BÀsta Proteinpulvret För Viktminskning 2022

Att proteinpulver kan hjÀlpa en bygga mer muskler pÄ kort tid Àr nog inte nÄgot som kommer som en överraskning, men visste du att du kan nyttja dig av vissa proteinpulver för att bidra till viktminskning ocksÄ?

Ett högt proteinintag motverkar muskelnedbrytning under diet, vilket gör att förlorad vikt i huvudsak utgörs av fett. Vid viktminskning har det nÀmligen visat sig att det ger resultat att öka proteinintaget. BÄde för att höja mÀttnadskÀnslan men ocksÄ för att inte bryta ned musklerna.

DÄ vi jÀmfört hundratals proteinpulver genom Ären har vi tagit oss tiden att jÀmföra och utse vad vi anser vara det bÀsta proteinpulvret för viktminskning. Lycka till i din jÀmförelse!

BĂ€sta Proteinpulvren för viktminskning – BĂ€st i vĂ„rt test

  1. BÀst i vÄrt test : Aware 100% Whey
  2. ToppsÀljare : Whey-100, 1 kg
  3. Billigast köp: Ultimate Whey, 1kg
  4. BĂ€sta pulvret med vasselprotein : Whey-100, 1 kg
  5. Snabbast upptagning : Ultimate Whey, 1kg
  6. PopulÀrast i sökningar : Aware 100% Whey

Topplistan

whey-protein-aware-100
Rank 1 BĂ€st i Test

Aware 100% Whey

betyg
(5/5)
Pris
229 kr
MĂ€ngd protein
22 g /portion
Awares Whey Àr av hög kvalite med rÄvaror frÄn svenska gÄrdar och finns i fantastiska smaker. Vi har precis testat denna ordentligt och det har blivit en ny favorit hos oss och Àven hos mÄnga andra. Har du inte provat? Gör det!
Rank 2 ToppsÀljare Vassleprotein

Whey-100, 1 kg

betyg
(4,5/5)
Pris
269 kr
Proteinhalt
85%
Pris/KG
269 kr
Ett vÀlkÀnt proteinpulver gjort pÄ kvalitativt mjölkprotein. Skopa ingÄr om du handlar hos Gymgrossisten. LÀttblandat och skummar eller klumpar sig inte. Vi anser det hÀr vara det bÀsta proteinpulvret för viktminskning. Bidrar inte bara till muskeluppbyggnad men Àven fettförbrÀnning vilket Àr unikt för ett proteinpulver skapat av ett svenskt företag i vÄrt tycke. Kommer i mÄnga goda smaker och Àr vÀldigt populÀr att anvÀnda under en diet bland professionella muskelbyggare. Ett kosttillskott som inte bara hjÀlper dig bygga muskler, men Àven gÄ ner i vikt samtidigt med andra ord.
Rank 3

Ultimate Whey, 1kg

betyg
(4,3/5)
Pris
219 kr
Proteinhalt
77%
Pris/KG
219 kr
Ett fantastiskt vassleprotein som innehÄller matspjÀlkningsenzymer. Superbt post workout-protein. HÀr fÄr du verkligen valuta för bÄde pengarna och din trÀning. Snabbt upptag.
ultimate hydro
Rank 4

Ultimate Hydro Whey

betyg
(3/5)
Pris
199 kr
Proteinhalt
74%
Pris/KG
221 kr
Ett hydrolyserat vassleprotein frÄn Star Nutrition för dig som krÀver det bÀsta. Kan Àven bidra till viktminskning indirekt. Proteinet utgörs av OptipepŸ, en varumÀrkesskyddad rÄvara som garanterar en genomgÄende hög kvalitet och konsekvent hydrolyseringsgrad. Du kan med andra ord vara 100% sÀker pÄ att proteinet Àr grundligt förspjÀlkat och ger alla de effektmÀssiga fördelar ett hydrolyserat vassleprotein avser ge. Det vill sÀga: Ett snabbt upptag och en effektiv stimulering av muskeluppbyggnaden. Rekommenderas att man blandar med vatten och inte mjölk för bÀsta möjliga upplevelse.
bÀsta proteinpulvret för viktminskning

Varför ska man vid viktminskning inkludera proteinpulver i sin kost?

