Om oss

Välkommen till Tillskottsbibeln.se – Din guide i kosttillskottens värld!

Oavsett om du är en fitnessfantast eller någon som söker förbättra din kost med rätt tillskott, är Tillskottsbibeln här för att guida dig. Vi erbjuder vetenskapligt grundade råd och djupgående recensioner för att hjälpa dig välja rätt kosttillskott för dina behov.

Bakgrund

Tillskottsbibeln grundades av en grupp dedikerade experter bestående av en nutritionist, en fitnesscoach, och en teknisk innovatör. Med erfarenhet från Uppsala till Stockholm, är vår mission att lysa ljus på de många kosttillskott som finns tillgängliga – alltifrån de som är riktade mot elitidrottare till de som passar vanliga personer som vill förbättra sin hälsa.

Vår vision

Vår vision är att vara din mest pålitliga källa till information och omdömen om kosttillskott. Vi strävar efter att erbjuda opartisk och välgrundad information som gör det enklare för dig att göra välgrundade val.

Vårt team

Vårt team kombinerar expertis inom områdena nutrition, fysisk träning och webbteknologi för att ge dig en förstklassig användarupplevelse. Vi samarbetar också regelbundet med industriexperter för att säkerställa att vår information är korrekt och relevant.

Nutritionisten – Ansvarar för vetenskapliga granskningar och kostrekommendationer.
Fitnesscoachen – Bidrar med insikter om tillskotts effektivitet i träning.
Teknisk innovatör – Garanterar att din upplevelse på vår webbplats är sömlös och informativ.

Hur vi arbetar

Vi genomför noggranna granskningar av alla produkter och baserar våra rekommendationer på vetenskaplig forskning samt äkta kundrecensioner. Vår integritet är central, och vi är stolta över att vara helt oberoende – vi tar inte emot ersättning för våra recensioner.

Engagera dig

Dina frågor, feedback eller förslag på produkter du vill se recenserade? Kontakta oss eller lämna en kommentar på vår sida. Vi uppskattar all interaktion och ser fram emot att höra från dig!

Vi på Tillskottsbibeln ser fram emot att vara din pålitliga partner i sökandet efter perfekta kosttillskott. Välkommen till vår gemenskap!

För kontakt, använd detta kontaktformulär. Vi ser fram emot att höra från dig!

Möt vårt team

Eva Lindström
Grundare & Huvudskribent.

Johan Eriksson
Chefredaktör och medgrundare.