BÀsta Tillskottet Vid Trötthet 2022

Att alltid vara trött Àr ingen höjdare, varför mÀngder med kosttillskott skapats som bidrar till just minskad trötthet bland annat.

Ibland rÀcker det med en eller flera koppar kaffe pÄ morgonen för att fÄ energin man behöver, men ibland rÀcker inte det varför kosttillskott börjar bli allt mer relevant att övervÀga.

DÄ vi jÀmfört hundratals kosttillskott genom Ären har vi tagit oss friheten att dela in vÄr jÀmförelse i 3 delar och Àven utsett vad vi anser vara det bÀsta tillskottet vid trötthet.

Del 1 bestÄr av en lista dÀr vi listar rekommenderade vitaminer mot trötthet. Del 2 bestÄr av en lista dÀr vi listar rekommenderade mineraler mot trötthet. Del 3 bestÄr av en lista dÀr vi listar rekommenderade rosenrot & ginseng-tillskott mot trötthet. Det kan Àven vara vÀrt att testa GABA som du kan lÀsa mer om hÀr.

Vi hoppas fÄr jÀmförelse Àr till hjÀlp och att du hittar rÀtt tillskott!

Rekommenderade rosenrot & ginseng-tillskott mot trötthet

Topplistan

Rank 1 BĂ€st i Test

Gerimax instant energy

betyg
(5/5)
Pris/kapsel
3,73 kr
Rosenrot/kapsel
120 mg
Guaranaextrakt, rosenrot och ginsengextrakt. Ämnen som kan ge dig en kick i perioder av trötthet och nĂ€r du behöver fokusera extra mycket. Fina betyg.
rosenrot plus
Rank 2

healthwell Rosenrot Plus

betyg
(4/5)
Pris/kapsel
1,48 kr
Rosenrot/kapsel
300 mg
Ett tillskott som specifikt Àr menat att bidra till minskad trötthet och utmattning och gör sÄ vÀldigt, vÀldigt bra. Ett tillskott skapat pÄ en uppiggande rot, helt enkelt. Kan Àven sÀnka ditt blodtryck och öka din uthÄllighet.
rosenrot plus
Rank 3

Bioroot Rosenrot Forte

betyg
(3/5)
Pris/kapsel
3,15 kr
Rosenrot/kapsel
200 mg
Ett rosenrot-tillskott skapad för dig som Àr stressad och kÀnner dig trött. Innehar en patenterad formula vilket Àr vad som gör tillskottet unikt. Kan Àven anvÀndas vid utövning av valfri sport med framgÄng. Kan ge dig energi under hela dagen.
gerimax energikur
Rank 4

Gerimax Ginseng

betyg
(2/5)
Pris/tablett
2,45 kr
Ginseng/tablett
200 mg
Vi sÀger bara vad tillverkaren av tillskottet sjÀlva sagt: LÄt Gerimax pigga upp din tillvaro. Det hÀr Àr ett tillskott som av mÄnga anses vara det bÀsta uppiggande tillskottet pÄ marknaden av vissa men fungerar tyvÀrr inte för alla varför inte kan ge det högsta betyg. InnehÄller ren ginseng som Àr speciellt lÀmpligt vid hög belastning eller tillfÀllig trötthet.

Rekommenderade vitaminer mot trötthet

Topplistan

vitamin d3 5000ie
Rank 1 BĂ€st i Test

Vitamin D3 5000 IE

betyg
(5/5)
Pris/kapsel
1 kr
Vitamin D3/kapsel
125 ”g
Ett extremt högdoserat D-vitamintillskott frÄn svenska healthwell. Dubbelt sÄ mycket vitamin D3 per kapsel kontra healthwell Vitamin D3 2500 IE. Det hÀr Àr en produkt som med högsta sannolikhet gör att du kÀnner dig starkt som en myra och kÀnner dig betydligt mer pigg. Perfekt att ta pÄ morgonen för att bli morgonpigg. Sol pÄ burk kan man sÀga.
vitamin b6
Rank 2

healthwell Vitamin B6

betyg
(5/5)
Pris/kapsel
0,66 kr
Vitamin B6/kapsel
25 mg
Ett vitamin B6-tillskott kÀnt för att bidra till minskad trötthet och en normal energiomsÀttning. Dessutom helt fritt frÄn tillsatser och hjÀlper till med regleringen av dina hormoner. Gör att du med högsta sannolikhet kÀnner dig mindre utmattad. Ett tillskott som fungerar, helt enkelt.
b12 minska trötthet
Rank 3 Perfekt för den Àldre befolkningen

