Bästa Testoboosters » Testosteron & Tillskott » Köpguide Jan 2023

Det här inlägget kommer innehålla en del kontroversiella åsikter. Kan du köpa och använda de bästa testosteron tillskotten för att öka testosteron nivåerna?

Testosteronnivån sjunker med åldern så testosterontillskott är bäst använt hos män vid 30-års ålder och uppåt. Eller om du tränar hårt och vill bygga muskler snabbt och effektivt. Tablett, pulver eller andra former vi har granskat, testat och sammanställt fakta åt dig för att hitta bästa testobooster. (inte direkta testosterontillskott som är receptbelagda)

Sidan innehåller annonser

Snabblistan bästa Testosterontillskott

Här kommer hela vår topplista, efter den kan du läsa mer fakta om testosteron boosters i vår stora köpguide.

(Innehåller annonslänkar)

Topplistan

raw test
Rank 1 Bäst i Test

RAW Test

betyg
(5/5)
Pris/kapsel
2,90 kr
Antal kapslar
120 st
Pris
349 kr
RAW Test är den bästa testoboostern enligt teamet bakom Tillskottsbibeln.se. OBS! Detta är en helt laglig produkt! Vi skulle aldrig presentera en produkt som inte är godkänd.

RAW Test innehåller en mycket kraftfull blandning av ämnen som kan bidra till högre testosteronnivåer och en bättre manlig hälsa. Du kommer definitivt att märka skillnad när du börjar använda detta tillskott, särskilt om du använder det i samband med hårdare träning.

En sak vi imponeras över är att det här tillskottet innehåller ämnen som saknas i andra testosteronboosters. Totalt finns faktiskt hela 20 stycken ämnen i formulan.

D-asparaginsyra, bockhornsklöver, NO3-faktor och vit champinjonextrakt är exempel på ämnen som bidrar till normala testosteronnivåer. En titt på innehållsförteckningen ger också att tillskottet innehåller alla B-vitaminer.
I våra test har vi försökt ställa RAW Test bredvid konkurrerande produkter. Det har inte gått. Det här tillskottet är nämligen något helt annat (och det på ett bra sätt!).

Vi kan dock jämföra produkter när det gäller pris och här ligger RAW Test över medel. En dagsdosering med tre kapslar kostar upp emot 10 kr (billigare vid storköp), vilket är en hel del mer än vad andra testoboosters kostar.
Nyfiken på vad befintliga kunder säger? Betygen är höga och lovorden många. Det är många som verkligen känner mer energi i vardagen och mer tryck i träningen. Det är också många som lyfter fram att RAW Test verkar ge mer effekt ju äldre man är.

RAW Test får, som du förstår, en garanterad plats på vår topplista över testoboosters. Med det här tillskottet bör du ha alla möjligheter att stärka kroppen och hälsan. Priset kunde kanske vara lite lägre, men samtidigt är den här testoboostern unik på marknaden.

Köp via butiksknappen ovan eller hos Svenskt kosttillskott eller Svensk hälsokost.

Maxulin (tidigare Testomax)
Rank 2

Maxulin (Testomax) Testa för 50% av priset

betyg
(5/5)
Pris/tablett
3,95 kr
Antal tabletter
44 st
Pris
174 kr
Maxulin är en produkt med en blandning av ämnen som uppges kunna motverka problem med lägre testosteronnivåer i takt med ökande ålder. Det låter kanske som en omöjlighet. Man kan väl inte bromsa åldrandet?

Innehållet i blandningen är mineralerna magnesium och zink, vitamin B6 samt bockhornsklöver. Sistnämnda är en växt som har flera olika gynnsamma effekter i kroppen. En möjlig effekt av bockhornsklöver är ökade testosteronnivåer.

Den största uppenbara fördelen med Maxulin anser vi vara den potenta blandningen av ämnen som kan stärka mäns hälsa. Formulan är noga sammansatt och doserna av de olika ämnena är rejäla (men samtidigt inte skadliga).

Det är av den här anledningen som vi har valt Maxulin som delad guldmedaljör i vår topplista på testosteronboosters och testosterontillskott.

En annan fördel vi ser med den här testoboostern är att du som användare ska ta en tablett om dagen. Det är allt! Inget pulver, inte fyra olika tabletter. En tablett per dag räcker för att få möjligheten att stärka hälsan.

