BĂ€sta Testoboosters 2022

Det hÀr inlÀgget kommer innehÄlla en del kontroversiella Äsikter. Kan du anvÀnda testosteron tillskott för att öka testosteron nivÄerna?

TestosteronnivÄn sjunker med Äldern sÄ testosterontillskott Àr bÀst anvÀnt hos mÀn vid 30-Ärs Älder och uppÄt. Eller om du trÀnar hÄrt och vill bygga muskler snabbt och effektivt. Tablett, pulver eller andra former vi har granskat, testat och sammanstÀllt fakta Ät dig.

Topplistan

Maxulin (tidigare Testomax)
Rank 1 BĂ€st i Test

Maxulin (Testomax) Testa för 50% av priset

betyg
(4/5)
Pris/tablett
3,95 kr
Antal tabletter
44 st
Pris
174 kr
Ingredienser som uppges frigöra testosteron som Àr bundet i kroppen. Zink, vitamin B6 och magnesium ingÄr ocksÄ. För bÀttre muskelmassa, fertilitet, minskad trötthet och bra förbrÀnning. AnvÀndare uppleven extra energi och livslust nÀr de provat detta ett tag.
testosteronhöjare stinger
Rank 2

Jacked Stinger

betyg
(4/5)
Pris/kapsel
2,21 kr
Antal kapslar
90 st
Pris
199 kr
För dig som trÀnar hÄrt Àr denna riktigt fin. Jacked Stinger innehÄller bladspenat, nÀsselrot sibirisk ginseng, grönt havre, bockhornsklöver samt vitaminerna B6 och B12 och mineralerna magnesium och zink. Fina omdömen och betyg.
raw test
Rank 3

RAW Test

betyg
(5/5)
Pris/kapsel
2,90 kr
Antal kapslar
120 st
Pris
349 kr
Den enskilt bÀsta testoboostern enligt teamet bakom Tillskottsbibeln.se. Notera att det hÀr Àr en fullt laglig produkt, vi skulle aldrig rekommendera nÄgot vi inte kunnat stÄ för. För dig som krÀver det bÀsta. Du kommer definitivt mÀrka skillnad efter att du prövat detta tillskott. Passar Àven bra under diet. Ett perfekt testosterontillskott för den Àldre befolkningen ifall man vill kÀnna sig mer pigg bland annat. VÄra högsta rekommendationer!
mutant test bioctive
Rank 4

Mutant Test

betyg
(4/5)
Pris/kapsel
1,88 kr
Antal kapslar
180 st
Pris
339 kr
En testobooster frÄn företaget Mutant, som namnet kanske antyder, skapar kosttillskott som Àr menade att fÄ dig att förvandlas till en mutant. Kan göra dig piggare och dessutom ge dig bÀttre kondition, speciellt om du Àr en del av den Àldre befolkningen.
tribulus
Rank 5

Tribulus 90

betyg
(4/5)
Pris/kapsel
1,79 kr
Antal kapslar
100 st
Pris
179 kr
Tribulus 90ℱ innehĂ„ller en vĂ€xt som i studier visat sig kunna pĂ„verka kroppens egen produktion av hormoner, bland annat det leutiniserande hormonet (LH) som i sin tur reglerar mĂ€ngden manligt könshormon i kroppen. Billigt och effektiv testobooster.
tesot tillskott
Rank 6

Jacked Testo Booster

betyg
(3/5)
Pris/kapsel
2,49 kr
Antal kapslar
120 st
Pris
299 kr
Öka dina förutsĂ€ttningar och upplev bĂ€ttre fysik med ökad styrka, snabbare muskeltillvĂ€xt och bĂ€ttre prestationsförmĂ„ga med Jacked Testo Booster!
testosteron som tillskott
Rank 7

Elixir Pharma Teston Man Balans

betyg
(2/5)
Pris/tablett
4,98 kr
Antal tabletter
60 st
Pris
299 kr
Ett tillskott som med högsta sannolikhet kommer fÄ dig att kÀnna dig mer pigg.
testosteron höjare tillskott

Den kanske största fördelen med ett högre testosteron Àr att du som man med högsta sannolikhet inte bara kommer bygga mer muskler snabbare ifall du redan styrketrÀnar, men du kommer ha bÀttre erektioner, en mörkare röst och dessutom attrahera kvinnor betydligt mer passivt Àn tidigare.

