BĂ€sta PWO 2022

Om du trÀnar pÄ gym och Àr i behov av en stor dos energi under ditt trÀningspass kan ett trÀningstillskott i form av en pre-workout (Àven förkortat PWO) hjÀlpa dig avsevÀrt.

Vi har jÀmfört alla bÀsta PWO kosttillskotten som finns tillgÀngliga att köpa i Sverige för att du ska slippa göra det. Lycka till i din jÀmförelse!

Specifika PWO för exempelvis fotboll, löpning med mera hittar du lÀnkar till nedan.

Topplistan

aura-7-pwo
Rank 1 BĂ€st i Test Briljant

PWO Aura-7

betyg
(5/5)
Pris/port.
12 kr
Kcal/port.
20 kcal
Koffein/port.
200 mg
Aware nutrition som Àr kÀnda för kvalitet och xtra bra produkter har skapat denna potenta Pre-workout produkt. En av de kraftfullaste pÄ marknaden med hög dosering och den bÀsta vi sjÀlva testat pÄ. Efter en kort tid sÄ kÀnner man en tydlig ökad fokus, skÀrpa och lust att köra pÄ stenhÄrt. AnvÀnder denna bÄde nÀr det Àr dags för löprundan och gymmet. Smaken Àr uppskattad av de flest, typ sura s-mÀrken, tog för lite vatten vid ett tillfÀlle och dÄ blev det brutalt surt. InnehÄller bla L-citrullin, beta-alanin, l-tyrosin, l-teanin och koffein. Tar du den sent i stor dos sÄ finns det risk för sömnproblem. Kan kombineras med deras "non-stim" Aware Plasma för extra boost. Grym energi och bra pump Àr nÄgra av omdömena och betygen som hittas. En fulltrÀff och ny favorit.
aware-plasma-pwo
Rank 2 Koffeinfri

AWARE PLASMA PWO

betyg
(5/5)
Pris/port.
18 kr
Kcal/port.
20 kcal
Koffein/port.
0 mg
Aware Plasma Àr en koffeinfri PWO som innehÄller bland annat glycersize (Glycerol), Arginin Nitrat som Àr patenterade och TM och L-citrulline. Som sagt inget koffein sÄ passar perfekt för dem som vill gymma kvÀllar, vill undvika koffein etc. Men ÀndÄ fÄ en galen pump, energi osv. Kan gÀrna kombineras med Awares andra PWO produkter. Mycket fina betyg och goda smaker att vÀlja pÄ, klart vÀrt att testa. Betyg och recensioner talar om marknadens bÀsta, grym pump och mycket bra.
Rank 3

Aware Nutrition Aware PWO

betyg
(4/5)
Pris/port.
9,69 kr
Kcal/port.
20 kcal
Koffein/port.
200 mg
Ett PWO-tillskott som smakar vÀldigt gott. Just smaken "sura colanappar" Àr vÀldigt populÀr bland anvÀndare i Sverige. Beskrivs som ett PWO som tyvÀrr hÄller en vÀldigt kort stund. 95% grymt nöjda kunder
rampage pre workout
Rank 4 300 mg koffein per portion!

Raw Rampage PWO

betyg
(5/5)
Pris/port.
10,75 kr
Kcal/port.
38 kcal
Koffein/port.
300 mg
Ett grymt PWO-tillskott som passar utövare av kampsport extra bra. Bidrar till ökat fokus och muskelpump. Notera dock att en portion av tillskottet innehÄller hela 300 mg koffein varför det kan ge en enorm effekt för nÄgon som exempelvis inte dricker kaffe. Smaken av colanappar Àr extremt populÀr bland mÀnniskor i Sverige. En produkt som tveklöst kommer de dig en muskelpump utöver det vanliga och dessutom kan göra dig mer explosiv under ditt trÀningspass.
f-cked up joker edition
Rank 5

F-cked Up Joker Edition

betyg
(5/5)
Pris/port.
5,81 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
300 mg
Ett PWO-tillskott som inte bara ser hÀftigt ut, men Àven ger kroppen hÀftiga effekter. En PWO för dig som krÀver det lilla extra och inte tvekar pÄ att gÄ den extra milen för att nÄ dina resultat. Var försiktig med att ta för mycket bara. Kommer dessutom i mÄnga goda smaker!
off the hook 525 g sour apple
Rank 6

Off the Hook PWO

betyg
(5/5)
Pris/port.
11,25 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
350 mg
Ett speciellt PWO-tillskott framtaget för atleter varför det lÀmpar sig perfekt för mÀnniskor som spelar fotboll. Ger dig ett sylvasst fokus och frÀmjar en explosiv pump samt en bra styrka och uthÄllighet. Ett PWO-tillskott som gör skillnad, utan tvekan.
bÀsta PWO vid löpning
Rank 7

Core Performance

betyg
(5/5)
Pris/port.
10 kr
Kcal/port.
61 kcal
Koffein/port.
90 mg
Ett PWO-tillskott framtagen av en vÀlkÀnd trÀningsprofil i Sverige med motivationen att han aldrig tidigare hittat en produkt som gett honom allt han vill ha innan ett trÀningspass. Den hÀr produkten har allt du behöver i en PWO. Det bÀsta PWO-tillskottet vi recenserat i allmÀnhet, men Àven det bÀsta PWO-tillskottet för löpare i synnerhet.
core-pwo-power
Rank 8 Högdoserad

