BÀsta Multivitamin För TrÀning 2022

Om du trÀnar vÀldigt mycket Àr det inte en dum idé att övervÀga kosttillskott i nÄgon form. Din kropp behöver nÀmligen betydligt mer nÀring Àn vanligt i form av kalorier, protein, vitaminer och mineraler.

Trots att proteinpulver Ă€r den vanligaste typen av kosttillskott för nĂ„gon som trĂ€nar, likt kasein, kreatin och aminosyror — sĂ„ Ă€r det inte allt för mĂ„nga som vet vilka de bĂ€sta multivitaminerna för trĂ€ning Ă€r.

Vi har dÀrför sammanstÀllt en jÀmförelse nedan som vi hoppas kunna hjÀlpa dig hitta rÀtt multivitamin för att ta din trÀning till nÀsta nivÄ!

Topplistan

vitamin o mineral daily star nutrition
Rank 1 BĂ€st i Test

Vitamins & Minerals Daily

betyg
(5/5)
Pris/kapsel
1,65 kr
Ett grymt kosttillskott frÄn Star Nutrition som innehÄller alla viktiga nÀringsÀmnen, bÄde i form av vitaminer och mineraler som din kropp kan tÀnkas behöva under en dag. Extra bra för dig som trÀnar, varför vi gett tillskottet utnÀmningen bÀsta multivitaminen/multimineral just nu.
ultimate vitamin och mineral
Rank 2

Ultimate Vitamins & Minerals

betyg
(4/5)
Pris/kapsel
2,98 kr
En fantastisk multivitamintablett frÄn Star Nutrition som inkluderar antioxidanterna vitamin-A, -E, -C och Selen. Perfekt att ta en tablett till frukost ifall du trÀnar mycket. InnehÄller tabletter som rÀcker i hela 60 dagar.
smart supps multivitamin
Rank 3

SmartSupps MULTI

betyg
(4/5)
Pris/kapsel
0,89 kr
Ett grymt kosttillskott. En enda tablett om dagen ger dig ett tillskott av 20 viktiga mikronÀringsÀmnen! PrisvÀrt Àr det dessutom dÄ en burk bara kostar 89 kr.
optimen kosttillskott
Rank 4

Optimum Nutrition Opti-Men

betyg
(3/5)
Pris/tablett
1,87 kr
Ett premium multivitamin för mÀn frÄn Optimum Nutrition. En produkt för den aktive mannen som vill optimera sin mentala och fysiska prestation med en enda multivitamin. Lite dyrare portionspris Àn övriga multivitaminer, men man fÄr verkligen vad man betalar för hÀr.
elit nutrition multi well
Rank 5

Elit Nutrition Multi Well

betyg
(3/5)
Pris/tablett
1,87 kr
Det hÀr Àr bokstavligen talat det ultimata kosttillskottet. Det innehÄller nÀmligen samtliga 13 vitaminer och 8 mineraler vid varje tablett vilket gör det oerhört nyttigt.
sport vitamin tillskott
Rank 6

Vita-Min Multiple Sport

betyg
(3/5)
Pris/kapsel
2,65 kr
Ett kosttillskott frÄn Olimp, speciellt skapad för dig som trÀnar mycket. Unikt i den bemÀrkelsen att ena kapseln bestÄr av vitaminer, andra av mineraler.
Mutan series multivitamin
Rank 7

Mutant Core Series Multi

betyg
(2/5)
Pris/tablett
3,31 kr
Ett högdoserat multivitamintillskott frÄn Mutant. 2 tabletter per dag bör intas med mÄltid.
vitamin mix för mÀn
Rank 8

Core Vitamins Man

betyg
(3/5)
Pris/kapsel
1,40 kr
Vitamin- och mineraltillskott i kapselform. InnehÄller zink, koppar och selen. Speciellt skapat för aktiva mÀn. Bidrar till en starkare och friskare vardag. Enda produkten saknar Àr jÀrn, annars innehÄller den det mesta som Àr viktigt för en man att fÄ i sig pÄ daglig basis.
bild pÄ vad vi anser vara bÀsta vitaminerna för trÀning

Varför ska man ta multivitaminer om man trÀnar?

Varför inte? Det gÀller att maximera sin trÀning fullkomligen i vÄrt tycke.

Om du Ă€ndĂ„ tar dig tiden att trĂ€na hĂ„rt Ă€r det lika bra att du börjar se resultat av det. Även om du redan ser resultat finns det kanske ett Ă€nnu bĂ€ttre sĂ€tt för dig och dina muskler att Ă„terhĂ€mta sig pĂ„?

Vilka typer av multivitaminer i form av kosttillskott Àr bÀst att köpa för nÄgon som trÀnar?

Vilken tid pÄ dagen bör multivitaminer för trÀning intas?

Vi föreslÄr att alla typer av vitaminer tas lÄngt innan trÀningspassets början, förslagsvis redan under morgonen till din frukost. Detta dÄ mÄnga vitaminer innehÄller Àmnen som agerar uppiggande varför du kan nyttja effekterna av dessa under dagens gÄng.

Fungerar multivitaminer bra för nÄgon som trÀnar?

SjÀlvklart!

Det beror förstÄs Àven pÄ hur mycket du trÀnar, vad för typ av trÀning du utför, kvalitén pÄ vitamintillskotten du köper och hur duktig du Àr att pÄ att följa produktens rekommenderade intag under en lÀngre period.

Vilket Àr det enskilt bÀsta multivitaminet för nÄgon som trÀnar just nu enligt teamet bakom Tillskottsbibeln.se?

Vinnaren i vÄrt test!

Just nu anser vi produkten Vitamins & Minerals Daily frÄn Star Nutrition vara den bÀsta produkten ur flera perspektiv, frÀmst för att den passar de flesta som trÀnar vÀldigt bra.

Vanliga frĂ„gor – Multivitaminerna för trĂ€ning

Kan jag ta vitaminer nÀr som?

Ja det kan du, och det rekommenderas att tas lÄngt innan trÀning.

Sammanfattning

Vi anser multivitaminer vara nÄgot som verkligen kan ta din trÀning till nÀsta nivÄ, nÀstan oavsett vad du gör. Multivitaminer Àr verkligen underskattade nÀr det kommer till alla former av trÀning i vÄrt tycke.

Vi hoppas vÄr jÀmförelse av och vÄr benÀmning av vad vi anser vara de bÀsta multivitaminerna för trÀning hjÀlper dig i din resa. Lycka till!

HÀr kommer vÄr sammanfattade topplista med de bÀsta multivitaminerna för trÀning som vi rekommenderar dig att köpa i olika kategorier:


BĂ€sta Multivitaminerna för trĂ€ning – Testvinnare

Alternativa leverantörer (utöver de vi har bedömt som bÀst i butikslÀnkarna ovan) till flera av dessa multivitamin-produkter Àr Svensk HÀlsokost, Svenskt Kosttillskott, Gymgrossisten samt MMSport

Viktigt: Kosttillskott ersĂ€tter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mĂ„ngsidig och balanserad kost samt hĂ€lsosam livsstil. Överdosera ej.