BÀsta PWO Vid Löpning 2022

StyrketrÀning, kampsport och löpning Àr tre helt olika idrotter som sÀtter olika krav pÄ kroppen, varför det Àven Àr viktigt att man tÀnker pÄ det nÀr det Àr dags att köpa kosttillskott av olika slag.

DÄ vi jÀmfört hundratals PWO-tillskott över Ären har vi inte bara kompetensen men Àven verktygen för att sammanstÀlla en jÀmförelse över alla bÀsta PWO:er vid löpning i allmÀnhet men lÄngdistanslöpning i synnerhet. Lycka till i din jÀmförelse!

Topplistan

aura-7-pwo
Rank 1 BĂ€st i Test Briljant

PWO Aura-7

betyg
(5/5)
Pris/port.
12 kr
Kcal/port.
20 kcal
Koffein/port.
200 mg
Aware nutrition som Àr kÀnda för kvalitet och xtra bra produkter har skapat denna potenta Pre-workout produkt. En av de kraftfullaste pÄ marknaden med hög dosering och den bÀsta vi sjÀlva testat pÄ. Efter en kort tid sÄ kÀnner man en tydlig ökad fokus, skÀrpa och lust att köra pÄ stenhÄrt. AnvÀnder denna bÄde nÀr det Àr dags för löprundan och gymmet. Smaken Àr uppskattad av de flest, typ sura s-mÀrken, tog för lite vatten vid ett tillfÀlle och dÄ blev det brutalt surt. InnehÄller bla L-citrullin, beta-alanin, l-tyrosin, l-teanin och koffein. Tar du den sent i stor dos sÄ finns det risk för sömnproblem. Kan kombineras med deras "non-stim" Aware Plasma för extra boost. Grym energi och bra pump Àr nÄgra av omdömena och betygen som hittas. En fulltrÀff och ny favorit.
aware-plasma-pwo
Rank 2 Koffeinfri

AWARE PLASMA PWO

betyg
(5/5)
Pris/port.
18 kr
Kcal/port.
20 kcal
Koffein/port.
0 mg
Aware Plasma Àr en koffeinfri PWO som innehÄller bland annat glycersize (Glycerol), Arginin Nitrat som Àr patenterade och TM och L-citrulline. Som sagt inget koffein sÄ passar perfekt för dem som vill gymma kvÀllar, vill undvika koffein etc. Men ÀndÄ fÄ en galen pump, energi osv. Kan gÀrna kombineras med Awares andra PWO produkter. Mycket fina betyg och goda smaker att vÀlja pÄ, klart vÀrt att testa. Betyg och recensioner talar om marknadens bÀsta, grym pump och mycket bra.
bÀsta PWO vid löpning
Rank 3

Core Performance

betyg
(5/5)
Pris/port.
10 kr
Kcal/port.
61 kcal
Koffein/port.
90 mg
Ett PWO-tillskott framtagen av en vÀlkÀnd trÀningsprofil i Sverige med motivationen att han aldrig tidigare hittat en produkt som gett honom allt han vill ha innan ett trÀningspass. Den hÀr produkten har allt du behöver i en PWO. Det bÀsta PWO-tillskottet vi recenserat i allmÀnhet, men Àven det bÀsta PWO-tillskottet för löpare i synnerhet.
Rank 4 PWO utan kreatin och kalorier

Core PWO Zero

betyg
(4/5)
Pris/port.
6,6 kr
Kcal/port.
0 kcal
Koffein/port.
150 mg
Nu i uppdaterad version. En unik PWO som innehÄller koffein, men inte kreatin vilket annars Àr vÀldigt vanligt i PWO-tillskott. Ger dig energi och styrka inför ditt pass utan att lÀgga pÄ dig onödig vÀtska. Gör dig pigg och smakar vÀldigt gott. Passar bÄde inför styrketrÀning som konditionstrÀning. InnehÄller bla beta-alanin, citrullin, rödbetspulver och koffein. En bra PWO till ett rimligt pris helt enkelt.
Rank 5

Aldrig Vila Pre Workout Complete 2.0

betyg
(5/5)
Pris/port.
19,95 kr
Kcal/port.
41 kcal
Koffein/port.
275 mg
Ett PWO-tillskott, som namnet kanske antyder, inte Àr menat att fÄ dig att vila under ett styrketrÀningspass. En av de godare PWO:erna pÄ marknaden som Àven ger stickningar i kroppen. Ger bÄde bra pump men Àven en förhöjd energinivÄ med tanke pÄ mÀngden koffein som varje portion innehÄller. En av det bÀsta PWO-tillskotten pÄ marknaden just nu enligt oss, varför vi ger den betyget 5 stjÀrnor i vÄrt test.
Rank 6

Fairing Koffein

betyg
(3,5/5)
Pris
69 kr
KoffeininnehÄll
200 mg
Antal
100 st
Ett standard koffeintillskott. InnehÄller 200 mg koffein per kapsel. BÀttre Àn kaffe dÄ det Àr mer skonsamt för magen i lÀngden. LÀmpar sig till sÄvÀl styrketrÀning som olika former av konditionsidrotter. PopulÀrt bland mÀnniskor som utövar lÄngdistanslöpning.

