Om Oss

Tillskottsbibeln är en webbplats som drivs av 3 personer varav en träningsentusiast en som är bra insatt i tillskott och en webbutvecklare.

Den ena har sin bas i Göteborg, den andra i närheten av Malmö.

Vi har tagit oss an uppgiften att jämföra alla kosttillskott på marknaden, samt att skriva recensioner om dessa.

Vi hoppas att du hittar ett tillskott som passar just dig, oberoende av ifall du tränar eller inte. Vi har även recenserat mängder av kosttillskott som är menade för människor som inte tränar men bara är i ett behov av ett extra tillskott av ett visst näringsämne i sin kost.

Om du har några frågor gällande vårt innehåll eller något specifikt kosttillskott, använd gärna kommentarsfältet under inlägget för att göra din röst hörd. Vi återkommer oftast med svar under veckans gång då vi båda har heltidsjobb vid sidan av det här projektet.

Vill du komma i kontakt med oss, använd det här formuläret. Vi försöker besvara din förfrågan så snart som möjligt.

Finns det några kosttillskott du gärna skulle se att vi tar en titt på och gör en recension av? Tipsa gärna oss på den här sidan. Vi tar tacksam emot alla tips på kosttillskott att jämföra och skriva recensioner om, nya som gamla.

Vi hoppas verkligen du hittar det rätta kosttillskottet för dig och att Tillskottsbibeln blir just det i ditt liv — en helig bok som innehåller vital information om alla sorters tillskott man kan tänka sig 🙂

Välkommen till Tillskottsbibeln!

Du hittar oss också på facebook.

Martin Olofsson

Huvudskribent på tillskottsbibeln.se. Här kan du läsa mer om Martin.

Andreas Börjesson

ChefsRedaktör och utvecklare av Tillskottsbibeln.se. Intresserad av marknadsföring, tillskott och träning.

/Tillskottsbibeln.se