Core PWO Power

betyg
(5/5)
Pris/port.
7,32 kr
Kcal/port.
26 kcal
Koffein/port.
150 mg
Uppdaterad version. Den bÀsta PWO:n för exempelvis ett tungt styrketrÀningspass. Fin blandning av produkter som ger energi, fokus och bra prestation. Ger dig lÄngvarig energi, och innehÄller dessutom kreatin för att snabba pÄ proteinsyntesen i dina muskler utöver att ge dig mer energi. InnehÄller dessutom rödbetspulver, citrulin, arginin och BCAA. Fungerar bÄde för högintensiva och lÄngvariga pass. Positiva omdömen om bÄd extra power, tryck om mental fokus. Ser riktigt fin ut!
Rank 9

Self Omninutrition Inject

betyg
(5/5)
Pris/port.
11,96 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
200 mg
Ännu ett PWO-tillskott frĂ„n Self Omninutrition. InnehĂ„ller effektiva ingredienser som ökar din mentala skĂ€rpa under ett gympass, ökar din energi i allmĂ€nhet och anses vara ett PWO-tillskott som bidrar till ökat tryck.
Rank 10 300 mg koffein per kapsel

Caffeine Kick

betyg
(5/5)
Pris
59 kr
KoffeininnehÄll
300 mg
Antal
60 st
Ett av de mest högdoserade koffeintillskotten pÄ marknaden. Rekommenderas starkt för dig som Àr i behov av ett starkare koffeintillskott. PrisvÀrt ocksÄ.

Information om PWO

BĂ€sta PWO

PWO Àr en förkortning för pre-workout vilket Àr ett populÀrt kosttillskott som syftar till att ge en mÀnniska mer krut i sin styrketrÀning. PWO Àr nÀmligen ett samlingsnamn för prestationshöjande Àmnen med syfte att öka energin vid fysisk aktivitet.

Klicka hÀr för att se alla fördelar med PWO-tillskott.

Klicka hÀr för att se potentiella nackdelar med PWO-tillskott.

PWO för specifika aktiviteter hittar du hÀr:

Varför ska man ta PWO?

En PWO dricker man innan ett pass i syfte att fÄ mer energi under passets gÄng, kort och gott. Det Àr ett perfekt kosttillskott för dig som styrketrÀnar.

Vad innehÄller PWO?

En PWO innehÄller oftast en blandning av koffein och andra viktiga nÀringsÀmnen.

NÀr ska man anvÀnda PWO?

En PWO bör tas in 30-45 min innan ett tungt trÀningspass.

Vilken PWO blev bÀst i test?

Core Performance PWO - by Peter Blaha
Produkten Core Performance, som tagits fram med gladiatorn Peter ”Pansar” Blaha blev utnĂ€mnt som det bĂ€sta PWO-tillskottet i vĂ„r test.

Detta dÄ det gett oss fantastiska resultat och fortfarande kvalar in som ett billigt PWO-tillskott. En produkt som Àr utmÀrkt för dig som vill prestera pÄ topp, helt enkelt. Den innehÄller inte heller för mycket koffein.

Hur stor Àr effekten nÀr du anvÀnder PWO?

Alla PWO:er pÄverkar mÀnniskor olika. Vissa kÀnner mer Àn andra. Men generellt sett kÀnner man verkligen av en PWO kort efter att man tagit den, speciellt ifall kroppen inte Àr van vid ett intag av pre-workout innan.

Hur ska man blanda PWO?

En PWO blandas oftast med 3-4 dl vatten, likt mÄnga andra tillskott som Àr tÀnka att kombineras med trÀning.

Kan PWO rekommenderas till alla som trÀnar?

Det beror pÄ.

Har du svÄrt för att ta dig till gymmet?

Har du svÄrt att koncentrera dig nÀr du vÀl Àr dÀr?

Blir du trött fort?

Har du nÄgonsin kommit pÄ dig sjÀlv med att gÀspa mitt under ett pass?

Förlorar du din pump snabbt?

KÀnner du att du Àr i ett behov av att ha mer energi i din kropp under passets gÄng?

Behöver du mer krut, mer styrka i dina pass?

KÀnner du att nÄgonting helt enkelt fattas?

I sÄ fall kan PWO-tillskott vara nÄgot att övervÀga.

Jag som skriver den hĂ€r artikeln föreslĂ„r aldrig PWO-tillskott för nybörjare pĂ„ gymmet av anledningen att jag tycker det Ă€r nĂ„got man bör vĂ€nta med tills dess att man blivit mer ”varm i klĂ€derna”.

Oftast kan man, i egenskap av nybörjare, pusha sina grĂ€nser rĂ€tt ordentligt utan hjĂ€lpen av nĂ„gon form av kosttillskott — varför det Ă€r att föredra initialt i min mening.

Vart kan man köpa PWO i Sverige?

PWO-tillskott Àr vÀldigt populÀra i dagens lÀge, varför de gÄr att köpa pÄ mÄnga olika stÀllen. Vi rekommenderar Gymgrossisten & MMSports.

I dessa webbutiker kan du köpa nÄgra av Sveriges mest populÀra och bÀst recenserade PWO-tillskott till vÀldigt förmÄnliga priser.

Det Àr anledningen till varför vi rekommenderar butikerna.

