BÀsta Tillskottet För Muskelökning 2022

Vi har jÀmfört alla kosttillskott dÀr ute för att kora det bÀsta tillskottet för muskelökning i Är. Vi har baserat vÄrt betyg pÄ ett flertal olika kriterier.

Innan du lÀngre ner hittar alla tester och listor av tillskott som hjÀlper din muskelökning sÄ ska vi kika pÄ den bÀsta produkten.

Core Whey Protein

Core Whey Protein

Om du vill boosta din muskelökning Àr detta produkten som Àr sjÀlvklar.

ÖverlĂ€gset BĂ€st i TEST!! Se bĂ€sta pris
Muskelökning

Listor med bÀsta tillskotten

Vi har delat in vÄra jÀmförelser nedan i 3 unika listor. Ett för varje typ av tillskott dina muskler kan dra nytta av i ordningen vi tycker Àr viktigast.

Proteinpulver, kreatin och aminosyror (BCAA/EAA).

Se följande jÀmförelser ifall du specifik letar efter tillskott som ökar din muskelmassa eller i varje fall takten din muskelmassa kan skapas i.

Information om tillskott för att bygga muskler

Tillskott som primÀrt anvÀnds av muskelbyggare eller bara mÀnniskor som trÀnar i allmÀnhet behöver ingen nÀrmare beskrivning. De hjÀlper kroppen pÄ ett sÀtt eller annat med just att öka i muskelmassa.

Det finns 3 vanliga kosttillskott mÀnniskor som trÀnar styrketrÀning anvÀnder sig av, vilka vi kommer lista i enskilda listor nedan.

Proteinpulver — Protein Ă€r den enskilt vanligaste byggstenen för nĂ„gon som styrketrĂ€nar, varför proteinpulver kommit att bli synonymt med styrketrĂ€ning.

Kreatin — Kreatin Ă€r ett vĂ€rldens mest studerade kosttillskott för mĂ€nniskor som försöker bygga muskler. Det leder, vid ett korrekt intag, till ökad muskelmassa, ökad hypertrofi, utökad uthĂ„llighet och mycket, mycket mer. Trots att kreatin Ă€r nĂ„got som produceras av kroppen naturligt kan man maximera det genom att nyttja sig av ett tillskott.

EAA & BCAA — Aminosyror Ă€r minst lika viktigt som kreatin och proteinpulver nĂ€r det kommer till muskelbygge. Detta dĂ„ aminosyror bidrar till ökad proteinsyntes, varför det fungerar perfekt kombinerat med proteinpulver och en hĂ€lsosam kost i övrigt.

Glykogen — Glykogen Ă€r det bĂ€sta brĂ€nslet för dina muskler. Även om de kan utnyttja det mesta du Ă€ter som brĂ€nsle, Ă€r det bara glykogen inlagrat i muskelcellerna som duger nĂ€r du tvingar dem att arbeta hĂ„rt. Ju mer intensivt du trĂ€nar ju mer glykogen behöver du fylla pĂ„ med.

Varför ska man ta muskelökande tillskott?

Enkelt — för att öka mĂ€ngden muskler man lĂ€gger pĂ„ sig sĂ„ fort som möjligt. Kreatin sĂ€gs vara det nĂ€rmsta man kommer steroider samtidigt som man fortfarande bara nyttjar en produkt som Ă€r fullt naturlig.

NÀr ska man anvÀnda muskelökande tillskott?

Muskelökande tillskott likt de i vÄr lista anvÀnds oftast precis före eller efter ett pass. Det gÄr Àven att dricka BCAA:er och EAA:er under passets gÄng i syfte att öka proteinsyntesen under trÀningens gÄng.

Personligen nyttjar jag som lÀser den hÀr artikeln 5 g kreatin och en koffeintablett frÄn Star Nutrition innan ett pass och en skopa proteinpulver (Whey-80) direkt efter passets avslut i syfte att maximera mÀngden nÀringsÀmnen som musklerna nyttjar.

Vilka Àr de bÀsta tillskotten för att bygga muskler?

Vi har jÀmfört alla kosttillskott vi rekommenderar för mÀnniskor som trÀnar styrketrÀning och försöker bygga större muskler.

Bland proteinpulver anser vi Star Nutritions Whey-80 vara ett av de mest prisvÀrda proteinpulvrena pÄ marknaden just nu.

