BĂ€sta PWO Shot 2022

Att PWO-tillskott Àr effektiva och anvÀnds i stor utstrÀckning rÄder det ingen tvekan om. Vad mÄnga dÀremot inte vet Àr att PWO:er kommer i mÄnga olika former.

Vanligast Ă€r förstĂ„s att PWO-tillskott förekommer i pulverform, men det finns Ă€ven en relativt ny sorts produkt pĂ„ marknaden som tagit fitnessvĂ€rlden med storm — nĂ€mligen PWO shots!

DÄ det finns mÀngder av olika smaker, koffeinmÀngder och priser pÄ alla olika PWO shots som gÄr att köpa i Sverige i dagens lÀge, varför vi sammanstÀllt en jÀmförelse och Àven utnÀmnt vad vi anser vara Sveriges bÀsta PWO shot.

Topplistan

Viking Shots
Rank 1 BĂ€st i Test

Viking Shot

betyg
(5/5)
Pris/shot
20 kr
Storlek
100 ml
Koffein/shot
300 mg
Den kanske bĂ€sta PWO shoten i Sverige just nu. Älskad av mĂ„nga just pĂ„ grund av dess absolut brutala effekt. Den hĂ€r PWO shoten Ă€r ingenting för veklingar och innehĂ„ller alldeles, alldeles för mycket kraft för sitt lilla format. InnehĂ„ller en brutal dos beta-alanin pĂ„ 4000 mg. Det hĂ€r Ă€r den typen av PWO dĂ€r du bokstavligen talat inte kan gĂ„ fel. Den kommer slĂ„ sĂ„ hĂ„rt att du inte kommer kunna stĂ„ still. Smidigt att ha med sig vart som helst. Bara att skruva upp korken och dricka. GĂ„r Ă€ven att köpa styckvis.
off the hook pwo shot
Rank 2

Off The Hook PWO-Shot

betyg
(4/5)
Pris/shot
20 kr
Storlek
60 ml
Koffein/shot
200 mg
En potent PWO shot. En jĂ€tte i miniformat sĂ„ att sĂ€ga. Smakar riktigt gott och gĂ„r sĂ„ det kliar pĂ„ flera stĂ€llen i kroppen — ibland i ansiktet. Ger dig ett oerhört förbĂ€ttrat fokus och en muskelpump du sen kommer glömma förutsatt att du tar tillskottet inför ett styrkepass pĂ„ gymmet. Fungerar Ă€ven fantastisk för mĂ€nniskor som sysslar med intervallcykling- och intervallöpning. GĂ„r Ă€ven att köpa styckvis.
bÀsta PWO shot
Rank 3 InnehÄller BCAA!

FAST Boom! BCAA Shot

betyg
(3/5)
Pris/shot
23 kr
Storlek
60 ml
Koffein/shot
200 mg
En unik PWO shot som dessutom innehÄller en brutal mÀngd BCAA. Perfekt att dricka inför ett trÀningspass dÀr man behöver en stor mÀngd energi men Àven vill hjÀlpa musklerna ÄterhÀmta sig snabbare efter och under passets gÄng. Inte en vanligt PWO shot i Sverige varför vi tycker den kan vara vÀrd att pröva.
Rank 4

Star Nutrition PWO Shot

betyg
(2/5)
Pris/shot
11,62 kr
Storlek
60 ml
Koffein/shot
200 mg
En PWO shot frÄn kÀra Star Nutrition. Det hÀr Àr en ganska standard PWO shot som Àr tÀnkt göra jobbet och inte innehÄlla sÄ mycket mer. Menat att anvÀndas av mÀnniskor som sysslar med styrketrÀning men kan med nöje anvÀndas av mÄnga fler typer av mÀnniskor Àn sÄ exempelvis cyklister och löpare.

Vad Àr en PWO shot för nÄgot?