Fördelar med PWO

 • Ökad energi
 • Ökat fokus
 • Ökad styrka
 • Ökad uthĂ„llighet
 • Ökad muskelpump & tryck
 • HjĂ€lper dig ta dig till gymmet pĂ„ morgonen
 • NĂ„gonting smaksatt och fĂ€rgglatt att dricka under passets gĂ„ng
 • Kan vara precis vad du behöver för att ta dig genom din nuvarande platĂ„

Nackdelar med PWO

 • Kan framkalla stickningar i kroppen (p.g.a. förekomsten av Beta-Alanin)
 • Potentiella magbesvĂ€r (diarrĂ©, magont och i vissa fall illamĂ„ende)
 • För höga halter PWO kan ge skador pĂ„ njurarna (inget unikt för just PWO-tillskott, gĂ€ller Ă€ven mĂ„nga andra former av tillskott)
 • Potentiella hjĂ€rtrubbningar och kĂ€rlskador: detta dĂ„ PWO-tillskott ofta innehĂ„ller en vĂ€ldigt hög dos av koffein, kan dĂ„ leda till en allt för stimulerande effekt.

Övriga produkter i testet

Rank 11

Supreme PWO

betyg
(4/5)
Pris/port.
16,60 kr
Kcal/port.
57 kcal
Koffein/port.
200 mg
Ett beprövat PWO-tillskott som Ă€r rejĂ€ldoserat — frĂ„n svenska Star Nutrition. Kommer i en liten burk till ett förmĂ„nligt pris men kan verkligen hjĂ€lpa dig ta dina trĂ€ningspass till nĂ€sta nivĂ„. Minskar Ă€ven mjölksyreproduktion.
Rank 12

Core Glutamine

betyg
(5/5)
Pris/port.
1,69 kr
L-Glutamin/port.
5 g
Form
Pulver
Ett tillskott som bestÄr av 100% rent Glutamin till ett minst sagt överkomligt pris. För endast 169 kr fÄr du 500 g. Ger dig en grym muskelpump och fungerar bra Àven ifall du försöker gÄ ner i vikt.
Rank 13

Core Glutamine Caps

betyg
(5/5)
Pris/port.
0,93 kr
L-Glutamin/port.
2,1 g
Form
Kapslar
Rent glutamin i kapselform för bÀsta möjliga muskelpump under ett trÀningspass. Perfekt vid deff, diet eller nÀr du bara försöker gÄ ner i vikt i allmÀnhet men behÄlla sÄ mycket muskelmassa som möjligt. Kommer i smidiga kapslar du kan ta med dig enkelt, vart du vill. HjÀlper dessutom din matsmÀltning.
Rank 14

GAAM Nutrition Candy Series P.W.R

betyg
(5/5)
Pris/port.
5,32 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
250 mg
Ett PWO-tillskott med mÄnga goda smaker. InnehÄller endast ingredienser som beprövats i studier och anses vara en PWO som alltid hÄller mÄttet bÄde vad gÀller effekt och smak. En billig PWO som utökar din uthÄllighet och kommer i goda smaker, helt enkelt. Kan vara marknadens godaste PWO.
pwo rush star low calorie
Rank 15

PWO Rush

betyg
(5/5)
Pris/port.
11,38 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
100 mg
Den bĂ€sta PWO:n för tjejer. Jag menar, titta bara pĂ„ vilken fĂ€rg burken har! SkĂ€mt och sido — det hĂ€r Ă€r ett PWO-tillskott som Ă€r en prestationshöjare. Det ger dig en riktig energikick utan socker. Ett hett tips Ă€r att pröva pĂ„ smaken av cola nĂ€r du köper tillskottet.
supreme pwo
Rank 16

Supreme PWO

betyg
(5/5)
Pris/port.
15,15 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
200 mg
En vĂ€ldigt god PWO frĂ„n Star Nutrition. VĂ€ldigt effektivt men har Ă€ndĂ„ en feminin profil trots detta. Ökar styrka, pump och uthĂ„llighet genom Ă„r av beprövade ingredienser. Ett högdoserat koffeintillskott som Ă€r vĂ€ldigt, vĂ€ldigt kraftfullt för dig som tjej.
bÀsta lagliga pwo
Rank 17

BioTechUSA Black Blood CAF+

betyg
(5/5)
Pris/port.
9,63 kr
Kcal/port.
5 kcal
Koffein/port.
400 mg
En PWO med en extremt hög koffeinhalt pÄ hela 400 mg! Det hÀr Àr inte ett PWO-tillskott för veklingar med andra ord, utan för folk som kanske vant sig vid att ha druckit stora mÀngder kaffe över nÄgra Är och redan prövat pÄ ett antal PWO-tillskott i förvÀg.
Rank 18

Aldrig Vila Pre Workout Complete 2.0

betyg
(5/5)
Pris/port.
19,95 kr
Kcal/port.
41 kcal
Koffein/port.
275 mg
Ett PWO-tillskott, som namnet kanske antyder, inte Àr menat att fÄ dig att vila under ett styrketrÀningspass. En av de godare PWO:erna pÄ marknaden som Àven ger stickningar i kroppen. Ger bÄde bra pump men Àven en förhöjd energinivÄ med tanke pÄ mÀngden koffein som varje portion innehÄller. En av det bÀsta PWO-tillskotten pÄ marknaden just nu enligt oss, varför vi ger den betyget 5 stjÀrnor i vÄrt test.
Rank 19

