Bästa PWO Nov 2023

Om du tränar på gym och är i behov av en stor dos energi under ditt träningspass kan ett träningstillskott i form av en pre-workout (även förkortat PWO) hjälpa dig avsevärt.

Vi har jämfört alla bästa PWO kosttillskotten som finns tillgängliga att köpa i Sverige för att du ska slippa göra det. Lycka till i din jämförelse!

Specifika PWO för exempelvis fotboll, löpning med mera hittar du länkar till nedan.

Sidan innehåller annonser

Topplistan

rampage pre workout
Rank 1 Bäst i Test 300 mg koffein per portion!

Raw Rampage PWO

betyg
(5/5)
Pris/port.
10,75 kr
Kcal/port.
38 kcal
Koffein/port.
300 mg
Ett grymt PWO-tillskott som passar utövare av kampsport extra bra. Bidrar till ökat fokus och muskelpump. Notera dock att en portion av tillskottet innehåller hela 300 mg koffein varför det kan ge en enorm effekt för någon som exempelvis inte dricker kaffe. Smaken av colanappar är extremt populär bland människor i Sverige. En produkt som tveklöst kommer de dig en muskelpump utöver det vanliga och dessutom kan göra dig mer explosiv under ditt träningspass.
f-cked up joker edition
Rank 2

F-cked Up Joker Edition

betyg
(5/5)
Pris/port.
5,81 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
300 mg
Ett PWO-tillskott som inte bara ser häftigt ut, men även ger kroppen häftiga effekter. En PWO för dig som kräver det lilla extra och inte tvekar på att gå den extra milen för att nå dina resultat. Var försiktig med att ta för mycket bara. Kommer dessutom i många goda smaker!
off the hook 525 g sour apple
Rank 3

Off the Hook PWO

betyg
(5/5)
Pris/port.
11,25 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
350 mg
Ett speciellt PWO-tillskott framtaget för atleter varför det lämpar sig perfekt för människor som spelar fotboll. Ger dig ett sylvasst fokus och främjar en explosiv pump samt en bra styrka och uthållighet. Ett PWO-tillskott som gör skillnad, utan tvekan.
core-pwo-power
Rank 4 Högdoserad

Core PWO Power

betyg
(5/5)
Pris/port.
7,32 kr
Kcal/port.
26 kcal
Koffein/port.
150 mg
Uppdaterad version. Den bästa PWO:n för exempelvis ett tungt styrketräningspass. Fin blandning av produkter som ger energi, fokus och bra prestation. Ger dig långvarig energi, och innehåller dessutom kreatin för att snabba på proteinsyntesen i dina muskler utöver att ge dig mer energi. Innehåller dessutom rödbetspulver, citrulin, arginin och BCAA. Fungerar både för högintensiva och långvariga pass. Positiva omdömen om båd extra power, tryck om mental fokus. Ser riktigt fin ut!
aware-plasma-pwo
Rank 5 Koffeinfri

AWARE PLASMA PWO

betyg
(5/5)
Pris/port.
18 kr
Kcal/port.
20 kcal
Koffein/port.
0 mg
Aware Plasma är en koffeinfri PWO som innehåller bland annat glycersize (Glycerol), Arginin Nitrat som är patenterade och TM och L-citrulline. Som sagt inget koffein så passar perfekt för dem som vill gymma kvällar, vill undvika koffein etc. Men ändå få en galen pump, energi osv. Kan gärna kombineras med Awares andra PWO produkter. Mycket fina betyg och goda smaker att välja på, klart värt att testa. Betyg och recensioner talar om marknadens bästa, grym pump och mycket bra.
Rank 6

Aware Nutrition Aware PWO

betyg
(4/5)
Pris/port.
9,69 kr
Kcal/port.
20 kcal
Koffein/port.
200 mg
Ett PWO-tillskott som smakar väldigt gott. Just smaken "sura colanappar" är väldigt populär bland användare i Sverige. Beskrivs som ett PWO som tyvärr håller en väldigt kort stund. 95% grymt nöjda kunder
aura-7-pwo
Rank 7 Briljant

PWO Aura-7

betyg
(5/5)
Pris/port.
12 kr
Kcal/port.
20 kcal
Koffein/port.
200 mg
Aware nutrition som är kända för kvalitet och xtra bra produkter har skapat denna potenta Pre-workout produkt. En av de kraftfullaste på marknaden med hög dosering och den bästa vi själva testat på. Efter en kort tid så känner man en tydlig ökad fokus, skärpa och lust att köra på stenhårt. Använder denna både när det är dags för löprundan och gymmet. Smaken är uppskattad av de flest, typ sura s-märken, tog för lite vatten vid ett tillfälle och då blev det brutalt surt. Innehåller bla L-citrullin, beta-alanin, l-tyrosin, l-teanin och koffein. Tar du den sent i stor dos så finns det risk för sömnproblem. Kan kombineras med deras "non-stim" Aware Plasma för extra boost. Grym energi och bra pump är några av omdömena och betygen som hittas. En fullträff och ny favorit.
bästa PWO vid löpning
Rank 8

