BÀsta Tillskotten För Immunförsvaret 2022

Ditt immunförsvar Àr nÄgot av det viktigaste du har. Det Àr viktigt för att stoppa kroppen frÄn att drabbas av dÄliga sjukdomar i allmÀnhet likt en förkylning, men i synnerhet under tider dÄ covid-19 blivit allt mer utbrett.

Det finns mÀngder med mat man kan Àta för att stÀrka immunförsvaret men det finns Ànnu fler tillskott för ÀndamÄlet, varför vi tagit oss friheten att jÀmföra och Àven utnÀmna vad vi anser vara det bÀsta tillskottet för immunförsvaret.

Vi hoppar att du hittar just rÀtt kosttillskott för dig och att du förblir frisk och kry för resten av ditt liv. Lycka till!

Topplistan

vitamin c pulver
Rank 1 BĂ€st i Test

Vitamin C Pulver

betyg
(5/5)
Pris/portion
0,67 kr
C-vitamin/portion
1000 mg
Ett av de enskilt bĂ€sta kosttillskottet för immunförsvaret i vĂ„rt tycke. PrisvĂ€rt, smakar gott och rĂ€cker lĂ€nge. Framför allt sĂ„ Ă€r det vĂ€ldigt, vĂ€ldigt effektivt. Doseringsskopa medföljer vid köp av produkten. Glöm alla C-vitamintillskott i form av brustabletter i livsmedelsbutikerna — det hĂ€r Ă€r den riktiga varan. Bidrar Ă€ven till att skydda cellerna och Ă€r lĂ€ttlösligt i exempelvis vatten.
boosta immunförsvaret
Rank 2

Immune Support ‐ boosta immunförsvaret

betyg
(5/5)
Pris/portion
4,97 kr
Perfekt kombinationsprodukt av de Àmnen som behövs för ett starkt immunförsvar. InnehÄller, flÀder, rölleka, vitlök, ingefÀra. Mycket C-vitamin, D-vitamin, Zink, bioflavonoider och pantotensyra. Bara 5+ betyg bland alla recensioner vi lÀst. VÄr vinnare!
multivitamin för dig som trÀnar
Rank 3

Core Vitamins

betyg
(3/5)
Pris/kapsel
1,65 kr
Högdoserat multivitamin speciellt utvecklad för aktiva. Full av antioxidanter. Levereras vÀldigt snabbt av SvensktKosttillskott.se.
vitamin mix för mÀn
Rank 4

Core Vitamins Man

betyg
(3/5)
Pris/kapsel
1,40 kr
Vitamin- och mineraltillskott i kapselform. InnehÄller zink, koppar och selen. Speciellt skapat för aktiva mÀn. Bidrar till en starkare och friskare vardag. Enda produkten saknar Àr jÀrn, annars innehÄller den det mesta som Àr viktigt för en man att fÄ i sig pÄ daglig basis.
vitamin d3 kosttillskott
Rank 5

Core Vitamin D3 2000 IE+

betyg
(2/5)
Pris/kapsel
0,74 kr
Vitamin D3/kapsel
50 ”g
Ett högdoserat vitamin D3-tillskott primÀrt skapat för mÀnniskor som Àr aktiva. Perfekt att ta under september-maj i vÄrt tycke.
vitamin c kosttillskott
Rank 6

Vitamin C 1000 Plus

betyg
(3/5)
Pris/kapsel
1,43 kr
Vitamin C/kapsel
1000 mg
Ett fantastiskt c-vitamintillskott för immunsystemet. Tabletterna svÀljs vÀldigt enkelt och Àr 100% vegetabiliska. InnehÄller dessutom nyponextrakt. Beskrivs som det bÀsta c-vitamintillskottet pÄ marknaden av mÄnga idag.

Varför ska man ta tillskott som bidrar till ett ökat immunförsvar?

Enkelt — för att man vill försĂ€kra sig sjĂ€lv om att man fĂ„r ett ökat immunförsvar till en följd av att man Ă€ndrar sin kost nĂ„got.

Trots ett ens immunförsvar ofta blir bÀttre med Ären kan ett kosttillskott vara att föredra med andra ord.

Det Àr lÀttare att fÄ ett ökat immunförsvar genom att bestÀlla en burk av valfritt kosttillskott i pillerform för 100 kr kontra att Àta nÄgra Àgg utöver din vanliga frukost varje morgon för resten av ditt liv.

NÀr ska man anvÀnda tillskott som bidrar till ett ökat immunförsvar?

Vi anser att kosttillskott som bidrar till ett ökat immunförsvar med stor framgÄng kan anvÀndas Äret runt, men vi föreslÄr förstÄr att man i större utstrÀckning anvÀndare tillskotten i frÄga under vinterhalvÄret dÄ chansen att man drabbas av en förkylning Àr enorm.

Vilka typer av mat Àr bÀst för ett starkare immunförsvar?