Strength NO Extreme

betyg
(5/5)
Pris/port.
5,53 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
0 mg
Ett PWO-tillskott som milt uttryckt bidrar till ökat pump under ett tung trÀningspass. Beskrivs som det bÀsta pumptillskottet pÄ marknaden just nu dÄ det uteslutande fokuserar pÄ det. Det hÀr har lÀnge varit populÀrt bland muskelbyggare och kraftatleter just pÄ grund av sin förmÄga att öka pumpen.
Rank 20

Gold Standard Pre-workout

betyg
(5/5)
Pris/port.
8,15 kr
Kcal/port.
5 kcal
Koffein/port.
175 mg
Ett PWO-tillskott med den unika egenskapen att det bidrar till ett ökat rus av trÀningslust. Det Àr alltsÄ milt beroendeframkallande med andra ord. Ger dig dessutom en grym pump i musklerna. Ett riktigt effektivt PWO-tillskott, helt enkelt.
Rank 21

Jacked 2.0

betyg
(5/5)
Pris/port.
3,99 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
100 mg
Enligt mÄnga den bÀsta PWO:n som gÄr att fÄ tag pÄ i Sverige. Smakar ananas, ger stickningar i kroppen och en fantastisk pump. Vi rekommenderar denna PWO bÄde som prestationshöjande inför ett pass eller bara om du vill fÄ mer pump.
Rank 22

Nitro Pump

betyg
(5/5)
Pris/port.
8,15 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
0 mg
Ett perfekt PWO-tillskott till ett PWO-tillskott. MÄnga anvÀnder sig av denna PWO i kombination med andra kraftfulla prestationshöjande tillskott för maximal effekt inför ett trÀningspass. SÀgs ge vÀldigt bra tryck. En produkt som alltid bör ligga i trÀningsvÀskan, helt enkelt.
Rank 23 PWO utan kreatin och kalorier

Core PWO Zero

betyg
(4/5)
Pris/port.
6,6 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
150 mg
Nu i uppdaterad version. En unik PWO som innehÄller koffein, men inte kreatin vilket annars Àr vÀldigt vanligt i PWO-tillskott. Ger dig energi och styrka inför ditt pass utan att lÀgga pÄ dig onödig vÀtska. Gör dig pigg och smakar vÀldigt gott. Passar bÄde inför styrketrÀning som konditionstrÀning. InnehÄller bla beta-alanin, citrullin, rödbetspulver och koffein. En bra PWO till ett rimligt pris helt enkelt.
Rank 24 OemotstÄndlig smakupplevelse!

BOOZT TRÄNINGSPEPP

betyg
(5/5)
Pris/port.
11,63 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
200 mg
En 100% vegansk PWO. För dig som vill höja din prestation inför ditt pass men Ă€ndĂ„ tĂ€nker pĂ„ vad du fĂ„r i dig och gĂ€rna tackar nej till mĂ€ngder av konstiga kemikalier och blandningar i allmĂ€nhet. Produceras i SkĂ„ne, sĂ„ stöd gĂ€rna dina lokala handlare genom ett köp av denna PWO — det blir dagens goda gĂ€rning!
Viking Shots
Rank 25

Viking Shot

betyg
(5/5)
Pris/shot
20 kr
Storlek
100 ml
Koffein/shot
300 mg
Den kanske bĂ€sta PWO shoten i Sverige just nu. Älskad av mĂ„nga just pĂ„ grund av dess absolut brutala effekt. Den hĂ€r PWO shoten Ă€r ingenting för veklingar och innehĂ„ller alldeles, alldeles för mycket kraft för sitt lilla format. InnehĂ„ller en brutal dos beta-alanin pĂ„ 4000 mg. Det hĂ€r Ă€r den typen av PWO dĂ€r du bokstavligen talat inte kan gĂ„ fel. Den kommer slĂ„ sĂ„ hĂ„rt att du inte kommer kunna stĂ„ still. Smidigt att ha med sig vart som helst. Bara att skruva upp korken och dricka. GĂ„r Ă€ven att köpa styckvis.
Rank 26

BULK Koffeintabletter

betyg
(5/5)
Pris
59 kr
KoffeininnehÄll
200 mg
Antal
100 st
Ett marknadsledande koffeintillskott frÄn det vÀlkÀnda varumÀrket Bulk. MÄnga beskriver det hÀr som den bÀsta koffeintabletten de nÄgonsin prövat.
Rank 27

COMPLETE PRE-WORKOUTℱ ADVANCED

betyg
(5/5)
Pris/port.
7,48 kr
Kcal/port.
58 kcal
Koffein/port.
250 mg
Ett prisvÀrt brÀnsle inför dina tyngre trÀningspass framöver. Vetenskapligt framtagen för att ge dig bÀsta möjliga prestationshöjning och fÄ dig att svetta fortare. En av de bÀsta PWO-tillskotten pÄ marknaden just nu som dessutom Àr vÀldigt prisvÀrt.
Rank 28 400 mg koffein

Psychotic Pre-Workout

betyg
(4/5)
Pris/port.
9,63 kr
Kcal/port.
28 kcal
Koffein/port.
200 mg
En mycket högt doserad PWO (400 mg koffein). En renodlad PWO menad att fĂ„ din energi att öka, helt enkelt — inte din muskelpump. Kan ge dig hjĂ€rtklappningar om du inte Ă€r van vid den hĂ€r mĂ€ngden koffein pĂ„ en och samma gĂ„ng. AlltsĂ„ endast ett PWO-tillskott för mĂ€nniskor som styrketrĂ€nat vĂ€ldigt lĂ€nge och vant sig vid koffein.
Rank 29