Finns det på samma sätt någon eller några uppenbara nackdelar? En nackdel är priset. Du kan alltid testa Maxulin till ett rabatterat pris men rabatten varar inte för alltid. Känner du att du får resultat och vill fortsätta blir prislappen lite högre.

Samtidigt tycker vi att det kan vara värt att betala något mer för att få en komplett dos av fyra viktiga ämnen i en enda tablett. Att sätta ihop en egen blandning, en egen testobooster, kostar mer.

Vi har naturligtvis tittat närmare på vad befintliga användare tycker om den här testoboostern. Energi, livslust, kraft och styrka är ord som återkommer i kundrecensioner, och kundomdömena är genomgående goda.

Vi anser att Maxulin erbjuder något speciellt inom testoboosters och manlig hälsa överlag. Produkten är noga anpassad för åldrande män och det kunde inte vara enklare att börja och sedan fortsätta ta det här tillskottet. Vi sätter en köpstämpel på Maxulin!

testosteronhöjare stinger
Rank 3

Jacked Stinger

betyg
(4/5)
Pris/kapsel
2,21 kr
Antal kapslar
90 st
Pris
199 kr
Jacked Stinger är en klassisk produkt inom testosteronboosters. Genom åren är det många hårt tränande som har blivit imponerade över effekten av det här tillskottet. Jacked Stinger är förmodligen det mest populära tillskottet för testosteronboost i Sverige.

Jacked Stinger innehåller mängder av vitaminer, mineraler och andra ämnen som alla har en roll att spela för manlig hälsa. Bockhornsklöver, som traditionellt anses kunna öka testosteronnivåerna, finns med. Sibirisk ginseng, zink, magnesium, vitamin B6 och vitamin B12 är andra ingredienser.

Vi imponeras över mixen av ämnen. Vi imponeras också över priset. Trots att Jacked Stinger är ett mycket potent tillskott är prislappen klart överkomlig.

Många som börjar med tillskott för ökad prestation och eventuellt ökade testosteronnivåer slutar efter ett tag när det börjar svida i plånboken. Tack vare det relativt förmånliga priset tror vi att det inte behöver bli så med det här tillskottet.

En sådan här text kan inte vara komplett utan något om vad befintliga kunder säger om tillskottet. Snittbetyget är skyhögt och det finns knappt några negativa kommentarer. Många upplever mer energi, mer kraft och mer virilitet. Om vi ska gräva fram något negativt så är det att vissa kunder tycker att doserna kanske skulle kunna vara lite högre.

Vad säger vi som sammanfattning? Bra pris, bra kvalitet, utmärkt innehåll, höga kundbetyg - Jacked Stinger är överlag en gedigen testobooster som vi verkligen kan rekommendera.

mutant test bioctive
Rank 4

Mutant Test

betyg
(4/5)
Pris/kapsel
1,88 kr
Antal kapslar
180 st
Pris
339 kr
En testobooster från företaget Mutant, som namnet kanske antyder, skapar kosttillskott som är menade att få dig att förvandlas till en mutant. Kan göra dig piggare och dessutom ge dig bättre kondition, speciellt om du är en del av den äldre befolkningen.
tribulus
Rank 5

Tribulus 90

betyg
(4/5)
Pris/kapsel
1,79 kr
Antal kapslar
100 st
Pris
179 kr
Tribulus 90™ innehåller en växt som i studier visat sig kunna påverka kroppens egen produktion av hormoner, bland annat det leutiniserande hormonet (LH) som i sin tur reglerar mängden manligt könshormon i kroppen. Billigt och effektiv testobooster.
tesot tillskott
Rank 6

Jacked Testo Booster

betyg
(3/5)
Pris/kapsel
2,49 kr
Antal kapslar
120 st
Pris
299 kr
Öka dina förutsättningar och upplev bättre fysik med ökad styrka, snabbare muskeltillväxt och bättre prestationsförmåga med Jacked Testo Booster!
testosteron som tillskott
Rank 7

Elixir Pharma Teston Man Balans

betyg
(2/5)
Pris/tablett
4,98 kr
Antal tabletter
60 st
Pris
299 kr
Ett tillskott som med högsta sannolikhet kommer få dig att känna dig mer pigg.
testosteron höjare tillskott

Köpguide för Testoboosters / Testosterontillskott

Den kanske största fördelen med ett högre testosteron är att du som man med högsta sannolikhet inte bara kommer bygga mer muskler snabbare ifall du redan styrketränar, men du kommer ha bättre erektioner, en mörkare röst och dessutom attrahera kvinnor betydligt mer passivt än tidigare.

