BÀsta Kosttillskotten För Lederna 2022

Det Àr inte ovanligt att man börjar lida av allt mer smÀrta och stelhet i leder ju Àldre man blir. Det Àr dock inte bara den Àldre befolkningen som drabbas av diverse problem i lederna, det hÀr Àr ocksÄ nÄgot som Àr relativt vanligt bland mÀnniskor som styrketrÀnat pÄ gym under en lÀngre tid.

Vi har dÀrför tagit oss friheten att sammanstÀlla en lista av vad vi anser vara de bÀsta kosttillskotten för lederna. Lycka till i din jÀmförelse!

Topplistan

cor joints daglig kollagen
Rank 1 BĂ€st i Test

Core Joints

betyg
(5/5)
Pris/kapsel
1,65 kr
Det bÀsta kosttillskottet mot ledförslitning pÄ marknaden just nu, tveklöst. Utvecklat för mÀnniskor som trÀnar vÀldigt hÄrt och fÄr skador pÄ sina leder med tiden, vilket med andra ord kan göra underverk för dig som inte trÀnar men börjat fÄ problem med lederna. InnehÄller endast naturliga nÀringsÀmnen för stöd av leder och muskler och Àr populÀrt bland mÀnniskor som lider av ledsjukdomen artros (dÀr vi för övrigt ocksÄ skrivit ett inlÀgg om vad vi anser vara de bÀsta kosttillskotten mot artros). Har du gamla, slitna knÀn Àr det hÀr produkten för dig. Pröva helt enkelt tillskottet i 2 veckor och se ifall det gör nÄgon skillnad för dig.
inflamin örtkomplex
Rank 2

Inflamin Premium

betyg
(4/5)
Pris/kapsel
2,90 kr
Ett kosttillskott frĂ„n svenska healthwell som bestĂ„r av en örtmix innehĂ„llande bland annat gurkmeja, Boswellia, Nypon och mycket, mycket mer. Kom ihĂ„g att det Ă€r 2 kapslar per portion som gĂ€ller för det hĂ€r tillskottet (vilket Ă€r ganska unikt!). En bra "allmĂ€n" produkt att köpa som innehĂ„ller en lĂ„ng rad viktiga mineraler och vitaminer som Ă€r vitala för dina leder — milt uttryckt. HjĂ€lper att hĂ„lla smĂ€rta i leder borta samt att immunförsvaret kĂ€nns mycket bĂ€ttre i mĂ„nga fall. KĂ€nn dock efter vad det hĂ€r kosttillskottet gör med din mage dĂ„ vissa inte upplever det som skonsamt för sin mage (det Ă€r dock ett grymt tillskott som Ă€r fullt hĂ€lsosamt för dig i rĂ€tt dos, varför vi föreslĂ„r att du prövar att ta det under en period för att se ifall det gör skillnad och hur du mĂ„r i processen).
core collagen pro
Rank 3

Core Collagen Pro

betyg
(4/5)
Pris/portion
9,96 kr
Kollagen/portion
7,5 mg
Ett kvalitativt kollagen-tillskott frĂ„n SvensktKosttillskott.se. Bra för brosk och benstomme. InnehĂ„ller dessutom MSM och vitamin C. Perfekt att ta efter trĂ€ning eller tidigt pĂ„ morgonen. Vissa tycker dock den Ă€r för söt, vi tycker den Ă€r perfekt. Ett tillskott dĂ€r man inte snĂ„lat pĂ„ portionerna — det Ă€r en sak som Ă€r sĂ€ker. Ett av de bĂ€sta kosttillskotten för leder i vĂ„rt och mĂ„nga andras tycke varför det fĂ„r ett sĂ„ pass högt betyg.
gurkmeja kosttillskott
Rank 4

Healthwell Gurkmeja Premium

betyg
(4/5)
Pris/kapsel
4,15 kr
Gurkmeja/kapsel
600 mg
Ett unikt och ytterst högdoerat gurkmeja tillskott frÄn healthwell som bestÄr av ett 100% ekologiskt gurkmejapulver kombinerat med svartpepparextrakt vilket gör det hÀr till en fantastisk produkt för nÄgon som lider av ledvÀrk i olika former. Ett av de bÀsta tillskotten för ledvÀrk enligt teamet bakom Tillskottsbibeln.se. Kommer med högsta sannolikhet kunna ge dig mindre smÀrta i dina knÀn bara nÄgon vecka efter att du inkluderat kosttillskottet i din kost. För vissa börjar magen "fungera igen" efter ett intag av diverse gurkmejatillskott likt healthwell Gurkmeja Premium.
gurkmeja healthwell
Rank 5

healthwell Gurkmeja

betyg
(4/5)
Pris/kapsel
2,49 kr
Gurkmeja/kapsel
300 mg
Smaklösa och lÀtta att svÀlja Àr recensionen ifrÄn mÄnga personer. Minskad smÀrta i leder och tidigare inflammationer har upplevts. Hyfsat pris för denna produkt.
better you gurkmeja
Rank 6