healthwell Vitamin B12

betyg
(3/5)
Pris/kapsel
0,79 kr
Vitamin B12/kapsel
500 ”g
Ett vitamin B12-tillskott som Ă€r viktigt för blodbildning och celldelning. BestĂ„r av 100% vegetabiliska kapslar. Ett grymt tillskott som motverkar trötthet vĂ€ldigt bra. Ett populĂ€rt tillskott bland den Ă€ldre befolkningen - innehĂ„ller allt man behöver för att ens hjĂ€rna ska fungera optimalt. Även bra mot illamĂ„ende.
great earth b12
Rank 4 Perfekt för veganer

Great Earth Vitamin B12 1000 Vegan

betyg
(3/5)
Pris/kapsel
1,81 kr
Vitamin B12/kapsel
500 ”g
Vegetabilisk B12-vitamin som bidrar till minskad trötthet och utmattning. Smakar bröd enligt vissa, men Àr ett nÄgot prisvÀrt vitamin B12-tillskott i vÄrt tycke. Perfekt för vegeterianer och veganer.
Rank 5

HealthWell Vitamin B-Komplex, 100 kapslar

betyg
(2/5)
Pris
119 kr
Pris / g
12 kr
Protein
6g
Alla viktiga B-vitaminer i en enda kapsel. För enkelhetens skull. Menat framför allt för aktiva & stressade mÀnniskor. HjÀlper till att pigga upp och bidrar till minskad trötthet.
vitamin d3 2500
Rank 6

Vitamin D3 2500 IE

betyg
(1/5)
Pris/kapsel
0,82 kr
Vitamin D3/kapsel
62.5 ”g
Ett högdoserat D-vitamintillskott frÄn svenska healthwell. Perfekt för dig som lider av D-vitaminbrist under vinterhalvÄret.
megafood multivitamin
Rank 7

MegaFood Adult B Centered

betyg
(1/5)
Pris/tablett
8,31 kr
Antal tabletter
60 st
Pris
499 kr
En produkt som lÀmpar sig för dig som stressar vÀldigt mycket, vilken i sin tur med högsta sannolikhet kommer att leda till att din hud lÀker bÀttre i allmÀnhet. Vi anser det hÀr vara ett bra kosttillskott för nÄgon som lider av akne och trötthet bland annat. Testad fri frÄn bekÀmpningsmedel, ogrÀsmedel, gluten, soja, mjölkprodukter, GMO och glyfosater. TyvÀrr ett kosttillskott vars pris Àr oerhört högt vilket gör att man kanske inte köper det pÄ en Äterkommande basis vilket Àr oerhört viktigt för att se effekt frÄn kosttillskotten man tar.

Rekommenderade mineraler mot trötthet

Topplistan

biotillgÀnglighet
Rank 1 BĂ€st i Test

HealthWell Zink

betyg
(5/5)
Pris/kapsel
0,69 kr
Zink/kapsel
20 mg
Ett kvalitativt zinktillskott frÄn HealthWell som hjÀlper vÀldigt bra mot förkylning, Àven akne enligt vÀldigt mÄnga dÄ zinkbrist Àr vanligt om man har problem med sin hud bland annat. Dagligt intag Àr nödvÀndigt i vÄrt tycke. 5/5 stjÀrnor hos alla butiker vi kollat i utöver vÄr egna positiva erfarenhet av tillskottet. MÄnga anser detta vara en av de bÀsta zinktillskotten den nÄgonsin prövat, varför vi kÀnner oss bekvÀma i att sÀtta betyget 5/5.
zink vegetabiliska kapslar
Rank 2