Kvinnor kan nämligen känna av män med högre testosteron än andra med en ögonbindel på. Hitta fler av de största anledningar till att ta ett testosterontillskott här.

Vi på Tillskottsbibeln.se har därför tagit oss friheten att sammanställa en jämförelse av och även utsett vad vi anser vara de Sveriges bästa testoboosters. Både för dig som tränar och dig som gör det av åldersskäl, vi har produkter för alla.

Vi hoppas verkligen du hittar en produkt som passar dig och dina behov bra, men framför allt — att produkten gör skillnad! Lycka till!

formel för bästa testosterron

Vad är testoboosters eller testosteron tillskott för något?

Den bästa typen av kosttillskott för någon som är på jakt efter att öka sitt testosteron är tveklöst att köpa så kallade testoboosters.

Testoboosters, som de heter, är kosttillskott som är lagliga och har som huvudsyfte att höja dina nivåer av testosteron i din kropp.

Viktigt är det att veta skillnaden mellan testobooster och syntetiskt testosteron, vilket är olagligt. En testobooster har syftet att höja dina nivåer till dom naturliga, medan syntetisk har syftet att höja dina nivåer till över dom naturliga.

Vi har därför sammanställt en lista över vad vi anser vara Sveriges bästa testobooter på marknaden i dagens läge. Vi hoppas inlägget du läser just nu och jämförelsen vi precis länkat till kan ge dig en bättre bild av läget.

Många av produkterna som nämns i denna artikel används av ett stort antal professionella idrottare då de är naturliga kosttillskott och därför inte på något sätt anses vara doping. Några fler av fördelarna med testosterontillskott är att det förutom större muskler kan hjälpa dig till ett friskare hjärta. Detta beror på att tillägget kan hjälpa till att pumpa blodet i din kropp snabbare.

Likaså är det därför dessa kosttillskott är en hjälpande hand i sovrummet om din bästa vän misslyckas. Så det kan hjälpa för att att prestera i sängen, i träningen och i allmänhet bland damerna. Kvinnor kan känna hur en man sipprar av testosteron då det ofta är förknippat med ökad sexlust i en välskött kropp. (fler tips på tillskott för bättre sexlust hittar ni här)

Kärt barn har många namn

Det finns ett antal olika benämningar för produkter som kan öka testosteron nivåerna. De stora skillnaderna är egentligen de som stimulerar kroppen till att naturligt öka testosteron nivåerna och de som är rena testosteron tillskott. Rena testosteron tillskott är läkemedelsklassade och kan endast få via läkare. Övriga produkter som ökar testonivåerna naturligt brukar gå under namn som:

 • Testobooster
 • Testohöjare
 • Testo tillskott
 • Testosterontabletter

Varför ska man ta testobooster för ökat testosteron?

Enkelt — fördelarna är många!

Vi har listat både för- och nackdelar med ett högre värde av testosteron i kroppen nedan. Vi har medvetet valt att inkludera fler alternativ i listan som innehåller fördelar, de råkar bara vara så pass många naturligt.

Vilket är den enskilt bästa testoboostern just nu enligt teamet bakom Tillskottsbibeln.se?

Vinnare i vårt bäst i test för testoboosters
Vinnaren!

Vi anser produkten RAW Test vara den bästa testoboostern på svenska marknaden.

Den innehåller en mängd bra ämnen som är bra för din kropp och används av muskelbyggare på elitnivå som fortfarande valt att förbli naturliga vad gäller sin styrketräning. Vi ger det här kosttillskottet våra starkaste rekommendationer.

Fördelar med ökat testosteron

Det är vida känt att testosteron gör dig kåtare, starkare och att du bygger betydligt mer muskelmassa.

bygg muskler effektivt med testoboosters
Träning med eller utan testosteron? Det är den stora frågan!
 • Ger dig ett friskt hjärta och bättre blod i allmänhet
 • Fler kvinnor attraheras av dig (som man)
 • Mer muskler
 • Mindre fett
 • Starkare ben i kroppen
 • Bättre verbalt minne eller matematiskt resonemang
 • Ökar din sexlust
 • Förbättrat humör

Nackdelar med ökat testosteron

 • För mycket kan leda till du blir skallig
 • Kan leda till instabilt humör

Köpa pulver, tabletter eller mat för att öka sin testosteron nivå.

