BÀsta Proteinpulver För Tjejer & Kvinnor 2021

StyrketrÀning Àr en trÀningsform som ökat lavinartat bland den kvinnliga befolkningen de senaste 20 Ären. Det hÀr har i sin tur lett till att betydligt fler kvinnor börjat leta efter kosttillskott som kan bidra till att ta deras trÀning till nÀsta nivÄ.

DÄ vi uppmÀrksammat att det finns mÄnga kvinnor som specifikt söker efter information kring vad det bÀsta proteinpulvret för tjejer Àr, har vi sammanstÀllt en jÀmförelse nedan som hjÀlper dig inse just det. Lycka till i din jÀmförelse!

Topplistan

Lean Whey protein för större rumpa
Rank 1 BĂ€st i Test

Lean Whey Protein

betyg
(5/5)
Pris
229 kr
Proteinhalt
80%
Pris/KG
229 kr
Det kanske mest kĂ€nda proteinpulvret för tjejer — frĂ„n Star Nutrition Hers som lanserades Ă„r 2014 med mĂ„let att erbjuda högkvalitativa produkter till trĂ€nande kvinnor pĂ„ alla nivĂ„er. NĂ€stan alla tjejer som prövar pĂ„ det hĂ€r proteinpulvret Ă€lskar dess smak och faktumet att pĂ„sen Ă€r rosa. Ett sĂ€kert kort med andra ord.
GAAM Nutrition 100% Whey Premium Rabarberpaj
Rank 2 MĂ„nga smaker

GAAM Nutrition 100% Whey Premium

betyg
(4,5/5)
Pris
159 kr
Proteinhalt
74%
Pris/KG
159 kr
Ett protein som vunnit mĂ„nga hjĂ€rtan bland mĂ€nniskor som styrketrĂ€nar. Detta med bla en vĂ€ldigt unikt smak — nĂ€mligen av rabarberpaj. Rekommenderas för kĂ€nslan av nostalgi. Anses av oss vara ett av de bĂ€sta proteinpulvren för tjejer med tanke pĂ„ godissmaken.
kvinna protein
Rank 3

Womens Best Fit Whey Protein

betyg
(4/5)
Pris
349 kr
Proteinhalt
80%
Pris/KG
349 kr
Ett proteinpulver speciellt framtaget för tjejer med smak av choklad. Smakar lika bra i kallt vatten som ljummen mjölk. Pröva att blanda in i gröt för bÀsta möjliga effekt.
night casein pulver
Rank 4

Womens Best Casein Night Protein

betyg
(4/5)
Pris
399 kr
Proteinhalt
86%
Pris/KG
Ett lÄngsamt proteinpulver speciellt framtaget för tjejer. Detta Àr det tÀnkt att du tar precis innan du lÀgger dig för att maximera mÀngden protein till dina muskler under sömn. Detta Àr viktigt dÄ majoriteten av kroppens ÄterhÀmtning nÀmligen sker under sömn.
100% whey protein
Rank 5

Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional

betyg
(3/5)
Pris
259 kr
Proteinhalt
73%
Pris/KG
259 kr
Ett utmÀrkt vassleprotein som fungerar minst lika bra för bÄde tjejer som killar, men som vi ÀndÄ vÀljer att inkludera i den hÀr listan. Ett kvalitativt proteinpulver som kommer i flertalet olika smaker.

Varför ska man som tjej ta proteinpulver?

Proteinpulver, oberoende av kön, Àr nÄgot man tar för att hjÀlpa sina muskler ÄterhÀmta sig snabbare och mer effektivt.

DÄ man i egenskap av kvinna inte har en lika stor förekomst av testosteron som en man har kan det vara vÀrt att övervÀga nÄgon form av tillskott som bÄde hjÀlper med muskeluppbyggnaden och ÄterhÀmtningen specifikt.

Om du börjat trÀna pÄ gym och har svÄrt att fÄ i dig den nödvÀndiga mÀngd protein sett till din vikt kan ett proteinpulver vara lösningen du Àr pÄ jakt efter. Allt du behöver göra med det Àr att blanda ned det i en shake, i din gröt eller till kaffet och du har plötsligt hela 30 g protein extra i din kropp!

Det Àr alltsÄ ett smidigt sÀtt att fÄ i sig mer protein pÄ, helt enkelt.

Vad Ă€r skillnaden mellan ett ”vanligt” proteinpulver och ett proteinpulver för tjejer?

Den brutala sanningen Àr att det inte finns nÄgon skillnad. Det Àr bara ett smart sÀtt för företag att locka tjejer som Àr nya till styrketrÀning att köpa fler kosttillskott.

Vad ska man leta efter i ett proteinpulver som tjej?

Alla proteinpulver bestÄr av en vÀldigt hög proteinhalt, vilket betyder att de innehÄller en stor mÀngd rent protein och dÀrmed kan tas upp av kroppen sÄ enkelt som möjligt oavsett kön.

Trots detta fÄr man inte glömma att en man och en kvinna kan ha enorma skillnader i bland annat kroppssammansÀttning, muskelmassa samt hormonella skillnader.

Detta gör ju förstÄs att mÀn och kvinnor behöver olika mycket av vissa nÀringsÀmnen för att deras kroppar ska mÄ sÄ bra som möjligt, vilket i sin tur leder till att man behöver olika typer av kosttillskott.

Kvinnor har exempelvis ett lÀgre energibehov Àn mÀn i allmÀnhet, och ett högre behov av vissa vitaminer och mineraler, dÀribland jÀrn och folsyra.

Det finns med andra ord skillnader i vad man bör leta efter nÀr man Àr pÄ jakt efter det bÀsta proteinpulvret för tjejer. Med det sagt innehÄller de flesta proteinpulver samma sak, men det finns nÄgra proteinpulver som Àr specifikt framtagna för kvinnor och de Àr oftast riktigt, riktigt bra och kommer exempelvis i en söt, rosa förpackning.

Vilket Àr det bÀsta proteinpulvret för tjejer just nu?

Lean Whey Protein frĂ„n Star Nutrition Hers — vinnaren i vĂ„rt lilla test! 🏆

Lean Whey Protein, frÄn Star Nutrition Hers anser vi vara det bÀsta proteinpulvret för tjejer pÄ marknaden idag.

Vi har Àven inkluderat 4 andra proteinpulver för att du ska kunna göra en sÄ utförlig jÀmförelse som möjligt.

Sammanfattning

Proteinpulver Àr nog det enskilt viktigaste tillskottet man har nÀr man vÀl börjat trÀna pÄ gym, varför vi kÀnner oss bekvÀma att rekommendera nÀstan alla tjejer till att övervÀga att inkludera valfritt proteinpulver som en del av sin kost.

Vi hoppas vÄr sammanstÀllning av vad vi anser vara de bÀsta proteinpulvren för tjejer hjÀlper dig i ditt sökande och att du finner just rÀtt tillskott för dig och din trÀning. Lycka till!