Core Performance

betyg
(5/5)
Pris/port.
10 kr
Kcal/port.
61 kcal
Koffein/port.
90 mg
Ett PWO-tillskott framtagen av en välkänd träningsprofil i Sverige med motivationen att han aldrig tidigare hittat en produkt som gett honom allt han vill ha innan ett träningspass. Den här produkten har allt du behöver i en PWO. Det bästa PWO-tillskottet vi recenserat i allmänhet, men även det bästa PWO-tillskottet för löpare i synnerhet.
Rank 9 300 mg koffein per kapsel

Caffeine Kick

betyg
(5/5)
Pris
59 kr
Koffeininnehåll
300 mg
Antal
60 st
Ett av de mest högdoserade koffeintillskotten på marknaden. Rekommenderas starkt för dig som är i behov av ett starkare koffeintillskott. Prisvärt också.
Rank 10

Self Omninutrition Inject

betyg
(5/5)
Pris/port.
11,96 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
200 mg
Ännu ett PWO-tillskott från Self Omninutrition. Innehåller effektiva ingredienser som ökar din mentala skärpa under ett gympass, ökar din energi i allmänhet och anses vara ett PWO-tillskott som bidrar till ökat tryck.

Information om PWO

Bästa PWO

PWO är en förkortning för pre-workout vilket är ett populärt kosttillskott som syftar till att ge en människa mer krut i sin styrketräning. PWO är nämligen ett samlingsnamn för prestationshöjande ämnen med syfte att öka energin vid fysisk aktivitet.

Klicka här för att se alla fördelar med PWO-tillskott.

Klicka här för att se potentiella nackdelar med PWO-tillskott.

PWO för specifika aktiviteter hittar du här:

Varför ska man ta PWO?

En PWO dricker man innan ett pass i syfte att få mer energi under passets gång, kort och gott. Det är ett perfekt kosttillskott för dig som styrketränar.

Vad innehåller PWO?

En PWO innehåller oftast en blandning av koffein och andra viktiga näringsämnen.

När ska man använda PWO?

En PWO bör tas in 30-45 min innan ett tungt träningspass.

Vilken PWO blev bäst i test?

Core Performance PWO - by Peter Blaha
Produkten Core Performance, som tagits fram med gladiatorn Peter ”Pansar” Blaha blev utnämnt som det bästa PWO-tillskottet i vår test.

Detta då det gett oss fantastiska resultat och fortfarande kvalar in som ett billigt PWO-tillskott. En produkt som är utmärkt för dig som vill prestera på topp, helt enkelt. Den innehåller inte heller för mycket koffein.

Hur stor är effekten när du använder PWO?

Alla PWO:er påverkar människor olika. Vissa känner mer än andra. Men generellt sett känner man verkligen av en PWO kort efter att man tagit den, speciellt ifall kroppen inte är van vid ett intag av pre-workout innan.

Hur ska man blanda PWO?

En PWO blandas oftast med 3-4 dl vatten, likt många andra tillskott som är tänka att kombineras med träning.

Kan PWO rekommenderas till alla som tränar?

Det beror på.

Har du svårt för att ta dig till gymmet?

Har du svårt att koncentrera dig när du väl är där?

Blir du trött fort?

Har du någonsin kommit på dig själv med att gäspa mitt under ett pass?

Förlorar du din pump snabbt?

Känner du att du är i ett behov av att ha mer energi i din kropp under passets gång?

Behöver du mer krut, mer styrka i dina pass?

Känner du att någonting helt enkelt fattas?

I så fall kan PWO-tillskott vara något att överväga.

Jag som skriver den här artikeln föreslår aldrig PWO-tillskott för nybörjare på gymmet av anledningen att jag tycker det är något man bör vänta med tills dess att man blivit mer ”varm i kläderna”.

Oftast kan man, i egenskap av nybörjare, pusha sina gränser rätt ordentligt utan hjälpen av någon form av kosttillskott — varför det är att föredra initialt i min mening.

Vart kan man köpa PWO i Sverige?

PWO-tillskott är väldigt populära i dagens läge, varför de går att köpa på många olika ställen. Vi rekommenderar Gymgrossisten & MMSports.

I dessa webbutiker kan du köpa några av Sveriges mest populära och bäst recenserade PWO-tillskott till väldigt förmånliga priser.

Det är anledningen till varför vi rekommenderar butikerna.