Egentligen spelar det inte så stor roll vilken metod du använder utan satsa på den som passar dig bäst. Tabletter är snabbt och enkelt, med pulver så kan du som har svårt att svälja hela tabletter eller kapslar få i dig rätt mängd ändå. Äta rätt mat är den mest naturliga vägen att ta istället för testosteron tillskott, men det är inte alltid så enkelt att ha koll på att man får i sig allt man behöver.

Produkterna för ökat testosteron finns i formerna:

 1. Tablettform: Tablettformade testoboosters är den vanligaste formen av testosteronbooster. De är lätta att ta och finns i många olika varianter. Vissa av de vanligaste ingredienserna i tablettformade testoboosters inkluderar D-asparaginsyra, tribulus terrestris, och fenugreek.
 2. Pulverform: Pulverformade testoboosters är ett annat populärt val. De är lätta att ta med och kan blandas med vätska eller läggas till maten. Vissa vanliga ingredienser i pulverformade testoboosters inkluderar magnesium, zink, och D-asparaginsyra.
 3. Injektioner: Testosteroninjektioner är en receptbelagd behandling som vanligtvis används för att behandla låga testosteronnivåer. Injektionerna ges direkt i muskeln och kan ge en snabb ökning av testosteronnivåerna. Detta kan vara ett bra alternativ för personer med låga testosteronnivåer eller för personer som inte svarar på tablett- eller pulverformade testoboosters.
 4. Transdermala plaster: Transdermala plaster är receptbelagda plåster som sätts på huden och långsamt frigör testosteron i kroppen. De kan vara ett bra alternativ för personer som har svårt att ta tabletter eller som har svårt att absorbera testosteron från maten eller kosttillskott.
 5. Testosteron gel: Testosteron gel är en receptbelagd behandling som vanligtvis används för att behandla låga testosteronnivåer. Gelen appliceras på huden och långsamt frigör testosteron i kroppen. Det kan vara ett bra alternativ för personer som har svårt att ta tabletter eller som har svårt att absorbera testosteron från maten eller kosttillskott.

Hur lång tid tar det att märka effekterna av ökat testosteron

Det kan ta olika lång tid för olika individer att se resultat från att ta testoboosters. Det beror på en rad faktorer såsom individens hälsotillstånd, kostvanor, träningsrutin och val av testobooster.

För personer med låga testosteronnivåer på grund av ålder eller annat hälsoproblem kan det ta längre tid att se resultat jämfört med personer med normala testosteronnivåer. Detta är eftersom det kan ta längre tid för kroppen att återställa de normala nivåerna.

Enligt vissa studier kan det ta upp till 12 veckor för att se resultat från att ta testoboosters. Det är viktigt att vara tålmodig och ge kosttillskottet tid att verka. Det är också viktigt att komma ihåg att testoboosters är ett komplement till en hälsosam liv

stil och inte en ersättning för det. Att äta rätt, träna regelbundet och ha en allmänt hälsosam livsstil kan hjälpa till att maximera effekten av testoboosters och göra det lättare att se resultat snabbare.

Det är också viktigt att komma ihåg att resultaten kan variera från person till person och att vad som fungerar för en person inte nödvändigtvis kommer fungera för en annan. Därför kan det vara bra att prova olika testoboosters för att hitta det som fungerar bäst för dig personligen.

Varför ger vissa tillskott för ökat testosteron mer effekt än andra?

Det finns många olika orsaker till varför vissa testoboosters kan vara mer effektiva än andra. En av de viktigaste orsakerna är ingredienserna i produkten. Vissa ingredienser kan ha bevisat sig vara mer effektiva än andra när det gäller att öka testosteronnivåerna. Exempel på sådana ingredienser inkluderar D-asparaginsyra, tribulus terrestris, och fenugreek.

En annan faktor som kan påverka effektiviteten är doseringen av ingredienserna. En högre dos av en viss ingrediens kan vara mer effektiv än en lägre dos, men det kan också öka risken för biverkningar. Därför är det viktigt att följa anvisningarna på förpackningen och att inte överskrida rekommenderad dos.

