Bästa Kosttillskotten För Större Rumpa Jan 2023

Vi älskar alla stora rumpor. Det finns få saker på en kvinna som är så sexuellt tilldragande som en fin och definerad bakdel.

Genom att välja en kvinna med stor rumpa – och därmed mer omega-3 – kunde man evolutionsmässigt säkra upp att få friska och smarta barn. Det här är alltså en väldigt stark drift som varje man besitter naturligt, vilket du säkerligen redan märkt.

Den överlägset bästa produkten för att uppnå den ”perfekta sommar rumpan” är följande:

Lean Whey protein för större rumpa

Lean Whey Protein

Fantastisk produkt som tillsammans med träning kommer ge dig fantastiska resultat.

Wow – Bäst i TEST!! Se bästa pris

Det i kombination med:

Seriöst träning (med stort S!) och kost är basen för en större rumpa, men även kosttillskott går att använda sig av för att maximera både tillväxten och din prestation under ett träningspass gång exempelvis.

Vi har därför sammanställt en jämförelse av vad vi anser vara de bästa kosttillskotten för en större rumpa i Sverige just nu. Vi hoppas den är till hjälp och att du lyckas nå din drömkropp! Lycka till!

en kvinna på stranden med en fantastisk rumpa

Varför ska man, utöver träning och kost, ta kosttillskott för en större rumpa?

Det är ungefär som med allt annat — träning och en hälsosam kost är själva grunden men kosttillskotten är vad som låter dig ta allting till nästa nivå.

Kosttillskott kan ses som hjälpmedel för bland annat din träning och återhämtning, helt enkelt.

Det bästa av allt är att kosttillskott inte behöver kosta skjortan i dagens läge — det är inte omöjligt att man kan få tag på en burk av ett kosttillskott för under 100-lappen.

Måste man ta kosttillskott om man vill ha en större rumpa?

Nej — absolut inte!

Det går tveklöst att träna sig till en större rumpa genom att följa ett strikt träningsschema och förändra sin kost till den grad att man får i sig betydligt mer protein under veckans gång i syfte att ge musklerna den näring de behöver för att kunna växa.

Men det är mycket, mycket lättare att få i sig näringen man behöver för att stimulera tillväxt i sin rumpa genom att inta någon form av kosttillskott.

Vad är det enskilt viktigaste att tänka på ifall man vill ha en större rumpa?

kvinna med stor rumpa som poserar

Det enskilt viktigaste att tänka på är att det inte är möjligt att få en större rumpa om du inte tar dig tiden att börja träna på gym — och då menar vi inte att du är där blygt en gång i veckan utan att du kanske är där uppemot 2-3 gånger i veckan och verkligen börjar ta din träning på stort allvar.

Du måste alltså med högsta sannolikhet börja träna för att se din rumpa växa sig inte bara större men fastare. Får du en större rumpa av att du lägger på dig 10 kg utan att träna finns det en stor risk att du får betydligt fler celluliter än vad du bett om och att du kanske inte blir nöjd.

Vilken typ av mat är bäst att äta för en större rumpa?

Välj näringsrika kolhydrater, ät protein från bra proteinkällor och se till att få i dig bra fetter som avokado, ägg och lax. Precis som du planerar allt annat i ditt liv behöver du planera din kost. Det är då det blir bra.

Skulle vi sammanställa en lista över vilken mat som är bäst för dig skulle den se ut ungefär så här:

  • Kolhydrater (tänk: bröd, gröt, ris)
  • Protein (kyckling, kött)
  • Bra fetter (från bl.a. avokade, ägg och lax)

Även fast det är lättare sagt än gjort — försök att få till en förändring i din kost. Det är verkligen då det blir bäst, i synnerhet ifall du har som mål att få en större rumpa. Kosttillskotten du köper är bara körsbäret på topppen.

Vilken typ av kosttillskott är bäst för en större rumpa?

Det vi skriver nedan är oerhört viktigt att du läser igenom då det är här du verkligen har en chans att lära dig något som kan hjälpa dig växa dramatiskt.

Sanningen är den att det inte finns några kosttillskott som specifikt bearbetar muskulaturen i dina lår eller i din rumpa allmänt.

Vi rekommenderar primärt bra gainers, proteinpulver för tjejer kombinerat med diverse PWO-tillskott och multivitamin. Det är alltså träningen som kommer primärt, kosten och kosttillskotten sekundärt.

Vinnaren i vårt test av bästa gainers. Bra för någon som vill lägga på sig vikt i samband med träning.

Vi har utfört enskilda jämförelser av alla produkttyperna ovan, men kommer i det här inlägget att lista specifikt kosttillskott vi tror kan vara till hjälp för någon som vill ha en större rumpa.

Några allmänna kost- och träningsråd för att bidra till en större rumpa framöver

  • Bli duktig på squats i gymmet!
  • Bli duktig på marklyft i gymmet!
  • Träna minst 2 gånger i veckan, helst 3 ifall du verkligen vill se resultat snabbt.
  • Om du äter för få kolhydrater/kalorier — ät fler! Speciellt ifall du precis börjat träna då du genuint har ett behov av det.
En tjej som utför en squat på gymmet.

Vanliga frågor – Större rumpa

Hur gör jag min rumpa större snabbt?

Träning är det bästa kompletterat med rätt kosttillskott.

Sammanfattning

Oberoende av vad du har för gener är vi fullkomligt övertygade om att du kan träna (och äta!) dig till en större rumpa.

Det finns mänger av information på nätet kring vilka övningar som är bäst för en större rumpa exempelvis. Vårt mål har primärt varit att informera dig om vilken typ av kost som hade varit bäst i allmänhet men även vilken typ av kosttillskott som hade varit bäst i synnerhet.

Stort lycka till i din träning! Vi hoppas du får rumpan du alltid drömt om!

Viktigt: Kosttillskott ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Överdosera ej.sttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost.

Skribent 

Faktakontroll – Andreas Börjesson

Skapad :

Uppdaterad :