GAAM Nutrition Power Series Caffeine

betyg
(4/5)
Pris
69 kr
KoffeininnehÄll
200 mg
Antal
100 st
Ett rent och kraftfullt koffein frÄn GAAM Nutrition. Framtagen för styrka och prestation primÀrt.
Rank 30

Delta Nutrition Supreme PWO

betyg
(3/5)
Pris/port.
16 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
250 mg
En PWO med vattenmelonsmak, vilket Àr varför den kommit att bli sÄ uppskattad. Har utvecklats med hjÀlp av (och i tÀtt samarbete med) styrkeatleter som varit i behov av energi före sina trÀningspass pÄ elitnivÄ. Ger dig Àven en fullkomligt explosiv pump.
Rank 31 1 kapsel = 2 koppar kaffe

Skip Koffein Tabletter

betyg
(4,5/5)
Pris
75 kr
KoffeininnehÄll
200 mg
Antal
100 st
Ett koffeintillskott som bidrar till ökad uthÄllighet, prestation samt fokus. Vi rekommenderar att man tar 1 tablett om dagen av det hÀr tillskottet för maximal effekt. Bidrar till din mentala prestation i allmÀnhet.
Rank 32 Mest prisvÀrt

Caffeine

betyg
(4/5)
Pris
75 kr
KoffeininnehÄll
200 mg
Antal
90 st
Det första koffeintillskottet jag nÄgonsin prövade inför ett trÀningspass pÄ gymmet. Skapat av Star Nutrition vilket levererat mÄnga kvalitativa produkter genom Ären. En av de bÀsta koffeintillskotten ute pÄ marknaden just nu bÄde sett till effekt men Àven pris.
Rank 33

Cobra Labs The Curse

betyg
(4/5)
Pris/port.
7 kr
Kcal / port.
0 kcal
Koffein / port.
147 mg
En kraftfull PWO med fantastisk smak som inte bara ger dig mer energi men Àven muskelpump. Beskrivs av mÄnga som den bÀsta PWO:n efter Craze som var nr. 1 en gÄng i tiden.
Rank 34

Self Omninutrition Sport Energy Drink

betyg
(4/5)
Pris
39 kr
KoffeininnehÄll
120 mg
Antal
20 st
Ett koffeintillskott i brustablettform. HjÀlper dig ÄterfÄ fokus och skÀrpa fort. Har dessutom en uppfriskande smak och Àr vÀldigt smidiga att ta med sig vare sig det Àr till jobbet, gymmet eller skolan.
Rank 35

RAW Rampage 2.0

betyg
(4,5/5)
Pris/port.
14,50 kr
Kcal/port.
38 kcal
Koffein/port.
300 mg
En komplett PWO med förbÀttrad formula som ger dig ökad muskelpump och bÀttre fokus under ditt trÀningspass. Kommer i den fantastiska smaken Sura Colanappar. Beskrivs som en produkt med mycket tryck i.
Rank 36

SmartSupps Caffeine

betyg
(4,5/5)
Pris
89 kr
KoffeininnehÄll
100 mg
Antal
100 st
Ett vÀldigt prisvÀrt koffeintillskott av hög kvalité frÄn SmartSupps. InnehÄller 200 tabletter. Gör vad den ska till ett vettigt pris enligt mÄnga recensioner pÄ nÀtet.
Rank 37

Core Preload + BCAA

betyg
(4,5/5)
Pris/port.
7 kr
Kcal/port.
16 kcal
Koffein/port.
0 mg
En grym PWO som inte innehÄller nÄgot koffein över huvud taget men ÀndÄ hjÀlper dig höja din prestationsnivÄ. InnehÄller BCAA, kreatin & beta-alanin, med tillsatt magnesium. Passar bra som dagligt komplement till ens trÀning.
Rank 38 OemotstÄndlig smakupplevelse!

COMPLETE PUMP PRE-WORKOUTℱ

betyg
(4/5)
Pris/port.
11,63 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
200 mg
Ett fantastiskt pump- och PWO-tillskott frÄn företaget Bulk Powders. Formulan i detta PWO-tillskott Àr pump-baserat vilket gör den till en av marknadens bÀsta pumptillskott i vÄrt tycke.
off the hook pwo shot
Rank 39

Off The Hook PWO-Shot

betyg
(4/5)
Pris/shot
20 kr
Storlek
60 ml
Koffein/shot
200 mg
En potent PWO shot. En jĂ€tte i miniformat sĂ„ att sĂ€ga. Smakar riktigt gott och gĂ„r sĂ„ det kliar pĂ„ flera stĂ€llen i kroppen — ibland i ansiktet. Ger dig ett oerhört förbĂ€ttrat fokus och en muskelpump du sen kommer glömma förutsatt att du tar tillskottet inför ett styrkepass pĂ„ gymmet. Fungerar Ă€ven fantastisk för mĂ€nniskor som sysslar med intervallcykling- och intervallöpning. GĂ„r Ă€ven att köpa styckvis.
bÀsta PWO shot
Rank 40 InnehÄller BCAA!

