Bästa tillskott för en snygg solbränna 2024 » Vår stora produktguide

tillskott för fin solbränna

Upptäck de bästa tillskotten för att maximera din solbränna och skydda din hud! Med de rätta produkterna kan du accelerera och fördjupa din solbränna samtidigt som du minskar risken för hudsår.

Sidan innehåller reklamlänkar

Bästa tillskott för en snygg solbränna i vårt test

Här är tre topp produkter som har excellerat i vårt test och är populära bland användarna på andra sidor som Kostnord och Nyttigmat.se:

Brun utan sol från Protein.se

Denna kapselprodukt är ett utmärkt val för dig som strävar efter en jämn och naturlig solbränna utan att utsätta dig för solens skadliga UV-strålar. Innehållande betakaroten och lykopen, skyddar dessa kapslar inte bara din hud mot för tidigt åldrande genom att förebygga rynkor, men de bidrar också till en friskare hudstruktur. Med 150 kapslar per förpackning, har du tillräckligt för ungefär 2,5 månaders regelbunden användning.

Trots ett något högre pris, står produkten ut med sin effektivitet och har fått överväldigande positiva recensioner för sina resultat. Kunder rapporterar en betydande förbättring av sin hudton, och många uppskattar det naturliga utseendet de uppnår med denna produkt. Den är perfekt för alla som vill ha en vacker bränna året runt utan att kompromissa med hudhälsan.

Köp hos Svenskt Kosttillskott »

Core Betakaroten 100

Core Betakaroten 100 är designat för solälskare som strävar efter en hållbar och solkysst hudton. Detta tillskott är extra högdoserat med 100 mg betakaroten per kapsel och förstärkt med piperin för optimalt upptag. För bästa resultat, börja ta en kapsel dagligen minst 10 veckor före solsäsongen.

Betakaroten, ett naturligt pigment och provitamin A, hjälper till att ge huden en brunaktig nyans genom att lagras i hudens fettvävnad. Med en potent dos på 152 000 IE per kapsel, är Core Betakaroten 100 en kraftfull förberedelse för solen.

Produkten innehåller MCT-olja från kokos för att främja absorptionen och piperin för ännu bättre effektivitet. Det är rekommenderat att ta tillskottet med eller utan mat, men att inkludera något fett i måltiden kan hjälpa absorptionen.

Det finns inga kända biverkningar vid rekommenderad dos. Rökare bör dock undvika höga doser betakaroten. Betakaroten skyddar inte direkt mot UV-strålar, så använd alltid solskydd för fullt skydd i solen. För dem som föredrar en lägre dos, erbjuder Core också Betakaroten 50.

Pris och Förpackning:

 • 30 kapslar: 169 kr (5,63 kr/kapsel)
 • 60 kapslar: 319 kr (5,32 kr/kapsel)
 • 90 kapslar: 449 kr (4,99 kr/kapsel)

Fördelar:

 • Extra hög dos av betakaroten för en solkysst hudton.
 • Inkluderar piperin för förbättrat upptag.
 • Användbar före solsäsong för bästa effekt.

Nackdelar:

 • Kan vara mindre lämpligt för rökare.
 • Ej ett ersättning för solskyddsmedel.

Köp hos Svenskt Kosttillskott »

Maxosol


Maxosol tabletter är designade för att förbereda din hud för solen och stödja en djupare, mer hållbar solbränna. De är berikade med betakaroten och andra viktiga vitaminer som vitamin E och C, vilket hjälper till att stärka hudens naturliga försvar mot solskador. Användarna älskar hur effektiva dessa tabletter är för att förbättra solbrännans kvalitet och noterar även en minskad förekomst av soleksem hos känsliga individer.

Ett paket innehåller 30 kapslar, vilket är perfekt för en månads användning. Maxosol är särskilt omtyckt för sin förmåga att snabbt förbereda huden för solen, vilket gör att du kan njuta av solen med mindre risk. Dessutom bidrar den till en jämnare och mer strålande solbränna. Förutom hudvård fördelarna, ger de inkluderade mineralerna som zink och selen extra stöd för håret och naglarna, vilket gör detta till en allsidig skönhetsförstärkare.


Köp hos Bodystore »

Egenskaper baserat på ingredienser och användningsområdenbästa-solbränna

5 frågor och svar om tillskott för en snygg solbränna

 1. Vad gör tillskott för solbränna effektiva?
  Tillskott för solbränna innehåller ofta betakaroten och andra antioxidanter som hjälper till att förbereda och skydda huden under solning.
 2. Kan dessa tillskott ersätta solkräm?
  Nej, tillskotten är ett komplement till solkräm och bör inte användas som ett ersättning för solskydd.
 3. Hur snabbt kan jag se resultat?
  Resultaten varierar, men många användare rapporterar synliga förbättringar i sin solbränna inom några veckor efter regelbunden användning.
 4. Är dessa tillskott säkra för alla hudtyper?
  Ja, men det är alltid rekommenderat att konsultera en hudläkare eller näringsexpert innan du börjar med nya tillskott.
 5. Var kan jag köpa dessa tillskott?
  Tillskotten är tillgängliga på flera hälsokostbutiker och online, inklusive på länkar som tillhandahålls i vår artikel.

Jämförelse av tillskott för en snygg solbränna

ProduktAktiv IngrediensDosering per kapselKapslar per förpackningPrisSpeciella egenskaper
Brun utan solBetakaroten, LykopenEj specificerat150Ej specificeratJämn och naturlig solbränna, skyddar mot för tidigt åldrande
Core Betakaroten 100Betakaroten, Piperin100 mg Betakaroten30, 60, 90169 kr för 30 kapslar (5,63 kr/kapsel)Hög dos, förbereder huden för solsäsong, förbättrat upptag
MaxosolBetakaroten, Vitamin E, CEj specificerat30Ej specificeratStärker hudens försvar, förbättrar solbrännans kvalitet

Sammanfattning bästa tillskott för en snygg solbränna

Vårt test har identifierat flera tillskott som inte bara hjälper till att utveckla en djupare och mer hållbar solbränna, utan också skyddar huden från skadliga UV-strålar. Brun utan sol från Protein.se, Core Betakaroten 100 och Maxosol sticker ut som de bästa tillskotten. Dessa produkter erbjuder en kombination av skydd, återfuktning och solbränningsfördelar som gör dem till ovärderliga tillägg till din sommarhudvårdsrutin.

basta-produkterna-for-fin-solbranna

Läs mer om de D vitamin tillskott som vi valt till bäst i test.

Källor

 1. Protein.se
 2. Nyttigmat.se
 3. Tillskottsvaruhuset.se

Vi hoppas att denna guide hjälper dig att välja rätt tillskott för en snygg solbränna och skyddad hud under årets soliga dagar!

/Tillskottsbibeln.se