Fördelar med PWO

 • Ökad energi
 • Ökat fokus
 • Ökad styrka
 • Ökad uthållighet
 • Ökad muskelpump & tryck
 • Hjälper dig ta dig till gymmet på morgonen
 • Någonting smaksatt och färgglatt att dricka under passets gång
 • Kan vara precis vad du behöver för att ta dig genom din nuvarande platå

Nackdelar med PWO

 • Kan framkalla stickningar i kroppen (p.g.a. förekomsten av Beta-Alanin)
 • Potentiella magbesvär (diarré, magont och i vissa fall illamående)
 • För höga halter PWO kan ge skador på njurarna (inget unikt för just PWO-tillskott, gäller även många andra former av tillskott)
 • Potentiella hjärtrubbningar och kärlskador: detta då PWO-tillskott ofta innehåller en väldigt hög dos av koffein, kan då leda till en allt för stimulerande effekt.

Övriga produkter i testet

Rank 11

BULK Koffeintabletter

betyg
(5/5)
Pris
59 kr
Koffeininnehåll
200 mg
Antal
100 st
Ett marknadsledande koffeintillskott från det välkända varumärket Bulk. Många beskriver det här som den bästa koffeintabletten de någonsin prövat.
Rank 12

COMPLETE PRE-WORKOUT™ ADVANCED

betyg
(5/5)
Pris/port.
7,48 kr
Kcal/port.
58 kcal
Koffein/port.
250 mg
Ett prisvärt bränsle inför dina tyngre träningspass framöver. Vetenskapligt framtagen för att ge dig bästa möjliga prestationshöjning och få dig att svetta fortare. En av de bästa PWO-tillskotten på marknaden just nu som dessutom är väldigt prisvärt.
Rank 13 400 mg koffein

Psychotic Pre-Workout

betyg
(4/5)
Pris/port.
9,63 kr
Kcal/port.
28 kcal
Koffein/port.
200 mg
En mycket högt doserad PWO (400 mg koffein). En renodlad PWO menad att få din energi att öka, helt enkelt — inte din muskelpump. Kan ge dig hjärtklappningar om du inte är van vid den här mängden koffein på en och samma gång. Alltså endast ett PWO-tillskott för människor som styrketränat väldigt länge och vant sig vid koffein.
Rank 14

Supreme PWO

betyg
(4/5)
Pris/port.
16,60 kr
Kcal/port.
57 kcal
Koffein/port.
200 mg
Ett beprövat PWO-tillskott som är rejäldoserat — från svenska Star Nutrition. Kommer i en liten burk till ett förmånligt pris men kan verkligen hjälpa dig ta dina träningspass till nästa nivå. Minskar även mjölksyreproduktion.
Rank 15

Core Glutamine

betyg
(5/5)
Pris/port.
1,69 kr
L-Glutamin/port.
5 g
Form
Pulver
Ett tillskott som består av 100% rent Glutamin till ett minst sagt överkomligt pris. För endast 169 kr får du 500 g. Ger dig en grym muskelpump och fungerar bra även ifall du försöker gå ner i vikt.
Rank 16

Core Glutamine Caps

betyg
(5/5)
Pris/port.
0,93 kr
L-Glutamin/port.
2,1 g
Form
Kapslar
Rent glutamin i kapselform för bästa möjliga muskelpump under ett träningspass. Perfekt vid deff, diet eller när du bara försöker gå ner i vikt i allmänhet men behålla så mycket muskelmassa som möjligt. Kommer i smidiga kapslar du kan ta med dig enkelt, vart du vill. Hjälper dessutom din matsmältning.
Rank 17

GAAM Nutrition Candy Series P.W.R

betyg
(5/5)
Pris/port.
5,32 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
250 mg
Ett PWO-tillskott med många goda smaker. Innehåller endast ingredienser som beprövats i studier och anses vara en PWO som alltid håller måttet både vad gäller effekt och smak. En billig PWO som utökar din uthållighet och kommer i goda smaker, helt enkelt. Kan vara marknadens godaste PWO.
pwo rush star low calorie
Rank 18

PWO Rush

betyg
(5/5)
Pris/port.
11,38 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
100 mg
Den bästa PWO:n för tjejer. Jag menar, titta bara på vilken färg burken har! Skämt och sido — det här är ett PWO-tillskott som är en prestationshöjare. Det ger dig en riktig energikick utan socker. Ett hett tips är att pröva på smaken av cola när du köper tillskottet.
supreme pwo
Rank 19

Supreme PWO

betyg
(5/5)
Pris/port.
15,15 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
200 mg
En väldigt god PWO från Star Nutrition. Väldigt effektivt men har ändå en feminin profil trots detta. Ökar styrka, pump och uthållighet genom år av beprövade ingredienser. Ett högdoserat koffeintillskott som är väldigt, väldigt kraftfullt för dig som tjej.
bästa lagliga pwo
Rank 20

