BÀsta Tillskotten För HÄret 2022

Ditt hÄr Àr nÄgot av det vackraste du har pÄ din kropp. Vare sig du Àr en kvinna eller en man sÄ Àr ditt hÄr nÄgot som med högsta sannolikhet Àr vÀldigt viktigt för dig och ger dig en kÀnsla av sÀkerhet.

Det kan dÀrför vara hemskt att fÄ se sitt hÄr Äldras och kanske vÀxa pÄ sÀtt man kanske inte trott var möjligt, varför det kan vara relevant att köpa in ett kosttillskott för att ge sitt hÄr bÀsta möjliga chans att reparera och vÀxa.

Vi pÄ Tillskottsbibeln har dÀrför sammanstÀllt en lista av men Àven utsett vad vi anser vara de bÀsta tillskotten för hÄret just nu. Lycka till i din jÀmförelse!

Topplistan

pure-arganolja-eko
Rank 1 BĂ€st i Test

Pure Arganolja Eko

betyg
(5/5)
Pris
169 kr
Typ
Olja
Tunn olja som lÀtt trÀnger in i huden. Bra bland annat att smörja in under ögonen för att fÄ bort fina linjer. UtmÀrkt för hÄr och skÀggvÄrd, ger mjukt hÄr med lyster och en mild nötaktig doft. Fantastiskt bra betyg frÄn anvÀndare bÄde för de som anvÀnder den pÄ huden och i hÄret. Flera har blivit hjÀlpta med att minska sina eksembesvÀr. Blir vÄr testvinnare i kategorin arganolja.
kosttillskott för bÀttre hÄr hud och nagel
Rank 2

HĂ„r, Hud & Naglar

betyg
(4/5)
Pris
249 kr
Antal Tabletter (2 per dag)
60
MĂ€ngd MSM/Kollagen per tablett
100 / 50 mg
InnehÄller kollagen, MSM, Kisel och kondroitin. Allt för att minska risk för hÄravfall och hÄlla hÄr, hud och naglar friska. En mycket bra kombinationstablett.
biotin bidrar till normal energiomsÀttning
Rank 3

healthwell Biotin 10000

betyg
(4/5)
Pris/kapsel
2,49 kr
Biotin/kapsel
10000 ”g
Ett högdoserat biotintillskott frÄn healthwell som dessutom bidrar till en förbÀttrad energiomsÀttning. HjÀlper hud, hÄr och naglar att vÀxa sig bÀttre med tiden.
silica veganskt kisel frÄn bambu
Rank 4

healthwell Silica

betyg
(4/5)
Pris/kapsel
1,87 kr
Silica/kapsel
250 mg
Ett högdoserat biotintillskott frÄn healthwell som dessutom bidrar till en förbÀttrad energiomsÀttning. HjÀlper hud, hÄr och naglar att vÀxa sig bÀttre med tiden. InnehÄller 250 mg rent kisel frÄn bambu per kapsel. Fungerar Àven bra för brosk och leder samt mÀnniskor som lider av IBS.
wonderful hair - healthwell
Rank 5

healthwell Wonderful Hair

betyg
(4/5)
Pris/kapsel
2,54 kr
Biotin/kapsel
250 ”g
Ett unikt kosttillskott i form av ett hÄrvitamin speciellt framtaget för att bidra till att bibehÄlla normalt hÄr, normal hud och normala naglar. Fungerar vÀldigt bra för det typiska, tunna, nordiska hÄret. Kan göra sÄ ditt hÄr vÀxer snabbare. BestÄr primÀrt av biton men Àven hirsextrakt och kiseloxid bland annat. Passar Àven veganer och vegetarianer.
bÀttre hÄr biotin och zink
Rank 6

New Nordic Hair Volume

betyg
(3/5)
Pris/tabletter
5,63 kr
Biotin/tabletter
475 ”g
Essentiell nÀring med vÀxtextrakt. Kan bidra till att ditt hÄr fÄr mer volym vilket Àr den primÀra egenskapen i kosttillskottet. Bra för bÄde hÄr, hud och naglar. Du bör mÀrka av mÀrkbar skillnad pÄ ditt hÄr och dina naglar kort efter att du börjat anvÀnda produkten.
plus hÄr kosttillskott
Rank 7

Alpha Plus Hair Nutrition

betyg
(3/5)
Pris/kapsel
2,1 kr
Ett vÄrdande kosttillskott som bestÄr av en lÄng rad vitaminer och mineraler för att stÀrka ditt hÄr, dina naglar och din hud. 100% veganskt. Berikat med vitamin C och vÀldigt prisvÀrt i vÄrt tycke. Ett bra allround-tillskott, helt enkelt.
stora hÄrkuren
Rank 8

Stora HĂ„rkuren

betyg
(3/5)
Pris/kapsel
0,46 kr
Ännu ett vĂ„rdande kosttillskott för hĂ„r, hud och naglar. PrimĂ€rt skapat för att ge ditt hĂ„r mer glans. En produkt som gör sitt jobb, helt enkelt.
snyggt hÄr med tillskott great earth
Rank 9

Great Earth Beautiful Hair

betyg
(2/5)
Pris/kapsel
2,81 kr
Biotin/kapsel
800 ”g
Ett kosttillskott skapat för att ge dig vackert hÄr. BibehÄll din hÄrkvalité eller öka den till och med ett snÀpp med hjÀlp av Great Earths kosttillskott Beautiful Hair. InnehÄller bl.a. biotin, zink och koppar samt cystein. TyvÀrr Àr tabletterna ganska stora vilket gör de svÄra att svÀlja.
nÀring till ditt hÄr
Rank 10

Priorin

betyg
(2/5)
Pris/kapsel
4,65 kr
Ett hud- och hÄrvÄrdande kosttillskott som bland annat innehÄller biotin, l-cystin, hirsextrakt och pantonensyra. MÀngder med nÀring för ditt hÄr i en liten kapsel som Àr lÀtt att svÀlja.