En PWO shot Àr, kort och gott, en effektiv prestationshöjare i ett lÀttanvÀnt shotformat. IstÀllet för att du ska behöva blanda ner valfritt PWO-pulver i en shaker, blanda det med mjölk eller vatten och skaka en stund sÄ kan du istÀllet bara öppna locket pÄ en PWO shot och svÀlja innehÄllet pÄ 3 sekunder för att sedan slÀnga förpackningen.

Vem Àr PWO shots bra för?

PWO shots Àr bra för alla som trÀnar i nÄgon form och Àr ute efter att försöka ta trÀningen till nÀsta nivÄ genom att inta nÄgon form av kosttillskott.

PWO shots Àr speciellt bra för mÀnniskor som utövar sporter som stÀller krav pÄ att man har ett sylvasst fokus och dÀr reaktionstider Àr vÀldigt viktigt.

Kan PWO shots vara farliga?

Nej. En PWO shot som genomgÄtt rÀtt kvalitetskontroll och sÀljs öppet pÄ svenska marknaden idag bör inte kunna vara farlig.

Potentiellt farliga produkter mÀrks vÀldigt tidigt och blir bannlysta frÄn marknaden tÀmligen omedelbart.

Vad som dÀremot kan anses vara farligt med PWO shots Àr ifall man dricker flera styckna direkt efter varandra i syfte att försöka uppnÄ en högre effekt.

Koffein nÄr nÀmligen doser som rent ut sagt kan vara dödliga för mÀnniskor vid ungefÀr 4000 mg. De högst doserade PWO-tillskotten brukar oftast inneha en koffeinmÀngd pÄ 400 mg per portion.

Vilken Àr Sveriges bÀsta PWO shot?

Viking Shots

Vi anser att PWO shoten ”Viking Shot” frĂ„n företaget Viking Power Ă€r den bĂ€sta PWO shoten just nu sett till effekt kombinerat med pris bland annat.

Vart kan man köpa PWO shots?

Det gĂ„r att köpa PWO shots i nĂ€stan varje webbutik i Sverige som sĂ€ljer kosttillskott för mĂ€nniskor som trĂ€nar. VĂ„r personliga favorit Ă€r förstĂ„s Gymgrossisten dĂ„ deras utbud av PWO shots Ă€r enormt, milt uttryckt — och dessutom sĂ€ljs till vad vi anser vara ett rimligt pris överlag.

Vanliga frĂ„gor – PWO

Vad kan PWO göra för mig?

PWO hjÀlper dig som en prestationshöjare, för att du ska fÄ ut det mesta av din trÀning.

Sammanfattning

PWO shots Àr inte det mest vÀnliga alternativet för ens plÄnbok nÀr det kommer till kosttillskott, men ack sÄ effektivt.

Det Àr förstÄs alltid billigare att försöka fÄ i sig nÀringen man Àr ute efter via en hÀlsosam kost i övrigt, men med hjÀlp av en PWO shot kan du fÄ dina energinivÄer att fullkomligen explodera inför en viktig tÀvling eller trÀning.

Vi hoppas vĂ„r lilla jĂ€mförelse och utnĂ€mning av vad vi anser vara Sveriges bĂ€sta PWO shot stĂ€mmer överens med dina förvĂ€ntningar och att du lyckas ta din trĂ€ning — oavsett vad det Ă€r du gör — till nĂ€sta nivĂ„!

HÀr kommer vÄr sammanfattade topplista med de PWO shots som vi rekommenderar dig att köpa i olika kategorier:


BĂ€sta PWO shots – Testvinnare hos Tillskottsbibeln

Alternativa leverantörer (utöver de vi har bedömt som bÀst i butikslÀnkarna ovan) till flera av dessa PWO-produkter Àr Svenskt Kosttillskott, Gymgrossisten samt MMSport

Viktigt: Kosttillskott ersĂ€tter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mĂ„ngsidig och balanserad kost samt hĂ€lsosam livsstil. Överdosera ej.