BioTechUSA Black Blood CAF+

betyg
(5/5)
Pris/port.
9,63 kr
Kcal/port.
5 kcal
Koffein/port.
400 mg
En PWO med en extremt hög koffeinhalt på hela 400 mg! Det här är inte ett PWO-tillskott för veklingar med andra ord, utan för folk som kanske vant sig vid att ha druckit stora mängder kaffe över några år och redan prövat på ett antal PWO-tillskott i förväg.
Rank 21

Aldrig Vila Pre Workout Complete 2.0

betyg
(5/5)
Pris/port.
19,95 kr
Kcal/port.
41 kcal
Koffein/port.
275 mg
Ett PWO-tillskott, som namnet kanske antyder, inte är menat att få dig att vila under ett styrketräningspass. En av de godare PWO:erna på marknaden som även ger stickningar i kroppen. Ger både bra pump men även en förhöjd energinivå med tanke på mängden koffein som varje portion innehåller. En av det bästa PWO-tillskotten på marknaden just nu enligt oss, varför vi ger den betyget 5 stjärnor i vårt test.
Rank 22

Strength NO Extreme

betyg
(5/5)
Pris/port.
5,53 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
0 mg
Ett PWO-tillskott som milt uttryckt bidrar till ökat pump under ett tung träningspass. Beskrivs som det bästa pumptillskottet på marknaden just nu då det uteslutande fokuserar på det. Det här har länge varit populärt bland muskelbyggare och kraftatleter just på grund av sin förmåga att öka pumpen.
Rank 23

Gold Standard Pre-workout

betyg
(5/5)
Pris/port.
8,15 kr
Kcal/port.
5 kcal
Koffein/port.
175 mg
Ett PWO-tillskott med den unika egenskapen att det bidrar till ett ökat rus av träningslust. Det är alltså milt beroendeframkallande med andra ord. Ger dig dessutom en grym pump i musklerna. Ett riktigt effektivt PWO-tillskott, helt enkelt.
Rank 24

Jacked 2.0

betyg
(5/5)
Pris/port.
3,99 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
100 mg
Enligt många den bästa PWO:n som går att få tag på i Sverige. Smakar ananas, ger stickningar i kroppen och en fantastisk pump. Vi rekommenderar denna PWO både som prestationshöjande inför ett pass eller bara om du vill få mer pump.
Rank 25

Nitro Pump

betyg
(5/5)
Pris/port.
8,15 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
0 mg
Ett perfekt PWO-tillskott till ett PWO-tillskott. Många använder sig av denna PWO i kombination med andra kraftfulla prestationshöjande tillskott för maximal effekt inför ett träningspass. Sägs ge väldigt bra tryck. En produkt som alltid bör ligga i träningsväskan, helt enkelt.
Rank 26 PWO utan kreatin och kalorier

Core PWO Zero

betyg
(4/5)
Pris/port.
6,6 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
150 mg
Nu i uppdaterad version. En unik PWO som innehåller koffein, men inte kreatin vilket annars är väldigt vanligt i PWO-tillskott. Ger dig energi och styrka inför ditt pass utan att lägga på dig onödig vätska. Gör dig pigg och smakar väldigt gott. Passar både inför styrketräning som konditionsträning. Innehåller bla beta-alanin, citrullin, rödbetspulver och koffein. En bra PWO till ett rimligt pris helt enkelt.
Rank 27 Oemotståndlig smakupplevelse!

BOOZT TRÄNINGSPEPP

betyg
(5/5)
Pris/port.
11,63 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
200 mg
En 100% vegansk PWO. För dig som vill höja din prestation inför ditt pass men ändå tänker på vad du får i dig och gärna tackar nej till mängder av konstiga kemikalier och blandningar i allmänhet. Produceras i Skåne, så stöd gärna dina lokala handlare genom ett köp av denna PWO — det blir dagens goda gärning!
Viking Shots
Rank 28

Viking Shot

betyg
(5/5)
Pris/shot
20 kr
Storlek
100 ml
Koffein/shot
300 mg
Den kanske bästa PWO shoten i Sverige just nu. Älskad av många just på grund av dess absolut brutala effekt. Den här PWO shoten är ingenting för veklingar och innehåller alldeles, alldeles för mycket kraft för sitt lilla format. Innehåller en brutal dos beta-alanin på 4000 mg. Det här är den typen av PWO där du bokstavligen talat inte kan gå fel. Den kommer slå så hårt att du inte kommer kunna stå still. Smidigt att ha med sig vart som helst. Bara att skruva upp korken och dricka. Går även att köpa styckvis.
Rank 29 Oemotståndlig smakupplevelse!