Kvinnor kan nÀmligen kÀnna av mÀn med högre testosteron Àn andra med en ögonbindel pÄ. Hitta fler av de största anledningar till att ta ett testosterontillskott hÀr.

Vi har dÀrför tagit oss friheten att sammanstÀlla en jÀmförelse av och Àven utsett vad vi anser vara de Sveriges bÀsta testoboosters. BÄde för dig som trÀnar och dig som gör det av ÄldersskÀl, vi har produkter för alla.

Vi hoppas verkligen du hittar en produkt som passar dig och dina behov bra, men framför allt — att produkten gör skillnad! Lycka till!

formel för bÀsta testosterron

Vad Àr testoboosters eller testosteron tillskott för nÄgot?

Den bÀsta typen av kosttillskott för nÄgon som Àr pÄ jakt efter att öka sitt testosteron Àr tveklöst sÄ kallade testoboosters.

Testoboosters, som de heter, Àr kosttillskott som Àr lagliga och har som huvudsyfte att höja dina nivÄer av testosteron i din kropp.

Viktigt Àr det att veta skillnaden mellan testobooster och syntetiskt testosteron, vilket Àr olagligt. En testobooster har syftet att höja dina nivÄer till dom naturliga, medan syntetisk har syftet att höja dina nivÄer till över dom naturliga.

Vi har dÀrför sammanstÀllt en lista över vad vi anser vara Sveriges bÀsta testobooter pÄ marknaden i dagens lÀge. Vi hoppas inlÀgget du lÀser just nu och jÀmförelsen vi precis lÀnkat till kan ge dig en bÀttre bild av lÀget.

MÄnga av produkterna som nÀmns i denna artikel anvÀnds av ett stort antal professionella idrottare dÄ de Àr naturliga kosttillskott och dÀrför inte pÄ nÄgot sÀtt anses vara doping. NÄgra fler av fördelarna med testosterontillskott Àr att det förutom större muskler kan hjÀlpa dig till ett friskare hjÀrta. Detta beror pÄ att tillÀgget kan hjÀlpa till att pumpa blodet i din kropp snabbare.

LikasÄ Àr det dÀrför dessa kosttillskott Àr en hjÀlpande hand i sovrummet om din bÀsta vÀn misslyckas. SÄ det kan hjÀlpa för att att prestera i sÀngen, i trÀningen och i allmÀnhet bland damerna. Kvinnor kan kÀnna hur en man sipprar av testosteron dÄ det ofta Àr förknippat med ökad sexlust i en vÀlskött kropp. (fler tips pÄ tillskott för bÀttre sexlust hittar ni hÀr)

KÀrt barn har mÄnga namn

Det finns ett antal olika benĂ€mningar för produkter som kan öka testosteron nivĂ„erna. De stora skillnaderna Ă€r egentligen de som stimulerar kroppen till att naturligt öka testosteron nivĂ„erna och de som Ă€r rena testosteron tillskott. Rena testosteron tillskott Ă€r lĂ€kemedelsklassade och kan endast fĂ„ via lĂ€kare. Övriga produkter som ökar testonivĂ„erna naturligt brukar gĂ„ under namn som:

 • Testobooster
 • Testohöjare
 • Testo tillskott
 • Testosterontabletter

Varför ska man ta testobooster för ökat testosteron?

Enkelt — fördelarna Ă€r mĂ„nga!

Vi har listat bÄde för- och nackdelar med ett högre vÀrde av testosteron i kroppen nedan. Vi har medvetet valt att inkludera fler alternativ i listan som innehÄller fördelar, de rÄkar bara vara sÄ pass mÄnga naturligt.

Vilket Àr den enskilt bÀsta testoboostern just nu enligt teamet bakom Tillskottsbibeln.se?

Vinnare i vÄrt bÀst i test för testoboosters
Vinnaren!

Vi anser produkten RAW Test vara den bÀsta testoboostern pÄ svenska marknaden.

Den innehÄller en mÀngd bra Àmnen som Àr bra för din kropp och anvÀnds av muskelbyggare pÄ elitnivÄ som fortfarande valt att förbli naturliga vad gÀller sin styrketrÀning. Vi ger det hÀr kosttillskottet vÄra starkaste rekommendationer.