FAST Boom! BCAA Shot

betyg
(3/5)
Pris/shot
23 kr
Storlek
60 ml
Koffein/shot
200 mg
En unik PWO shot som dessutom innehÄller en brutal mÀngd BCAA. Perfekt att dricka inför ett trÀningspass dÀr man behöver en stor mÀngd energi men Àven vill hjÀlpa musklerna ÄterhÀmta sig snabbare efter och under passets gÄng. Inte en vanligt PWO shot i Sverige varför vi tycker den kan vara vÀrd att pröva.
Rank 41

The Butcher

betyg
(4/5)
Pris/port.
15,35 kr
Kcal/port.
21 kcal
Koffein/port.
250 mg
Ett svenskt PWO-tillskott för de mest seriösa atleterna. Beskrivs som det bÀsta PWO-tillskottet vissa provat. Fungerar kanon innan ett tufft trÀningspass.
Rank 42

BSN NO Xplode 3.0

betyg
(3,5/5)
Pris/port.
13,30 kr
Kcal/port.
63 kcal
Koffein/port.
300 mg
Ett PWO-tillskott som dessutom Àr utformat för att ge dig den bÀsta möjliga pumpen i dina muskler. Ger dig ett mentalt fokus fÄ andra PWO-tillskott Àr kapabla till och gÄr att köpa i 1 kg Ät gÄngen. Produkten innehÄller en avancerad formula med bland annat kreatin, aminosyror, vitaminer och koffein.
Rank 43

Smartsupps PWO

betyg
(5/5)
Pris/port.
3,78 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
150 mg
En prisvÀrd PWO som kommer i en vÀldigt simpel burk. Ger dig en skön energi inför ditt pass med mÀngder av stickningar ifall du gillar det. Kan hjÀlpa dig börja Àlska din trÀning. HÄller dig pigg hela passet.
Rank 44

Mutant Nutrition Caffeine

betyg
(3,5/5)
Pris
199 kr
KoffeininnehÄll
200 mg
Antal
240 st
Ett koffeintillskott som kan öka din prestation i gymmet upp till 20% beroende pÄ hur lÄngt du kommit i din styrketrÀning.
ghost pwo
Rank 45

Ghost Legend PWO

betyg
(3/5)
Pris/port.
13,77 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
250 mg
Ett trevligt PWO-tillskott som inte nödvÀndigtvis Àr skapat specifikt för tjejer men ÀndÄ passar tjejer bra i vÄrt tycke. Detta dÄ tillskottet kommer i mÄnga unika smaker, exempelvis smak av surt Àpple (Sour Green Apple). SlÄr hÄrt pÄ tjejer och gör att kÀnslan av trötthet i musklerna försvinner under trÀningspassets gÄng.
Rank 46 1 kapsel = 2 koppar kaffe

Core Caffeine

betyg
(4/5)
Pris
69 kr
KoffeininnehÄll
200 mg
Antal
100 st
Ett koffeintillskott som ger dig energi nÀr du behöver det som mest men inte Àr för starkt. Det bÀsta PWO-tillskottet för fotbollsspelare i vÄrt tycke. 1 kapsel motsvarar 2 koppar kaffe. InnehÄller rent, starkt koffein som verkligen piggar upp dig.
oganisk pwo
Rank 47

Organic PWO

betyg
(3/5)
Pris/port.
9,96 kr
Kcal/port.
28 kcal
Koffein/port.
150 mg
Ett 100% naturligt PWO-tillskott varför vi anser det vara extra skonsamt för tjejer. InnehÄller utöver koffein 2,5 mg BCAA per servering vilket Àr perfekt ifall man försöker bygga muskler. En PWO som ger dig energi bÄde innan, under och efter ett trÀningspass.
Rank 48

Olimp RedWeiler

betyg
(4/5)
Pris/port.
4,99 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
100 mg
Ett PWO-tillskott som beskrivs ha en brutal effekt och inte vara nÄgot för veklignar. InnehÄller kreatin, koffein och mineraler. Inte ett bra nybörjaralternativ.
extreme pwo
Rank 49 300 mg koffein per skopa!

Crazy 8 PWO

betyg
(3/5)
Pris/port.
14,57 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
300 mg
Ett extremt högdoserat PWO-tillskott, varför man som tjej mÄste vara vaksam ifall man vÀljer att köpa det hÀr. Detta Àr tillskottet för dig som inte Àr rÀdd för att bli yr och krÀkas lite om sÄ behövs. InnehÄller hela 15 aktiva ingredienser.
Rank 50

BioTechUSA Black Blood NOX+

betyg
(3/5)
Pris/port.
9 kr
Kcal/port.
3 kcal
Koffein/port.
150 mg
Ett PWO som endast bör tas inför hÄrda styrketrÀningspass. Beskrivs som den ultimata uppladdningen inför trÀning av vissa anvÀndare. HjÀlper till att reducera kÀnslan av trötthet vid lÀngre pass pÄ grund av koffeinet.
Rank 51

Caffeine Storpack

betyg
(5/5)
Pris
119 kr
KoffeininnehÄll
200 mg
Antal
200 st
Ett koffeintillskott av Body Science i större format. Hela 200 dagsdoser ingÄr. RÀcker nÀstan i ett Är om inte lÀngre beroende pÄ din anvÀndning och behov av koffein i din kost.
Rank 52

Off the Hook

betyg
(4/5)
Pris/port.
13,14 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
0 mg
En PWO som frÀmst Àr framtagen för erfarna atleter. Den Àr högdoserad och ger dig ett sylvasst fokus utan att innehÄlla nÄgra olagliga substanser. FÄr din mjölksyra att inte komma lika snabbt och ger dig en mycket, mycket bÀttre pump Àn om du inte hade tagit ett PWO-tillskott.
Rank 53