COMPLETE PUMP PRE-WORKOUT™

betyg
(4/5)
Pris/port.
11,63 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
200 mg
Ett fantastiskt pump- och PWO-tillskott från företaget Bulk Powders. Formulan i detta PWO-tillskott är pump-baserat vilket gör den till en av marknadens bästa pumptillskott i vårt tycke.
off the hook pwo shot
Rank 30

Off The Hook PWO-Shot

betyg
(4/5)
Pris/shot
20 kr
Storlek
60 ml
Koffein/shot
200 mg
En potent PWO shot. En jätte i miniformat så att säga. Smakar riktigt gott och går så det kliar på flera ställen i kroppen — ibland i ansiktet. Ger dig ett oerhört förbättrat fokus och en muskelpump du sen kommer glömma förutsatt att du tar tillskottet inför ett styrkepass på gymmet. Fungerar även fantastisk för människor som sysslar med intervallcykling- och intervallöpning. Går även att köpa styckvis.
bästa PWO shot
Rank 31 Innehåller BCAA!

FAST Boom! BCAA Shot

betyg
(3/5)
Pris/shot
23 kr
Storlek
60 ml
Koffein/shot
200 mg
En unik PWO shot som dessutom innehåller en brutal mängd BCAA. Perfekt att dricka inför ett träningspass där man behöver en stor mängd energi men även vill hjälpa musklerna återhämta sig snabbare efter och under passets gång. Inte en vanligt PWO shot i Sverige varför vi tycker den kan vara värd att pröva.
Rank 32

The Butcher

betyg
(4/5)
Pris/port.
15,35 kr
Kcal/port.
21 kcal
Koffein/port.
250 mg
Ett svenskt PWO-tillskott för de mest seriösa atleterna. Beskrivs som det bästa PWO-tillskottet vissa provat. Fungerar kanon innan ett tufft träningspass.
Rank 33

BSN NO Xplode 3.0

betyg
(3,5/5)
Pris/port.
13,30 kr
Kcal/port.
63 kcal
Koffein/port.
300 mg
Ett PWO-tillskott som dessutom är utformat för att ge dig den bästa möjliga pumpen i dina muskler. Ger dig ett mentalt fokus få andra PWO-tillskott är kapabla till och går att köpa i 1 kg åt gången. Produkten innehåller en avancerad formula med bland annat kreatin, aminosyror, vitaminer och koffein.
Rank 34

GAAM Nutrition Power Series Caffeine

betyg
(4/5)
Pris
69 kr
Koffeininnehåll
200 mg
Antal
100 st
Ett rent och kraftfullt koffein från GAAM Nutrition. Framtagen för styrka och prestation primärt.
Rank 35

Delta Nutrition Supreme PWO

betyg
(3/5)
Pris/port.
16 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
250 mg
En PWO med vattenmelonsmak, vilket är varför den kommit att bli så uppskattad. Har utvecklats med hjälp av (och i tätt samarbete med) styrkeatleter som varit i behov av energi före sina träningspass på elitnivå. Ger dig även en fullkomligt explosiv pump.
Rank 36 1 kapsel = 2 koppar kaffe

Skip Koffein Tabletter

betyg
(4,5/5)
Pris
75 kr
Koffeininnehåll
200 mg
Antal
100 st
Ett koffeintillskott som bidrar till ökad uthållighet, prestation samt fokus. Vi rekommenderar att man tar 1 tablett om dagen av det här tillskottet för maximal effekt. Bidrar till din mentala prestation i allmänhet.
Rank 37 Mest prisvärt

Caffeine

betyg
(4/5)
Pris
75 kr
Koffeininnehåll
200 mg
Antal
90 st
Det första koffeintillskottet jag någonsin prövade inför ett träningspass på gymmet. Skapat av Star Nutrition vilket levererat många kvalitativa produkter genom åren. En av de bästa koffeintillskotten ute på marknaden just nu både sett till effekt men även pris.
Rank 38

Cobra Labs The Curse

betyg
(4/5)
Pris/port.
7 kr
Kcal / port.
0 kcal
Koffein / port.
147 mg
En kraftfull PWO med fantastisk smak som inte bara ger dig mer energi men även muskelpump. Beskrivs av många som den bästa PWO:n efter Craze som var nr. 1 en gång i tiden.
Rank 39

Self Omninutrition Sport Energy Drink

betyg
(4/5)
Pris
39 kr
Koffeininnehåll
120 mg
Antal
20 st
Ett koffeintillskott i brustablettform. Hjälper dig återfå fokus och skärpa fort. Har dessutom en uppfriskande smak och är väldigt smidiga att ta med sig vare sig det är till jobbet, gymmet eller skolan.
Rank 40

RAW Rampage 2.0

betyg
(4,5/5)
Pris/port.
14,50 kr
Kcal/port.
38 kcal
Koffein/port.
300 mg
En komplett PWO med förbättrad formula som ger dig ökad muskelpump och bättre fokus under ditt träningspass. Kommer i den fantastiska smaken Sura Colanappar. Beskrivs som en produkt med mycket tryck i.
Rank 41

