BÀsta PWO För Kampsport 2020

NÀr man trÀnar kampsport kontra traditionell styrketrÀning pÄ gym stÀller man helt andra krav pÄ sin kropp.

NÀr man trÀnar pÄ gym försöker man lÀgga pÄ sig sÄ mycket vikt som möjligt för att bli stor och skippar konditionstrÀningen.

Som kampsportare Ă€r det hĂ€r nĂ„got som bara inte fĂ„r hĂ€nda dĂ„ det Ă€r vitalt att man gör det motsatta — Ă€r snabb, flexibel och agil vĂ€l inne i ringen.

Detta stÀller dÀrför Àven olika krav pÄ vilken typ av PWO som bÀst lÀmpar sig för nÄgon som utövar en kampsport kontra nÄgon som trÀnar pÄ gym, varför vi tagit oss tiden att skapa en jÀmförelse för att utse den bÀsta PWO:n för kampsportare.

Topplistan

Rank 1 BĂ€st i Test 300 mg koffein per portion!

Raw Rampage PWO

betyg
(5/5)
Pris/port.
10,75 kr
Kcal/port.
38 kcal
Koffein/port.
300 mg
Ett grymt PWO-tillskott som passar utövare av kampsport extra bra. Bidrar till ökat fokus och muskelpump. Notera dock att en portion av tillskottet innehÄller hela 300 mg koffein varför det kan ge en enorm effekt för nÄgon som exempelvis inte dricker kaffe. Smaken av colanappar Àr extremt populÀr bland mÀnniskor i Sverige. En produkt som tveklöst kommer de dig en muskelpump utöver det vanliga och dessutom kan göra dig mer explosiv under ditt trÀningspass.
Rank 2

Kruth Series Pure Energy

betyg
(4/5)
Pris/port.
5,78 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
200 mg
Ett PWO-tillskott skapat i samarbete med Jörgen Kruth. InnehÄller mycket naturliga rÄvaror, vilket Àr ett stort plus i vÄrt test. Beskrivs som bÀsta PWO:n för kampsportare av vissa anvÀndare.
Rank 3

RAW Pumped

betyg
(4/5)
Pris/port.
11,62 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
0 mg
Ett PWO-tillskott som ger dig en extrem pump — milt uttryckt. Rekommenderas starkt för utövare av kampsport.

Vilken Àr den bÀsta PWO:n för nÄgon som utövar kampsport?

Raw Rampage Àr utsett till den bÀsta PWO för kampsport av oss pÄ Tillskottsbibeln just nu med anledning av effekten det haft pÄ mÄnga utövare av diverse kampsporter i kombination med dess pris.

Hur ska man tÀnka kring en PWO som kampsportare?

NĂ€r du trĂ€nar kampsport — oavsett om det Ă€r boxning, Muay Thai, eller Brasiliansk jiu-jitsu — Ă€r det idealt ifall du har en god aerobisk kapacitet för att kunna vara aktiv under lĂ„gintensiva perioder som under en avvaktande situation i en boxningsmatch eller en stillestĂ„nd i grappling.

Utöver det behöver du pÄ ett bÀttre sÀtt Àn din motstÄndare kunna utföra dina attacker i form av bÄde slag, sparkar och knÀn kombinerat med att du antingen försöker fÀlla eller fÄ ner din motstÄndare pÄ marken beroende pÄ vilken typ av kampsport det Àr vi pratar om.

Den hÀr typen av trÀning leder till att du exploderar i korta intervaller för att sedan vila i 15 sekunder vilket stÀller rakt motsatta krav pÄ din kropp Àn vad det gör för nÄgon som försöker bygga muskler och bli stor pÄ gymmet.

Detta stÀller dÄ Àven krav pÄ en god anaerob kapacitet och sprintuthÄllighet i likhet mellan den som en 400 meters löpare Àr i behov av.

Du behöver, kort och gott, en bra kondition, en snabb förmĂ„ga att Ă„terhĂ€mta dig — och inte allt för mycket muskler pĂ„ din kropp ifall du vill lyckas med din valda kampsport.

DÀrför finns det olika typer av PWO:er som passar utövarna för bÄda idrotterna olika bra, varför vi tagit oss tiden att vÀlja ut den bÀsta PWO:n för kampsportare i vÄr jÀmförelse nedan.

Varför Àr en PWO viktig nÀr man trÀnar kampsport?

En PWO Àr inte livsviktig nÀr du trÀnar kampsport, det gÄr att bli vÀldigt stark fysiskt, mentalt och ta sig vÀldigt lÄngt utan den hÀr typen av tillskott.

Men — tĂ€nk dig att du ska gĂ„ in i ringen men har problem med att komma igĂ„ng pĂ„ egen hand. DĂ„ kan ett tillskott pĂ„ 400 mg koffein hjĂ€lpa dig enormt och göra dig mer taggad Ă€n du nĂ„gonsin kĂ€nt dig förut. Vad hĂ€nder dĂ„?

Kanske blir du mer aggressiv, kanske blir du mer defensiv. Högst troligtvis blir du betydligt mer aggressiv i ringen till en följd av intagen av ett PWO-tillskott.

NĂ„gonting hĂ€nder i varje fall, nĂ„gonting obekvĂ€mt — och det hĂ€r Ă€r vad som slutligen leder till tillvĂ€xt i din förmĂ„ga som kampsportsutövare.

Sammanfattning

Ett PWO-tillskott för nÄgon som trÀnar en kampsport Àr ovÀrderligt dÄ det bidrar till ökad mentalt fokus och energi inför antingen ett trÀningspass eller en match.

MÄnga PWO-tillskott innehÄller dessutom kreatin som fungerar som en extra energikÀlla vid hög-intensiva aktiviteter. Detta gör dig direkt starkare och explosivare, vilket pÄ sikt Àven gör att du utvecklas snabbare.

Vi tycker alla ska ge det en chans i alla fall en gÄng för att se vad det gör med ens prestation i ringen.

Vi hoppas ni hÄller med oss i vÄrt val av vinnare i jÀmförelsen och att ni med hjÀlp av vÄrt innehÄll i kombination med vÄra rekommendationer av kosttillskott lyckas ta er kampsportstrÀning till nÀsta nivÄ!