Det är också viktigt att komma ihåg att alla kosttillskott, inklusive testoboosters, är komplement till en hälsosam livsstil och inte ersättning för det. En hälsosam kost, regelbunden träning och tillräckligt med sömn kan också hjälpa till att maximera effekten av testoboosters.

Att välja en etablerad och pålitlig tillverkare och vara försiktig med produkter som saknar information om ingredienser och dosering kan också hjälpa till att säkerställa att man får en effektiv testobooster. Det är också viktigt att undersöka om tillverkaren har några negativa rapporter eller om det finns några oroande rapporter om biverkningar.

En annan viktig faktor att tänka på är om produkten är kliniskt testad eller inte. Kliniskt testade produkter har genomgått kontrollerade studier som har bevisat att de är säkra och effektiva. Detta kan hjälpa till att säkerställa att produkten faktiskt gör det den lovar att göra.

När vi väljer de vi anser vara bäst i våra tester så har vi med alla dessa faktorer.

Varningar och risker för att ta testoboosters

Testoboosters är kosttillskott som syftar till att öka testosteronnivåerna i kroppen. Men det finns vissa varningar och risker som man bör vara medveten om innan man tar dessa tillskott, särskilt för personer med hälsoproblem.

 1. Överdosering: Det är möjligt att ta för mycket testobooster, vilket kan leda till biverkningar såsom huvudvärk, illamående, trötthet, acne, håravfall, och även vissa allvarliga hälsoproblem.
 2. Interaktioner med andra läkemedel: Testoboosters kan interagera med vissa läkemedel, såsom blodförtunnande medel, insulin och vissa hormonbehandlingar. Rådfråga din läkare innan du börjar ta testoboosters om du tar något annat läkemedel.
 3. Hormonstörningar: Ökade testosteronnivåer kan orsaka hormonstörningar, såsom gynekomasti (förstoring av bröstkörtlarna) och prostatahyperplasi (förstoring av prostatan).
 4. Prostatacancer: För män över 50 år kan höga testosteronnivåer öka risken för prostatacancer, så det är viktigt att konsultera en läkare om du har en historia av prostatacancer eller är i riskzonen.
 5. Överdriven träning: Ökade testosteronnivåer kan göra att man kä
 6. änner sig mer energisk och motiverad att träna, men det kan också leda till överdriven träning och skador. Det är viktigt att följa en säker och balanserad träningsrutin och att inte överdriva träningen.
 7. Överdriven sexuell aktivitet: Ökade testosteronnivåer kan också leda till överdriven sexuell aktivitet, vilket kan ha negativa konsekvenser för hälsan och relationerna.
 8. Biverkningar: Testoboosters kan också orsaka biverkningar såsom huvudvärk, illamående, trötthet, acne, håravfall, och även vissa allvarliga hälsoproblem.

Biverkningar med testosterontillskott

Brist på testosteron kan som vi skrivit om orsaka ett antal hälsoproblem men kan det uppstå problem eller biverkningar vid intag av olika testosteronhöjare som tabletter eller liknande? Det övergripande svaret är nej, så länge som du följer angiven dosering så ska det inte vara någon fara. Det som kan visas sig i vissa fall är hjärtproblem hos äldre, lite svårt att sova, acne och bröstförstoring. Detta är sällsynt dock.

Ingredienser och ämnen som brukar ingå i testoboosters som man köper

De vanligaste ämnen som man brukar använda sig av för att stimulera testosteron produktionen i kroppen är:

Zink är ett mikroelement som bidrar till kroppens normala produktion av detta och flera hormoner i kroppen). Vit champinjonextrakt och bockhornsklöver. Bockhornsklöver, eller Fenugreek som det också heter förekommer i flera studier inom idrottsnutrition.

Magnesium, bladspenat (Spinacia oleracea), nässelrot (Urtica dioica) samt sibirisk ginseng är vanligt.

NO3, Nitrat, fungerar som en föregångare till kväveoxid som i sin tur medverkar till att blodkärlen vidgas och främjar blodflödet. Att blodet kan syresätta musklerna är en förutsättning för att kunna prestera och utvecklas i din träning. Nitrat bidrar även till effekten hos mitokondrierna, där energiomsättningen i cellerna sker. Vindruvskärneextrakt är rikt på polyfenoler. När man tränar mycket och tar ut sig hårt är det viktigt att musklerna får bra syresättning.