SmartSupps Caffeine

betyg
(4,5/5)
Pris
89 kr
Koffeininnehåll
100 mg
Antal
100 st
Ett väldigt prisvärt koffeintillskott av hög kvalité från SmartSupps. Innehåller 200 tabletter. Gör vad den ska till ett vettigt pris enligt många recensioner på nätet.
Rank 42

Core Preload + BCAA

betyg
(4,5/5)
Pris/port.
7 kr
Kcal/port.
16 kcal
Koffein/port.
0 mg
En grym PWO som inte innehåller något koffein över huvud taget men ändå hjälper dig höja din prestationsnivå. Innehåller BCAA, kreatin & beta-alanin, med tillsatt magnesium. Passar bra som dagligt komplement till ens träning.
Rank 43

Off the Hook

betyg
(4/5)
Pris/port.
13,14 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
0 mg
En PWO som främst är framtagen för erfarna atleter. Den är högdoserad och ger dig ett sylvasst fokus utan att innehålla några olagliga substanser. Får din mjölksyra att inte komma lika snabbt och ger dig en mycket, mycket bättre pump än om du inte hade tagit ett PWO-tillskott.
Rank 44

COMPLETE PRE-WORKOUT™

betyg
(4/5)
Pris/port.
7,46 kr
Kcal/port.
58 kcal
Koffein/port.
200 mg
En komplett pre-workout från företaget Bulk Powders. Innehåller dessutom 5 g BCAA (aminosyror) per portion vilket är fantastiskt. Kan ge stickningar enligt många. Hjälper dig orka längre. Ger vissa den längsta distansen på deras löpworkouts.
Rank 45

Smartsupps PWO

betyg
(5/5)
Pris/port.
3,78 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
150 mg
En prisvärd PWO som kommer i en väldigt simpel burk. Ger dig en skön energi inför ditt pass med mängder av stickningar ifall du gillar det. Kan hjälpa dig börja älska din träning. Håller dig pigg hela passet.
Rank 46

Mutant Nutrition Caffeine

betyg
(3,5/5)
Pris
199 kr
Koffeininnehåll
200 mg
Antal
240 st
Ett koffeintillskott som kan öka din prestation i gymmet upp till 20% beroende på hur långt du kommit i din styrketräning.
ghost pwo
Rank 47

Ghost Legend PWO

betyg
(3/5)
Pris/port.
13,77 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
250 mg
Ett trevligt PWO-tillskott som inte nödvändigtvis är skapat specifikt för tjejer men ändå passar tjejer bra i vårt tycke. Detta då tillskottet kommer i många unika smaker, exempelvis smak av surt äpple (Sour Green Apple). Slår hårt på tjejer och gör att känslan av trötthet i musklerna försvinner under träningspassets gång.
Rank 48 1 kapsel = 2 koppar kaffe

Core Caffeine

betyg
(4/5)
Pris
69 kr
Koffeininnehåll
200 mg
Antal
100 st
Ett koffeintillskott som ger dig energi när du behöver det som mest men inte är för starkt. Det bästa PWO-tillskottet för fotbollsspelare i vårt tycke. 1 kapsel motsvarar 2 koppar kaffe. Innehåller rent, starkt koffein som verkligen piggar upp dig.
oganisk pwo
Rank 49

Organic PWO

betyg
(3/5)
Pris/port.
9,96 kr
Kcal/port.
28 kcal
Koffein/port.
150 mg
Ett 100% naturligt PWO-tillskott varför vi anser det vara extra skonsamt för tjejer. Innehåller utöver koffein 2,5 mg BCAA per servering vilket är perfekt ifall man försöker bygga muskler. En PWO som ger dig energi både innan, under och efter ett träningspass.
Rank 50

Olimp RedWeiler

betyg
(4/5)
Pris/port.
4,99 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
100 mg
Ett PWO-tillskott som beskrivs ha en brutal effekt och inte vara något för veklignar. Innehåller kreatin, koffein och mineraler. Inte ett bra nybörjaralternativ.
extreme pwo
Rank 51 300 mg koffein per skopa!

Crazy 8 PWO

betyg
(3/5)
Pris/port.
14,57 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
300 mg
Ett extremt högdoserat PWO-tillskott, varför man som tjej måste vara vaksam ifall man väljer att köpa det här. Detta är tillskottet för dig som inte är rädd för att bli yr och kräkas lite om så behövs. Innehåller hela 15 aktiva ingredienser.
Rank 52

BioTechUSA Black Blood NOX+

betyg
(3/5)
Pris/port.
9 kr
Kcal/port.
3 kcal
Koffein/port.
150 mg
Ett PWO som endast bör tas inför hårda styrketräningspass. Beskrivs som den ultimata uppladdningen inför träning av vissa användare. Hjälper till att reducera känslan av trötthet vid längre pass på grund av koffeinet.
Rank 53