Vad ska man tÀnka pÄ nÀr man letar efter PWO i egenskap av nÄgon som sysslar med löpning?

VÄrt frÀmsta tips vad gÀller PWO-tillskott för nÄgon som löper Àr att se till sÄ det inte innehÄller en för stor mÀngd koffein.

Prövar du nÄgra riktigt grova PWO-tillskott med upp till 400 mg koffein per portion kan du ganska snabbt bli yr under en löprunda, kÀnna att du behöver krÀkas eller till och med behöver avbryta löprundan fullkomligen.

Det Àr dÀrför viktigt att man som löpare vÀljer ett PWO-tillskott med en mÄttlig mÀngd koffein per portion. Som tur för dig har vi medvetet valt att lista mÀngden koffein per portion i vÄr jÀmförelse för att du lÀttast ska kunna vÀlja rÀtt PWO-tillskott.

Fler exempel pÄ bÀsta PWON för olika aktiviteter hittar du i menyn.

Hur kan ett PWO-tillskott hjÀlpa nÄgon som löper ofta?

Det hela Ă€r egentligen ganska simpelt — ett PWO-tillskott kan med högsta sannolikhet hjĂ€lpa dig löpa snabbare, lĂ€ngre och Ă€ven fĂ„ dig att kĂ€nna dig mer fylld av energi efter en löprunda.

Med det sagt Àr det inte 100% sÀkert att ett PWO-tillskott kommer förÀndra din löpning fullkomligen, men för vissa Àr effekten sÄ pass stor att den helt enkelt inte gÄr att ignorera.

Rent krasst bestÄr PWO-tillskott ofta av stora mÀngder koffein vilket ger dig ett sylvasst fokus och ökade energinivÄer under en lÀngre period, varför PWO-tillskott tas in precis innan ett trÀningspass eller en löprunda startar.

IntervalltrÀning Àr ett perfekt exempel pÄ en aktivitet man kan bli betydligt mer effektiv i genom att inta nÄgon form av PWO-tillskott innan passet. Det hÀr Àr vÀldigt vanligt bland professionella löpare.

Är det bra att PWO-tillskott för löpare innehĂ„ller kreatin?

Kort och gott, ja!

Kreatin Àr ett Àmne som hjÀlper kroppen ÄterhÀmta sig bÀttre, men kanske framför allt hjÀlper kroppen och dess muskler bli mer uthÄlliga.

Vilket Àr det bÀsta PWO-tillskottet för nÄgon som sysslar med lÄngdistanslöpning?

VĂ„rt svar blir Core Performance.

Det Àr vÀldigt effektivt, prisvÀrt och dessutom skapat i Sverige.

Sammanfattning

Ett PWO-tillskott kan hjÀlpa dig löpa snabbare, lÀngre och Àven fÄ dig att kÀnna dig mer fylld av energi Àven efter en löprunda.

PWO-tillskott passar inte alla och Àr nÄgot underskattade bland mÀnniskor som löper, men de kan alltsÄ anvÀndas med fördel Àven vid löpning.

Vi har gjort vÄrt yttersta för att sammanstÀlla en lista av och Àven utnÀmnt vad vi anser vara den bÀsta PWO:n vid löpning.

Vi hoppas den hÀr jÀmförelsen varit till hjÀlp och att du lyckas ta din löptrÀning till nÀsta nivÄ till en följd av den!

Stoppa i dig en kapsel pĂ„ 400 mg koffein och Ă€t en skiva bröd — ut och löp sedan!

HÀr kommer vÄr sammanfattade topplista med den bÀsta PWO:n för löpning -tillskotten som vi rekommenderar dig att köpa i olika kategorier:


BĂ€sta Pwo:n för löpning – BĂ€st i vĂ„rt test

  1. BÀst i vÄrt test : PWO Aura-7
  2. BĂ€sta koffein fria : AWARE PLASMA PWO
  3. Billigast köp : Core PWO Zero
  4. BÀsta kundbetyg / omdömen : Core PWO Zero
  5. BĂ€sta kapseln : Fairing Koffein
  6. PopulÀrast i sökningar : Core PWO Zero