀlpa bland annat huden att mÄ bra! Fettsyrorna ide hÀr kapslarna Àr i naturlig triglyceridform vilket gör det mycket lÀttare för kroppen att ta upp det.
Faceclear
Rank 7

FACECLEAR – kosttillskott för huden

betyg
(3/5)
Pris
329 kr
Kapslar
30
Ett tillskott för huden som innehÄller mjölkproteinet laktoferrin. Andra ingredienser Àr till exempel selen, zink, niacin och fyra olika vitaminer. Den hÀr produkten kommer att hjÀlpa din hud att bibehÄlla sitt normala tillstÄnd.
Colladeen-Derma-Plus
Rank 8

ColladeenÂź Derma Plus

betyg
(3/5)
Pris
499 kr
Tabletter
120
Det hÀr Àr ett prisbelönt kosttillskott för huden som hjÀlper den att behÄlla sin skönhet och vÀlmÄende. Grönt te, biotin, lutein och biotin Àr nÄgra exempel pÄ ingredienser. Det som drar ner betyget Àr det dyra priset!
bÀsta tillskott för fin hud

DÀrför ska du inta ett kosttillskott för huden

Om du har en undermÄlig kost, dÄligt nÀringsupptag eller vitaminbrist, dÄ kan du fÄ en trÄkig hud utan lyster. Se dÀrför till att förebygga en bra hy genom att inta ett kosttillskott som boostar din hy och ger dig en hÀrlig lyster.

Det kan vara svÄrt att fÄ i sig rÀtt mÀngd av alla vitaminer och mineraler som din hy krÀver. Idag Àr maten ofta nÀringsfattig, sÄ komplettera din kost med ett tillskott för att fÄ önskas effekt.

Genom att ta ett tillskott, minska stressen i din vardag och ordentligt rengöra din hy sÄ kommer du att fÄ fördelar sÄsom:

 • Mindre irriterad hy
 • Mindre acne och plitor
 • FĂ€rre rynkor och fina linjer
 • Mjuk och smidig hy
 • Mindre eksem, blemmor och utslag
 • Mindre torr hud

Du kan alltsÄ förvÀnta dig en slÀt och fin hy som resultat genom ett regelbundet tillskott av vÀlgörande Àmnen för din hy.

kosttillskott mot dÄlig hud

3 viktiga Àmnen för fin hy

Det finns en lÄng rad Àmnen som hjÀlper din kropp att sÀkerstÀlla en fin hud utan trÄkiga blemmor, utslag och eksem. Helt enkelt Àmnen som hÄller din hud ung och frisk, utan rynkor och fina linjer. Genom att regelbundet inta ett kosttillskott för huden med dessa Àmnen sÄ fÄr du en fin hy, oavsett Älder.

Kollagen hjÀlper din hy att bibehÄlla sin elasticitet och minskar sÄvÀl rynkor som fina linjer. Kroppens kollagenproduktion minskar med Äldern, vilket kan göra huden rynkig, torr och livlös. Biotin och zink bidrar till en normal hud och hÄller den smidig och frisk. Dessa Àmnen Àr tre viktiga ingredienser nÀr det kommer till kosttillskott framtagna för huden.

Studier visar Àven att alla tre Àmnen hjÀlper ditt hÄr och dina naglar att stÀrkas, fÄ en bÀttre kvalitet och vÀxa fortare. PÄ sÄ sÀtt fÄr du Ànnu fler fördelar av ditt tillskott för den bÀsta huden.

SÄ vÀljer du det bÀsta kosttillskottet

För att vÀlja det kosttillskott som Àr bÀst mÄste du göra ett medvetet val. Enligt oss pÄ Tillskottsbibel finns det framförallt tvÄ saker du bör göra:

 • Granska innehĂ„llsförteckningen
 • Kika pĂ„ % av det dagliga rekommenderade intaget

Börja med att granska innehÄllsförteckningen. Olika kosttillskott innehÄller för huden innehÄller nÀmligen olika verksamma Àmnen. Olika Àmnen ger olika effekt, sÄ var noga med att vÀlja den bÀsta produkten för just dig och din hy.