Caffeine Storpack

betyg
(5/5)
Pris
119 kr
Koffeininnehåll
200 mg
Antal
200 st
Ett koffeintillskott av Body Science i större format. Hela 200 dagsdoser ingår. Räcker nästan i ett år om inte längre beroende på din användning och behov av koffein i din kost.
Rank 54 Bästa PWO:n för energi

Mutant Madness

betyg
(3/5)
Pris/port.
10 kr
Kcal/port.
5 kcal
Koffein/port.
330 mg
Ett PWO-tillskott som är väldigt kraftfullt. Anses vara bästa PWO:n för energi enligt många. Innehåller hela högdoserade 330 mg koffein per portion.
Rank 55

Self Omninutrition Caffeine

betyg
(3,5/5)
Pris
159 kr
Koffeininnehåll
200 mg
Antal
100 st
Ett centralstimulerande koffeintillskott som inte bara kan hjälpa dig i din viktminskning men även underlättar magsmältningen. Minskar din aptit också. Ett prisvärt koffeintillskott helt enkelt.
Rank 56

PWO Rush

betyg
(3/5)
Pris/port.
11,38 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
100 mg
Ett PWO-tillskott som ger dig en energikick utan dess like — trots utan tillsatt socker. Innehåller inget kreatin. Finns i colasmak vilket beskrivs som gudomlig. Har många bra recensioner.
Rank 57

COMPLETE PRE-WORKOUT™ KOFFEINFRI

betyg
(4/5)
Pris/port.
7,46 kr
Kcal/port.
58 kcal
Koffein/port.
200 mg
En PWO utan koffein som ändå håller måttet och ger dig den extra boosten du behöver inför ett tungt träningspass, vare sig du sysslar med löpning eller tyngdlyftning. Minskar din trötthet och utmattning under passets gång. Innehåller 5 g aminosyror (BCAA) per portion. Prisvärt PWO-tillskott.
Rank 58

Fairing Koffein

betyg
(3,5/5)
Pris
69 kr
Koffeininnehåll
200 mg
Antal
100 st
Ett standard koffeintillskott. Innehåller 200 mg koffein per kapsel. Bättre än kaffe då det är mer skonsamt för magen i längden. Lämpar sig till såväl styrketräning som olika former av konditionsidrotter. Populärt bland människor som utövar långdistanslöpning.
Rank 59

Better You Organic PWO

betyg
(3/5)
Pris/port.
9,63 kr
Kcal/port.
28 kcal
Koffein/port.
200 mg
En pre-workout som är 100% naturlig utan en massa märkliga kemikalier. Perfekt för dig som tränar på gym, är ute efter en PWO men samtidigt vill värna om miljön. Har en högkoffeinhalt och innehåller dessutom BCAA (aminosyror). En fantastisk produkt för att vara fullkomligt organisk i vårt tycke.
Rank 60

Delta Nutrition Caffeine

betyg
(3/5)
Pris
79 kr
Koffeininnehåll
200 mg
Antal
90 st
Ett koffeintillskott som bäst används inför långa och hårda träningspass för bäst effekt. Milt vätskedrivande för dig som är ute efter den egenskapen.
Rank 61

Cellucor C4

betyg
(3/5)
Pris/port.
11 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
150 mg
Ett komplett PWO-tillskott som lever upp till sitt namn. Innehåller mängder med koffein, kreatin och aminosyror av olika slag. Kommer i många, goda smaker och beskrivs av många som "ett bra pwo".
Rank 62

Star Nutrition PWO Shot

betyg
(2/5)
Pris/shot
11,62 kr
Storlek
60 ml
Koffein/shot
200 mg
En PWO shot från kära Star Nutrition. Det här är en ganska standard PWO shot som är tänkt göra jobbet och inte innehålla så mycket mer. Menat att användas av människor som sysslar med styrketräning men kan med nöje användas av många fler typer av människor än så exempelvis cyklister och löpare.
Rank 63

XLNT Sports PWO

betyg
(3/5)
Pris/port.
11,07 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
250 mg
Ett PWO-tillskott som smakar tuggummi! Hur coolt är inte det? Trots detta är den 100% sockerfri. Ger inte mycket stickningar ifall det är vad du är ute efter.
Rank 64

Valkyrie PWO

betyg
(3/5)
Pris/port.
13,96 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
350 mg
Ett PWO-tillskott med ett brutalt namn och en ännu mer brutal effekt. Framtagen för människor som kör extrema styrketräningspass på gymmet. Även 100% fri från beta-alanin vilket leder till att du inte kan komma att uppleva stickningar ifall du upplever det som obehagligt i PWO-tillskott.
Rank 65

Strength Prebuild

betyg
(2/5)
Pris/port.
13,20 kr
Kcal/port.
64 kcal
Koffein/port.
300 mg
Ett bra PWO-tillskott. Ger dina muskelceller precis vad de behöver inför ett träningspass eller en viktigt match/tävling.
Rank 66