 • Honung
 • FlĂ€derbĂ€r
 • Vitlök
 • Probiotika

Vilka typer av tillskott Àr bÀst att anvÀnda för ett starkare immunförsvar?

 • C-vitamin
 • D-vitamin
 • Vitamin A
 • Magnesium
 • Zink
 • Selen
 • Probiotika

Vilket Àr det bÀsta tillskottet för immunförsvaret enligt Tillskottsbibeln.se?

Vinnaren i vÄrt lilla test!

Vi anser just nu produkten Immune Support vara det enskilt bÀsta tillskottet för immunförsvaret.

Detta dÄ produkten i sjÀlva verket Àr en mix av de mÄnga Àmnen som anses ge effekt samt ett högdoserat c-vitamintillskott som visat sig fungera utmÀrkt för mÀnniskor som försökt sig pÄ att förstÀrka sina immunförsvar.

NÄgra rÄd i allmÀnhet för att stÀrka ditt immunförsvar

 1. Se till att du fÄr tillrÀckligt med sömn:

  Lever du en stressig livsstil dÀr du inte Àter tillrÀckligt och bara sover 5 timmar per natt Àr det mycket mer sannolikt att du blir smittat av nÄgot förkylningsvirus exempelvis. Vikten av att sova bra Àr bevisad pÄ mÄnga plan. Forskare har konstaterat att mÄnga molekyler som Àr associerade med sömn eller vakenhet kan pÄverka immunförsvarets aktivitet, och tvÀrtom, berÀttar Mattias Forsell.
 2. Stress mindre:

  Det hÀr Àr uppenbarligen lÀttare sagt Àn gjort, men gör ditt yttersta bÄde privat och professionellt för att stressa mindre. Det Àr inte alls ovanligt att man blir mer sjuk under perioder dÀr man Àr mer nedstÀmd dÄ kroppens immunförsvar och serotoninet i din kropp gÄr hand i hand.
 3. Ät en hĂ€lsosam kost:

  FrÄga dig sjÀlv hur du Àter idag, och vad du kan förbÀttra i din kost. Kanske Àter du för lite? Kanske Àter du för mycket? Kanske lagar du inte tillrÀckligt mycket mat under veckans gÄng?

  Vad du Àn har för problem med din kost föreslÄr jag som skriver den hÀr artikeln, Nabil, att du tar tag i det och börjar Àta en mer hÀlsosam kost.

  FÄ saker bidrar till en mÀnniskas vÀlmÄende i allmÀnhet men förstÀrkandet av ens immunförsvar i synnerhet likt en hÀlsosam kost i övrigt kan göra, varför det hÀr Àr steg 1 oberoende av vilken typ av kosttillskott det Àr man jagar efter.

Vanliga frĂ„gor – Immunförsvar

Vad hjÀlper mitt immunförsvar?

Ditt immunförsvar byggs upp av olika antikroppar som ska ”slĂ„” tillbaka mot virus. HĂ€r kan man anvĂ€nda tex vitamin C

Sammanfattning

FrÄga dig sjÀlv om du har lÀtt för att bli förkyld. Om svaret pÄ frÄgan Àr ja Àr det inte osannolikt att du har ett nÄgot försvagat immunförsvar, varför det kan vara en bra idé att pröva ifall det finns nÄgot kosttillskott som kan hjÀlpa dig kÀnna dig mer frisk i allmÀnhet men hjÀlpa dig slippa bli förkyld sÄ ofta i synnerhet.

Jag som skriver det hÀr inlÀgget, Nabil, Àter sjÀlv en kombination av D-vitamin och diverse kosttillskott för att stÀrka immunförsvaret nÀr det blir allt kallare och mörkare i vÄrt vackra land.

Detta för att jag har lÀtt att bli förkyld och helt enkelt inte vill riskera att behöva stanna hemma frÄn mitt jobb ytterligare.

Vi hoppas vĂ„r lilla jĂ€mförelse — och vad vi utnĂ€mnt som det bĂ€sta tillskottet för immunförsvaret! — hjĂ€lper dig i din resa till ett friskare liv dĂ€r du Ă€ven kĂ€nner dig mer pigg och sjĂ€lvsĂ€ker!

Viktigt: Kosttillskott ersĂ€tter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mĂ„ngsidig och balanserad kost samt hĂ€lsosam livsstil. Överdosera ej.

HÀr kommer vÄr sammanfattade topplista med de bÀsta tillskotten för Immunförsvaret som vi rekommenderar dig att köpa i olika kategorier:


BĂ€sta Tillskotten för Immunförsvaret – BĂ€st i vĂ„rt test

 1. BÀst i vÄrt test : Vitamin C Pulver
 2. BĂ€sta pulvret : Vitamin C Pulver
 3. Billigast köp : Core Vitamin D3 2000 IE+
 4. BÀsta kundbetyg / omdömen : Vitamin C 1000 Plus
 5. BĂ€sta kapseln : Immune Support ‐ boosta immunförsvaret
 6. PopulÀrast i sökningar : Vitamin C 1000 Plus