Fördelar med ökat testosteron

Det Àr vida kÀnt att testosteron gör dig kÄtare, starkare och att du bygger betydligt mer muskelmassa.

bygg muskler effektivt med testoboosters
TrÀning med eller utan testosteron? Det Àr den stora frÄgan!
 • Ger dig ett friskt hjĂ€rta och bĂ€ttre blod i allmĂ€nhet
 • Fler kvinnor attraheras av dig (som man)
 • Mer muskler
 • Mindre fett
 • Starkare ben i kroppen
 • BĂ€ttre verbalt minne eller matematiskt resonemang
 • Ökar din sexlust
 • FörbĂ€ttrat humör

Nackdelar med ökat testosteron

 • För mycket kan leda till du blir skallig
 • Kan leda till instabilt humör

Pulver, tabletter eller mat för att öka din testosteron nivÄ.

Egentligen spelar det inte sĂ„ stor roll vilken metod du anvĂ€nder utan satsa pĂ„ den som passar dig bĂ€st. Tabletter Ă€r snabbt och enkelt, med pulver sĂ„ kan du som har svĂ„rt att svĂ€lja hela tabletter eller kapslar fĂ„ i dig rĂ€tt mĂ€ngd Ă€ndĂ„. Äta rĂ€tt mat Ă€r den mest naturliga vĂ€gen att ta istĂ€llet för testosteron tillskott, men det Ă€r inte alltid sĂ„ enkelt att ha koll pĂ„ att man fĂ„r i sig allt man behöver.

Produkterna för ökat testosteron finns i formerna:

 • Pulver
 • Tabletter
 • Kapslar
 • Gel
 • PlĂ„ster
 • Flytande
 • Injektion

Biverkningar med testosterontillskott

Brist pÄ testosteron kan som vi skrivit om orsaka ett antal hÀlsoproblem men kan det uppstÄ problem eller biverkningar vid intag av olika testosteronhöjare som tabletter eller likanande? Svaret Àr nej, sÄ lÀnge som du följer angiven dosering sÄ ska det inte vara nÄgon fara. Det som kan visas sig i vissa fall Àr hjÀrtproblem hos Àldre, lite svÄrt att sova, acne och bröstförstoring. Detta Àr sÀllsynt dock.

Ämnen som brukar ingĂ„ i testoboosters

De vanligaste Àmnen som man brukar anvÀnda sig av för att stimulera testosteron produktionen i kroppen Àr:

Zink Ă€r ett mikroelement som bidrar till kroppens normala produktion av detta och flera hormoner i kroppen). Vit champinjonextrakt och bockhornsklöver. Bockhornsklöver, eller Fenugreek som det ocksĂ„ heter förekommer i flera studier inom idrottsnutrition.

Magnesium, bladspenat (Spinacia oleracea), nĂ€sselrot (Urtica dioica) samt sibirisk ginseng Ă€r vanligt.

NO3, Nitrat, fungerar som en föregĂ„ngare till kvĂ€veoxid som i sin tur medverkar till att blodkĂ€rlen vidgas och frĂ€mjar blodflödet. Att blodet kan syresĂ€tta musklerna Ă€r en förutsĂ€ttning för att kunna prestera och utvecklas i din trĂ€ning. Nitrat bidrar Ă€ven till effekten hos mitokondrierna, dĂ€r energiomsĂ€ttningen i cellerna sker. VindruvskĂ€rneextrakt Ă€r rikt pĂ„ polyfenoler. NĂ€r man trĂ€nar mycket och tar ut sig hĂ„rt Ă€r det viktigt att musklerna fĂ„r bra syresĂ€ttning.

B-vitaminer som Tiamin, Riboflavin, Niacin, Pantotensyra, vitamin B6, Biotin, Folsyra och vitamin B12 ingÄr för det mesta ocksÄ.

Tabletter för att stimulera och öka dina testosteron nivÄer
Tabletter för att stimulera och öka dina testosteron nivÄer

NÄgra allmÀnna kost- och trÀningsrÄd för ökat testosteron

kost som bidrar till ökat testosteron
En grymt god macka med avokado och Àgg pÄ! Hade gÀrna Àtit en sÄdan till frukost varje dag!

Viss mat har, utan specifika bevis, visat sig bra för nivĂ„erna av testosteron. Bland denna mat finner du Ă€gg, avokado, rött kött, ost och bacon för att nĂ€mna nĂ„gra. rĂ€kor och krĂ€ftor Ă€r bra. Ät inte chips, popcorn, pasta, ris och godis samt charkprodukter sĂ„ som skinka och korv.