ABECE Koffein

betyg
(2/5)
Pris
59 kr
Koffeinmängd
100 mg
Antal
100 st
Ett lite mildare koffeintillskott som säljs primärt av Apoteket. Varje tablett innehåller 100 mg koffein. Bidrar till ökad vakenhet och uppmärksamhet.
Rank 67

Self Omninutrition BCAA Pre-Workout

betyg
(2,5/5)
Pris/port.
14,65 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
200 mg
En kombination av BCAA (aminosyror) och PWO i en och samma produkt. Innehåller hela 200 mg koffein per portion, vilket motsvarar 2 stora koppar kaffe — något som troligen får dig att piggna till inför ett tungt träningspass.
Rank 68

Scitec Nutrition Caffeine

betyg
(1/5)
Pris
69 kr
Koffeininnehåll
100 mg
Antal
100 st
Koffeintillskottet som kan ge dig just den extra energin du behöver inför ett tungt träningspass.
Rank 69

NOCCO PWO

betyg
(2/5)
Pris/port.
25 kr
Kcal/port.
22 kcal
Koffein/port.
200 mg
En grym, färdigblandad PWO i burkform. Innehåller utöver klassikern koffein även aminosyror för att stimulera proteinsyntesen i dina muskler. Smakar gott gör den också, trots att den är sockerfri. Kanske inte det mest prisvärda alternativet i längden, men helt klart värt att pröva någon gång.
Rank 70

Pro Nutrition Xplode

betyg
(2/5)
Pris/port.
16,61 kr
Kcal/port.
110 kcal
Koffein/port.
261 mg
Ett PWO-tillskott som innehåller hela 3 olika sorters kreatin. Piggar minst sagt upp och håller dig aktiv under träningspassets gång.
Rank 71

Intensity Power

betyg
(2/5)
Pris/port.
14,60 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
199 mg
Ett PWO-tillskott från svenska Star Nutrition. Helt OK. Ger en inte världens bästa effekt under ett pass. Värd en 2: i vårt stora test.
Rank 72

GAAM Nutrition Power Series Charger

betyg
(1/5)
Pris/port.
7,96 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
180 mg
Ett extremt PWO-tillskott. Ger dig bra effekt genom hela passet. Neutral smak, något som kan förbättras enligt oss och många andra användare. Just smaken av energidryck har inte visat sig vara så populär, varför det kan vara något att ha i beaktning.
Rank 73

Mutant Pump

betyg
(2/5)
Pris/port.
13,14 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
0 mg
Ett PWO-tillskott som bidrar till en fantastisk pump i dina muskler både under och efter passets gång. Perfekt om du ska ut på nattklubb och behöver ett kosttillskott som både höjer din prestation både under och efter passet. Tyvärr innehåller den inte något koffein, varför vi inte kan rekommendera det här för dig som är ute efter en PWO i första hand.

Vanliga frågor – PWO

Vad kan PWO göra för mig?

PWO hjälper dig som en prestationshöjare, för att du ska få ut det mesta av din träning.

Vad är bra med Pre-Workout?

En pwo kan ge extra ”pump” under passet. Bättre blodflöde och friskt syre till musklerna ger mindre muskelstelhet och mjölksyra. Uthålligheten ökar. Ökat fokus på träning.

Sammanfattning

Ett PWO-tillskott är troligtvis precis vad du behöver för att få mer energi till att lyfta tyngre och orka länge nog att stimulera muskelhypertrofi.

Ett PWO-tillskott är den perfekta kuren när man är trött på morgonen och inte riktigt orkar ta sig till gymmet, oberoende ifall det kommer i pulver eller kapselform.

Vi hoppas vårt test av alla bästa PWO-tillskott varit till hjälp och att du hittat en ny favorit. Besök gärna andra delar av sajten för att ta del av våra tankar och jämförelser kring andra typer av tillskott som kan vara bra i din träning, i synnerhet ifall du sysslar med styrketräning.

Är du intresserad av pwo så är du säkert också nyfiken på vad en gainer kan göra för din träning, se vår guide med bästa gainer.

Här kommer vår sammanfattade topplista med de PWO -tillskotten som vi rekommenderar dig att köpa i olika kategorier:


Bästa PWO – Bäst i vårt test

 1. Bäst i vårt test : PWO Aura-7
 2. Bäst PWO shot : Viking Shot
 3. Billigast köp : Core Glutamine Caps
 4. Bästa lagliga PWO : BioTechUSA Black Blood CAF+
 5. Bästa koffeinfria : Core Preload + BCAA
 6. Populärast i sökningar : Core Performance

Källor

Viktigt: Kosttillskott ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Överdosera ej.sttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost.

Skribent 

Faktakontroll – Andreas Börjesson

Skapad :

Uppdaterad :