B-vitaminer som Tiamin, Riboflavin, Niacin, Pantotensyra, vitamin B6, Biotin, Folsyra och vitamin B12 ingår för det mesta också.

Tabletter för att stimulera och öka dina testosteron nivåer
Tabletter för att stimulera och öka dina testosteron nivåer

Några allmänna kost- och träningsråd för ökat testosteron

kost som bidrar till ökat testosteron
En grymt god macka med avokado och ägg på! Hade gärna ätit en sådan till frukost varje dag!

Viss mat har, utan specifika bevis, visat sig bra för nivåerna av testosteron. Bland denna mat finner du ägg, avokado, rött kött, ost och bacon för att nämna några. räkor och kräftor är bra. Ät inte chips, popcorn, pasta, ris och godis samt charkprodukter så som skinka och korv.

Regelbunden träning är en av de bästa sakerna du kan göra för att höja ditt testosteron naturligt. Du kan också gå ner i vikt, minska stressen och förbättra sömnen till en följd av det vilket förstås inte är helt fel.

Råd och tips för att maximera effekten av testoboosters

För att maximera effekten av testoboosters är det viktigt att följa en hälsosam livsstil, inklusive en balanserad kost och regelbunden träning. Här är några råd och tips för att maximera effekten av testoboosters:

 1. Öka intaget av protein: Protein är viktigt för att bygga och reparera muskler, och det kan också hjälpa till att öka testosteronnivåerna. Försök att inkludera högkvalitativa proteinkällor som kött, fisk, ägg och mejeriprodukter i din kost.
 2. Minska intaget av socker: En kost med högt sockerinnehåll kan bidra till att minska testosteronnivåerna. Försök att begränsa intaget av socker och processad mat, och välj istället naturliga och råa ingredienser.
 3. Öka intaget av zink: Zink är en viktig mineral för att öka testosteronnivåerna. Det finns många matkällor som är rika på zink, inklusive ost, ost, kött, fisk, ägg, och bönor.
 4. Öka intaget av vitamin D: Vitamin D är känt för att öka testosteronnivåerna. Du kan få vitamin D genom att vara i solen, eller genom att äta livsmedel som är rika på vitamin D, såsom fet fisk, ägg, och mejeriprodukter.
 5. Träna regelbundet: Regelbunden träning kan hjälpa till att öka testosteronnivåerna. Försök att träna minst 30 minuter per dag, 3-4 gånger per vecka, med fokus på styrketräning och konditionsträning.
 6. Sov ordentligt: En bra natts sömn är viktig för att öka testosteronnivåerna. Försök att få minst 7-8 timmars sömn varje natt för att maximera dina testosteronnivåer.

Det är viktigt att komma ihåg att testoboosters är inte en snabb fix, och det krävs tid och ansträngning för att se resultat. Det är också viktigt att konsultera en läkare innan du börjar ta något tillskott för att säkerställa att det inte finns några kontraindikationer.

Lite kontroversiellt om testosteron som tillskott

En kontroversiell åsikt om testoboosters är att många av dem saknar vetenskapligt stöd för sina påståenden om att öka testosteronnivåerna. Många av produkterna innehåller ingredienser som inte har bevisats vara effektiva eller kan innehålla för låga doser för att göra någon skillnad. Vissa forskare hävdar att det finns begränsad eller ingen evidens för att tillskott av vissa örter eller aminer kan öka testosteronnivåer i hälsosamma män.

En annan kontroversiell åsikt är att användningen av testoboosters kan leda till negativa hälsoeffekter. Överdrivna doseringar och långvarig användning kan leda till hälsorisker såsom prostatacancer, hjärtsjukdomar, och höga nivåer av rött blodkroppar. Därför är det viktigt att följa anvisningarna på förpackningen och att rådfråga en läkare innan man börjar ta något tillskott.

Så det är viktigt att ta en kritisk inställning till påståenden om testoboosters och att fortsätta att söka vetenskapligt stöd för deras påståenden om effektivitet och säkerhet.

Vanliga frågor Testoboosters – Testosterontillskott

Vad hjälper en testobooster i första hand till med?

