BÀsta PWO För Kampsport 2022

NÀr man trÀnar kampsport kontra traditionell styrketrÀning pÄ gym stÀller man helt andra krav pÄ sin kropp.

NÀr man trÀnar pÄ gym försöker man lÀgga pÄ sig sÄ mycket vikt som möjligt för att bli stor och skippar konditionstrÀningen.

Som kampsportare Ă€r det hĂ€r nĂ„got som bara inte fĂ„r hĂ€nda dĂ„ det Ă€r vitalt att man gör det motsatta — Ă€r snabb, flexibel och agil vĂ€l inne i ringen.

Detta stÀller dÀrför Àven olika krav pÄ vilken typ av PWO som bÀst lÀmpar sig för nÄgon som utövar en kampsport kontra nÄgon som trÀnar pÄ gym, varför vi tagit oss tiden att skapa en jÀmförelse för att utse den bÀsta PWO:n för kampsportare. Guide för övriga -> bÀsta pwo.

Topplistan

aura-7-pwo
Rank 1 BĂ€st i Test Briljant

PWO Aura-7

betyg
(5/5)
Pris/port.
12 kr
Kcal/port.
20 kcal
Koffein/port.
200 mg
Aware nutrition som Àr kÀnda för kvalitet och xtra bra produkter har skapat denna potenta Pre-workout produkt. En av de kraftfullaste pÄ marknaden med hög dosering och den bÀsta vi sjÀlva testat pÄ. Efter en kort tid sÄ kÀnner man en tydlig ökad fokus, skÀrpa och lust att köra pÄ stenhÄrt. AnvÀnder denna bÄde nÀr det Àr dags för löprundan och gymmet. Smaken Àr uppskattad av de flest, typ sura s-mÀrken, tog för lite vatten vid ett tillfÀlle och dÄ blev det brutalt surt. InnehÄller bla L-citrullin, beta-alanin, l-tyrosin, l-teanin och koffein. Tar du den sent i stor dos sÄ finns det risk för sömnproblem. Kan kombineras med deras "non-stim" Aware Plasma för extra boost. Grym energi och bra pump Àr nÄgra av omdömena och betygen som hittas. En fulltrÀff och ny favorit.
aware-plasma-pwo
Rank 2 Koffeinfri

AWARE PLASMA PWO

betyg
(5/5)
Pris/port.
18 kr
Kcal/port.
20 kcal
Koffein/port.
0 mg
Aware Plasma Àr en koffeinfri PWO som innehÄller bland annat glycersize (Glycerol), Arginin Nitrat som Àr patenterade och TM och L-citrulline. Som sagt inget koffein sÄ passar perfekt för dem som vill gymma kvÀllar, vill undvika koffein etc. Men ÀndÄ fÄ en galen pump, energi osv. Kan gÀrna kombineras med Awares andra PWO produkter. Mycket fina betyg och goda smaker att vÀlja pÄ, klart vÀrt att testa. Betyg och recensioner talar om marknadens bÀsta, grym pump och mycket bra.
Rank 3

Aware Nutrition Aware PWO

betyg
(4/5)
Pris/port.
9,69 kr
Kcal/port.
20 kcal
Koffein/port.
200 mg
Ett PWO-tillskott som smakar vÀldigt gott. Just smaken "sura colanappar" Àr vÀldigt populÀr bland anvÀndare i Sverige. Beskrivs som ett PWO som tyvÀrr hÄller en vÀldigt kort stund. 95% grymt nöjda kunder
rampage pre workout
Rank 4 300 mg koffein per portion!

Raw Rampage PWO

betyg
(5/5)
Pris/port.
10,75 kr
Kcal/port.
38 kcal
Koffein/port.
300 mg
Ett grymt PWO-tillskott som passar utövare av kampsport extra bra. Bidrar till ökat fokus och muskelpump. Notera dock att en portion av tillskottet innehÄller hela 300 mg koffein varför det kan ge en enorm effekt för nÄgon som exempelvis inte dricker kaffe. Smaken av colanappar Àr extremt populÀr bland mÀnniskor i Sverige. En produkt som tveklöst kommer de dig en muskelpump utöver det vanliga och dessutom kan göra dig mer explosiv under ditt trÀningspass.
core-pwo-power
Rank 5 Högdoserad

Core PWO Power

betyg
(5/5)
Pris/port.
7,32 kr
Kcal/port.
26 kcal
Koffein/port.
150 mg
Uppdaterad version. Den bÀsta PWO:n för exempelvis ett tungt styrketrÀningspass. Fin blandning av produkter som ger energi, fokus och bra prestation. Ger dig lÄngvarig energi, och innehÄller dessutom kreatin för att snabba pÄ proteinsyntesen i dina muskler utöver att ge dig mer energi. InnehÄller dessutom rödbetspulver, citrulin, arginin och BCAA. Fungerar bÄde för högintensiva och lÄngvariga pass. Positiva omdömen om bÄd extra power, tryck om mental fokus. Ser riktigt fin ut!
Rank 6 PWO utan kreatin och kalorier

Core PWO Zero

betyg
(4/5)
Pris/port.
6,6 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
150 mg
Nu i uppdaterad version. En unik PWO som innehÄller koffein, men inte kreatin vilket annars Àr vÀldigt vanligt i PWO-tillskott. Ger dig energi och styrka inför ditt pass utan att lÀgga pÄ dig onödig vÀtska. Gör dig pigg och smakar vÀldigt gott. Passar bÄde inför styrketrÀning som konditionstrÀning. InnehÄller bla beta-alanin, citrullin, rödbetspulver och koffein. En bra PWO till ett rimligt pris helt enkelt.

