BÀsta PWO För Tjejer & Kvinnor 2021

Okej, vi ska vara Ă€rliga. PWO Ă€r, rent krasst, ett kosttillskott som Ă€r menat att hjĂ€lpa dig fĂ„ mer energi inför dina trĂ€ningspass. Det pĂ„verkar mĂ€nniskor av bĂ„da kön likadant. DĂ€rför kan man inte uttryckligen sĂ€ga att ”det hĂ€r Ă€r den bĂ€sta PWO:n för tjejer”.

Alla PWO-tillskott fungerar som sagt lika bra för bÄda könen, dÀremot finns det vissa som utmÀrker sig i vÄra jÀmförelser varför vi valt att samla dessa pÄ sin egna sida. HÀr hittar du övriga bÀsta PWON.

Topplistan

Rank 1 BĂ€st i Test PWO utan kreatin och kalorier

Core PWO Zero

betyg
(4/5)
Pris/port.
6,6 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
150 mg
Nu i uppdaterad version. En unik PWO som innehÄller koffein, men inte kreatin vilket annars Àr vÀldigt vanligt i PWO-tillskott. Ger dig energi och styrka inför ditt pass utan att lÀgga pÄ dig onödig vÀtska. Gör dig pigg och smakar vÀldigt gott. Passar bÄde inför styrketrÀning som konditionstrÀning. InnehÄller bla beta-alanin, citrullin, rödbetspulver och koffein. En bra PWO till ett rimligt pris helt enkelt.
pwo rush star low calorie
Rank 2

PWO Rush

betyg
(5/5)
Pris/port.
11,38 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
100 mg
Den bĂ€sta PWO:n för tjejer. Jag menar, titta bara pĂ„ vilken fĂ€rg burken har! SkĂ€mt och sido — det hĂ€r Ă€r ett PWO-tillskott som Ă€r en prestationshöjare. Det ger dig en riktig energikick utan socker. Ett hett tips Ă€r att pröva pĂ„ smaken av cola nĂ€r du köper tillskottet.
supreme pwo
Rank 3

Supreme PWO

betyg
(5/5)
Pris/port.
15,15 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
200 mg
En vĂ€ldigt god PWO frĂ„n Star Nutrition. VĂ€ldigt effektivt men har Ă€ndĂ„ en feminin profil trots detta. Ökar styrka, pump och uthĂ„llighet genom Ă„r av beprövade ingredienser. Ett högdoserat koffeintillskott som Ă€r vĂ€ldigt, vĂ€ldigt kraftfullt för dig som tjej.
ghost pwo
Rank 4

Ghost Legend PWO

betyg
(3/5)
Pris/port.
13,77 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
250 mg
Ett trevligt PWO-tillskott som inte nödvÀndigtvis Àr skapat specifikt för tjejer men ÀndÄ passar tjejer bra i vÄrt tycke. Detta dÄ tillskottet kommer i mÄnga unika smaker, exempelvis smak av surt Àpple (Sour Green Apple). SlÄr hÄrt pÄ tjejer och gör att kÀnslan av trötthet i musklerna försvinner under trÀningspassets gÄng.
oganisk pwo
Rank 5

Organic PWO

betyg
(3/5)
Pris/port.
9,96 kr
Kcal/port.
28 kcal
Koffein/port.
150 mg
Ett 100% naturligt PWO-tillskott varför vi anser det vara extra skonsamt för tjejer. InnehÄller utöver koffein 2,5 mg BCAA per servering vilket Àr perfekt ifall man försöker bygga muskler. En PWO som ger dig energi bÄde innan, under och efter ett trÀningspass.
extreme pwo
Rank 6 300 mg koffein per skopa!

Crazy 8 PWO

betyg
(3/5)
Pris/port.
14,57 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
300 mg
Ett extremt högdoserat PWO-tillskott, varför man som tjej mÄste vara vaksam ifall man vÀljer att köpa det hÀr. Detta Àr tillskottet för dig som inte Àr rÀdd för att bli yr och krÀkas lite om sÄ behövs. InnehÄller hela 15 aktiva ingredienser.

Varför PWO-tillskott Àr bra för tjejer

Som kvinna har man naturligt lÀgre testosteronnivÄer Àn en man, vilket leder till att man inte har lika mycket energi som en man hade haft med exakt samma kost.

Det kan dÀrför vara bra att övervÀga ett PWO-tillskott med anledning av att man som tjej kan behöva en liten extra boost inför sina trÀningspass.

Klicka hÀr för att se vÄr enorma jÀmförelse av alla bÀsta PWO-tillskott i Sverige. Testet bestÄr just nu av över 50 unika proteinpulver.

Vilka tjejer borde anvÀnda PWO?

Alla tjejer som trÀnar pÄ gym borde övervÀga att anvÀnda en PWO i vÄrt tycke. PrimÀrt dÄ man helt enkelt inte har lika mycket energi som en man, men Àven för att ett PWO-tillskott indirekt ger en mer styrka vilket leder till att man kan uppnÄ sina mÄl med sin trÀning snabbare.

Nedan Àr en specifik lista pÄ vilken typ av tjejer vi anser behöver ett PWO-tillskott i sin vardag extra mycket:

  • upptagna tjejer som har svĂ„rt att hitta tiden till att trĂ€na pĂ„ gym
  • tjejer som Ă€r nybörjare pĂ„ gymmet och behöver lite extra motivation
  • erfarna och vĂ€ltrĂ€nade tjejer som behöver ett tillskott för att ta sig förbi en platĂ„ i sin trĂ€ning och nĂ„ nĂ€sta nivĂ„ i sin personliga utveckling
  • tjejer som gör sig redo för att stĂ„ pĂ„ scen som en del av en bodybuilding eller bikini fitness-tĂ€vling och har svĂ„rt för att gĂ„ ner sĂ„ pass mycket i vikt att man förlorar underhudsfett. Detta dĂ„ mĂ„nga PWO-kosttillskott som tas före trĂ€ningen innehĂ„ller termogena ingredienser vilket ökar ens fettförbrĂ€nning och metabolism.
  • Tjejer som Ă€r ute efter att bygga muskler snabbare och behöver lite extra hjĂ€lp pĂ„ traven med bĂ„de styrkan och Ă„terhĂ€mtningen.

Sammanfattning

Vi har gjort vÄrt bÀsta för att sammanstÀlla vad vi anser vara en lista bestÄende av de bÀsta PWO:erna för tjejer. Detta med vÄr erfarenhet och bakgrund av att ha jÀmfört kosttillskott i mÀngder av Är.

Att pröva ett PWO-tillskott för första gÄngen behöver inte vara dyrt. Det gÄr att köpa sig till ett prisvÀrt men effektivt PWO-tillskott som tjej utan att det behöver kosta skjortan.

Vi hoppas du hittar tillskottet du Àr ute efter för att ta din trÀning till nÀsta nivÄ och att du Àr nöjd med vÄr lista. Kör hÄrt!