Friskare hjärta, större lust och attraktionskraft samt större muskler.

Var finns testosteron naturligt?

Främst i animaliskt fett.

Vad kan vara en nackdel med mycket testosteron?

Det finns en lite risk för Instabilt humör.

Vad är en testobooster?

Testosteronboosters är tänkta att vara tillskott som kan påverka den naturliga självproduktionen av testosteron. Effekten ska vara att de ökar sexlusten, ger mer energi, bättre träningseffekt och ökad muskelmassa – som naturliga steroider.

Testvinnare – prispallen för testoboosters

testvinnare tillskottsbibeln bästa testobooster sigill

Vårt test av testoboosters och testosterontillskott bygger inte på några stickprov eller lösa antaganden. Nej, vårt test bygger på noggrann analys av innehåll, granskning av effekt, pris per portion och många fler parametrar.

Varför noggrannheten? Det är inte lätt att välja bland kosttillskott och vi vill ge dig en konkret köpguide som verkligen kan underlätta när du ska handla tillskott. Transparens är ledordet.

Här kan du se direkt vilka tre testoboosters som vi tycker ska ta plats på prispallen. Det handlar om Maxulin (Testomax), Jacked Stinger och RAW Test.

På en delad första plats på vår topplista över testvinnare placerar vi RAW Test. Baserat på innehållet och den kraftfulla formulan kunde RAW Test kanske varit ensam vinnare, men den lite högre prislappen är ett litet problem. 

raw testosteron tillskott testvinnare hos tillskottsbibelns egna test

RAW Test är dessutom kanske inte för alla med tanke på hur potent formulan är. Dessutom måste vi understryka att produkten framför allt kan ge effekt vid hårdare träning. RAW Test är den absolut mest kraftfulla testoboostern i vårt test!

Enklast, smidigast och billigast (i alla fall till en början) är Maxulin (Testomax). Den här testoboostern innehåller flera ämnen som kan stärka manlig hälsa på naturlig väg och allt är koncentrerat till en tablett om dagen.

Maxulin har genomgående höga betyg med beskrivningar om ökad energi och kraft särskilt bland män i medelåldern. Vi kan inte göra annat än att rekommendera Maxulin till dig som enkelt vill kunna stärka hälsan. Den här produkten blir helt enkelt bäst i test.

För andraplatsen på topplistan har vi valt den klassiska testoboostern Jacked Stinger. Det här är ett mycket populärt tillskott för ökade testosteronnivåer och vi har inte svårt att se varför.

Jacked Stinger har många ingredienser som var och en kan stärka hälsan. Den här testoboostern, som för övrigt har genomgående höga kundbetyg, har också en attraktiv prislapp. Ett bra köp helt enkelt! 

På tredje plats på vår topplista över testvinnare placerar vi RAW Test. Baserat på innehållet och den kraftfulla formulan kunde RAW Test kanske hoppat upp en eller två placeringar, men den lite högre prislappen är ett litet problem. 

RAW Test är dessutom kanske inte för alla med tanke på hur potent formulan är. Dessutom måste vi understryka att produkten framför allt kan ge effekt vid hårdare träning. RAW Test är den absolut mest kraftfulla testoboostern i vårt test!

Så utser vi de bästa testosteronhöjarna

För att testa de olika testosterontillskotten använder vi på Tillskottsbibeln ett brett utbud av verktyg. Vi använder ett antal olika verktyg för att utvärdera om det finns effekter som gör att produkterna ska platsa på vår lista.

Vi har testat med en testgrupp som fick prova olika tabletter och pulver av testosteronhöjare. När alla grupper var klara med sitt test av sina testosterontabletter så har vi sedan tagit in feedbacken. Både för att se till att de mår bra, men också för att se om det blev några överraskande effekter som vi inte hade räknat med.

I den här studien slutade vi med att vi såg en högre sexlust hos män, vilket vi hade räknat med. Dessutom såg vi att kvinnor fann dem mer attraktiva utan större fysisk skillnad. Detta förvånade oss mycket, eftersom det inte var en biologisk mekanism vi hade förväntat oss. Slutligen bad vi de enskilda grupperna att utvärdera produkten de just provat.