Varför ska man ta tillskott som bidrar till bÀttre hÄr?

Enkelt — för att ens nuvarande hĂ„r blivit svagt, vĂ€xer alldeles för lĂ„ngsamt eller bara behöver mer fĂ€rg. Det finns mĂ€ngder av anledningar till varför man kan övervĂ€ga att börja anvĂ€nda sig av diverse kosttillskott för att förbĂ€ttra sitt hĂ„r.

Vem ska ta tillskott som bidrar till bÀttre hÄr?

Vi tycker genuint att alla, oberoende av kön eller Älder, bör övervÀga att köpa in ett tillskott för sitt hÄr ifall man börjat mÀrka av nÄgot mÀrkligt i stil med ovanligt mycket hÄravfall den senaste tiden eller fler grÄa hÄrstrÄn i allmÀnhet.

Vilka typer av mat Àr bÀst att Àta för starkare hÄr?

Egentligen Àr det din kost som Àr nyckeln till att ditt hÄr förblir friskt, glansigt och fylligt. Om du inte Àter tillrÀckligt med mat kan det leda till att du inte fÄr i dig tillrÀckligt av ett visst nÀringsÀmne vilket i sin tur kan ha effekten att ditt hÄr tar skada i form av hÄravfall, att fÀrgen börjar försvinna eller att inte vÀxer lika tjockt som förut.

 • Lax
 • Valnötter
 • Ostron
 • Sötpotatis
 • Ägg
 • Spenat
 • Linser och Ă€rtor
 • Grekisk yoghurt

Vilka typer av kosttillskott Àr bÀst att köpa om man Är pÄ jakt efter tjockare, mer fylligt hÄr?

Vitaminerna A, B, C, D och E har alla en positiv effekt för hÄr och hÄrvÀxt.

HÄrtabletter kombinerat med diverse vitamintillskott för att vara pÄ den sÀkra sidan Àr nÄgot vi starkt rekommenderar att man köper för att verkligen sÀkerstÀlla att man ger sitt hÄr den fyllnad, nÀring och lyster det förtjÀnar i syfte att kunna vÀxa sig starkt.

Även kokosolja i olika former kan fungera utmĂ€rkt för att förbĂ€ttra ditt hĂ„r.

Fungerar hÄrtabletter mot hÄravfall?

Ja, milt uttryckt!

Har du brist pÄ biotin eller zink i kroppen kan ditt hÄr pÄverkas negativt.

Det Àr oerhört viktigt att fÄ i sig dessa nÀringsÀmnen och det kan hÄrtabletter hjÀlpa dig med. Tabletter för hÄret kommer bland annat i kapselform och hjÀlper dig att bibehÄlla normalt hÄr med dagligt intag av vitaminer.

Det hÀr Àr varför vi vÄgar rekommendera den hÀr typen av kosttillskott för mÀnniskors hÄrproblem i allmÀnhet, vi vet om att

NÀr pÄ dagen ska man anvÀnda hÄrtabletter?

Till skillnad frÄn mÄnga andra typer av kosttillskott föreslÄr vi att man nyttjar sig av hÄrtabletter direkt efter att man Àtit en mÄltid, och inte det första man gör nÀr man vaknar pÄ morgonen.

Vilket Àr det bÀsta kosttillskottet för hÄret just nu enligt teamet bakom Tillskottsbibeln.se?

Just nu ansver vi produkten Wonderful Hair frÄn healthwell vara överlÀgsen vad gÀller att hjÀlpa mÀnniskor stÀrka sitt hÄr.

NÄgra rÄd i allmÀnhet för att stÀrka ditt hÄr

 • TĂ€nk pĂ„ att Ă€ta ordentligt
 • FĂ„ i dig mer jĂ€rn
 • FĂ„ i dig mer viktiga proteiner
 • FĂ„ i dig mer Biotin, vitamin B och vitamin H
 • FĂ„ i dig mer zink
 • FĂ„ i dig MSM (Svavel)

Vanliga frĂ„gor – HĂ„rstyrka

Kan mitt hÄr ta skada i lÀngden av produkter?

Svaret Àr ja, om du anvÀnder för mycket produkter under en lÀngre tid kan det skada ditt hÄr.

Sammanfattning

Det finns mÀngder av kosttillskott pÄ marknaden som kan hjÀlpa dig inte bara reparera ditt hÄr men Àven fÄ det att vÀxa betydligt fortare.

Vi Àr övertygade om att majoriteten av kosttillskotten i vÄr lista kan hjÀlpa dig i din resa till ett bÀttre hÄr och vi hoppas du gillar artikeln.

Har du nÄgra fler tips kring bra kosttillskott för hÄret vi borde lÀgga till pÄ den hÀr sidan? Kontakta gÀrna oss, eller tipsa oss hÀr borta.

HÀr kommer vÄr sammanfattade topplista med de bÀsta hÄr -tillskotten som vi rekommenderar dig att köpa i olika kategorier:


BĂ€sta HĂ„r tillskotten – BĂ€st i vĂ„rt test

 1. BÀst i vÄrt test : Pure Arganolja Eko
 2. BĂ€sta skapslarna : Hairboost
 3. Billigast köp: Stora HÄrkuren
 4. BÀsta kundbetyg / omdömen : HÄr, Hud & Naglar
 5. BĂ€sta tabletterna : HĂ„r, Hud & Naglar
 6. PopulÀrast i sökningar : HÄr, Hud & Naglar