Regelbunden trÀning Àr en av de bÀsta sakerna du kan göra för att höja ditt testosteron naturligt. Du kan ocksÄ gÄ ner i vikt, minska stressen och förbÀttra sömnen till en följd av det vilket förstÄs inte Àr helt fel.

Vanliga frÄgor testosteron -tillskott

Vad hjÀlper en testobooster i första hand till med?

Friskare hjÀrta, större lust och attraktionskraft samt större muskler.

Var finns testosteron naturligt?

FrÀmst i animaliskt fett.

Vad kan vara en nackdel med det?

Det finns en lite risk för Instabilt humör.

SÄ utser vi de bÀsta testosteronhöjarna

För att testa de olika testosterontillskotten anvÀnder vi ett brett utbud av verktyg. Vi anvÀnder ett antal olika verktyg för att utvÀrdera om det finns effekter som gör att produkterna ska platsa pÄ vÄr lista.

Vi har testat med en testgrupp som fick prova olika tabletter och pulver av testosteronhöjare. NÀr alla grupper var klara med sitt test av sina testosterontabletter sÄ har vi sedan tagit in feedbacken. BÄde för att se till att de mÄr bra, men ocksÄ för att se om det blev nÄgra överraskande effekter som vi inte hade rÀknat med.

I den hÀr studien slutade vi med att vi sÄg en högre sexlust hos mÀn, vilket vi hade rÀknat med. Dessutom sÄg vi att kvinnor fann dem mer attraktiva utan större fysisk skillnad. Detta förvÄnade oss mycket, eftersom det inte var en biologisk mekanism vi hade förvÀntat oss. Slutligen bad vi de enskilda grupperna att utvÀrdera produkten de just provat.

Alla produkter fick betyg pĂ„ en skala frĂ„n 1 till 5 stjĂ€rnor av deltagarna. NĂ„gra av kommentarerna vi fick pĂ„ vĂ€gen var bl.a. ”ingen mĂ€rkbar effekt”. En annan man hĂ€vdade att det var den enklaste och minsta förĂ€ndring han gjort. Han fick en enorm effekt av pĂ„ alla möjliga sĂ€tt.

Detta pekar pÄ att effekterna Àr högst individuella.

Slutligen har vi undersökt bottnat Àmnet genom att lÀsa igenom tester, betyg, omdömen pÄ Google. Detta görs för att sÀkerstÀlla att vi kan ge dig de bÀsta tipsen och tricken pÄ vÀgen.

Vanliga frĂ„gor – Testobooster

Vad Àr en testobooster?

En testobooster Àr precis som det lÄter, en slags produkt med mÄl att höja dina testosteron nivÄer.

Sammanfattning

Om det Àr sÄ att du potentiellt tror dig lida av en brist pÄ testosteron förslÄr vi förstÄs att du tar kontakt med en vÄrdcentral i första hand för att genomgÄ en undersökning.

Vi föresprĂ„kar inga olagliga lĂ€kemedel, produkter eller behandlingar för att öka ditt testosteron — utan vi rekommenderar bara kosttillskott vi vet antingen direkt eller indirekt bidrar till att dina nivĂ„er eller produktionen av testosteron ökar i kroppen.

HÀr kommer vÄr sammanfattade topplista med de testosteron -tillskotten som vi rekommenderar dig att köpa i olika kategorier:


Testvinnare BĂ€sta Testosterontillskott (testobooster) hos Tillskottsbibeln.se

Alternativa leverantörer (utöver de vi har bedömt som bÀst i butikslÀnkarna ovan) till flera av dessa x-produkter Àr Svensk HÀlsokost, Svenskt Kosttillskott, Gymgrossisten, Meds samt MMSport


Stort lycka till med din trÀning i allmÀnhet och livet i synnerhet!

KĂ€llor

https://nyheter.ki.se/okad-prestationsformaga-hos-idrottskvinnor-efter-testosterontillskott

https://www.mynewsdesk.com/-maanga-lever-med-testosteronbrist-2987543

https://www.netdoktorpro.se/-oversikter/manlig-hypogonadism/

https://www.svensktkosttillskott.se/raw-test?da=14-23

Viktigt: Kosttillskott ersĂ€tter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mĂ„ngsidig och balanserad kost samt hĂ€lsosam livsstil. Överdosera ej.