Vi anser att alla som trÀnar bör inhandla ett bra proteinpulver.

KÀnner man sig extra seriös, dÄ tar man steget och inhandlar BCAA- och EAA-tillskott, men Àven koffein eller valfri PWO för en extra kick innan och under passets gÄng. Det hÀr Àr dock inget vi rekommenderar nybörjare till gymmet att göra.

Hur stor Àr effekten nÀr du anvÀnder muskelökande tillskott?

Enorma. Förutsatt att din kost Àr korrekt i övrigt och att du följer ett program i gymmet som lÄter dig öka i styrka vÀldigt fort kombinerat med att du faktiskt göra ditt yttersta sÄ lÀr du se stora resultat av muskelökande tillskott.

Kan muskelökande tillskott rekommenderas till alla som trÀnar?

SjÀlvklart! Ibland rÀcker det inte bara med att fÄ i sig tillrÀckligt protein.

HjÀlp till med proteinsyntesen ocksÄ, och med kroppens naturliga skapande av kreatin till dina muskler.

Vart kan man köpa muskelökande tillskott i Sverige?

Vi föreslĂ„r att man köper tillskott för att bygga muskler hos Gymgrossisten och SvensktKosttillskott.se — det Ă€r namn pĂ„ 2 grymma webbutiker dĂ€r man kan hitta precis den typen av tillskott som krĂ€vs till rimliga priser.

Jag som skriver det hÀr inlÀgget köper personligen majoriteten av mina trÀningstillskott hos Gymgrossisten dÄ det Àr billigt, gÄr fort och för att jag köpt andra artiklar och kosttillskott av butiken genom Ärens gÄng.

Fördelar med muskelökande tillskott

  • HjĂ€lper dina muskler att öka i storlek mycket snabbare
  • Ett lagligt alternativ till anabola steroider
  • Bidrar till ökad proteinsyntes i dina muskler
  • HjĂ€lper dig lyfta tyngre
  • HjĂ€lper dig lyfta lĂ€ngre
  • FĂ„r dina muskler att se större ut
  • Gör att dina muskler suger Ă„t sig mer vatten

Nackdelar med muskelökande tillskott

  • Kostar pengar
  • Ger dig mycket gaser i magen till en följd av allt extra protein du fĂ„r i dig

Vanliga frĂ„gor – Muskelbyggning

Hur byggs muskler?

Muskler byggs upp pÄ det sÀttet att du bryter ner muskelfibrerna nÀr du trÀnar som sedan byggs upp större av din kropp.

Sammanfattning

Vi pÄ Team Tillskottsbibeln rekommenderar alla att pröva trÀningstillskott i form av i varje fall proteinpulver men Àven kreatin ifall man börjar bli mer seriös med sin styrketrÀning.

En pÄse proteinpulver pÄ 1 kg frÄn Star Nutrition behöver inte kosta skjorta (159 kr), varför det inte kostar sÄ mycket att komma igÄng ifall du Àr nyfiken.

Även kreatin Ă€r rĂ€tt billigt. 99 kr för en pĂ„se som innehĂ„ller 500 g kreatin (Ă€ven den frĂ„n Star Nutrition) Ă€r inte alls ett dĂ„ligt pris för ett tillskott som Ă€r bevisat att göra dina muskler betydligt större av styrketrĂ€ning.

Vissa menar pÄ att kreatin Àr det naturliga alternativet till anabola steroider. Det ökar genuint din prestation i gymmet.

Kom alltid ihÄg att din kost Àr det enskilt viktigaste du har i ditt muskelbyggande. Muskelbygge handlar till 20% om trÀningen, 80% om kosten. Har du inte en ordentlig kost Àr det ingen idé att du ens styrketrÀnar hÄrt Àn mindre letar efter tillskott pÄ nÀtet som Àr tÀnka hjÀlpa dig att bygga större muskler.

Alla sorters trĂ€ningstillskott Ă€r just det — ett tillskott. AlltsĂ„ inte ett substitut för din kost i allmĂ€nhet, utan ett komplement till en hĂ€lsosam kost i övrigt.

KĂ€nner att ett tillskott kan hjĂ€lpa dig trots detta — ta dĂ„ gĂ€rna en titt pĂ„ listan ovan och lycka till i din jĂ€mförelse!