Alla produkter fick betyg på en skala från 1 till 5 stjärnor av deltagarna. Några av kommentarerna vi fick på vägen var bl.a. ”ingen märkbar effekt”. En annan man hävdade att det var den enklaste och minsta förändring han gjort. Han fick en enorm effekt av på alla möjliga sätt.

Detta pekar på att effekterna är högst individuella.

Slutligen har vi undersökt bottnat ämnet genom att läsa igenom tester, betyg, omdömen på Google. Detta görs för att säkerställa att vi kan ge dig de bästa tipsen och tricken på vägen.

Sammanfattning

Om det är så att du potentiellt tror dig lida av en brist på testosteron förslår vi förstås att du tar kontakt med en vårdcentral i första hand för att genomgå en undersökning.

Vi förespråkar inga olagliga läkemedel, produkter eller behandlingar för att öka ditt testosteron — utan vi rekommenderar bara kosttillskott vi vet antingen direkt eller indirekt bidrar till att dina nivåer eller produktionen av testosteron ökar i kroppen.

Här kommer vår sammanfattade topplista med de testosteron -tillskotten som vi rekommenderar dig att köpa i olika kategorier:


Källor för mer information och fakta om testosteron

Det finns många olika källor där man kan hitta mer information och rådgivning om testoboosters och testosteronnivåer. En bra plats att börja är med att prata med en läkare eller en annan professionell inom hälsovården. De kan ge dig en personlig rådgivning baserat på din hälsa och medicinska historia.

Du kan också söka efter information på nätet, men det är viktigt att vara försiktig och endast lita på källor som är pålitliga och vetenskapligt grundade. Websites som har information från professionella hälsopersonal, forskare och experter är bra källor. Det är också bra att leta efter kliniska studier och forskning om de produkter eller ingredienser som finns i testoboosters för att få en bättre idé om deras effektivitet och säkerhet.

Du kan också få mer information och rådgivning från olika organisationer och grupper som är inriktade på hälsofrågor. Det finns många grupper på sociala medier och online-forum där personer diskuterar sina erfarenheter och ger råd och tips till varandra. Men det är viktigt att vara försiktig med detta eftersom inte all information på dessa plattformar är korrekt eller pålitlig.

Det finns också många olika kosttillskott företag som erbjuder rådgivning och support för deras produkter. Det är bra att ta kontakt med dem och fråga om deras produkter och hur de kan hjälpa dig att öka din testosteronnivåer.

Det är viktigt att komma ihåg att det finns ingen enkel lösning eller snabb fix för att öka testosteronnivåerna, och det är viktigt att prata med en professionell och ta hänsyn till din hälsa och medicinska historia innan du börjar ta någon form av tillskott.

Testvinnare Bästa Testosterontillskott (testobooster) hos Tillskottsbibeln.se

Alternativa leverantörer (utöver de vi har bedömt som bäst i butikslänkarna ovan) till flera av dessa testosteronprodukter är Svensk Hälsokost, Svenskt Kosttillskott, Gymgrossisten, Meds samt MMSport


Stort lycka till med din träning i allmänhet och livet i synnerhet!

Källor

https://nyheter.ki.se/okad-prestationsformaga-hos-idrottskvinnor-efter-testosterontillskott

https://www.mynewsdesk.com/-maanga-lever-med-testosteronbrist-2987543

https://www.netdoktorpro.se/-oversikter/manlig-hypogonadism/

https://www.svensktkosttillskott.se/raw-test?da=14-23

Några andra tillförlitliga källor för information om testoboosters kan vara:

 1. Mayo Clinic – En medicinsk källa som ger information om hälsa och sjukdomar, inklusive testoboosters och deras potential för biverkningar och hälsoeffekter.
 2. National Institutes of Health (NIH) – En regeringsfinansierad källa för medicinsk forskning som ger information om testoboosters och deras effekter på hälsan.
 3. Examine.com – En oberoende källa för information om kosttillskott, inklusive testoboosters, som ger vetenskapligt stöd för deras påståenden om effektivitet och säkerhet.
 4. European Food Safety Authority (EFSA) – En europeisk organisation som granskar säkerheten av kosttillskott, inklusive testoboosters, och ger rekommendationer för användning.

Viktigt: Kosttillskott ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Överdosera ej.

Skribent 

Faktakontroll – Chefredaktör Andreas Börjesson

Skapad :

Uppdaterad :