NÀr du vÀljer ett tillskott bör du inte kika pÄ pris eller mÀrke, utan kika istÀllet pÄ hur hög mÀngd av det rekommenderade dagliga intaget du fÄr i dig av varje tablett. Biotin Àr ett Àmne dÀr det krÀvs en hög dos av RDI för att fÄ en kraftfull effekt.

Ska jag vÀlja ett rent tillskott eller ett blandat tillskott?

Idag finns den massvis med rena tillskott dÀr du kan köpa stora pÄsar av rent kollagen eller burkar med rent biotin. FrÄgan Àr dÀrför vad som egentligen Àr bÀst: ett rent tillskott eller ett blandat tillskott?

Studier visar att det generellt Àr bÀst att köpa ett blandat tillskott, dÄ fÄr du nÀmligen i dig alla viktiga Àmnen som tillsammans hjÀlper varandra och verkar vÀlgörande för huden.

Det Àr inte bara biotin, kollagen och zink som Àr viktigt för en vÀlmÄende hy. Andra viktiga Àmnen Àr Àven pantotensyra, selen, kisel, lysin, vitamin C, MSM och koppar. Genom att köpa ett blandat tillskott sÄ fÄr du i dig alla eller ett flertal av dessa och fÄr dÀrför en Ànnu bÀttre effekt.

VĂ€lj mellan pulver, tabletter och kapslar

De allra flesta kosttillskott för huden kommer i form av tabletter. Det finns Àven vissa produkter i pulverform.

AnvÀndare upplever att pulverform Àr bra dÄ du enkelt kan blanda ner pulvret i en shake, smoothie eller i morgonkaffet. PÄ sÄ sÀtt slipper du kÀnna nÄgon smak.

Tabletter Àr dock enklare att hantera och dessutom vet du alltid exakt hur mycket av alla nÀringsÀmnen du fÄr i dig. Tabletter Àr dessutom enkla att ta med sig pÄ resor.

köp tillskott för fin hud pÄ nÀtet

BÀst i test av kosttillskott för huden

I detta bÀst i test har vi utsett det bÀsta kosttillskottet för din hud. Vi sÄllade ut de populÀraste produkterna pÄ marknaden och granskade sÄvÀl innehÄllsförteckningar som effekter. Vi lÀste Àven anvÀndares recensioner och Äsikter för att bilda oss en bra uppfattning om den lÄngvariga effekten och kundnöjdheten.

Efter att ha betygsatt alla produkter sammanstÀllde vi vÄr lista. Vi har varken tagit hÀnsyn till pris eller mÀrke, utan gÄr endast efter kvalitet.

Testvinnare i bÀsta kosttillskott för huden hittar du hÀr.

Vanliga frĂ„gor – Tillskott för huden

Vilka Àmnen bör jag söka efter?

Kollagen, biotin och Zink

Avslutande ord

Den bÀsta huden uppnÄr du genom att inta ett kosttillskott med de viktiga Àmnena biotin, kollagen och zink. Det finns dock fler Àmnen Àn sÄ som bidrar till en mjuk och slÀt hy.

VÀlj ett kosttillskott med en lÄng rad vitaminer och mineraler som Àr vÀlgörande för din hy för att fÄ bÀst resultat. Genom ett regelbundet, dagligt intag kommer du att kunna minska eller förebygga eksem, rynkor och utslag samtidigt som du Àven hjÀlper ditt hÄr och dina naglar att vÀxa.

Du kan vÀlja mellan pulver eller tabletter, allt beroende pÄ vad som passar bÀst för din livsstil.

HÀr kommer vÄr sammanfattade topplista med de bÀsta hud tillskotten som vi rekommenderar dig att köpa i olika kategorier:


BĂ€sta tillskotten för fin hud – BĂ€st i vĂ„rt test

 1. BÀst i vÄrt test : HudvÄrdspaket ifrÄn Body Science
 2. BĂ€sta pulvret : Core Collagen Pro
 3. Billigast köp: HudvÄrdspaket ifrÄn Body Science
 4. BÀsta kundbetyg / omdömen : Holistic HÄr-Hud-Naglar
 5. BĂ€sta kapslarna : Puori O3 Omega-3 2000 mg
 6. PopulÀrast i sökningar : Holistic HÄr-Hud-Naglar

KĂ€llor: https://www.expressen.se/verkligen-foryngra-huden-hudforskaren-svarar/,