Better You Gurkmeja

betyg
(4/5)
Pris/kapsel
3,99 kr
Gurkmeja/kapsel
300 mg
Gurkmeja med antiinflammatoriska egenskaper. Högdoserat naturligt extrakt som Àr rikt pÄ cucumin. Har Àven tillsatt svartpepparextrakt för att göra det lÀttar för kroppen att ta upp nÀringsÀmnena. Minskad stelhet och smÀrta vid löpning Àr exempel pÄ effekter som personer upplevt som har testat denna produkt.
curamin som kosttillskott
Rank 7

MedicineGarden Curamin

betyg
(2/5)
Pris/kapsel
4,42 kr
Ett populĂ€rt komplex för ledhĂ€lsa som kommer i en unik burk och tillhandahĂ„ller en unik produkt i sig — nĂ€mligen att du fĂ„r tvĂ„ komplex i ett. Inget för högdoserat och inte allt för dyrt heller.
Vad dina leder bör tillÄta dig att göra nÀr din vÀrk försvinner (Àr vÄr förhoppning!).

Varför ska man ta kosttillskott för bÀttre leder?

För det gĂ„r att fĂ„ bĂ€ttre leder relativt enkelt — genom att inta en kapsel av valfritt kosttillskott pĂ„ morgonen eller efter varje mĂ„ltid exempelvis.

Det Àr mycket lÀttare och oftast billigare att köpa ett kosttillskott specifikt skapat för att ge dig bÀttre leder Àn vad det Àr att röra om i din kost och börja inkludera mat i stil med fet fisk för att fÄ i dig rÀtt mÀngd nÀring varje dag.

Det Àr lÀttare att svÀlja en kapsel av ett tillskott Àn vad det Àr att tillaga en lax, kort och gott. I synnerhet pÄ lÄng sikt.

NÀr ska man börja ta kosttillskott för bÀttre leder?

SĂ„ fort man börjar mĂ€rka av vĂ€rk i lederna pĂ„ nĂ„got vis föreslĂ„r vi att man i första hand besöker sin lokala vĂ„rdcentral. Om man dĂ„ fĂ„r rĂ„det att handla kosttillskott som specifikt Ă€r bra för lederna sĂ„ lĂ€r sköterskan som ger rĂ„det Ă€ven komma med nĂ„gra rekommendationer — det hĂ€r Ă€r helt enkelt vĂ„ra.

Vilka typer av mat Àr bÀst att Àta för bÀttre leder?

 • GranatĂ€pple
 • Mandlar
 • Gurkmeja och ingefĂ€ra
 • Vitlök
 • Kokosolja
 • KörsbĂ€r
 • Gelatin

Vilka typer av tillskott Àr bÀst att anvÀnda för bÀttre leder?

Kosttillskott som i allmÀnhet innehÄller följande vitaminer och mineraler Àr bÀst att övervÀga nÀr man specifikt Àr ute efter att förbÀttra sin ledhÀlsa:

Vilket Àr det bÀsta tillskottet för bÀttre leder enligt teamet bakom Tillskottsbibeln.se?

Det bÀsta Àr olika för varje individ, testa produkter i vÄr topplista ovan för att hitta det bÀsta för dig.

NÄgra rÄd i allmÀnhet för att stÀrka dina leder

TÀnk pÄ att din kost Àr det viktigaste nÀr du har vad gÀller din hÀlsa. Det Àr dÀrför alltid bÀst att övervÀga att förÀndra sin kost nÄgot ifall man börjar uppleva problem med lederna exempelvis.

Nedan följer nÄgra konkreta, allmÀnna rÄd vi gÀrna ser att mÀnniskor följer utöver att handla in diverse kosttillskott för sina ledproblem.

Vanliga frĂ„gor – Starka leder

Vad kan funka bra för mig?

Lederna Àr vÀldigt olika frÄn person till person men, gurkmeja brukar vara effektivt.

Sammanfattning

Tack för att du tagit dig tiden att lÀsa hela vÄr jÀmförelse!

Vi hoppas att vÄr benÀmning av vad vi anser vara de bÀsta produkterna för lederna stÀmmer överens med dina önskemÄl och att du i varje fall lyckats bilda dig en bra bild över vad som kan göras ifall du börjat kÀnna av smÀrtan.

HÀr kommer vÄr sammanfattade topplista med de Led -tillskotten som vi rekommenderar dig att köpa i olika kategorier:

Är det just artros som du lider av sĂ„ lĂ€s gĂ€rna vĂ„r separata test artikel om bĂ€sta kosttillskott mot artros.


BĂ€sta tillskotten vid ledvĂ€rk – BĂ€st i vĂ„rt test

 1. BÀst i vÄrt test : Core Joints
 2. BĂ€sta mot inflammation : Mutant Test
 3. Billigast köp : healthwell Gurkmeja
 4. Minskar ledslitningar : Core Joints
 5. InnehÄller kurkmin och boswellia : MedicineGarden Curamin
 6. PopulÀrast i sökningar : Core Joints