COMPLETE PRE-WORKOUTℱ

betyg
(4/5)
Pris/port.
7,46 kr
Kcal/port.
58 kcal
Koffein/port.
200 mg
En komplett pre-workout frÄn företaget Bulk Powders. InnehÄller dessutom 5 g BCAA (aminosyror) per portion vilket Àr fantastiskt. Kan ge stickningar enligt mÄnga. HjÀlper dig orka lÀngre. Ger vissa den lÀngsta distansen pÄ deras löpworkouts.
Rank 54

Fairing Koffein

betyg
(3,5/5)
Pris
69 kr
KoffeininnehÄll
200 mg
Antal
100 st
Ett standard koffeintillskott. InnehÄller 200 mg koffein per kapsel. BÀttre Àn kaffe dÄ det Àr mer skonsamt för magen i lÀngden. LÀmpar sig till sÄvÀl styrketrÀning som olika former av konditionsidrotter. PopulÀrt bland mÀnniskor som utövar lÄngdistanslöpning.
Rank 55

Better You Organic PWO

betyg
(3/5)
Pris/port.
9,63 kr
Kcal/port.
28 kcal
Koffein/port.
200 mg
En pre-workout som Àr 100% naturlig utan en massa mÀrkliga kemikalier. Perfekt för dig som trÀnar pÄ gym, Àr ute efter en PWO men samtidigt vill vÀrna om miljön. Har en högkoffeinhalt och innehÄller dessutom BCAA (aminosyror). En fantastisk produkt för att vara fullkomligt organisk i vÄrt tycke.
Rank 56 BÀsta PWO:n för energi

Mutant Madness

betyg
(3/5)
Pris/port.
10 kr
Kcal/port.
5 kcal
Koffein/port.
330 mg
Ett PWO-tillskott som Àr vÀldigt kraftfullt. Anses vara bÀsta PWO:n för energi enligt mÄnga. InnehÄller hela högdoserade 330 mg koffein per portion.
Rank 57

Self Omninutrition Caffeine

betyg
(3,5/5)
Pris
159 kr
KoffeininnehÄll
200 mg
Antal
100 st
Ett centralstimulerande koffeintillskott som inte bara kan hjÀlpa dig i din viktminskning men Àven underlÀttar magsmÀltningen. Minskar din aptit ocksÄ. Ett prisvÀrt koffeintillskott helt enkelt.
Rank 58

PWO Rush

betyg
(3/5)
Pris/port.
11,38 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
100 mg
Ett PWO-tillskott som ger dig en energikick utan dess like — trots utan tillsatt socker. InnehĂ„ller inget kreatin. Finns i colasmak vilket beskrivs som gudomlig. Har mĂ„nga bra recensioner.
Rank 59

COMPLETE PRE-WORKOUTℱ KOFFEINFRI

betyg
(4/5)
Pris/port.
7,46 kr
Kcal/port.
58 kcal
Koffein/port.
200 mg
En PWO utan koffein som ÀndÄ hÄller mÄttet och ger dig den extra boosten du behöver inför ett tungt trÀningspass, vare sig du sysslar med löpning eller tyngdlyftning. Minskar din trötthet och utmattning under passets gÄng. InnehÄller 5 g aminosyror (BCAA) per portion. PrisvÀrt PWO-tillskott.
Rank 60

Cellucor C4

betyg
(3/5)
Pris/port.
11 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
150 mg
Ett komplett PWO-tillskott som lever upp till sitt namn. InnehÄller mÀngder med koffein, kreatin och aminosyror av olika slag. Kommer i mÄnga, goda smaker och beskrivs av mÄnga som "ett bra pwo".
Rank 61

Delta Nutrition Caffeine

betyg
(3/5)
Pris
79 kr
KoffeininnehÄll
200 mg
Antal
90 st
Ett koffeintillskott som bÀst anvÀnds inför lÄnga och hÄrda trÀningspass för bÀst effekt. Milt vÀtskedrivande för dig som Àr ute efter den egenskapen.
Rank 62

XLNT Sports PWO

betyg
(3/5)
Pris/port.
11,07 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
250 mg
Ett PWO-tillskott som smakar tuggummi! Hur coolt Àr inte det? Trots detta Àr den 100% sockerfri. Ger inte mycket stickningar ifall det Àr vad du Àr ute efter.
Rank 63

Valkyrie PWO

betyg
(3/5)
Pris/port.
13,96 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
350 mg
Ett PWO-tillskott med ett brutalt namn och en Ă€nnu mer brutal effekt. Framtagen för mĂ€nniskor som kör extrema styrketrĂ€ningspass pĂ„ gymmet. Även 100% fri frĂ„n beta-alanin vilket leder till att du inte kan komma att uppleva stickningar ifall du upplever det som obehagligt i PWO-tillskott.
Rank 64

Star Nutrition PWO Shot

betyg
(2/5)
Pris/shot
11,62 kr
Storlek
60 ml
Koffein/shot
200 mg
En PWO shot frÄn kÀra Star Nutrition. Det hÀr Àr en ganska standard PWO shot som Àr tÀnkt göra jobbet och inte innehÄlla sÄ mycket mer. Menat att anvÀndas av mÀnniskor som sysslar med styrketrÀning men kan med nöje anvÀndas av mÄnga fler typer av mÀnniskor Àn sÄ exempelvis cyklister och löpare.
Rank 65

ABECE Koffein

betyg
(2/5)
Pris
59 kr
KoffeinmÀngd
100 mg
Antal
100 st
Ett lite mildare koffeintillskott som sÀljs primÀrt av Apoteket. Varje tablett innehÄller 100 mg koffein. Bidrar till ökad vakenhet och uppmÀrksamhet.
Rank 66

Self Omninutrition BCAA Pre-Workout

betyg
(2,5/5)
Pris/port.
14,65 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
200 mg
En kombination av BCAA (aminosyror) och PWO i en och samma produkt. InnehĂ„ller hela 200 mg koffein per portion, vilket motsvarar 2 stora koppar kaffe — nĂ„got som troligen fĂ„r dig att piggna till inför ett tungt trĂ€ningspass.
Rank 67

Strength Prebuild

betyg
(2/5)
Pris/port.
13,20 kr
Kcal/port.
64 kcal
Koffein/port.
300 mg
Ett bra PWO-tillskott. Ger dina muskelceller precis vad de behöver inför ett trÀningspass eller en viktigt match/tÀvling.
Rank 68

Scitec Nutrition Caffeine

betyg
(1/5)
Pris
69 kr
KoffeininnehÄll
100 mg
Antal
100 st
Koffeintillskottet som kan ge dig just den extra energin du behöver inför ett tungt trÀningspass.
Rank 69

NOCCO PWO

betyg
(2/5)
Pris/port.
25 kr
Kcal/port.
22 kcal
Koffein/port.
200 mg
En grym, fÀrdigblandad PWO i burkform. InnehÄller utöver klassikern koffein Àven aminosyror för att stimulera proteinsyntesen i dina muskler. Smakar gott gör den ocksÄ, trots att den Àr sockerfri. Kanske inte det mest prisvÀrda alternativet i lÀngden, men helt klart vÀrt att pröva nÄgon gÄng.
Rank 70

Pro Nutrition Xplode

betyg
(2/5)
Pris/port.
16,61 kr
Kcal/port.
110 kcal
Koffein/port.
261 mg
Ett PWO-tillskott som innehÄller hela 3 olika sorters kreatin. Piggar minst sagt upp och hÄller dig aktiv under trÀningspassets gÄng.
Rank 71

Intensity Power

betyg
(2/5)
Pris/port.
14,60 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
199 mg
Ett PWO-tillskott frÄn svenska Star Nutrition. Helt OK. Ger en inte vÀrldens bÀsta effekt under ett pass. VÀrd en 2: i vÄrt stora test.
Rank 72

GAAM Nutrition Power Series Charger

betyg
(1/5)
Pris/port.
7,96 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
180 mg
Ett extremt PWO-tillskott. Ger dig bra effekt genom hela passet. Neutral smak, nÄgot som kan förbÀttras enligt oss och mÄnga andra anvÀndare. Just smaken av energidryck har inte visat sig vara sÄ populÀr, varför det kan vara nÄgot att ha i beaktning.
Rank 73

Mutant Pump

betyg
(2/5)
Pris/port.
13,14 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
0 mg
Ett PWO-tillskott som bidrar till en fantastisk pump i dina muskler bÄde under och efter passets gÄng. Perfekt om du ska ut pÄ nattklubb och behöver ett kosttillskott som bÄde höjer din prestation bÄde under och efter passet. TyvÀrr innehÄller den inte nÄgot koffein, varför vi inte kan rekommendera det hÀr för dig som Àr ute efter en PWO i första hand.

Vanliga frĂ„gor – PWO

Vad kan PWO göra för mig?

PWO hjÀlper dig som en prestationshöjare, för att du ska fÄ ut det mesta av din trÀning.

Sammanfattning

Ett PWO-tillskott Àr troligtvis precis vad du behöver för att fÄ mer energi till att lyfta tyngre och orka lÀnge nog att stimulera muskelhypertrofi.

Ett PWO-tillskott Àr den perfekta kuren nÀr man Àr trött pÄ morgonen och inte riktigt orkar ta sig till gymmet, oberoende ifall det kommer i pulver eller kapselform.

Vi hoppas vÄrt test av alla bÀsta PWO-tillskott varit till hjÀlp och att du hittat en ny favorit. Besök gÀrna andra delar av sajten för att ta del av vÄra tankar och jÀmförelser kring andra typer av tillskott som kan vara bra i din trÀning, i synnerhet ifall du sysslar med styrketrÀning.

Är du intresserad av pwo sĂ„ Ă€r du sĂ€kert ocksĂ„ nyfiken pĂ„ vad en gainer kan göra för din trĂ€ning, se vĂ„r guide med bĂ€sta gainer.

HÀr kommer vÄr sammanfattade topplista med de PWO -tillskotten som vi rekommenderar dig att köpa i olika kategorier:


BĂ€sta PWO – BĂ€st i vĂ„rt test

 1. BÀst i vÄrt test : PWO Aura-7
 2. BĂ€st PWO shot : Viking Shot
 3. Billigast köp : Core Glutamine Caps
 4. BĂ€sta lagliga PWO : BioTechUSA Black Blood CAF+
 5. BĂ€sta koffeinfria : Core Preload + BCAA
 6. PopulÀrast i sökningar : Core Performance

KĂ€llor