Vilken Àr den bÀsta PWO:n för nÄgon som utövar kampsport?

Raw Rampage Àr utsett till den bÀsta PWO för kampsport av oss pÄ Tillskottsbibeln just nu med anledning av effekten det haft pÄ mÄnga utövare av diverse kampsporter i kombination med dess pris.

Hur ska man tÀnka kring en PWO som kampsportare?

NĂ€r du trĂ€nar kampsport — oavsett om det Ă€r boxning, Muay Thai, eller Brasiliansk jiu-jitsu — Ă€r det idealt ifall du har en god aerobisk kapacitet för att kunna vara aktiv under lĂ„gintensiva perioder som under en avvaktande situation i en boxningsmatch eller en stillestĂ„nd i grappling.

Utöver det behöver du pÄ ett bÀttre sÀtt Àn din motstÄndare kunna utföra dina attacker i form av bÄde slag, sparkar och knÀn kombinerat med att du antingen försöker fÀlla eller fÄ ner din motstÄndare pÄ marken beroende pÄ vilken typ av kampsport det Àr vi pratar om.

Den hÀr typen av trÀning leder till att du exploderar i korta intervaller för att sedan vila i 15 sekunder vilket stÀller rakt motsatta krav pÄ din kropp Àn vad det gör för nÄgon som försöker bygga muskler och bli stor pÄ gymmet.

Detta stÀller dÄ Àven krav pÄ en god anaerob kapacitet och sprintuthÄllighet i likhet mellan den som en 400 meters löpare Àr i behov av.

Du behöver, kort och gott, en bra kondition, en snabb förmĂ„ga att Ă„terhĂ€mta dig — och inte allt för mycket muskler pĂ„ din kropp ifall du vill lyckas med din valda kampsport.

DÀrför finns det olika typer av PWO:er som passar utövarna för bÄda idrotterna olika bra, varför vi tagit oss tiden att vÀlja ut den bÀsta PWO:n för kampsportare i vÄr jÀmförelse nedan.

Varför Àr en PWO viktig nÀr man trÀnar kampsport?

En PWO Àr inte livsviktig nÀr du trÀnar kampsport, det gÄr att bli vÀldigt stark fysiskt, mentalt och ta sig vÀldigt lÄngt utan den hÀr typen av tillskott.

Men — tĂ€nk dig att du ska gĂ„ in i ringen men har problem med att komma igĂ„ng pĂ„ egen hand. DĂ„ kan ett tillskott pĂ„ 400 mg koffein hjĂ€lpa dig enormt och göra dig mer taggad Ă€n du nĂ„gonsin kĂ€nt dig förut. Vad hĂ€nder dĂ„?

Kanske blir du mer aggressiv, kanske blir du mer defensiv. Högst troligtvis blir du betydligt mer aggressiv i ringen till en följd av intagen av ett PWO-tillskott.

NĂ„gonting hĂ€nder i varje fall, nĂ„gonting obekvĂ€mt — och det hĂ€r Ă€r vad som slutligen leder till tillvĂ€xt i din förmĂ„ga som kampsportsutövare.

Vanliga frĂ„gor – PWO

Vad kan PWO göra för mig?

PWO hjÀlper dig som en prestationshöjare, för att du ska fÄ ut det mesta av din trÀning.

Sammanfattning

Ett PWO-tillskott för nÄgon som trÀnar en kampsport Àr ovÀrderligt dÄ det bidrar till ökad mentalt fokus och energi inför antingen ett trÀningspass eller en match.

MÄnga PWO-tillskott innehÄller dessutom kreatin som fungerar som en extra energikÀlla vid hög-intensiva aktiviteter. Detta gör dig direkt starkare och explosivare, vilket pÄ sikt Àven gör att du utvecklas snabbare.

Vi tycker alla ska ge det en chans i alla fall en gÄng för att se vad det gör med ens prestation i ringen.

Vi hoppas ni hÄller med oss i vÄrt val av vinnare i jÀmförelsen och att ni med hjÀlp av vÄrt innehÄll i kombination med vÄra rekommendationer av kosttillskott lyckas ta er kampsportstrÀning till nÀsta nivÄ!

HÀr kommer vÄr sammanfattade topplista med de bÀsta PWO för tjejer som vi rekommenderar dig att köpa i olika kategorier:


BĂ€sta PWO för kampsport – Testvinnare

Alternativa leverantörer (utöver de vi har bedömt som bÀst i butikslÀnkarna ovan) till flera av dessa PWO för kampsport -produkter Àr Svenskt Kosttillskott, Gymgrossisten samt MMSport

Viktigt: Kosttillskott ersĂ€tter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mĂ„ngsidig och balanserad kost samt hĂ€lsosam livsstil. Överdosera ej.