Holistic Zink

betyg
(5/5)
Pris/kapsel
1,15 kr
Zink/kapsel
25 mg
Ett fantastiskt zinktillskott frĂ„n svenska Holistic, vilket betyder att tillskottet Ă€r 100% ekologiskt. MĂ„nga uppger att deras naglar vĂ€xt sig större och mycket fortare till en följd av att ha börjat ta detta tillskott. Grym nĂ€r förkylningstider nĂ€rmar sig. Även bra för hormonbalansen.
selen hÄr och naglar
Rank 3

healthwell Selen

betyg
(4/5)
Pris/kapsel
0,69 kr
Selen/kapsel
100 ”g
Ett selentillskott som tar hand om hÄr, hud och naglar med enkelhet. De flesta mÀrker vÀldigt stor skillnad pÄ kort tid, varför detta Àr ett kosttillskott som kommit att bli vÀldigt populÀrt.
krom tillskott blodsockernivÄ
Rank 4

healthwell Krom

betyg
(4/5)
Pris/kapsel
0,79 kr
Krom/kapsel
200 ”g
Ett kromtillskott frÄn healthwell skapat i syfte att bidra till omsÀttningen av glukos i din kropp. BestÄr av 100% vegetabiliska kapslar och kan fÄ ditt sockersug att försvinna i ett nafs. DÀmpar alltsÄ sötsuget likt fÄ andra tillskott Àr kapabla till att göra.

bÀsta tillskottet vid trötthet

Varför ska man ta tillskott som bidrar till minskad trötthet?

Enkelt — för att man inte fĂ„r i sig tillrĂ€ckligt med energi, vitaminer och/eller nĂ€ring i allmĂ€nhet för att kroppen ska kĂ€nna sig tillrĂ€ckligt pigg varken mentalt eller fysiskt.

Genom att köpa ett lÀttanvÀnt kosttillskott kan du enkelt fÄ i dig Àmnet din kropp saknar i syfte att bli mer pigg som person.

Du hade blivit förvÄnad över effekterna vissa kosttillskott kan ha mot trötthet, varför det kanske inte Àr sÄ svÄrt att se hur den hÀr typen av kosttillskott blivit populÀra.

NÀr ska man anvÀnda tillskott som bidrar till minskad trötthet?

Oftast sÄ fort man vaknar pÄ morgonen.

Det finns ingen mening med att vÀnta att ta den hÀr typen av tillskott, varför majoriteten Àr menade att tas till din frukost varje morgon.

Vilket Àr det bÀsta tillskottet vid trötthet?

Om vi fick vÀlja 2 hade det varit Vitamin D3 5000 IE frÄn healthwell och Rosenrot Plus frÄn healthwell dÄ bÄda tillskotten Àr högdoserade och accepterade som bra tillskott vid trötthet av den breda massan.

Det Àr svÄrt att inte kÀnna nÄgon skillnad nÀr ett tillskott Àr sÄ pass högdoserat som i exemplet ovan. Magnesium kan ocksÄ vara en bra mineral att testa vilket du kan lÀsa mer om hÀr.

Vanliga frĂ„gor – Trötthet

Vilka Ă€mnen kan bota ”trötthet”?

Mycket har att göra med vitaminerna, sÀrskilt b2.b3.b4 och b5. Dessa kan minska just din trötthet

Sammanfattning

Om du börjar bli sÄ pass trött i din vardag att det börjat pÄverka dina sociala relationer med mÀnniskorna omkring dig, alternativt att det börjar gÄ ut över din arbetsförmÄga sÄ Àr det en hög tid att överÀga att Àndra din kost i första hand, eller övervÀga att köpa ett kosttillskott i andra hand.

Vi har sammanstÀllt en lista över vad vi anser vara och Àven utsett det bÀsta tillskottet vid trötthet pÄ marknaden i dagens lÀge.

Vi hoppas du hÄller med oss i vÄr betygsÀttning och att du hittar rÀtt tillskott för dig som gör att du kÀnner dig mer pigg och energisk Àn nÄgonsin!

HÀr kommer vÄr sammanfattade topplista med de bÀsta tillskotten för trötthet som vi rekommenderar dig att köpa i olika kategorier:


BĂ€sta Tillskotten för trötthet – BĂ€st i vĂ„rt test

  1. BÀst i vÄrt test : Gerimax instant energy
  2. BĂ€st enligt kundbetyg : healthwell Rosenrot Plus
  3. PrisvÀrd: healthwell Rosenrot Plus
  4. Perfekt för Àldre : Gerimax instant energy
  5. BÀst för veganer : Great Earth Vitamin B12 1000 Vegan
  6. PopulÀrast i sökningar : healthwell Vitamin B12