För att det kan bidra till ytterligare viktminskning och en snabbare metabolism i allmÀnhet.

Kombinerar man dessutom sin viktminskning med trĂ€ning — vilket Ă€r att föredra i vĂ„rt tycke! — kan man uppnĂ„ resultat som fĂ„r mĂ€nniskors hakor att nudda marken gĂ„ng pĂ„ gĂ„ng.

Kombinerar man rÀtt trÀning och genuint Àr seriös med faktumet att man vill gÄ ner i vikt oavsett vad det krÀver sÄ Àr ett proteinpulver den perfekta produkten att investera sin hÄrt intjÀnade pengar pÄ.

NÀr pÄ dygnet ska man anvÀnda sig av proteinpulver för bÀsta effekt ifall man försöker uppnÄ viktminskning?

Om man redan följer ett trÀningsprogram och dÀrmed Àr aktiv föreslÄr vi att man intar sitt valda proteinpulver kort efter ett trÀningspass för bÀsta möjliga effekt.

Just vassleprotein bestÄr av protein som Àr snabbupptagligt av dina muskler och kroppen i allmÀnhet varför det Àr att föredra att inta bokstavligen talat direkt efter ett trÀningspass oavsett om du sysslar med styrketrÀning, lÄngdistanslöpning eller spelar padel pÄ fritiden.

Vilket Àr det bÀsta proteinpulvret för viktminskning enligt Tillskotsbibeln.se?

Whey 100 frĂ„n Star Nutrition — vinnaren i vĂ„rt test! 🏆

Just nu anser vi produkten Whey 100 frÄn Star Nutrition vara det bÀsta proteinpulvret för viktminskning sett till vÄra kriterier och vÄr erfarenhet vad gÀller trÀning i synnerhet.

Det Àr ett proteinpulver som fungerar bra Àven för dig som inte försöker gÄ ner i vikt, men för dig som specifikt Àr ute efter att gÄ ner nÄgra kilon Àr det hÀr proteinpulvret vi hade rekommenderat primÀrt, tÀtt följt av resten av alla proteinpulver vi valt att inkludera i vÄr lista.

Mer om viktminskning och fettförbrÀnning kan du lÀsa hÀr.

Vanliga frĂ„gor – Viktminsknings proteinpulver

Hur fungerar viktminskningspulver?

Det fungerar pÄ det sÀttet att hög protein anvÀnds för att fÄ ner vikten genom fett.

Sammanfattning

Det mÄ lÄta ironiskt, men genom att fÄ i dig mer protein sÄ kan du faktiskt bidra till att du gÄr ned mer i vikt. Vi föreslÄr dÀrför att du följer ett trÀningsprogram strikt, sÀg, att du gÄr till gymmet 3 gÄnger i veckan, spenderar 45 minuter pÄ rullbandet och nÀstkommande 30 minuter pÄ att utföra diverse olympiska lyft efter bÀsta förmÄga.

Att ta sig till gymmet kan vara svÄrt till en början men Àr en vana som fullkomligen kan komma att Àndra kvalitén pÄ ditt liv bÄde professionellt och privat. Det hÀr varför jag, Nabil, började trÀna pÄ gym frÄn första början.

Vi hoppas vÄr jÀmförelse av proteinpulver i allmÀnhet men vÄr utnÀmning av vad vi anser vara Sveriges bÀsta proteinpulver för viktminskning i synnerhet hjÀlper dig gÄ ner den mÀngd vikt du önskar gÄ ner!

Lycka till i din resa!

HÀr kommer vÄr sammanfattade topplista med de Proteinpulvren för viktminskning som vi rekommenderar dig att köpa i olika kategorier: