BĂ€sta Proteinpulvret För Äldre 2022

I takt med att du blir Ă€ldre blir det svĂ„rare för kroppen att bygga ny muskelmassa, Ă€n mindre behĂ„lla den. Det Ă€r dĂ€rför viktigt att man ser till att man fĂ„r i sig nödvĂ€ndigt med protein — i synnerhet ifall man Ă€r Ă€ldre och trĂ€nar relativt ofta.

DÄ det kan vara svÄrt att göra förÀndringarna som Àr nödvÀndiga i ens kost för att fÄ i sig mer protein pÄ en daglig basis kan proteinpulver vara ett riktigt bra tillskott att lÀgga hÀnderna pÄ.

DÄ vi pÄ Tillskottsbibeln jÀmfört hundratals kosttillskott genom Ären har vi valt att sammanstÀlla en jÀmförelse av och Àven utsett vad vi anser vara det bÀsta proteinpulvret för Àldre.

Topplistan

whey-protein-aware-100
Rank 1 BĂ€st i Test

Aware 100% Whey

betyg
(5/5)
Pris
229 kr
MĂ€ngd protein
22 g /portion
Awares Whey Àr av hög kvalite med rÄvaror frÄn svenska gÄrdar och finns i fantastiska smaker. Vi har precis testat denna ordentligt och det har blivit en ny favorit hos oss och Àven hos mÄnga andra. Har du inte provat? Gör det!
Core Whey Protein
Rank 2 BĂ€sta vassle proteinet

Core Whey Protein, 1kg

betyg
(5/5)
Pris
159 kr
Proteinhalt
75-80%
Pris/KG
159 kr
Extremt prisvÀrt men samtidigt kvalitativ protein varför det fÄtt bemÀrkelsen "bÀsta proteinpulvret" hos oss. Bra för muskeluppbyggnad och ÄterhÀmtning. Kommer i otroliga smaker! En produkt vi inte bara rekommenderar för mÀnniskor som Àr aktiva och trÀnar mycket, utan passar Àven bra för Àldre sett till priset och proteinhalten i vÄrt tycke.
hemp protien organic superfood
Rank 3

healthwell Hampaprotein EKO

betyg
(5/5)
Pris
149 kr
Proteinhalt
50%
Pris/KG
298 kr
Ekologiskt odlad hampaprotein frÄn svenska healthwell. Ett klockrent tillskott till diverse nyttiga drinkar och smoothies, eller varför inte gröt? Den Àr helt naturlig, ekologisk och dessutom vegansk vilket gör att mÄnga mÀnniskor Äterkommer till just den hÀr produkten och varför vi vÄgar ge den benÀmningen bÀsta hampaproteinet pÄ marknaden. Sett till hur skonsamt, milt och billigt det hÀr proteinpulvret Àr anser vi det vara relevant att rekommendera Àven för den Àldre befolkningen.
hampaprotein
Rank 4

Holistic Active Hampaprotein

betyg
(4/5)
Pris
145 kr
Proteinhalt
48%
Pris/KG
362 kr
Ett kvalitativt hampaprotein frÄn svenska Holistic. Kommer dessutom i en fantastisk pÄse som Àr bra för miljön. Helt ekologiskt och perfekt för bland annat smoothies eller varför inte till gröten pÄ morgonen? Helt fritt frÄn tillsatser i övrigt vilket ger produkten ett högre betyg och gör det rimligt för den Àldre befolkningen att anvÀnda anser vi.
Star Nutrition Whey 80
Rank 5 PopulÀr OTROLIGT pris!

Whey-80, 1 kg

betyg
(4,8/5)
Pris
159 kr
Proteinhalt
76%
Pris/KG
159 kr
Det enskilt mest prisvÀrda vassleproteinet pÄ marknaden just nu. Det hÀr var proteinpulvret jag köpte för första gÄngen. 159:- för 1 kilo som rÀcker dig vÀldigt lÀnge Àr ett fantastiskt pris! Ett proteinpulver som passar för unga som gamla, men som vi utnÀmner som det bÀsta proteinpulvret för Àldre pÄ grund av dess milda karaktÀr. Det hÀr Àr ett effektivt proteinpulver, men det innehÄller inte extrema doser av nÄgot utan Àr milt nog att anvÀndas av nÀstan alla.
ekologisk hampa protein
Rank 6

Wellaware Ekologiskt Hampaprotein

betyg
(2/5)
Pris
119 kr
Proteinhalt
50%
Pris/KG
238 kr
Ett ganska grundlÀggande hampaprotein som inte innehÄller nÄgra extrema mÀngder av varken protein eller kalorier men Àr effektivt ÀndÄ. Rekommenderas för den Àldre befolkningen.

Varför ska man som Àldre inkludera proteinpulver i sin kost?

Enkelt — för att fĂ„ i sig en större dos protein pĂ„ en daglig basis.

IstÀllet för att behöva förbereda en mÄltid kan man blanda ned en skopa proteinpulver i sin gröt exempelvis för att fÄ i sig 30 g protein extra under en dag. För nÄgon som Àr Àldre Àr detta ovÀrderligt, oberoende av ifall de Àr aktiva eller stillasittande stora delar av dagen.

NÀr ska man anvÀnda proteinpulver som Àldre?

Om man har som vana att trÀna exempelvis sÄ anser vi bakom Tillskottsbibeln att man bör anvÀnda proteinpulver i samband med att man utför aktiviteten i frÄga, oberoende av ifall man spelar tennis, löper eller styrketrÀnar pÄ ett lokalt gym.

Är det sĂ„ att man inte Ă€r aktiv, men Ă€ndĂ„ Ă€r pĂ„ jakt efter proteinpulver spelar det ingen större roll nĂ€r man tar det men vi föreslĂ„r Ă€ndĂ„ att man tar det under början av dagen för att potentiellt kunna kĂ€nna av effekter av tillskottet Ă€ven pĂ„ kort sikt. Med andra ord — du kanske mĂ„r mycket bĂ€ttre under dagens gĂ„ng av att ha fĂ„tt i dig mer protein under morgonen.

Vilket Àr det bÀsta proteinpulvret för Àldre?

Core Whey Protein

Vi anser produkten Core Whey Protein vara det bÀsta proteinpulvret pÄ marknaden just nu sett till dess proteinhalt och prisklass. Ett proteinpulver som helt enkelt innehÄller protein och inte allt för mycket mer i nÄgra extrema mÀngder.

Produkten Àr dessutom skapad i Sverige vilket inte gör saken sÀmre.

Sammanfattning

Det gÄr alltid att fÄ i sig mer mat i syfte att öka sitt proteinintag, men ett protintillskott i form av proteinpulver kan vara att föredra oberoende av ens nuvarande kost i den bemÀrkelsen att det Àr sÄ billigt i kombination med att det Àr sÄ lÀtt att öka sitt proteinintag pÄ en daglig basis endast genom att inkludera en skopa av en viss produkt.

Vi hoppas vĂ„r jĂ€mförelse och utnĂ€mning av vad vi anser vara det bĂ€sta proteinpulvret för Ă€ldre hjĂ€lper dig och att du lyckas ta din trĂ€ning till nĂ€sta nivĂ„ — oavsett hur gammal du Ă€r! Stort lycka till!

Har du behov av andra tillskott som passar för Àldre sÄ har vi hÀr en artikel om just kosttillskott som Àldre kan behöva.

HÀr kommer vÄr sammanfattade topplista med de bÀsta tillskotten för Àldre som vi rekommenderar dig att köpa i olika kategorier:


BĂ€sta tillskotten för Ă€ldre – BĂ€st i vĂ„rt test

  1. BÀst i vÄrt test : Aware 100% Whey
  2. BĂ€sta ekologiska : Wellaware Ekologiskt Hampaprotein
  3. Billigast köp: Whey-80, 1 kg
  4. BÀsta kundbetyg / omdömen : Core Whey Protein, 1kg
  5. BĂ€sta med Vassle protein : Core Whey Protein, 1kg
  6. PopulÀrast i sökningar : Core Whey Protein, 1kg